تاریخ عرضه Assassin's Creed 3 مشخص شد

mamad2010

Google Search:Yanet Garcia
Loyal Member
یوبی سافت تایید کرد Assassin's Creed 3 در 30 اکتبر امسال وارد بازار خواهد شد
اطلاعات بیشتری از بازی منتشر نشده ولی بازی برای 3 سال در دست ساخت بوده
به جز نسخه های PC, PlayStation 3و Xbox 360 انتظار میره نسخه wii u نیز در کار باشه

مشکلش اینه که یه راست کلیک میگیری از همه جا میره بالا
عجب! LOL ترین مشکلی که میشه از AC گرفت الان مشخص شد
دوست عزیز از دیوار بالا رفتن از عناصر کلیدیه بازیه یعنی اسسین ها از کودکی یاد میگیرن که چطور از سخت ترین دیوار ها بالا برن و صد البته به بهترین شکل ساخته شده ! کاراکتر لبه ی ساختمان هارو میگیره و میره بالا نه مثله اسپایدر من دستش به دیوار میچسبه نه مثله الکس مرسر روی ساختمان ها دو سرعت میره پس چی شد ؟ اولا از عناصر کلیدیه دوما به بهترین شکل ممکن ساخته شده پس مشکل به حساب نمیاد
مشکلش اینه که در مبارزه راست کلیک میگیری و براحتی از خودت دفاع میکنی و در ضد حمله با یک کلیک براحتی میکشی حالا میخواد چهل نفرم دور و برت باشند. نحوه مبارزه هم اصلا جالب نیست و این حرکات هستند که میتونه اولش برات جالب باشه اما بعد از مدتی خسته کننده میشه
تنها مشکلی که مبارزات داره اینه که سادست همین در ضمن اسم بازی Assassins Creed ـه Ninja Gaiden نیست که راه به راه بخوای تیکه پاره کنی در اصل اسسین بودن یعنی ترور کردن نه اینکه بری وسط بگی آی نفس کش و بزنی یکی یکی از دشمن هارو نفله کنی
مشکلش اینه که ماموریت ها تکراری هستند و تنها کمی تنوع در ماموریت های اصلی هست ( منظورم کشتن افراد خاص یا جاهایی که روایت اصلی داستان هست )
این مشکل فقط در نسخه اول بازی بود و در 3 نسخه بعدی (مخصوصا AC II و BH ) کاملا حل شده و دیگه واقعا بهتر از این نمیشه تنوع در ماموریت ها ایجاد کرد. جوانی اتزیو و کار هایی حول این قضییه بعد اسسین شدنش که یه اسسین بی تجربه بود و این قضییه کاملا تو ماموریت ها نشان داده شد بعد Seal ها بعد تعویض شهرها بعد ماشین پرنده بعد اون پایایان عجیب قریب بعد خراب شدن ویلا بعد رُم بعد تسخیر رُم بعد ماشین های داوینچی و ... دیگه چی میخوای واقعا
مشکلش اینه که گیم پلی بازی خشک و خسته کنندست و بعد از مدتی حوصلت سر میره و تنها چیزی که میتونه وادارات کنه تا اخر بازی بری داستانش هست
که اینطور! گیم پلی منعطف تر از AC در سبک OW نام ببر من کلا با گیمینگ خداحافظی میکنم
راه رفتن ، ارام دویدن ، تند دویدن و خسته نشدن (Free Run) ، از دیوار بالا رفتن پریدن و گرفتن لبه ها ، جنگیدن با انواع صلاح های مختلف مثله شمشیر ، خنجر ، هیدن بلید ، هیدن گان ، اسب سواری ( حتی در بعضی ماموریت ها درشکه) کم مونده یه جت پک بدیم طرف همینطوری تو هوا بچرخه
بستگی داره تعریفت از گیم پلی چی باشه چون این وسله هایی که به گیم پلی AC زدی واقعا بهش نمیچسبه
!!!

همین الان داشتم توی فیس بوک یوبی چرخ میزدم که خود یوبی هم رسما بازی رو تایید کرده برای اکتبر 2012 ولی دقیقا نگفته کی !
اخه بعضی سایتها زده بودند شایعه ولی رسما دیگه تایید شد !

يوبی سافت برای گفته های خودش هم ارزشی قائل نيست!
قرار بود تو سال 2012 اساسينز كريدی ريليز نكنه ولی زد زير حرفش! مسلما ساخت يه اساسينز كريد جديد كه تو زمان جنگ های داخلی امريكا باشه، با شخصيت اصلی جديد، محيط و اسلحه های كاملا جديد اونم به عنوان شماره اصلی سری يه قمار بزرگه كه می تونه متاسفانه به نابودی كامل اين IP منجر بشه.

