تاریخ عرضه Metal Gear Solid Ground Zeros تایید شد.

マスター.ミラー

کاربر سایت
MGS_5.jpg

در یک Press release که امروز به VG247 ارسال شد کارگردان بازی هیدئو کوجیما گفت:
ویژگی های پیشرفته Fox engine به من اجازه داده است که داستان جدیدی رو با روشی جدید تعریف کنم. تفاوت بسیار زیادی بین Metal Gear Solid:The Phantom Pain و بقیه بازی های سری وجود دارد، پس ما میخواهیم تا گیمر ها را با سیستم جدید محیط باز (Open World) بازی و پتانسیل های ان آشنا کنیم.بنابراین Ground Zeros برای معرفی این المان های جدید طراحی شده که به گیمر ها اجازه سود بردن از تمام ویژگی های جدید The Phantom Pain را می‌دهد.
Metal Gear Solid Ground Zeros در بهار 2014 بر روی پلتفرم های PS3 , XBox 360 با قیمت 29.99 پوند به صورت فیزیکی ،19.99 پوند به صورت دیجیتالی عرضه خواهد شد.
نسخه های PS4 , XBox One هم به صورت دیجیتالی و با قیمت 29.99 پوند عرضه خواهد شد.
View attachment 49474View attachment 49475View attachment 49476
منبع

آخرین ویرایش:
اصلا تاحالا حس خرید کنسول نسل بعد نداشتم ولی دیگه یه PS4 باید جور کرد تا بهار .

5ساله دارن رو بازی جدید روی یه انجین جدید کار میکنن که (همین پرولوگ) حداقل 3-4 ساعتی گیم پلی داره 29.99
کل این نسل هرسال یه AC , COD و... میدادن عین شماره قبل و فوقش 6-7 ساعت گیم پلی 59.99 میگرفتن
بنظرم منصفانس
اگه دنبال سود بودن هرسال یه MGS فرت و فرت میدادن بیرون
حتی اگه 10 سال هم روی بازی کار کرده باشن حتی اگه گیم پلی این بخش 7-8 ساعت هم باشه (که خیلی بعیده) بازم خیلی مسخره است که Prologue رو جداگونه بفروشن، اونم با همچین قیمتی!

چند دلار میشه؟

قبلا یه prologue رو قیمت 40 دلار فروختن! یه بازی ریسینگ بوده و نسخه پنجمش.

میشه 47 دلار و آره میدونم منظورت با کدوم بازیه.

اصلا تاحالا حس خرید کنسول نسل بعد نداشتم ولی دیگه یه PS4 باید جور کرد تا بهار .

5ساله دارن رو بازی جدید روی یه انجین جدید کار میکنن که (همین پرولوگ) حداقل 3-4 ساعتی گیم پلی داره 29.99
کل این نسل هرسال یه AC , COD و... میدادن عین شماره قبل و فوقش 6-7 ساعت گیم پلی 59.99 میگرفتن
بنظرم منصفانس
اگه دنبال سود بودن هرسال یه MGS فرت و فرت میدادن بیرون

دقیقا من با حرف دوستم موافقم !‌

ولی خدا کنه فیزیکی برای نسل بعد هم بدنش !

حتی خارجی ها هم نگران اینن که قیمت با کانتنت هایی که توی این بسته وجود داره مطابقت نداشته باشه.حالا ما که کپی خورش میکنیم ولی فکر نکنم این قضیه دو تا بازی جدا شدن به نفع کسی باشه.

29.99 پوند به صورت فیزیکی ،19.99 پوند به صورت دیجیتالی عرضه خواهد شد.
البته خود سایت کونامی نوشته 29.99 دلار فیزیکی و 19.99 دلار به صورت دیجیتالی فکر کنم منبع اشتباه کرده
19.99 دلار الان همین بازی های معمولی psn هست که نمونش journey تو سه ساعت تموم میشد هر چی باشه ارزش 19.99 دلار رو داره

یه پرولوگ با 30 پوند قیمت ؟ خیلی زیاده خداییش. زمانش که فکر کنم می شه تقریبا اندازه پرولوگ نسخه سوم.
باز تازه اگه بخواد جدا کنه ممکنه بعضی ها باشن نخوان GZ رو بازی کنن مستقیم برن TPP رو بخرن، باید تاثیرش رو داستان کم تر کنن

این همون نسخه پنجم بازیه؟

نسخه پنجم بازی Metal Gear Solid V : The Phantom Pain هست، این در واقع یک مقدمه و پرولوگه که برخلاف نسخه های قبلی از بازی جدا شده.

دو روز نبودیم چه خبرایی شده ها ! :دی

شلوغش نکنید ! قیمتش خیلی هم عالیه !
این کار فقط بخاطر این شده که فن های قدیمی سری با جو جدید بازی آشنا بشن و همین آشنا شدن و بازی کردن GZ باعث میشه همین فن ها سر یه موردهایی گیر بدن به کوجیما و تو خیلی از موردها هم تحسین کنن بازی رو که این میشه انتفاد خوبی برای هرچه عالی تر در اومدن TPP که نسخه اصلی بازی ِ، پس اینطوری هم ما عادت می کنم به جهان جدید بازی هم سرمون گرم میشه تا TPP که همه می دونن پروزه خیلی بزرگیه روند کامل شدنش رو طی کنه و ما هم یکسال و اندی دیگه ای که قرار روی پروزه TPP کار بشه بی MGS نباشیم، و مطمئن باشید از نظر محتوا و زمانی این نسخه مقدمه کم نخواهد بود !!

