عجب! LOL ترین مشکلی که میشه از AC گرفت الان مشخص شد
دوست عزیز از دیوار بالا رفتن از عناصر کلیدیه بازیه یعنی اسسین ها از کودکی یاد میگیرن که چطور از سخت ترین دیوار ها بالا برن و صد البته به بهترین شکل ساخته شده ! کاراکتر لبه ی ساختمان هارو میگیره و میره بالا نه مثله اسپایدر من دستش به دیوار میچسبه نه مثله الکس مرسر روی ساختمان ها دو سرعت میره پس چی شد ؟ اولا از عناصر کلیدیه دوما به بهترین شکل ممکن ساخته شده پس مشکل به حساب نمیاد
منظور من این بود که مثل POP فقط از مکان هایی خاص بالابره ..... این جوری خیلی بهتر میشد!
تنها مشکلی که مبارزات داره اینه که سادست همین در ضمن اسم بازی Assassins Creed ـه Ninja Gaiden نیست که راه به راه بخوای تیکه پاره کنی در اصل اسسین بودن یعنی ترور کردن نه اینکه بری وسط بگی آی نفس کش و بزنی یکی یکی از دشمن هارو نفله کنی
مبارزات خوبه خودت قبول داری که مشکل داره .....
این مشکل فقط در نسخه اول بازی بود و در 3 نسخه بعدی (مخصوصا AC II و BH ) کاملا حل شده و دیگه واقعا بهتر از این نمیشه تنوع در ماموریت ها ایجاد کرد. جوانی اتزیو و کار هایی حول این قضییه بعد اسسین شدنش که یه اسسین بی تجربه بود و این قضییه کاملا تو ماموریت ها نشان داده شد بعد Seal ها بعد تعویض شهرها بعد ماشین پرنده بعد اون پایایان عجیب قریب بعد خراب شدن ویلا بعد رُم بعد تسخیر رُم بعد ماشین های داوینچی و ... دیگه چی میخوای واقعا
تنوع در مراحلش هم دیدم : مثلا مراحل که باید اختراعات داوینچی نابود میکردی ( 3 مرحله بود ) همش کافی بود بالای سر ساختمون ها رد بشی برسی به نامه ابی رنگ نابودش کنی !
که اینطور! گیم پلی منعطف تر از AC در سبک OW نام ببر من کلا با گیمینگ خداحافظی میکنم
راه رفتن ، ارام دویدن ، تند دویدن و خسته نشدن (Free Run) ، از دیوار بالا رفتن پریدن و گرفتن لبه ها ، جنگیدن با انواع صلاح های مختلف مثله شمشیر ، خنجر ، هیدن بلید ، هیدن گان ، اسب سواری ( حتی در بعضی ماموریت ها درشکه) کم مونده یه جت پک بدیم طرف همینطوری تو هوا بچرخه
بستگی داره تعریفت از گیم پلی چی باشه چون این وسله هایی که به گیم پلی AC زدی واقعا بهش نمیچسبه
!!!
GTA ...... همه چیزش بیشتر هست
در ضمن این همه سلاح که میگی من فقط از شمشیر مخفیش استفاده میکردم چون باهاش هم میشد دفاع کنی ، حمله کنی ، مخفیانه بکشی ...... بقیشم جنبه قشنگی داشت !
------------------------------------------------------------------
مخصوصا وقتی داری از دست سرباز ها فرار میکنی کافیه از یه دیوار بری بالا یه جا مخفی بشی و دیگه تموم سرباز خنگ نمیفهمه کجا هستی !.... جالبتر اینه که اگر 2 باشن وقتی میان کنار جایی که مخفی شدی و کلیک کنی یکیشون میکشه داخل و میکشتش اما سرباز دومی اصلا هیچی نمفهمه !
مشکل اینه که از برج میپری داخل یه ذره کاه سالم میایی بیرون !
---------------------------------------------------------------
در مورد 2 تا بالایی چرا چیزی نگفتی ؟ دیگه نکنه اینا هم از اموزش های حرفیه اساسین بودنه !...فیلم هندیم این جوری نیست
شما از بازی خوشت میاد قبول ، بازیش کن ....اما میایی میگی مشکل نداره یه حرف دیگست که فقط میخواستم ثابت کنم بازی ایراد داره
من نمیدونم اینا 3تا نسخه از این بازی دادن حالا چرا انقدر به یکسری بر خورده مشخص نیست خب کسی مجبورتون نکرده که بازی کنید
لطفا جنبه تحمل نظرات مخالف خودتون رو داشته باشید ....قرار نیست همه موافق شما باشند
شما از بازی لذت میبری نوش جونت ، ان شا.. همیشه از هر بازی میکنی لذت ببری
در ضمن من این بازی نمیکنم !
--------------------------------------------------------
یه جمله از همین بچه های بازیسنتر هست که گفت جالب بود:
اگر از یک گیمر بپرسی چرا از بازی خوشت نیومد یا مثلا چرا گیمپلیش خسته کننده بود نمیوتنه درست جوابت بده اما اگر از یک کسی که نقد کننده بازی هست بپرسی براحتی جوابت رو میده
من هم یک گیمر هستم و فقط مشکلاتی که به ذهنم رسید بهتون گفتم حالا میخواد درست باشه یا غلط ... اما اینها چیزی بود که بشدت باعث شد از بازی لذت نبرم