دوست عزیز از دیوار بالا رفتن از عناصر کلیدیه بازیه یعنی اسسین ها از کودکی یاد میگیرن که چطور از سخت ترین دیوار ها بالا برن و صد البته به بهترین شکل ساخته شده ! کاراکتر لبه ی ساختمان هارو میگیره و میره بالا نه مثله اسپایدر من دستش به دیوار میچسبه نه مثله الکس مرسر روی ساختمان ها دو سرعت میره پس چی شد ؟ اولا از عناصر کلیدیه دوما به بهترین شکل ممکن ساخته شده پس مشکل به حساب نمیاد
+
نه Infamous ـه که باید انگشتت از جا کنده بشه شصت بار X بزنی که از یه دیوار دو متری بره بالا :دی
به نظر منم بهترین استایل بالا رفتن رو داره :دی
که اینطور! گیم پلی منعطف تر از AC در سبک OW نام ببر من کلا با گیمینگ خداحافظی میکنم
راه رفتن ، ارام دویدن ، تند دویدن و خسته نشدن (Free Run) ، از دیوار بالا رفتن پریدن و گرفتن لبه ها ، جنگیدن با انواع صلاح های مختلف مثله شمشیر ، خنجر ، هیدن بلید ، هیدن گان ، اسب سواری ( حتی در بعضی ماموریت ها درشکه) کم مونده یه جت پک بدیم طرف همینطوری تو هوا بچرخه
بستگی داره تعریفت از گیم پلی چی باشه چون این وسله هایی که به گیم پلی AC زدی واقعا بهش نمیچسبه
!!!
چتر نجات تا حدودی علاقه مندان به این قضیه رو ارضا میکنه دیگه :دی
-----------------------------------------------------------
يوبی سافت برای گفته های خودش هم ارزشی قائل نيست!
قرار بود تو سال 2012 اساسينز كريدی ريليز نكنه ولی زد زير حرفش! مسلما ساخت يه اساسينز كريد جديد كه تو زمان جنگ های داخلی امريكا باشه، با شخصيت اصلی جديد، محيط و اسلحه های كاملا جديد اونم به عنوان شماره اصلی سری يه قمار بزرگه كه می تونه متاسفانه به نابودی كامل اين IP منجر بشه.
اتفاقاً برعکس سهیل ! 4 شماره ـس محور کار نابودی توی 2012 ـه اگه قرار باشه شماره ی 3 (که احتمال زیاد پایان این داستان شروع شده هم خواهد بود!) که یه شماره ی اصلی هست (نه فرعی) توی 2012 منتشر نشه یه ریسک بزرگ ـه چون چند بار توی تاریخ همچین فرصتی گیر میاد که در و تخته با هم جور در بیان ؟ یعنی به ندرت گیر میاد که بشه یه بازی رو که بیس ـش واقعی نیست رو با اتفاقات حال حاضر دنیا و حتی با تاریخ واقعی و حال حاضر دنیا پیوند داد ! شاید اصلاً دیگه همچین فرصتی پیش نیاد :دی

من حاضرم شرط ببندم خیلی از کسایی که اینجا میان از این بازی ایراد میگیرن اصلا ماموریت های فرعی اسسین برادرهود رو بازی نکردن سوار وسایلی که داوینچی طراحی کرده بود میشه و خیلی چیزهای دیگه رفتن به معابد زیر زمین و............. واقعا تاسف بار هستش که این پست هایی که میبینم من هنو ز اسسین آخری رو بازی نکردم وهیچ نظری هم نمیدم در ضمن تمام این اسسین هایی که بعد از شماره دو اومده بود حالت پک یا اضافه شونده رو داشت پس نباید اصلا انتظار داشته باشیم که گرافیک خیلی فرق کنه یا چیز های دیگه اگه شماره 3 هم از لحاظ گرافیک و گیم پلی و... مثل شماره های قبلی بود که صد در صد این طور نیست اون وقت هستش که میتونیم ایراد بگیریم .

نه Infamous ـه که باید انگشتت از جا کنده بشه شصت بار X بزنی که از یه دیوار دو متری بره بالا :biggrin1:
به نظر منم بهترین استایل بالا رفتن رو داره
احسان جان از تو بعیده مقایسه کنی:دی خیلی از بازی ها هستن از دیوار باید بری بالا ولی نباید مقایسه شن
Infamous چون واسه ps3 میگن یه عنوان بی کیفیت با اینکه ندیدن:دی البته تو که تمومش کردی نمیگما:دی ولی همین اگه مال xbox بود الان sony رو ترکونده بودن سر همین 1بازی!

