تاسیس Microsoft Studios Victoria

Timeless One

Gemina Martia Victrix
Loyal Member
درود
Microsoft Studios امروز به طور رسمی اعلام کرد که مشغول تاسیس یک استودیو جدید در British Coloumbia کانادا (دانشگاه) با نام Victoria میباشد. استودیو کار خود را از ژانویه 2012 زیر نظر آقایان Chris Robertson و Edo De Martin شروع خواهد کرد. در آگهی استخدام ذکر شده:
Victoria محلی است برای با استعداد ترین و تحصیل کرده ترین افراد در بهترین دانشگاه های دنیا. افراد باید با تکنولوژی های جدید آشنایی و دارای آموزش های سطح بالا و مدرک تحصیلی معتبر در حد دانشگاه های اول دنیا داشته باشند. Microsoft Studios Victoria در نظر دارد برای سال اول کاری خود، 50 تا 60 نفر را به استخدام در بیاورد.

49302720759119915380.png

Source

آخرین ویرایش:
خب هیلو ریچ انجین کاملاً جدیدی داشت ( بهبود یافته موتور هیلو 3 بود ! منتهی همه موتورهای بهبود یافته یه بیس اولیه داشتن ! ) یا مثلاً PGR4 چیزی ساخته بود که بجز یسری فـیلتر و ... براحتی از Dirt3 هم بهتر هست از نظر کیفیت و گرافیک و ... همین Forza 2,3,4 هم با انجین های تقویت شده از نسل قبل و بروز کردنشون به اینجا رسیدن ! انجین همون Fable 3 هم خیلی تکنیک های خوبی بکار برده بود و متناسب با سبک بازی بود و اگر سبکش رو در نظر بگیرید جزو بهترین گرافیک های 360 میشه به حساب آوردش الن ویک هم که هست و همین گیرز که تکنیک هایی که درش بکار رفته نمیشه گفت معمولی هست و ... با موتور انحصاری ساخته نشده ولی یسری از قابلیتهاش از بیس قابل اجرا نیست روی PS3 و با 360 سازگاری دارن !

الان هم که 343 موتور انحصاری و تکنولوژی خودش رو داره ، استدیو ونکور به همین ترتیب ، T10 موتور خودش رو داره ، Lionhead موتور جدیدی داره و از این مهمتر این هست که خود MGS که الان شده مایکروسافت استدیو داره افرادی رو برای تیم اصلی و به صورت مشترک برای تمام پروژه هاش میگیره تا بتونن برنامه نویسی های پیچیده و ... بین استدیو های مختلف رو آسون کنن و جزو مسئولیت هاشون این هست که بتونن به جاهای مختلف سفر کنن و در محل حاظر بشن برای کمک کردن به استدیو مورد نظر و ... من 2-3 سال پیش بود تو یه تاپیکی گفتم مایکرو اوایل نسل جاری به دنبال محکم کردن جای پای خودش بوده و الان که تثبیت شده میره دنبال عناوین انحصاری و سازنده های قوی و الان میبینم که درست فکر میکردم ! البته باید منتظر موند و دید که این استدیو ها چه چیزهایی تحویل ما میدن و میتونن به موفقیت های استدیویی مثل T10 برسن یا نه ! الان زوده برای قضاوت کلی . . .

خُب جالبه بدونی که انجین هیلو 2 کاملا مختص Xbox ساخته شده بود و به اون صورت ارتقای هیلو 1 نبود (یعنی تقریبا از اول ساخته شده بود). بعد الان فکر میکنی این همه انجینی که هست همشون از اول ساخته شدن؟:-/ تقریبا تمام انجین ها Modify شده قبلی هستند. مثلا نمونه بارزش Dead Space با انجین بهبود یافته ی Godfather ساخته شده، ولی اصلا هیچ شباهتی ندارن:biggrin1: همه انجین ها مادیفای میشن، سازنده بیکار نیست بیاد چندین سال یه انجین رو از پایه بنویسه، چون نتیجه ی نهاییش تفاوت زیادی نمیکنه.

