تاریخ عرضه Metal Gear Solid Ground Zeros تایید شد.

マスター.ミラー

کاربر سایت
MGS_5.jpg

در یک Press release که امروز به VG247 ارسال شد کارگردان بازی هیدئو کوجیما گفت:
ویژگی های پیشرفته Fox engine به من اجازه داده است که داستان جدیدی رو با روشی جدید تعریف کنم. تفاوت بسیار زیادی بین Metal Gear Solid:The Phantom Pain و بقیه بازی های سری وجود دارد، پس ما میخواهیم تا گیمر ها را با سیستم جدید محیط باز (Open World) بازی و پتانسیل های ان آشنا کنیم.بنابراین Ground Zeros برای معرفی این المان های جدید طراحی شده که به گیمر ها اجازه سود بردن از تمام ویژگی های جدید The Phantom Pain را می‌دهد.
Metal Gear Solid Ground Zeros در بهار 2014 بر روی پلتفرم های PS3 , XBox 360 با قیمت 29.99 پوند به صورت فیزیکی ،19.99 پوند به صورت دیجیتالی عرضه خواهد شد.
نسخه های PS4 , XBox One هم به صورت دیجیتالی و با قیمت 29.99 پوند عرضه خواهد شد.
View attachment 49474View attachment 49475View attachment 49476
منبع

آخرین ویرایش:
ا
اگه دنبال سود بودن هرسال یه MGS فرت و فرت میدادن بیرون

دنبال سود که اصلا نیستن، فی سبیل ا... بازی میدن بیرون.

- - -ویرایش - - -

نوشته شده توسط O|d Snake;2931202 شلوغش نکنید ! قیمتش خیلی هم عالیه ! این کار فقط بخاطر این شده که فن های قدیمی سری با جو جدید بازی آشنا بشن و همین آشنا شدن و بازی کردن GZ باعث میشه همین فن ها سر یه موردهایی گیر بدن به کوجیما و تو خیلی از موردها هم تحسین کنن بازی رو که این میشه انتفاد خوبی برای هرچه عالی تر در اومدن TPP که نسخه اصلی بازی ِ، پس اینطوری هم ما عادت می کنم به جهان جدید بازی هم سرمون گرم میشه تا TPP که همه می دونن پروزه خیلی بزرگیه روند کامل شدنش رو طی کنه و ما هم یکسال و اندی دیگه ای که قرار روی پروزه TPP کار بشه بی MGS نباشیم، و مطمئن باشید از نظر محتوا و زمانی این نسخه مقدمه کم نخواهد بود !! البته مثل سریال های غربی در انتهای GZ خیلی خوب میریم تو خُماری تا TPP بیاد و البته می تونید تا اون زمان از بازی لذت ببرید ! و فکر نکنم بخش سینگل بازی هم 3-4 ساعت باشه من فکر کنم بازی چیزی شبیه MGS:PW باشه و می تونید ساعت ها ازش لذت ببرید و حال کنید. حالا من از شما می پرسم به نظر شما 30 دلار به این نمی ارزه که یکسال با یک MGS کوچیکتر سرگرم باشید تا زیاد صبر کردن برای TPP براتون سخت نباشه ؟ دوست ندارید با جهان جدید بازی آشنا بشید ؟ دوست ندارید وقت بیشتری به کوجیما برای تکمیل کردن شاهکاری به نام TPP بدهید ؟! [/QUOTE:
حالا کس دیگه اینکار رو می کرد منفجر می شد ها! این کار اصلا درست نیست اون هم با این قیمت بالا.

دنبال سود که اصلا نیستن، فی سبیل ا... بازی میدن بیرون.
خودت میدونی منظورم چی بود شیرین نشو حالا دیگه.
19دلار نسخه ی دیجیتالیشه ... دیگه ازین کمتر
دوما بازی اومد بازیش کن بعد اگه حس کردی انقدر نمی ارزه شلوغش کن

آخرین ویرایش:
امید حتی اگه قیمتش هم بزاریم کنار ( که واقعا بالاست و اصلا قابل توجیح نیست) بازم فروش یه Prologue به صورت جداگونه کار اشتباهیه.

از طرفی خود کوجیما اومده GZ رو با Tanker Mission توی MGS2 مقایسه کرده پس معلومه که از لحاظ داستانی از اهمیت بالایی برخورداره. الان تو به من بگو تکلیف اون کسی که یه راست میره TPP رو میگیره چیه ؟! یعنی اون نباید Prologue رو تجربه کنه و داستانش رو بدونه؟!

اصلا اینجا مسئله کوجیما و سری MGS مطرح نیست، مسئله اینه که این سیاسـت Konami به طور کل اشتباست. Konami یه همچین حرکتی رو با Castlevania LoS هم انجام داد با این تفاوت که اونجا Epilogue بازی رو برداشت DLC کرد که نهایتا باعث سردرگمی خیلی از دوستان شد.

این حرکت که بیان یه بخشی از داستان رو از بازی بزنند و بعد جداگونه بفروشنش (حالا چه به صورت DLC و چه به صورت یک نسخه جدا) از پایه اشتباهه.

علی می دونم چی میگی اما همونطور که اون دوستمون هم گفت این بازی یک مقدمه ساده نیست !‌ یعنی مطمئن باش اندازه یه بازی کوچیک کامل هم کامله و چون بازی سبکش جهان بزرگه می تونه خیلی بزرگتر از اون چیزی باشه که فکرش رو هم می کنیم مثلا مثالش میشه همین MGS:PW باشه که زیاد نیست مراحلش اما می تونید بارها بازیش کنید چون طوری طراجی شده بود که می تونستید هر مرحله رو دوباره تکرار کنید تا بتونید مرجله جدید رو انجام بدید با علم به اینکه gz جهان باز ولی pw اینطور نبود.

و من مطمئن هستم gz رو وقتی tpp منتشر بشه کنارش قرار می دن این عرضه زودتر برای سرگرم شدن کاربران عادت کردن به دنیای جدید و دیدن بازخوردهای بازیه
ولی من بهت قول میدن gz خیلی پکیج کامل تری از قیمتشه

حالا کس دیگه اینکار رو می کرد منفجر می شد ها! این کار اصلا درست نیست اون هم با این قیمت بالا.

نباید این مقدمه رو با MGS2 و MGS3 مقایسه کنید و به کوجیما ایمان داشته باشید که سرتون کلاه نمی زاره و صبر کنید تا عرضه بازی چون کوجیما تا بحال اینکار رو نکرده شاید با عرضه بازی بگید ارزش بازی خیلی بیشتر از قیمتشخ و اینکه اسم مقدمه روش دلیل نمیشه که به اندازه نسخه دوم و سوم باشه

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or