تاریخ عرضه Halo: Reach مشخص شد.

Dreadlord

کاربر سایت
haloreach5.jpg

بر اساس گزارش بخش مالی Yahoo، بانجی تایید کرد Halo: Reach، آخرین Halo ساخته شده توسط این استودیو، در 14 سپتامبر امسال به صورت جهانی و روز بعد، یعنی 15 سپتامبر در ژاپن عرضه خواهد شد.

همچنین بانجی اعلام کرد 2.7 میلیون نفر بتای Halo: Reach را بازی کردند، در حالی که این رقم برای بتای Halo 3 تنها 800,000 نفر بود!

به علاوه، بازیکنان در بیش از 16 میلیون ساعت، 1.1 میلیارد Kill در طول این 18 روز بتا بدست آوردند.

آخرین ویرایش:
جناب Mini Zeus (!) خواهشا قبل از اینکه دیگران رو به کمبود IQ متهم کنی یه بار با خودت پست هات رو مرور کن تا متوجه ماجرا بشی!
پست قبلی من در جواب شما نبود , این یک ! دوما" شما اومدی گفتی :
شوخی میکنی؟!..پرفروشترین بازی تاریخ که چه عرض کنم..پرفروشترین بازی این چند ساله هم نمیشه.
البته این پست ویرایش شده و ورژن اصلیش رو من دیدم که از کلمات دیگه ای استفاده شده بود!
خب حالا اومدی واسه توجیه کردن اینکه "ریچ پر فروش ترین بازی این چند ساله هم نمیشه..." میگی WiiSport چهل میلیون فروخته!یعنی اینم باید توضیح داد که بازی هایی که به صورت باندل اونم زمان لانچ یه کنسول پر فروش عرضه میشن رو اینجوری مقایسه نمی کنن؟!تو اون منبعی هم که دادی تو لیست با بازی های نینتندو مقایسه کرده بود !
بعد اومدی میگی GTA IV پانزده میلیون فروخته!
3 سال پیش Halo 3 اومد و با وجود اینکه 360 دار ها بسیار کمتر از الان بودن و بانجی هم اعلام نکرده بود هیلو 3 آخرین هیلو ـه تا به حال حدود 11 میلیون فروخته!یعنی واقعا فکر می کنی خیلی بعید ـه با وجود افزایش 40 / 50 درصدی X360 دار ها Reach چهار میلیون بیشتر از نسخه ی قبلیش بفروشه؟!؟از اونجایی که هیلو دیگه ادامه نداره توسط بانجی ریچ تا سال های سال به خاطر قسمت آنلاینش میفروشه!پس میبینیم که بعید نیست بتونه از GTA IV بیشتر بفروشه!تازه شما هم به گفتن اینکه هیلو پرفروش ترین بازی نسل نمیشه بسنده نکردی!!گفتی پرفروش ترین بازی این چند ساله هم نمیشه!وقتی با وجود غول هایی مثل GT5 و COD و Starcraft II تو بازار امسال اکثر مفسرین پیش بینی کردن ریچ پرفروش ترین بازی سال میشه این حرف شما زیاد جالب جلوه نمی کنه.
در مورد پرفروش ترین بازی تاریخ هم قاعدتا نمیان بازی ـیی با درجه ی سنی 3 سال به بالا(!) و باندل شده رو با یه بازی 18 سال به بالا مقایسه کنن!
موفق باشی : )

