شایعه تاریخ عرضه بازی Grand Theft Auto V مشخص شد ؟

• Thread starter Thread starter Farh@d
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Farh@d

There is no description of the situation
کاربر فعال
gtaVwishlist_610.jpg

درود .

سایت المانی Gamestop سری جدید بازی Grand Theft Auto V را پیش فروش کرد و همچنین تاریخ عرضه این بازی را نیز مشخص نمود، تاریخ عرضه بازی 15 ژانویه سال 2012 گفته میشود .
این سایت همچنین سخنانی پیرامون بازی زده است که به شرح زیر است :
RockStar سری بازی خود را یعنی GTA V را به طور رسمی معرفی نمود ، مجله Timesدر مصاحبه ای با یکی از مسئولان بازی اقای Dan Houser وی گفت : که ساخت بازی از مدتها

پیش اغاز شده است ولی قبل از ساخت شخصیتها ما به ساخت شهرها شروع کرده ایم وی همچنین اذعان کرد که در کمک به ساخت سناریو بازی نیز کمک کرده است که گفته میشود سناریو بازی 1000 صفحه میباشد .
در مورد پلتفرم بازی فعلا گفته میشود برای PlayStation 3 میباشد که قیمت ان 69,99 میباشد .

Gamestop

عزیز راکستار چه بخواد چه نخواد باید یک بازی انحصاری برای سونی با توجه به قبول کردن سونی که این عنوان شده AGENT دست راکستار هم نیست که بخواد یا نخواد فقط سونی میتونه بگه که این عنوان رو قبول ندارم و یک بازی دیگه باید برای من بسازی و این عنوان هم مولتی بشه همین .
خلّی با اطمینان حرف میزنی ! :دی
میگم به این صورت مدرسه ای هم نیست قرار داد و این جور چیزا ها! :|

:|
آقا اصلا R* بازیو بسازه مهم نیست برا چه کنسولی!هر کنسولی زد ما همونو میخریم(بازیشو میگم:دی)
من با این قضیه مشکلی ندارم واقعا!چون 100% مطمئنم یک خبر روده ای به تمام معنائه!(راک* هم بلانصبت احمق نیست بیاد ip که از 10000نسل قبل برای کنسول های همون نسل میساخته رو یهویی انحصاری کنه!)
شرط میبندم انحصار زمانیه بازیش(اگه انحصار باشه)یعنی چیزی حدود 6 ماه تا 1 سال و تو این فرصت که به فکر پول و سود بیشتره مشکلات بازی هم رفع میکنه!
-------------------------
مشکلات سخت افزاری و محدودیت؟بد اونوقت rdr و c2 هم این وسط بادمجون بودند؟rdr با اون محیط بزرگش چه گرافیک خیره کننده ای داشت!!!!یا همین c2 !! آدم بعضی حرفا رو میشنوه به عقل خودش شک میکنه!
(بهتون بر نخوره و منظورم با همتون نیست!فقط بعضیا که فکر میکنن پشت گوشامون مخملیه:دی)

صحبت کمبود و.... که عزیزان همش .... هستش هر چند وقت یک بار یک چیزی شرکت ها میگن یکی میگه Ps3 سخته و.... یکی میگه 360 محدود هستش کلا نباید برای این حرف ها 1% هم عرضش قاعل شد .

GTA هم به نظر من عمرا انحصاری بشه چه برسه به زمانیش .

خلّی با اطمینان حرف میزنی ! :دی
میگم به این صورت مدرسه ای هم نیست قرار داد و این جور چیزا ها! :|

به خاطر این که از خیلی وقت پیش خبر های Team Bondi و این که این شرکت یک قرار داد بلند مدت انحصاری با سونی بعد از جدا شدن سران این شرکت از سونی و تشکیل این استدیو شنیدم و خبر هاش هنوز هستش چند وقت پیش یکی گفت خیلی با اطمینان میگی مثل شما گفتم خبرش هستش براش گزاشتم .

