تاریخ عرضه Assassin's Creed 3 مشخص شد

mamad2010

Google Search:Yanet Garcia
Loyal Member
یوبی سافت تایید کرد Assassin's Creed 3 در 30 اکتبر امسال وارد بازار خواهد شد
اطلاعات بیشتری از بازی منتشر نشده ولی بازی برای 3 سال در دست ساخت بوده
به جز نسخه های PC, PlayStation 3و Xbox 360 انتظار میره نسخه wii u نیز در کار باشه

هنوز یه عکس و 2 خط خبر از بازی نیومده شده اشغاله ، تاسف اوره ، حالم به هم خورد ...
الان مشکل چیه ؟ چون پارسال و پیارسال و پس پیارسال ازش ریلیز شده دیگه نباید امسال ریلیز بشه ؟ حتی اگر 3سالم در دست ساخت بوده باشه؟ باید بازی رو بسازند اماده بزارن لب تاقچه و هرموقع بعضیا دلشون رضا داد ریلیزش کنن ؟
اگر ذاتا به بازی مشکل دارید که نظر شخصیتونه اگر نه همینطوری دلی دارین اشکال میگیرین دیگه ربطی به بازی نداره پس الکی ایراد نگیرین اگر مشکلی هست بگین اگر نه هی نگین هر سال داره ریلیز میشه و نمیدونم شده COD و ...
اگه نسل بعد میومد شاید میتونست در حد شاهکاری مثل AC2 ظاهر بشه اما با این وضعیت قطعا بازی شکست میخوره امیدوارم اگه امسال میاد هم نمره هاش افتضاح بشه و هم فروش کمی بکنه
به این میگن نظر کارشناسانه
از کجا انقدر مطمئنی ؟جهت اطلاع Revelations که به عقیده ی خیلیا ضعیف ترین نسخه سری بود تا هفته ها تو لیست پرفروشترین ها جزو 5تای اول بود

آخرین ویرایش:
اخه شما ها چه انتظاري دارين از بازي؟! مي خوايين ديگه طرف توي سال 1500 چي كار كنه براتون؟! گرافيك همون درست اما حركات كه خيلي نرم تر بود!! اون داستان شروع شده بود بالاخره بايد تموم بشه يا نه؟! به نظر من هر 4 نسخه بازي عالي بودن و شماره آخر هم واقعا عالي بود!! و مطمئنم شماره هم بازي بسيار خوبي خواهد بود و تا سال ها در خاطره ها مي مونه!!:)

لعنت بر یوبی سافتتتتتتتتتتتتتتتتت
اگه نسل بعد میومد شاید میتونست در حد شاهکاری مثل AC2 ظاهر بشه اما با این وضعیت قطعا بازی شکست میخوره امیدوارم اگه امسال میاد هم نمره هاش افتضاح بشه و هم فروش کمی بکنه
به هر حال هیچوقت خاطره ی شاهکاری چون AC2 از ذهن ما پاک نمیشه و منتظر میمونیم تا دوباره بازی در اون حد از این سری ببینیم البته نه در این نسل

لعنت ! خو بازیهاشو بازی نکن ! مجبورت کردن !
بابا میگه 3 سال در دست ساخت بوده ! من فکر کنم به خاطر همین بوده که یوبی سافت مونترال کارمند اضاف کرده به خاط همین بازی بوده !
مطمئن باش این بازی بهتر از قبلیهاست من به یوبی سافت ایمان دارم !

این یوبیسافت اصلا حالش خوب نیست ...... صبح لیست بازیهاش رو تکذیب میکنه ، عصر تاییدش میکنه هیچ تاریخ ریلیز هم میده :|

یوبی سافت به خاطر این تکذیب کرد که من اصلا همچین گزارشی ندادم !
ولی پارسال بود که گفت AC3 2012 میاد این چیزه جدیدی نیست !

بعد آخر AC I ما آثاری از 21 دسامبر 2012 و ... رو دیدیم! بعد شما انتظار دارید بازی بعد از این تاریخ بیاد ؟ :d نمیشه که :d
و اینکه وقتی AC II ساخته میشد گفتند 300 نفر روش کار میکنند و اینا! انتظار دارید این 300 نفر همشون فقط روی مثلا BH و R کار کرده باشن؟ :d گروه خیلی خفنی میباشد این مقدار! :d
R رو هنوز قسمت نشده بازی کنم ولی هنوز نفهمیدم ملت چرا هی به BH فحش میدن! برای من که خیلی لذت بخش بود! مثل بقیشون! از نظر مخفی کاری هم بهتر از 2 شده بود اتفاقا! (البته اگر به ماموریت های جانبی بازی عمل میکردید! )

ما AC ِ بدون Ezio را تحریم میکنیم
yahoo_4.gif
اتفاقا از شخصیت جدید من استقبال میکنم! :d البته فکر نمیکنم هیچکی بتونه تو این سری برام جای الطایر رو بگیره :d

آخرین ویرایش:
اتزیو فقط همون جوونیاش.... اتزیو میان سال و اتزیو پیر به چه دردی می خوره!
ایول خوبه. 30 اکتبر هم تاریخ خوبیه واسه ریلیزش. قبل امتحاناس یه دل سیر بازی می کنیم:d

ممنون بابت خبر.