پست قبلی من در جواب شما نبود , این یک !
پست من رو نقل قول کردی بعد میفرمایی در جواب شما نبود؟!!
البته این پست ویرایش شده و ورژن اصلیش رو من دیدم که از کلمات دیگه ای استفاده شده بود!
اگه این پست ویرایش شده ست چرا زیرش نوشته نشده که ویرایش شده؟!
خب حالا اومدی واسه توجیه کردن اینکه "ریچ پر فروش ترین بازی این چند ساله هم نمیشه..." میگی WiiSport چهل میلیون فروخته!یعنی اینم باید توضیح داد که بازی هایی که به صورت باندل اونم زمان لانچ یه کنسول پر فروش عرضه میشن رو اینجوری مقایسه نمی کنن؟!تو اون منبعی هم که دادی تو لیست با بازی های نینتندو مقایسه کرده بود !
بعد اومدی میگی GTA IV پانزده میلیون فروخته!
شما اصلا پست قبلی من رو خوندی؟اون منابع فقط برای پرفروش ترین بازی تاریخ و اثبات به روز نبودن امار ویکی پدیا بود.
3 سال پیش Halo 3 اومد و با وجود اینکه 360 دار ها بسیار کمتر از الان بودن و بانجی هم اعلام نکرده بود هیلو 3 آخرین هیلو ـه تا به حال حدود 11 میلیون فروخته!یعنی واقعا فکر می کنی خیلی بعید ـه با وجود افزایش 40 / 50 درصدی X360 دار ها Reach چهار میلیون بیشتر از نسخه ی قبلیش بفروشه؟!؟از اونجایی که هیلو دیگه ادامه نداره توسط بانجی ریچ تا سال های سال به خاطر قسمت آنلاینش میفروشه!پس میبینیم که بعید نیست بتونه از GTA IV بیشتر بفروشه!تازه شما هم به گفتن اینکه هیلو پرفروش ترین بازی نسل نمیشه بسنده نکردی!!گفتی پرفروش ترین بازی این چند ساله هم نمیشه!وقتی با وجود غول هایی مثل GT5 و COD و Starcraft II تو بازار امسال اکثر مفسرین پیش بینی کردن ریچ پرفروش ترین بازی سال میشه این حرف شما زیاد جالب جلوه نمی کنه.
شما فکر میکنی اگه IB یه کنسول دو برابر بشه فروش بازیهاش هم دو برابر میشه؟:)پس شما این موضوع رو که با وجود اینکه IB کنسول PS3 در زمان عرضه GOW3 کمتر از یک چهارم IB کنسول PS2 در زمان عرضه GOW 2 بود ,GOW3 به پرفروشترین بازی این سری تبدیل شد رو چجوری توجیه میکنید؟IB در فروش تاثیر گذاره ولی نه به اون صورت که شما فکر میکنی.
من نگفتم Reach پرفروشترین بازی سال نمیشه.حتی به نظرم بعید نیست این بازی رکورد فروش روز اول رو از MW2 بگیره..چیزی که در مورد فروش بازیها مهمه نه فروش روز و هفته اول بلکه فروش کلی (Life time Duration) است و با بازیهای پرفروشی که تا الان در این نسل و در اینده عرضه میشند به نظرم حتی ممکنه نتونه جزو 10 بازی پرفروش این نسل هم قرار بگیره.چه برسه به پرفروشترین بازی تاریخ که جکی بیش نیست.
خوب ،وقتی معنی فروش نقدی و پولی که ازش بدست میاد رو با بازی کادوئی درکش نمیکنی ،من هیچوقت به خودم اجازه نمیدم با تو بحث کنم.اوضات سنگین میزنه....
مدل جدیدِ؟ یا جاده خاکی؟!!تو که کلا در عالم حپروت تشریف داری رو چه به بحث کردن؟!
پ.ن:میگم امار ریزش برگ های درختهای تهران رو داری؟اونم مرحمت کن.این تهران رو هم اگه متر کردی ممنون میشم بگی...
گرما زدگی از مشکلات معمول این فصل ـه...:)
و خدا وند .... افرید - بیخیال مشغوله فعّالیّتِ سنگینت باش ،جوابی برای گفتن نداری ،زنگ نزن درّو کن!
60% شما همیشه درست میگی

پ.ن:خدا چشم ادم رو کور کنه، عقل ادم رو کور نکنه!که اگه بکنه کلا از همه نظر کور میشه.
تو یکی رو میخوایی اصلا خودت رو ترجمه کنه حرفات بماند...:)

پ.ن:خدا به I***t جماعت عقل بده به ما هم صبر...

آخرین ویرایش:
پس دیگه خواهشا حرفی نزن که توش گیر کنی ! از این به بعد جلوی هر پستی بزن نظر شخصی تا دیگه نخوای کسی رو ملتفت کنی !!! شما یه حرفی میزنی بعد یه مدرک درست حسابی براش نداری من نمیگم Halo Reach میشه پرفروش ترین بازی تاریخ ولی شاید پرفروشترین بازی انحصاری این نسل بشه( نینتندو حساب نیست ) حالا هی برو بگو اقا MW 2 اقا GTA نه برادر بازی انحصاری مد نظره اگه ملتفت نشدی بهتره که یه فکری به حال اون پنکت بکنی چون خیلی قویه !!!