البته مثل سریال های غربی در انتهای GZ خیلی خوب میریم تو خُماری تا TPP بیاد و البته می تونید تا اون زمان از بازی لذت ببرید ! و فکر نکنم بخش سینگل بازی هم 3-4 ساعت باشه من فکر کنم بازی چیزی شبیه MGS:PW باشه و می تونید ساعت ها ازش لذت ببرید و حال کنید.

حالا من از شما می پرسم به نظر شما 30 دلار به این نمی ارزه که یکسال با یک MGS کوچیکتر سرگرم باشید تا زیاد صبر کردن برای TPP براتون سخت نباشه ؟ دوست ندارید با جهان جدید بازی آشنا بشید ؟ دوست ندارید وقت بیشتری به کوجیما برای تکمیل کردن شاهکاری به نام TPP بدهید ؟!

پ.ن: بسیار زیاد خرسند و خوشحالیم از خبر عرضه، به شخصه حاضرم هرچند اُشلوُق بخوان بابت این نسخه پول بدم :دی نوش جونش
خبر جدید : یکی از کارکنان Konami گفته کونامی هیچ برنامه ای فعلاً برای نسخه فیزیکی GZ بر روی کنسول های نسل بعد نداره و فعلا باید صبر کنید تا همه چیز مشخص بشه !! و در مورد محتوای بازی هم گفته خبرهای بزرگی در راه ِ !!

آخرین ویرایش:
حالا من از شما می پرسم به نظر شما 30 دلار به این نمی ارزه که یکسال با یک MGS کوچیکتر سرگرم باشید تا زیاد صبر کردن برای TPP براتون سخت نباشه ؟ دوست ندارید با جهان جدید بازی آشنا بشید ؟ دوست ندارید وقت بیشتری به کوجیما برای تکمیل کردن شاهکاری به نام TPP بدهید ؟!
امید حتی اگه قیمتش هم بزاریم کنار ( که واقعا بالاست و اصلا قابل توجیح نیست) بازم فروش یه Prologue به صورت جداگونه کار اشتباهیه.

از طرفی خود کوجیما اومده GZ رو با Tanker Mission توی MGS2 مقایسه کرده پس معلومه که از لحاظ داستانی از اهمیت بالایی برخورداره. الان تو به من بگو تکلیف اون کسی که یه راست میره TPP رو میگیره چیه ؟! یعنی اون نباید Prologue رو تجربه کنه و داستانش رو بدونه؟!

اصلا اینجا مسئله کوجیما و سری MGS مطرح نیست، مسئله اینه که این سیاسـت Konami به طور کل اشتباست. Konami یه همچین حرکتی رو با Castlevania LoS هم انجام داد با این تفاوت که اونجا Epilogue بازی رو برداشت DLC کرد که نهایتا باعث سردرگمی خیلی از دوستان شد.

این حرکت که بیان یه بخشی از داستان رو از بازی بزنند و بعد جداگونه بفروشنش (حالا چه به صورت DLC و چه به صورت یک نسخه جدا) از پایه اشتباهه.

آخرین ویرایش:
امید حتی اگه قیمتش هم بزاریم کنار ( که واقعا بالاست و اصلا قابل توجیح نیست) بازم فروش یه Prologue به صورت جداگونه کار اشتباهیه.

از طرفی خود کوجیما اومده GZ رو با Tanker Mission توی MGS2 مقایسه کرده پس معلومه که از لحاظ داستانی از اهمیت بالایی برخورداره. الان تو به من بگو تکلیف اون کسی که یه راست میره TPP رو میگیره چیه ؟! یعنی اون نباید Prologue رو تجربه کنه و داستانش رو بدونه؟!

اصلا اینجا مسئله کوجیما و سری MGS مطرح نیست، مسئله اینه که این سیاسـت Konami به طور کل اشتباست. Konami یه همچین حرکتی رو با Castlevania LoS هم انجام داد با این تفاوت که اونجا Epilogue بازی رو برداشت DLC کرد که نهایتا باعث سردرگمی خیلی از دوستان شد.

این حرکت که بیان یه بخشی از داستان رو از بازی بزنند و بعد جداگونه بفروشنش (حالا چه به صورت DLC و چه به صورت یک نسخه جدا) از پایه اشتباهه.
اشتباه شما اینه که فکر میکنید Ground Zeros یه Prologue ساده هست.
Ground Zeros یه بازی جدا هست، که به گفته کوجیما interface اش هم با TPP خیلی فرق داره.
حالا چون بازی کوتاه هست به جای 60$ دارن 30$ میفروشن.

اشتباه شما اینه که فکر میکنید Ground Zeros یه Prologue ساده هست.
Ground Zeros یه بازی جدا هست، که به گفته کوجیما interface اش هم با TPP خیلی فرق داره.
حالا چون بازی کوتاه هست به جای 60$ دارن 30$ میفروشن.
باور کن اگه همین 60 $ هم بفروشن پولش رو از اولین تریلر گذاشتم کنار که بخرمش..!!خدا وکیلی آدم برای این بازی پول نده میخواد برای کدوم بازی پول خرج کنه..؟؟حالا سری اصلی که تو راه هست اون به کنار..!!!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or