تاریخ عرضه Halo: Reach مشخص شد.

Dreadlord

کاربر سایت
haloreach5.jpg

بر اساس گزارش بخش مالی Yahoo، بانجی تایید کرد Halo: Reach، آخرین Halo ساخته شده توسط این استودیو، در 14 سپتامبر امسال به صورت جهانی و روز بعد، یعنی 15 سپتامبر در ژاپن عرضه خواهد شد.

همچنین بانجی اعلام کرد 2.7 میلیون نفر بتای Halo: Reach را بازی کردند، در حالی که این رقم برای بتای Halo 3 تنها 800,000 نفر بود!

به علاوه، بازیکنان در بیش از 16 میلیون ساعت، 1.1 میلیارد Kill در طول این 18 روز بتا بدست آوردند.

آخرین ویرایش:
خدا کنه گرافیکش خوب باشه..
odstکه مالی نبود(درسته که از موتورhalo 3بود ولی یخورده ارتقاش میدادن)
تنها نکته ی مثبت odstموسیقیه متنش بود به نظر من......
امیدوارم بازی خوبی دربیاد

REACH = GOTY
از نظر فروش امکانش هست که حتی پرفروشترين بازی تاريخ هم بشه ولی مطمئن باش GotY نميشه .....
امسال انقدر عناوين بزرگی عرضه شدن که هرکدوم مدعی GotY هستن و احتمال اينکه هيلو GotY بشه از نظر من خيلی پايينه .....

از نظر فروش امکانش هست که حتی پرفروشترين بازی تاريخ هم بشه ولی مطمئن باش GotY نميشه .....
امسال انقدر عناوين بزرگی عرضه شدن که هرکدوم مدعی GotY هستن و احتمال اينکه هيلو GotY بشه از نظر من خيلی پايينه .....
اتفاقا یکی از بازیهایی که احتمال خیلی زیادی برای بازی سال شدن داره همینه!
نگو که GOW 3 میخواد بازی سال بشه؟
سال 2007 از نظر بعضی سایتها Halo3 بود ولی خب کلا ماریو شدش... .این که از هیلو3 خیلی سرتره!
به نظرم من یا mgs: pw هست یا rd:r یا Reach .
ولی خب من دوست دارم ریچ باشه!:biggrin1:
Tnx Babi...

چه جریانی هستش که مایکروسافت هیلوهارو تو این روزا میده بیرون فک کنم odst , halo 3 هم توی این روزا بودن یکی بالای 5000000 و دیگری نزدیک 11000000 نسخه فروش!!!!!!!!!

آخرین ویرایش:
چه جریانی هستش که بانجی هیلوهارو تو این روزا میده بیرون فک کنم odst , halo 3 هم توی این روزا بودن یکی بالای 5000000 و دیگری نزدیک 11000000 نسخه فروش!!!!!!!!!
البته تصمیم گیرنده مایکروسافت است:دی

هیلو های این نسل همش در سپتامبر عرضه شدند، چون احتمالا مایکروسافت نمیخواست بخوره به COD ها ! در اون صورت رو فروش هردو تاثیر میگذاشت.
ولی نسل قبل هر دو هیلو در نوامبر عرضه شدند...

شوخی میکنی؟!..پرفروشترین بازی تاریخ که چه عرض کنم..پرفروشترین بازی این چند ساله هم نمیشه.
البته احتمال رکورد زنی برای فروش در روز اول وجود داره.

اتفاقا یکی از بازیهایی که احتمال خیلی زیادی برای بازی سال شدن داره همینه!
نگو که GOW 3 میخواد بازی سال بشه؟
سال 2007 از نظر بعضی سایتها Halo3 بود ولی خب کلا ماریو شدش... .این که از هیلو3 خیلی سرتره!
Tnx Babi...

شوخی میکنی!!!:eek:
اون طرف Super Mario Galaxy 2 داره رکورد بهترین بازیه تاریخو تو امتیازا میزنه اونوقت تو داری میگی Reach میشه Goty!تازه شاهکار سونی یعنی LBP 2 هم بماند!

اول از همه به تمام فن های این بازی تبریک میگم که تاریخش معلوم شد:biggrin1: ولی تو E3 میگفتن جذاب تر میشد:biggrin1: کلا خیلی چیزی زودتر از E3 برای همه کنفرانس ها اعلام شد.
Tnx Babi...
من دقیقا با این بازی هایی که اعلام کردی موافقم. فقط SMG2 رو جا انداختی:biggrin1: به نظر من رقابت شدیدی رو امسال برای GOTY شدن داریم چون در اوایل امسال هم ME2 و GOW III که واقعا شاهکارهای بی نظیری بودن ارائه شدند. در کل به قول یکی از بچه ها امسال، سال GOTYها هست:biggrin1:

کسی از قابلیت Split Screen بازی خبر نداره که توی حالت مولتی پلیر، چهار نفره امکان پذیر هست یا که نه؟ همانند نسخه شماره 3 رو میگم.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or