• Like
Reactions: Hosein M
پس دیگه خواهشا حرفی نزن که توش گیر کنی ! از این به بعد جلوی هر پستی بزن نظر شخصی تا دیگه نخوای کسی رو ملتفت کنی !!! شما یه حرفی میزنی بعد یه مدرک درست حسابی براش نداری من نمیگم Halo Reach میشه پرفروش ترین بازی تاریخ ولی شاید پرفروشترین بازی انحصاری این نسل بشه( نینتندو حساب نیست ) حالا هی برو بگو اقا MW 2 اقا GTA نه برادر بازی انحصاری مد نظره اگه ملتفت نشدی بهتره که یه فکری به حال اون پنکت بکنی چون خیلی قویه !!!
اخه بنده خدا چرا اینجا چیزایی مینویسید که ادم حتی به نژادی که از درامدید شک کنه چه برسه به خودتون؟!چرا عقل و شعور خودتون رو زیر سوال میبرید؟به خدا اگه در مورد چیزی که اطلاع نداری حرف نزنی هیچ کس بهت نمیگه "لالی".. کار شماها از خنده هم گذشته ,دیگه ادم به حالتون تاسف میخوره.بیخود نگفتن سخت ترین کار دنیا محکوم کردن یک ادم احمق ـه.تو نه فقط هیچ اطلاعاتی در این مورد نداری ,میخوای بنده رو هم ملطفت کنی!!
شما یک پست برای من در این تاپیک نقل کن که در مورد پرفروشترین بازی انحصاری تاریخ بحث شده باشه ؟تا قبل از تشریف فرمایی شما بحث در مورد پرفروش ترین بازی تاریخ بود نه پرفروشترین بازی انحصاری تاریخ. (هر چند با این وضع هم باز حرفای شما نقض میشه).یعنی چی نینتندو حساب نمیشه؟؟؟؟!!!!مگه میشه بازیهای شرکتی رو که اکثر پرفروشترین های این نسل و تاریخ رو در اختیار داره حساب نکنیم؟؟!!بنده این همه استدلال و دلیل و برهان رو با تکیه به بازیهای نینتندو میارم.

مدیر محترمی که داری پست ها رو میخونی قبل از هر واکنشی (بن ,اخطار و ..)پنج دقیقه از وقت ارزشمندت رو صرف خواندن پست های این سه صفحه کن بعد هر کاری صلاح دونستید انجام بدید..

مدیر محترمی که داری پست ها رو میخونی قبل از هر واکنشی (بن ,اخطار و ..)پنج دقیقه از وقت ارزشمندت رو صرف خواندن پست های این سه صفحه کن بعد هر کاری صلاح دونستید انجام بدید..

کاربر محترم من کاری ندارم کی چه نظری داره ولی رو لحن حساسم.اگر فکر میکنید حق با شماست ادامه ندین بقیه هم مثل شما توانایی خوندن مطلب و قضاوت رو دارن. شما خیلی راحت بدون توهین هم میتونی نظرت رو بگی. این بار فقط تذکر بود ولی در صورت تکرار با این لحن دسترسیتون قطع میشه.
ممنون از همکاریتون.

پس عکس آواتار شما می شه ؟! درست عرض میکنم ؟
شایعه: IGNکه H R -GOW III رو از لیست GoTY هاش حذف کرده(فقط Mega man- RD- M E2 موندن-که بعدا هم بازیهای دیگه اضاف میشن روشون)

-امسال بازی برای GoTYشدن زیاده- فعلا زوده تصمیم گیری و این حرفا

کجا همچین چیزی اعلام شده؟
چند روز پیش خوندم- دقیق جاش رو یادم نیست
حالا ما یه شایعه هم اول پستمون میزنیم که همه مارو نزنن!

آخرین ویرایش:
پس عکس آواتار شما می شه ؟! درست عرض میکنم ؟
حرف تو دَهَنِ مردم نذارید خواهشا! سونی با اینکه بازیِ پرفروش زیاد داشته، ولی هیچ وقت از این لحاظ ادعایی نداشته! ما که یه بارم نفهمیدیم سونی بیاد بگه GTA:SA روی پلتفورمِ ما 9 برابرِ XBOX 1 فروخته! یا بدونِ اون همه هایپِ کهکشانی میاد 14 میلیون نسخه از GT3: A-Spec رو (یه بازیِ رِیسینگ!!!!!!! :eek:) می فروشه! حالا یه نسل فروشِ بازی هاش افت کرده، ملت خودشون رو گم کردن!