نوبت ترول AC:III بود کم مونده با اسکایریم و GEOW هم مقایسه بشه مثلا :d واقعا از این مقایسه ها دقیق و بدون قصد و نیت لذت میبرم
یوبی سافت میگه 3ساله داریم رو بازی کار می کنیم این از قبل میدونستیم البته که تیم اصلی روی BH و R کار نکردن و تیم اصلی نسخه سوم دارند میسازند و هیچی هم نشون ندادن ازش و فقط تاییدش کردن بعد نمیدونم این همه ترول چیه شده قضیه Alan Wake میاند المان بازی تو سر خود بازی می زنند یکدفعه بگید FPS بسازند براتون تا خوشتون بیاد دیگه
من نمیدونم اینا 3تا نسخه از این بازی دادن حالا چرا انقدر به یکسری بر خورده مشخص نیست خب کسی مجبورتون نکرده که بازی کنید

منظور من این بود که مثل POP فقط از مکان هایی خاص بالابره ..... این جوری خیلی بهتر میشد!
تنها مشکلی که مبارزات داره اینه که سادست همین در ضمن اسم بازی Assassins Creed ـه Ninja Gaiden نیست که راه به راه بخوای تیکه پاره کنی در اصل اسسین بودن یعنی ترور کردن نه اینکه بری وسط بگی آی نفس کش و بزنی یکی یکی از دشمن هارو نفله کنی
مبارزات خوبه خودت قبول داری که مشکل داره .....
این مشکل فقط در نسخه اول بازی بود و در 3 نسخه بعدی (مخصوصا AC II و BH ) کاملا حل شده و دیگه واقعا بهتر از این نمیشه تنوع در ماموریت ها ایجاد کرد. جوانی اتزیو و کار هایی حول این قضییه بعد اسسین شدنش که یه اسسین بی تجربه بود و این قضییه کاملا تو ماموریت ها نشان داده شد بعد Seal ها بعد تعویض شهرها بعد ماشین پرنده بعد اون پایایان عجیب قریب بعد خراب شدن ویلا بعد رُم بعد تسخیر رُم بعد ماشین های داوینچی و ... دیگه چی میخوای واقعا
تنوع در مراحلش هم دیدم : مثلا مراحل که باید اختراعات داوینچی نابود میکردی ( 3 مرحله بود ) همش کافی بود بالای سر ساختمون ها رد بشی برسی به نامه ابی رنگ نابودش کنی !
!!!
GTA ...... همه چیزش بیشتر هست
در ضمن این همه سلاح که میگی من فقط از شمشیر مخفیش استفاده میکردم چون باهاش هم میشد دفاع کنی ، حمله کنی ، مخفیانه بکشی ...... بقیشم جنبه قشنگی داشت !
------------------------------------------------------------------
مخصوصا وقتی داری از دست سرباز ها فرار میکنی کافیه از یه دیوار بری بالا یه جا مخفی بشی و دیگه تموم سرباز خنگ نمیفهمه کجا هستی !.... جالبتر اینه که اگر 2 باشن وقتی میان کنار جایی که مخفی شدی و کلیک کنی یکیشون میکشه داخل و میکشتش اما سرباز دومی اصلا هیچی نمفهمه !
مشکل اینه که از برج میپری داخل یه ذره کاه سالم میایی بیرون !
---------------------------------------------------------------
در مورد 2 تا بالایی چرا چیزی نگفتی ؟ دیگه نکنه اینا هم از اموزش های حرفیه اساسین بودنه !...فیلم هندیم این جوری نیست
شما از بازی خوشت میاد قبول ، بازیش کن ....اما میایی میگی مشکل نداره یه حرف دیگست که فقط میخواستم ثابت کنم بازی ایراد داره
من نمیدونم اینا 3تا نسخه از این بازی دادن حالا چرا انقدر به یکسری بر خورده مشخص نیست خب کسی مجبورتون نکرده که بازی کنید
لطفا جنبه تحمل نظرات مخالف خودتون رو داشته باشید ....قرار نیست همه موافق شما باشند
شما از بازی لذت میبری نوش جونت ، ان شا.. همیشه از هر بازی میکنی لذت ببری
در ضمن من این بازی نمیکنم !
--------------------------------------------------------
یه جمله از همین بچه های بازیسنتر هست که گفت جالب بود:
اگر از یک گیمر بپرسی چرا از بازی خوشت نیومد یا مثلا چرا گیمپلیش خسته کننده بود نمیوتنه درست جوابت بده اما اگر از یک کسی که نقد کننده بازی هست بپرسی براحتی جوابت رو میده
من هم یک گیمر هستم و فقط مشکلاتی که به ذهنم رسید بهتون گفتم حالا میخواد درست باشه یا غلط ... اما اینها چیزی بود که بشدت باعث شد از بازی لذت نبرم

آخرین ویرایش:
چطور اینقدر ناگهانی ؟!!!!
سوپرایز بوده ؟ یوبی سافت یهو از تو آستینش در اورد ؟!!!
نه عکسی نه خبری نه تریلری ؟!!!!!!
من عقب موندم یا وقعا تریلری از بازی نیومده ؟!

همین الان داشتم توی فیس بوک یوبی چرخ میزدم که خود یوبی هم رسما بازی رو تایید کرده برای اکتبر 2012 ولی دقیقا نگفته کی !
اخه بعضی سایتها زده بودند شایعه ولی رسما دیگه تایید شد !

کِی اِش معلومه دیگه صابرجان (اکتبر 2012 + تاخیری نامعلوم برای عذاب دادن ملت pc باز)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or