اما در مورد Halo Engine: انجین هیلو (خصوصا ریچ) کارهایی رو میکنه که هنوزم خیلی انجین ها نکردن رو کنسول. مثلا ساپورت بیش از 50 تا AI خیلی پیشرفته که خودتون دیدید چه هوش مصنوعی داشتند (در این مورد یکی از مصاحبه های بانجی رو ببینید که توضیح داده بود تا خرخره CPU رو کار گرفتن). یا اجرای Split Screen 4 نفره مثل آب خوردن و بدون افت فریم. از همش مهمتر ادیتور پیشرفته و بی نظیر Forge و ذخیره فیلم های بازی در Theatre (کد بازی رو ذخیره میکنه، نه فرمت فیلم، باید باهاش کار کنید تا منظورمو بفهمید). از اینا گذشته گرافیک تکنیکی خیلی قوی هم داشت، ساپورت تعداد فوق العاده زیاد منابع نور داینامیک که Digital Foundry به شدت تحسینش کرد، این عکس هم براش گذاشت که تک تک تیرهای پلاسمایی کاوننت ها خودشون یه منبع نور جدا هستند (حالا حساب کنید در هر لحظه چند تا تیر شلیک میشه:biggrin1:). حالا کیفیت بافت های عالی، Draw Distance فوق العاده یا چیزهای دیگه هم کاری نداریم. جالبه بدونید انجین هیلو یه انجین کاملا Open Worldـه. یه بار برید تو Forge World و ببینید یه مکان خیلی عظیم و یکپارچه در اختیارتونه.
انجین فقط گرافیک نیست. خود گرافیک هم بیش از 50%ـش به Art Style مربوط میشه و کلا گرافیک هنری خیلی تاثیر زیادی تو کیفیت بصری داره. انجین هیلو 3 ارتقا یافته ی هیلو 2 بود، ولی انجین ریچ مختص 360 ساخته شده، من تمام مصاحبه ها و ویدیوهای بانجی رو دیدم و دقیقا میدونم چه کارهایی کردند.
343 هم خودش گفته انجینش 100% جدید نیست، چون همونطور که بالا گفتم اصلا نیازی به این کار نیست. میتونن خیلی راحت جاهایی که میخوان رو Modify کنن و چیزهای جدید بهش اضافه کنند. الان مثلا فکر کردید Frostbite 2 رو از اول نوشتن؟ دقیقا ارتقا یافته ی همون Frostbite 1ـه، ولی کلی تکنیک های جدید بهش اضافه شده. گرافیک هم گفتم، اکثرش به Art Style مربوط میشه. با همین انجین ریچ مَپ هایی ساخته شده که کفتون میبره، من تمام مَپ پک هاش رو دارم. مثلا برید چند تا ویدیو از مَپ Highlands یا Powerhouse یا این 7 تا مَپ جدید تو CEA ببینید، بعضی هاش واقعا زیبا هستند، چون طراحی هنریشون فرق داره.
.
یه خط نوشتم 100 خط جواب دیدم :دی
جواب شما خیلی سادست ! به قول مهدی فقط کافیه به بهترین گرافیک های 360 نگاه کنید : گیرز و کرایسیس و rageو..... ! یعنی همین انجین هایی که حتی مختص 360 طراحی نشدند ولی بازم خیلی بهتر از 1st party مایکروسافت تونستن از سخت افزارش استفاده کنند !
دلیلش کاملا مشخصه چون انجین halo مختص 360 طراحی نشده و فقط بهبود یافته انجین های قبلیش هست و مایکروسافت هم بهتره با وارد شدن به نسل جدید یک انجین را از پایه بسازه و تغیرش بده !
دیگه راه دور نریم وقتی با تغییر نسل ! سخت افزار یه کنسول یه نسل عوض میشه و کلا تغییر میکنه باید قسمت نرم افزاری که انجین بازی باشه کلا یه نسل و کاملا تغییر کنه !
خب ماکروسافت هم چوری 360 رو طراحی نکرده که پدر-مادر سازنده دربیاد برای نوشتن و سازگار کردن انجین.
حالا چون انجین اختصاصی نداره 360 خیلی بده؟
همیچین حرف میزنی که مثلا من فنبوی ps3 هستم :دی من دارم از مشکلات مایکرو حرف میزنم نه مشکله 360 ! دارم میگم چرا باید بازی های 3rd party بهتر از بازیهای 1st party از لحاظ گرافیک روی 360 عمل کنه ؟!

