تاریخ عرضه Metro: Last Light و معرفی Ranger Mode .

RattleSnake

کاربر سایت
Metro: Last Light در مارس 2013 عرضه می شود.

THQ اضافه کرد نسخه Limited Edition بازی The Metro : Last Light شامل درجه سختی جدید Ranger Mode و اضافات دیگر است.

THQ تایید کرد The Metro : Last Light بازی شوتر 4A Games در مارس 2013 عرضه می گردد.
135547420377.jpg

Ranger Mode یک درجه سختی برای بخش تکنفره بازی است که باعث سخت تر شدن بازی می شود.نسخه Limited Edition بازی شامل گلوله هایی ویژه برای ارتقا سلاح به همراه سلاح AKS-74U اسلخه اصلاح شده ساخت روسیه است.
Ranger Mode یک درجه سختی Hardcore است.

Ranger Mode در بازی Metro 2033 دو ویژگی دارد: آسان و معمولی. در حالت آسان بازیکن باز چند گلوله کشته می شود.
و در حالت معمولی یا Hardcore بازیکن با یک گلوله کشته می شود و همین طور HUD به طور کامل غیر فعال می شود.

اولین نسخه هایی که از بازی عرضه می شوند نسخه های Limited Edition هستند. و THQ پیشنهاد کرده است این نسخه ها را پیش خرید کنید.

آخرین ویرایش:
فکر نکنم به اندازه این Metro: Last Light (والبته CoH 2) منتظر هیچ بازی یی باشم تو سال آینده.
sentimental.gif

یکی فقط بگه ما تا مارس چطوری صبر کنیم؟!
1ob5x5wedx3f85y1zowo.png

----------------------------------------------------------
و در حالت معمولی یا Hardcore بازیکن با یک گلوله کشته می شود و همین طور HUD به طور کامل غیر فعال می شود.
720907.jpg

[2]
:دی

چجوریه که در سال 2034 تکنولوژی اینها در حد سال 1970 هستش؟
یکم مسخره نیست؟:d
نه رباتی نه زره ویژه ای هیچی
به قول بچه ها: مگه 2033 رو بازی نکردی؟
129fs4468377.gif

داستان سری Metro (که در اصل از روی رمانی به همین اسم از Dmitry Glukhovsky نویسنده روسی گرفته شده) اینه که در اثر یک سری جنگ های هسته ای تمام دنیا از جمله روسیه به نابودی کشیده میشه. قهرمان داستان به نام Artyom جزو معدود کسائیه که چون در کودکی و در زمان انفجار موشک های هسته ای در زیر زمین و یکی از ایستگاه های مترو بوده از مرگ نجات پیدا می کنه. الان 20 سال از زمان اون انفجارها می گذره و معدود آدم هایی که زنده باقی موندند اکثرا در همون ایستگاه های متروی زیر زمین زندگی می کنند و اومدن روی زمین براشون 1001 جور خطر داره. در مورد اسلحه ها و زره ها هم که گفتی، کلا توی این دنیا همه چیز نابود شده و دیگه کارخونه اسلحه سازی و فشنگ سازی یی هم در کار نیست که آدم ها بتونند حداقل از خودشون در مقابل موجودات جهش یافته ای که بهشون حمله می کنند دفاع کنند. اکثر فشنگ ها و تفنگ ها یک سری آت و آشغال دست ساز هستند، و خیلی به سختی می تونید تفنگ یا فشنگ درست و حسابی نظامی (Military) توی بازی پیدا کنید. این یکی از 100 تا چیزیه که گیم پلی بازی رو سخت و فوق العاده می کنه و باعث میشه همه عاشقش باشند.
a025.gif

حرف زدن در مورد این بازی یه چیزه، دیدن اسکرین شات ها و خصوصا تریلرهاش یه چیز دیگه! یعنی فی الواقع اسکرین شات ها رو می بینی اصن یه وضی میشه آدم!
82760256887296558125.gif

هشدار: خطر گرخیدگی!
82760256887296558125.gif

چقدر این روزها اسم Metro رو میشنوم. :دی توی بازیرایانه Preview خوبی از بازی نوشته شده بود ، بعدش هم خبر Steamـش اومد و حالا هم این ! :دی همه چی داره دست به دست هم میده که برم Metro 2033 رو امتحان کنم !
فقط یه سوال : دشمن هامون بیشتر آدمیزاد هستن یا جک جونور ؟!

چقدر این روزها اسم Metro رو میشنوم. :دی توی بازیرایانه Preview خوبی از بازی نوشته شده بود ، بعدش هم خبر Steamـش اومد و حالا هم این ! :دی همه چی داره دست به دست هم میده که برم Metro 2033 رو امتحان کنم !
اگه تریلر ها رو دیدی متوجه میشی دشمن ها از کدوم نژاد هستند.
من هم امروز داشتم با ورژن Steam بازی ور میرفتم تا دانلودش کنم:d

جفتشون ! البته به نظر من جو خوف بازی، بزرگترین دشمنته:d لامصب چنان آدمو دپ میکنه که نگو... واقعا جوش خاص..

امتحانش کن، اگه دوزش نداشتی آدرس میدم بیا سر من رو ببر!
23t06dg.gif

جدا سلیقه ات رو تا حد زیادی می دونم! مثل خودم از بازی کردن 1000 تا بازی عین همدیگه خسته هستی و دلت می خواد بازی با بقیه گیم ها متفاوت باشه و یه حس تازه داشته باشه. Metro 2033 به بهترین شکل این نیاز رو برای من جواب داد! فقط حواست باشه که اگه یه خورده اوایلش زیادی سخت بود ولش نکنی، یواش یواش چیز میز پیدا می کنی و بهتر میشه اوضاع.