که قرار شد تمام اون بازی ها رو راکستار فقط پخش بکنه برای کنسول های سونی .;)

بعد از این که سونی به این نتیجه با Team Bondi و راکستار رسید که خرج بازی خیلی زیاد شده و از اون میزان خرجی که سونی از اول فکر میکرد برای بازی میشه بیشتر شد راکستار به سونی پیشنهاد داد که به جای L.A سونی بازی AGENT رو بگیره که خود راکستار شمالی میسازه و سونی به راکستار اجازه بده که L.A به صورت مولتی برای 360 هم عرضه بشه .;)

سونی حتی برای اولین عنوان 50 میلیون به Team Bondi پرداخت کرده بود به عنوان پیش پرداخت اولین عنوان .

اگه شما هم خبر های این شرکت رو دنبال میکردی صحبت من رو فکر نمیکردین که اطمینان دارم چون چیزی فرا تر از اطمینان هستش وقتی خود راکستار اعلام میکنه و سونی هم میگه دیگه اگه شایعه بود حق با شما بود اما وقتی خودشون اعلام میکنن و Team Bondi هم قبلا اعلام کرده بود با سونی قرار داد داره و راکستار فقط ناشر عنوان L.A هستش دیگه اطمینان داشتن معنی نداره .;)

در کل برای من یک نفر حتی 1% هم فرقی نداره به خاطر این که هر دو کنسول رو دارم و هر جای پخش بشه بازی رو تهیه میکنم و بازی میکنم و حالش رو میبرم . اصلا هم برام مهمک نیست سونی چیکار میکنه یا ماکروسافت بلکه مهم برام بازی های شرکت ها هستش که به سلیقه من بیاد و من بیشتر باهاش حال کنم به خاطر همین همیشه بازی های راکستار مثل GTA و .... رو میپسندم .

آخرین ویرایش:
راستی یه چیز جالب به ذهنم رسید:دی
میگم نکنه سورپرایز میاکرو تو e3 این باشه:دی :
سم هاوسر یا یکی از سران R* بیاد رو صحنه بگه بازی مولتیه=))
باور کنید همینه:))

راستی یه چیز جالب به ذهنم رسید:دی
میگم نکنه سورپرایز میاکرو تو e3 این باشه:دی :
سم هاوسر یا یکی از سران R* بیاد رو صحنه بگه بازی مولتیه=))
باور کنید همینه:))

اتفاقا بزرگ ترین سوپرایز ماکروسافت در E3 نمایش HALO 1 به صورت ریمارک هستش .;):x

درود
موادلازم برای گیمر بودن (تو ایران آبادمون:)):)):)))
1-یک عدد xbox360(توجه کنید حتما کپی خور باشه)
1-یک عدد ps3 (اگه کپی خور بود خوبه اگرم نبود زیاد مهم نیست چون فقط واسه انحصاریا میخوایمش)
3-یک عدد آدم
4-بازی خوش ساخت (حالا هرکی ساخته بودش مهم نیست مهم کیفیت بازی و اون لذتیه که از گیم میبرید)
ول کنید بابا این بحثای آبکی رو(کلاًمیگم) برید بازیتونو بکنید ولذتتونو ببرید:d:d

این متن مال کجاست!؟
چون اصلا با عقل جور در نمیاد، کدام محدودیت سخت افزاری؟ بجزء مشکل دیسک که الان کاملا ثابت شده میشه بازی های Open World رو هم توی چند دیسک عرضه کرد، من هیچ برتری ای در حال حاضر برای PS3 نمیبینم.
مگر R* که فعلا تمام بازی هاش روی PS3 نسبت به X360 پایین تر بودند، راه بیدار کردن اژدها رو پیدا کرده.

بله قبلا صد بار از این مدل مقایسه ها خوندم.
شما بهترین ماشین رو داشته باش که شتاب یک تا صدش فلان قدر باشه، مصرف بنزینش فلان باشه ولی نتونی ازش استفاده کنی چه فایده ای داره؟ دلت خوشه؟
فعلا که تا اینجای کار این X360 بوده که موفق بوده.
توی همین لینکی که گذاشتی یه عکس از تفاوت GTA IV بین دو نسخه بود کاملا معلوم بود نسخه ی 360 بهتر هست.