اخه بنده خدا چرا اینجا چیزایی مینویسید که ادم حتی به نژادی که از درامدید شک کنه چه برسه به خودتون؟!چرا عقل و شعور خودتون رو زیر سوال میبرید؟به خدا اگه در مورد چیزی که اطلاع نداری حرف نزنی هیچ کس بهت نمیگه "لالی".. کار شماها از خنده هم گذشته ,دیگه ادم به حالتون تاسف میخوره.بیخود نگفتن سخت ترین کار دنیا محکوم کردن یک ادم احمق ـه.تو نه فقط هیچ اطلاعاتی در این مورد نداری ,میخوای بنده رو هم ملطفت کنی!!
شما یک پست برای من در این تاپیک نقل کن که در مورد پرفروشترین بازی انحصاری تاریخ بحث شده باشه ؟تا قبل از تشریف فرمایی شما بحث در مورد پرفروش ترین بازی تاریخ بود نه پرفروشترین بازی انحصاری تاریخ. (هر چند با این وضع هم باز حرفای شما نقض میشه).یعنی چی نینتندو حساب نمیشه؟؟؟؟!!!!مگه میشه بازیهای شرکتی رو که اکثر پرفروشترین های این نسل و تاریخ رو در اختیار داره حساب نکنیم؟؟!!بنده این همه استدلال و دلیل و برهان رو با تکیه به بازیهای نینتندو میارم.

منم دارم شک میکنم که شما از نسل انسان باشید چون واقعا شعورتون خیلی پایینه و در اون محل زندگیتون چیزی به اسم تربیت خانودگی وجود نداشته و از قانون جنگل تبعیت میکردید ! من دارم میگم که Halo Reach میتونه لقب پرفروش ترین بازی انحصاری این نسل رو بدست بیاره ! شما هم هی بحث نینتندو رو وسط نکش چون کلا بازارش کژوال گیمرهایی مثل تو نه حرفه ای ها ! پرفروش ترین بازی این نسل نینتندو ماریو با عقل جور در میاد که این بازی با عنوان FPS قابل مقایسه است ؟؟؟ چه جوری وقتی بحث فروش کنسول و این حرفا میشه هدف سونی رسیدن به مایکروسافتِ ولی الان که بحث فروش بازی 360 که میشه نینتندو میاد وسط ! خواهشا دیگه جواب این پست رو توی این تاپیک نده و تو پیغام خصوصی بده ! چون نظم انجمن رو داری به هم میزنی

منم دارم شک میکنم که شما از نسل انسان باشید چون واقعا شعورتون خیلی پایینه و در اون محل زندگیتون چیزی به اسم تربیت خانودگی وجود نداشته و از قانون جنگل تبعیت میکردید ! من دارم میگم که Halo Reach میتونه لقب پرفروش ترین بازی انحصاری این نسل رو بدست بیاره ! شما هم هی بحث نینتندو رو وسط نکش چون کلا بازارش کژوال گیمرهایی مثل تو نه حرفه ای ها ! پرفروش ترین بازی این نسل نینتندو ماریو با عقل جور در میاد که این بازی با عنوان FPS قابل مقایسه است ؟؟؟ چه جوری وقتی بحث فروش کنسول و این حرفا میشه هدف سونی رسیدن به مایکروسافتِ ولی الان که بحث فروش بازی 360 که میشه نینتندو میاد وسط ! خواهشا دیگه جواب این پست رو توی این تاپیک نده و تو پیغام خصوصی بده ! چون نظم انجمن رو داری به هم میزنی

شما متوجه تذکر پست 35 نشدی؟ اگر درست بلد نیستید بحث کنید جور دیگه برخورد میشه باهاتون..

حرف تو دَهَنِ مردم نذارید خواهشا! سونی با اینکه بازیِ پرفروش زیاد داشته، ولی هیچ وقت از این لحاظ ادعایی نداشته! ما که یه بارم نفهمیدیم سونی بیاد بگه GTA:SA روی پلتفورمِ ما 9 برابرِ XBOX 1 فروخته! یا بدونِ اون همه هایپِ کهکشانی میاد 14 میلیون نسخه از GT3: A-Spec رو (یه بازیِ رِیسینگ!!!!!!! :eek:) می فروشه! حالا یه نسل فروشِ بازی هاش افت کرده، ملت خودشون رو گم کردن!
پلتفورمِ شما ؟! پلتفورمِ ما چیه الآن ؟! و شما چطوری به این نتیجه رسیدی؟!داداش من دیگه هر آدم عاقلی میدونه که HALO : REACH پر فروش ترینه ... :cheesygri

من که بی صبرانه برای این عنوان لحظه شماری میکنم راجع به صحبت های دوستان هم بگم چیزی که عیان است چه حاجت به بیان است همه میدونن سری هیلو یکی از پر فروش ترین بازی های تاریخه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or