ماکرو داره کاری میکنه واسه نسل بعد دیگه واسه افراد خیلی سخت باشه که کنسولی بجز کنسول ماکرو رو بخرن.
با کینکت به رقابت Wii رفته که وقتی واسه کنسول بعد بهینه بشه میترکونه!
با این استدیوهایی هم که داره میخره میخواد تو بازیای خوب و اختصاصی کم نیاره.(به نظرم تنها ضعفش تو این نسل نسبت به ps3 کم بودن بازیای اختصاصی هستش که اونم داره حل میکنه و تو سایر موارد عملکردش از sony خیلی بهتر بوده).

وقتی UE3 هست ساخت یک انجین اختصاصی کاری بس بیهوده به شمار میاد..

UE3 به بهترین نحو با 360 هماهنگ هست و بهترین استفاده رو از کنسول میکشه هم کیفیتش بالاست هم کار کردن باهش راحت تره هم خیلی خیلی ارزونتر تموم میشه و...

• Like
Reactions: u.s.a
امیدوارم در رابطه با انحصاری ها یکم تو نسل بعد جدی تر عمل کنن این نسل که تموم شد:دی
البته من نمیگم Gears ,halo ,forza,fable ,alan wake اینا بدن ها! اما خب کمه دیگه واسه همچین کنسولی میتونن خیلی بیشتر بسازن...

• Like
Reactions: u.s.a
امیدوارم حداقل نصف این استودیوها سراغ بازی های غیرکینکتی هم برن ! :دی
به جز Family هیچکدوم کینکتی نیستن :d ! تو سایت هاشون نوشته برای xbox و استفاده از کینکت در بازی :d ! مثل مثلا Family موقع تاسیس نگفتن Only Kinect
سنگ بزرگ نشانه نزدن است :biggrin1:

اینا که یه چند سال طول میکشه کارمند پیدا کنن :biggrin1:
343 ظرف 1 سال نیم از تاسیس رسمی شدن بیشتر از 200 نفر :d ! اون یکی Twisted به محض اینکه خریدن قرار شده تا آخر سال برسن 100 نفر ! FP هستن ، مایکرو زود جمشون میکنه

آخرین ویرایش:
من دارم از مشکلات مایکرو حرف میزنم نه مشکله 360 ! دارم میگم چرا باید بازی های 3rd party بهتر از بازیهای 1st party از لحاظ گرافیک روی 360 عمل کنه ؟!
دوتا ریسینگ مثال بزن گرافیکش بیشتر از Forza 3 و Forza 4 باشه. ساختن سخت افزاری که هر بازیسازی بتونه راحت باهاش کار کنه شد مشکلات ماکروسافت!.

با حرفای محسن بازی ونکوور(یکی اومد گفت وجود خارجی نداره و ماکرو رسوا کرد >:d< )باید تو VGA نمایش داشته باشه چون برای 360 قراره بیاد البته میشه برای 2013 هم در نظر گرفت ولی حس خوبی در موردش دارم اگه سکبش همینی باشه که محسن میگه عنوان شاخی در میاد :d
ولی سرمایه گذاری ماکرو کاملا صحیحه خبر بود که گفت داریم رو عنوان ها زیادی کار میکنیم هم برای XBOX و هم برای PC اونایی که انگ خالی بندی و دروغ بستند الان نگاه کنند چندتا استدیو داره پشت سرهم میزنه قرار نیست همشون واسه XBOX باشند ممکنه همین ویکتوریا هدقش برای PC باشه چیزی که هست 2تا مصاحبه داشتن در مورد عناوین جدید این تاسیس استدیو ها و خرید چندتاشون نشون میده ماکرو الکی حرف نزده داره براساس برنامه اش جلو میره
دوتا ریسینگ مثال بزن گرافیکش بیشتر از Forza 3 و Forza 4 باشه. ساختن سخت افزاری که هر بازیسازی بتونه راحت باهاش کار کنه شد مشکلات ماکروسافت!.