در مورد دشمن ها: Metro یه اتمسفر و دنیای خیلی تیره و تار داره. از طرفی انسان ها و حیوان هایی که در زمان انفجارها نتونستند پناهگاهی پیدا کنند و روی زمین مونده بودند تبدیل به انواع و اقسام موجودات جهش یافته شدند (که بهشون Dark Ones گفته میشه و جزو حریف های سخت بازی هستند)، از طرف دیگه خود آدم ها هم با هم درگیری دارند. خصوصا دو ایدئولوژی اصلی باقی مونده، یعنی کمونـــیسم و فاشیـــسم، هر کدوم شون یه عده طرفدار جمع کردند و یه تعدادی از ایستگاه های مترو رو برای خودشون قبضه کردند، که عبور از قلمرو اینها هم جزو کارهای سخت توی بازیه. به قول خود Artyom: حتی آخرالزمان هم نتونست باعث بشه ما آدم ها دست از کشتن همدیگه بر سر عقاید و ایدئولوژی ها برداریم...
sigh.gif

تعدادشون هم فکر کنم 50-50 هستش. یعنی با هر دو گروه درگیری داری، ولی اون Dark One ها حریف های پوست کلفت تر و ناجورتری هستند.

امتحانش کن، اگه دوزش نداشتی آدرس میدم بیا سر من رو ببر!
23t06dg.gif

جدا سلیقه ات رو تا حد زیادی می دونم! مثل خودم از بازی کردن 1000 تا بازی عین همدیگه خسته هستی و دلت می خواد بازی با بقیه گیم ها متفاوت باشه و یه حس تازه داشته باشه. Metro 2033 به بهترین شکل این نیاز رو برای من جواب داد! فقط حواست باشه که اگه یه خورده اوایلش زیادی سخت بود ولش نکنی، یواش یواش چیز میز پیدا می کنی و بهتر میشه اوضاع.

در مورد دشمن ها: Metro یه اتمسفر و دنیای خیلی تیره و تار داره. از طرفی انسان ها و حیوان هایی که در زمان انفجارها نتونستند پناهگاهی پیدا کنند و روی زمین مونده بودند تبدیل به انواع و اقسام موجودات جهش یافته شدند (که بهشون Dark Ones گفته میشه و جزو حریف های سخت بازی هستند)، از طرف دیگه خود آدم ها هم با هم درگیری دارند. خصوصا دو ایدئولوژی اصلی باقی مونده، یعنی کمونـــیسم و فاشیـــسم، هر کدوم شون یه عده طرفدار جمع کردند و یه تعدادی از ایستگاه های مترو رو برای خودشون قبضه کردند، که عبور از قلمرو اینها هم جزو کارهای سخت توی بازیه. به قول خود Artyom: حتی آخرالزمان هم نتونست باعث بشه ما آدم ها دست از کشتن همدیگه بر سر عقاید و ایدئولوژی ها برداریم...
sigh.gif

تعدادشون هم فکر کنم 50-50 هستش. یعنی با هر دو گروه درگیری داری، ولی اون Dark One ها حریف های پوست کلفت تر و ناجورتری هستند.
خدایی تو رو باید مسئول تبلیغات بازی ها کنن !! :دی همین الآن زدم روی دانلود !
23t06dg.gif

از بازی های جو دار (!) که خیلی خوشم میاد. اینم ایشاالله به سلیقه ـم بخوره که به انتظار Last Light بشینم و سال شلوغ آینده ، شلوغ تر هم بشه ! :دی

23t06dg.gif

از بازی های جو دار (!) که خیلی خوشم میاد. اینم ایشاالله به سلیقه ـم بخوره که به انتظار Last Light بشینم و سال شلوغ آینده ، شلوغ تر هم بشه ! :دی
شوتر، شوتر روسیه، گیم پلی دربو داغونه ها:دی! از ما گفتن بود:دی!

23t06dg.gif

مرسی، مرسی. خیلی هم خوب کاری کردی. :دی

فقط یه چیزی: این بازی رو چند روز قبل THQ توی فیـــس بوک به طور رایگان گذاشته بود. اگر استیم داری (یا حوصله نصبش رو داری) می تونی نسخه Original رو بازی کنی که مزیتش اینه که Achievement هم داره. البته Key های رایگان شون ظاهرا تموم شده، ولی چون رایگان بوده Key هاش زیاد هستش، فکر کنم بتونم یه دونه برات پیدا کنم. :دی
شوتر، شوتر روسیه، گیم پلی دربو داغونه ها:دی! از ما گفتن بود:دی!

من چرا احساس می کنم موقع زدن این پست قیافه ات این جوری بود:
vtd6csl7og3j3zn5z3m.png
؟

من چرا احساس می کنم موقع زدن این پست قیافه ات این جوری بود:
vtd6csl7og3j3zn5z3m.png
؟
بخاطر این که شما هنوز یاد نگرفتی آدمایی وجود دارن که نظرشون کاملا ممکنه مخالف نظر شما باشه:دی! It's Simple...
===
سازندگان stalker رو گیم پلی داغون؟
yahoo_22.gif
خود استاکر انواع اقسام مشکلات گیم پلی ای داشت جانم.

بخاطر این که شما هنوز یاد نگرفتی آدمایی وجود دارن که نظرشون کاملا ممکنه مخالف نظر شما باشه:دی! It's Simple...
===

خود استاکر انواع اقسام مشکلات گیم پلی ای داشت جانم.
هر 3 نسخه بازی متاشون بالا 80 بوده و جز بهترین انحصاری های PC هستند. بهترین نسخه اش همS.T.A.L.K.E.R.: Clear Sky هست و کمتر مشکلی من تو بازی با اون اتسمفر دیدم . دیگه مشکل داره نظر شما است و محترمه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or