شایعه تاریخ عرضه بازی Grand Theft Auto V مشخص شد ؟

• Thread starter Thread starter Farh@d
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Farh@d

There is no description of the situation
کاربر فعال
gtaVwishlist_610.jpg

درود .

سایت المانی Gamestop سری جدید بازی Grand Theft Auto V را پیش فروش کرد و همچنین تاریخ عرضه این بازی را نیز مشخص نمود، تاریخ عرضه بازی 15 ژانویه سال 2012 گفته میشود .
این سایت همچنین سخنانی پیرامون بازی زده است که به شرح زیر است :
RockStar سری بازی خود را یعنی GTA V را به طور رسمی معرفی نمود ، مجله Timesدر مصاحبه ای با یکی از مسئولان بازی اقای Dan Houser وی گفت : که ساخت بازی از مدتها

پیش اغاز شده است ولی قبل از ساخت شخصیتها ما به ساخت شهرها شروع کرده ایم وی همچنین اذعان کرد که در کمک به ساخت سناریو بازی نیز کمک کرده است که گفته میشود سناریو بازی 1000 صفحه میباشد .
در مورد پلتفرم بازی فعلا گفته میشود برای PlayStation 3 میباشد که قیمت ان 69,99 میباشد .

Gamestop

البته این هم به نظرم با اومدن بازی های چند DVD و افزایش حجم DVD های X360 دیگه داره حل میشه;)

اون که آره مشکلش 100% حل میشه
نگفتم گرافیکش همین الان قفل میکنه که :d گفتم دیگه چیز عجیبی ازش نخواهیم دید ! همین Gears به نظرت چه قدر اختلاف میتونه داشته باشه با Crysis 2 ؟ قطعا گرافیک سرتری خواهد داشت اما نمی تونه اختلاف آنچنانی داشته باشه که دهن ها بچسبه زمین :d ماکرو مدل های مختلفی از 360 رو به بازار رونه کرد ! به نظرت علتش چی میتونه باشه ؟
خب مسلما کنسول ها این نسل دارند به آخر خط میرسند و PS3 هم به این بلا دچار میشه
مدل ها مختلف X360 تفاوتی آنچنانی با هم ندارند جز در هارد و مادربورد گرافیک بقیه چیزاش تا اونجایی که میدونم بدون تغییر مونده به نظر من این کنسول تا 2013-2014 عمر مفیدش هست و به نظرم بازی حتی از Geow 3 و کرایسس 2 هم قوی تر میتونه بیاد همین GTA V به نظرم خیلی قوی تر از کرایسس 2 هست البته Kingdom به نظرم اوج هنر گرافیک خواهد بود ولی به نظر من هم آخر عمر این نسل کنسول ها رسیدیم و به نظرم تا 3سال دیگه بازی هایی با قدرت گرافیکی بالا هنوز هم میتونند ساپورت کنند

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or