GT6 :-/ :d

فریدون چرا نمگیری تو ؟! FORZA یدونه بازیه ! الان توهمین ps3 را حساب کن : u3 و god of war 3 و metal gear 4 و kz و resistance و...... فقط به خاطر اینکه نشستن اول بر پاییه سخت افزار ps3 انجینشون را ساختن دارن بهترین نتیجه را میگیرن بعد اونقت برای 360 دارن 3rd party مثل گیرز یا کرایسیس انجام میدن ! اط طرفی میبینی با اینکه این بازی ها مختص 360 انجینشون طراحی نشده ولی نتیجه بهتری از 1st party های مایکرو میگیرن چون انجینشون برای این نسل از پایه طراحی شده ولی اگه همین گیرز هم اگه انجینش مولتی پلتفرم نبود و از اول تمام کدهاش اختصاصی برای قدرت سخت افزاری 360 نوشته میشد الان نتیجه بهتر از این هم میگرفت .
نمیگم که 360 سخت افزارش عیب داره ! دارم میگم مایکرو از لحاظ 1st party ساخت انجینشون ضعیف عمل کرده بالاخره تمام امید ها به halo 4 هست :دی که اونم از بدبختی افتاده اخر نسل :دی شاید تونست اخر نسل اخرین حرف را بزنه :دی

خب ماکروسافت هم چوری 360 رو طراحی نکرده که پدر-مادر سازنده دربیاد برای نوشتن و سازگار کردن انجین.
حالا چون انجین اختصاصی نداره 360 خیلی بده؟
اصلاً بحث سره بد بودن 360 نیست ! نکته اینجاست چرا 360 به اندازه کافی انجین های اختصاصی نداره که بتونه قدرت و پتانسیل واقعی این کنسول رو در سبک های مختلف نشون بده .....

الان نگاه کن تو racing یه forza هست با یه انجین انحصاری که خداییش هم تو هر شماره داره عالی عمل میکنه ولی تو سبک های دیگه تعداد عناوینی که با انجین مولتی بر روی 360 ساخته شدن بیشتر از ps 3 هست ، اینم یه واقعیت حالا ما چه دوست داشته باشیم چه نه :d
به عنوان مثال توجه ـت رو به عناوینی که بر روی 360 از انجین های 3rd party استفاده میکنن جلب میکنم :

Gears of war
mass effect
bioshock
alan wake
splinter cell

البته بعضی از عناوین بالا از انحصار خارج شدن ولی فک کنم منظور رو برسونه ....

شما بیا در مقابل به انحصاری های سونی نگاه کن :

uncharted
heavy rain
heavenly sword
killzone
infamouse
و .....
چندتا شون از انجین های مولتی پلتفرم استفاده میکنن ؟!

یه خط نوشتم 100 خط جواب دیدم :biggrin1:
جواب شما خیلی سادست ! به قول مهدی فقط کافیه به بهترین گرافیک های 360 نگاه کنید : گیرز و کرایسیس و rageو..... ! یعنی همین انجین هایی که حتی مختص 360 طراحی نشدند ولی بازم خیلی بهتر از 1st party مایکروسافت تونستن از سخت افزارش استفاده کنند !
دلیلش کاملا مشخصه چون انجین halo مختص 360 طراحی نشده و فقط بهبود یافته انجین های قبلیش هست و مایکروسافت هم بهتره با وارد شدن به نسل جدید یک انجین را از پایه بسازه و تغیرش بده !
دیگه راه دور نریم وقتی با تغییر نسل ! سخت افزار یه کنسول یه نسل عوض میشه و کلا تغییر میکنه باید قسمت نرم افزاری که انجین بازی باشه کلا یه نسل و کاملا تغییر کنه !

گیرز : هوش مصنوعی خنده دار، نبود افکت آب درست و حسابی، نبود نورپردازی داینامیک در تمامی بازی، تخریب پذیری محدود، طراحی محیط بسته و کوچک، aa در تعطیلات ...
کرایسیس 2 : افت فریم بسیار محسوس و زیاد، هوش پائین شخصیت ها، طراحی هنری معمولی، انیمیشن های مسخره، تعداد کم دشمن در محیط و...
Rage :x : کلا شوت :دی، افت رزولیشن، هوش مصنوعی داغون؛ نبود منابع نور داینامیک، کیفیت پائین تسکتچر ها، نبود افکت آب، طراحی بد محیط، aa برابری با 0 کلوین و...

