به این بازی که از روی فیلم ساخته نمیشه میشه امیدوار بود ضمنا از منبعی مثل ارباب حلقه ها داره استفاده میکنه که با توجه به گوناگونی نژاد ها و غنی بودن داستان برای ساخت بازی نقش افرینی غربی عالیه هرچند زمان ساخت بازی به نظر کوتاه است
اولا از شروع ساخت بازی بیش از یکسال می گذره که تا زمان انتشار میشه تقریبا دو سال که برای همچین پروژه ای کافی به نظر میاد ، دوما به این که نمیگن اقتباس از نسخه ی سینمایی ! هر دو اقتباس از کتاب هستند .
کلا این اگه بازی رو یه چیز تو مایه های سری old repuplic نسازن منظور یه چیز rpg /action هست که تو دنیای کتاب اتفاق بیفته و توانایی تصمیم گیری و ... داشته باشی.
این بازی هم مسلما یه بازی متوسط رو به پایین دیگس.
مطمئنا شما بقیه ی کارهای Snowblind رو تجربه نکردی ! شاید بازی کمی از موفقیت ها و عناصر شاخص مثلا DA وام گرفته باشه ولی در کل سبک Snowblind و نوع نگاهش به Action rpg خیلی با Bioware متفاوته و علی رغم اینکه بازی ها بر پایه ی کنسول ها طراحی میشن خیلی از مواردشون به یه Diablo Clone شبیهشون میکنه .
سلام من توی امارات زندگی میکنم.میخواستم بدونم اگه من خواستم نسخه ی collectors edition را پیشخرید کنم باید چه کارهایی را انجام بدم از چه سایتی سفارش بدم.چون اولین بارم هست که میخوام پیش خرید کنم.میشه مراحلش را کاملا برام بگید.
ممنون میشم