به جز فروش عالی داستان و گیم پلی عالی ترم داره
این از اون پستا بود که باید بعد از قرنی تو فروم پست بدم...
آخه برادر من، طرفداری تا چه حد، تازه جایی که بحث رقابت FPS ها هم نیست...
داستان COD بهتر از AC ـه.....!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
کل COD ها رو جمع کنیم داستانش به ACR (ضعیفترین نسخه ی این سری به قول بعضیا) هم نمیرسه...
به شخصه یکی از ماموریت های Masyaf Keys تو Revelations رو به کل MW3 ترجیح میدم...
---------------
حالا که دارم پست میدم یه نکته ای هم بگم...
تا جایی که این چند وقته پست دوستان رو تو تاپیک های مختلف میخوندم دیدم که اکثرا نوشتن ACR رو نیم ساعت هم بازی نکردن، ولی شدیدا از داستان و تکراری شدنش انتقاد میکنن...
اولا که با نیم ساعت Training ـه اول بازی هم تموم نمیشه چه برسه که بخواد داستان شروع بشه...
دوما من خودم منکر تکراری شدنش نیستم ولی حداقل هر نسخه 4تا چیزه جدید اضافه میکنه که کمی هم تنوع ایجاد کرده باشه... مراحل هم که کاملا متنوع هستند (من تو ACR به قدری از ماموریت های Masyaf Keys لذت بردم که بعضی اوقات فکر میکردم دارم Uncharted بازی میکنم)
------
نکته ی آخر هم که اینا دارن میگن 3 ساله داره روش کار میشه (یعنی از بعد از AC2) پس حداقل تا نمایشی از بازی نیومده انقدر الکی بازی رو نکوبید...
امیدوارم به دوستان توهینی نشده باشه و کسی رو ناراحت نکرده باشم...;)
موفق باشید...

والا شخصيت ها هم به نظر من هر دو خيلي خوب بودن!! توي شماره اخر داستان الطير رو تموم كرد و واقعا قشنگ بود ، مخصوصا 2 تا مموري آخر بازي!! اتزيو هم كه با سن بالاش همچنان شيطوني داشت اما خيلي فهميده شده بود و خيلي چيزا رو حتي بيشتر از الطير درك كرد!! به نظر من روليشن واقعا قشنگ بود!!:)

هنوز یه عکس و 2 خط خبر از بازی نیومده شده اشغاله ، تاسف اوره ، حالم به هم خورد ...
الان مشکل چیه ؟ چون پارسال و پیارسال و پس پیارسال ازش ریلیز شده دیگه نباید امسال ریلیز بشه ؟ حتی اگر 3سالم در دست ساخت بوده باشه؟ باید بازی رو بسازند اماده بزارن لب تاقچه و هرموقع بعضیا دلشون رضا داد ریلیزش کنن ؟
اگر ذاتا به بازی مشکل دارید که نظر شخصیتونه اگر نه همینطوری دلی دارین اشکال میگیرین دیگه ربطی به بازی نداره پس الکی ایراد نگیرین اگر مشکلی هست بگین اگر نه هی نگین هر سال داره ریلیز میشه و نمیدونم شده COD و ...
مشکلش اینه که یه راست کلیک میگیری از همه جا میره بالا...مخصوصا وقتی داری از دست سرباز ها فرار میکنی کافیه از یه دیوار بری بالا یه جا مخفی بشی و دیگه تموم سرباز خنگ نمیفهمه کجا هستی !.... جالبتر اینه که اگر 2 باشن وقتی میان کنار جایی که مخفی شدی و کلیک کنی یکیشون میکشه داخل و میکشتش اما سرباز دومی اصلا هیچی نمفهمه !
مشکل اینه که از برج میپری داخل یه ذره کاه سالم میایی بیرون !
مشکلش اینه که در مبارزه راست کلیک میگیری و براحتی از خودت دفاع میکنی و در ضد حمله با یک کلیک براحتی میکشی حالا میخواد چهل نفرم دور و برت باشند. نحوه مبارزه هم اصلا جالب نیست و این حرکات هستند که میتونه اولش برات جالب باشه اما بعد از مدتی خسته کننده میشه
مشکلش اینه که ماموریت ها تکراری هستند و تنها کمی تنوع در ماموریت های اصلی هست ( منظورم کشتن افراد خاص یا جاهایی که روایت اصلی داستان هست )
مشکلش اینه که گیم پلی بازی خشک و خسته کنندست و بعد از مدتی حوصلت سر میره و تنها چیزی که میتونه وادارات کنه تا اخر بازی بری داستانش هست
اگر از نظرت این ها مشکل نیست دیگه نمیدونم تو به مشکل چی میگی !
---------------------------------
من فقط نسخه 1 و brother hood بازی کردم و میتونم بگم جز مضخرفترین بازی های بوده که تا الان کردم ... اون BH نمیخواستم بازی کنم بس پسرداییم اومد تو گوشم خوند که بازیش خفنه، بازی کردم و گرنه با همون نسخه اول پی بردم چیز بدرد بخوری نیست ! ( این یک نظر شخصی است )

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or