من نمیدونم چه طور به نتیجه رسیدی اینا مثلا خیلی راحت انجین Halo رو که توی Halo 3 یکی از بهترین نورپردازی ها و افکت های آب این نسل رو روی کنسول دیدم مقایسه کنی؟ یا انجین Reach که یه انجین دوباره سازی شده بود و از لحاظ نورپردازی، افکت آب، aa، فری مریت، دور نمای محیط و... جزء بهترین هاست رو از Rage :| پائین تر دونستی؟ :دی.
یعنی فقط بشینیم بررسی باگ های Halo بپردازیم با Rage یا Gears یا Crysis 2 کلا این بازیها باید برن پی زندگیشون ...

مهدی جان خود Wake هم فک نکنم از پایه بر اساس سخت افزار 360 نوشته شده باشه چون تا اونجا که حافظه ـم یاری میکنه این عنوان در ابتدا مولتی بود بعد مایکرو با دلارهاش این عنوان رو انحصاری میکنه :d
موتور AW از پایه برای PC طراحی شده بود نه برای کنسولی، یکی از دلایلی که کلا Remedy رفت سراغ MS همین نزدیک بودن سخت افزار 360 به PC بود که موتورشون راحت بهینه بشه اینا اصلا روی PS3 کاری نکردند.
نمایش های اولیه بازی تماما روی PC بودند حتی بحث درباره DX9 و DX10 رو تقریبا بازی هایی مث AW شروع کردن که بعدا هم به خاطره ها سپرده شدن.

موتور AW از بهینه ترین موتور ها روی 360 هست، یکی از دلایل عدم کیفیت قابل قبول AW روی X360 حماقت Remedy بود که 6 ماه به عرضه بازی مونده اومد کلا سبک بازی رو عوض کرد، بازی از یه Open World شد یه بازی اکشن/ماجراجویی که عملا نیمی از محیط رو بهش دسترسی نداشتی در حالی که موتور بازی اون محیط رو کاملا رندر میکرد و اگر موانع نبودن میتونستی بری توش ...

تو خیلی از بازی ها مثل همین MW مثلا محیط ها تا یه بخشی رندر میشن یا حتی Uncharted و بقیه اش چون تو دید نیست رندر نمیشن ولی توی AW تمام محیط رندر میشدن ...
حالا حسابش رو بکن با این حال بازی چه کرد.

crysis 2 با یه انجین 3rd party یا gears 3 اونم با یه انجین 3rd party .
Crysis 2 که اصلا کاری باهاش ندارم :دی چون بازی انحصاری نیست ...
اما اصولا توقع نداری که Epic بیاد برای ساخت Gears Of War 3 کلا یه انجین از پایه برای X360 بسازه؟ یکی از دلایلش دقیقا همینه، اگر Epic برای PS3 هم انحصاری بسازه همین وضعه، اگر یه روزی ND اومد برای 360 ساخت فکر نکنم بره یه موتور از پایه برای این کنسول طراحی کنه همون موتورش رو ارتقاء میده.
متوجه منظورم میشی؟

آخرین ویرایش:
من دو ساعت روضه خوندم پس! اصلا میخونی پستهام رو؟ یا دیدی یه کم زیاده کلا رد شدی ازش؟:-/

میگم گرافیک به مسائل Art Style خیلی ارتباط پیدا میکنه، چرا شما فکر می کنید گرافیک = انجین ؟! یه بازی مالتی پلتفرم نام ببر اون چیزهایی که برای ریچ نوشتم رو داشته باشه. Forge و Theatre و 50 تا AI پیشرفته، تعداد منابع نور داینامیک و خیلی چیزهای دیگه.
همه ی موتورها ارتقا یافته ی قبلی خودشون هستند، حتی اونایی که از نسل پیش اومدن. تقریبا هیچکدوم از اول نوشته نشدند. موتور Reach هم مختص سخت افزار 360 بهینه و Modify شده. همه ی اینا رو بالا گفته بودم، ولی چون نمیخونی دوباره باید تکرار کنم. اگه اینم نخونی دیگه به من ربطی نداره:دی

اينم ساختمان اين استوديو:

PropertyFile.ashx

PropertyFile.ashx

عكس هاي بيشتر: http://www.collierscanada.com/1843?exmob=true
تو منبع ذكر شده Don Mattrick هم در Victoria زندگي ميكنه و جالبه كه اعضاي اين استوديو از اعضاي سابق و قديمي EA بودن و خود Don Mattrick هم كه قبلا EA بوده
گفته شده درون ساختمان بطور كامل تغيير مدل داده شده و مدرن طراحي شده

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or