من طرفداری کاربر only sony رو نمی کنم و اصلا خبر ایشون رو تایید نمی کنم ولی به یاد داشته باش که محدودیت سخت افزار یه دستگاه رو شما تشخیص نمیدی ! یا من ! که شما بخوای محدودیت ببینی یا نبینی .
این مثال ها هم برادر من دیگه قدیمی شده ! اینا رو بچه ها الان تو دبستان میگن ! من نمیدونم چرا مردم مجبورن در مورد چیزی که اطلاعی ندارن حتما نظر بدن . برتری بازی ها بر روی 360 نسبت به ps3 هیچ ربطی به این مثال ها بچه گونه نداره ! بر می گرده به شباهت های سخت افزار 360 و PC و پورت شدن بازی ها و .... ! وگرنه بر طبق گفته ی شما وقتی ps3 داره یه بازی انحصاری رو اجرا حتما از تو جیبش یه چند لیتر بنزین میرزه و باکش و .... بگذریم جای بحثش اینجا نیست ;)

اینی که شما میگین درسته Xbox محدودیت داره ولی راک استار خودشم میدونه که اگه واسه PS3 بازی رو بزنه ورشکست میکنه !!!!!

این رو خطاب به کس خاصی نمی گم کلی می گم . اول از همه اینکه تا حالا هیچ خبری مبنا بر انحصاری بودن منتشر نشده فقط به پلتفرم های دیگه اشاره نشده ! ممکنه با اندکی تاخیر نسخه ها 360 و PC عرضه بشه !
لطفا اینقدر سطحی به ماجرا نگاه نکنید !
ولی احتمال اینکه انحصاری بشه هست نمی گم حتما یا نه ! اول از همه اینکه انحصاری شدن یه بازی هیچ ربطی به سابقه و پیشینه شرکت و بازی نداره !

بعدشم مطمن باشید اگه R* بخواد بازی v رو برای کنسول X انحصاری کنه سودش بیشتر از عرضه برای دو کنسول نباشه کمتر نیست !
وقتی کمپانی مثل R* بخواد یه همچین بازی بزرگی رو که کل دنیا رو به لرزه انداخت انحصاری کنه 100 درصد مبلغ غیر قابل باوری رو درخواست میکنه و مطمن باشید شرکت مقابل از خداشه ! شما فرض کنید GTA V برای کنسولی به نام BC انحصاری شده آیا شما نمی رید کنسول و بخرید ؟ میدونید چه سودی برای اون شرکت داره !!! از طرفی خود شرکت R* همه هزینه ی خیلی کمتر ی میکنه ! کار کمتری میکنه اما سود بیشتری می بره ! چون فقط برای یه کنسول بازی می سازه !

بازی که هنوز تایید نشده آخه این همه بحث انحصاری بودن یا مولتی بودنش چیه آخه؟
در مورد سوپرایز ماکروسافت نه هیلو ریمیک هست(البته میتونه باشه ولی به نظرم از این چیزا مهم تر هست) نه مولتی بودن GTA سوپرایز هست دیگه ولی فکر کنم مایلو دوباره میخواند بیارند وسط یه حسی به من میگم مایلو بر میگرده:d

به نظر من اگر هم انحصاری بشه مال موقعی میشه که بازی برای360 و PS3 و شاید هم PC عرضه شده باشه و چند وقت بعد مثل Liberty City که برای X360 بود یه چیزی هم واسه PS3 بیاد بیرون;)
(به همین راحتی دعوا نداره که:d)

من طرفداری کاربر only sony رو نمی کنم و اصلا خبر ایشون رو تایید نمی کنم ولی به یاد داشته باش که محدودیت سخت افزار یه دستگاه رو شما تشخیص نمیدی ! یا من ! که شما بخوای محدودیت ببینی یا نبینی .
این مثال ها هم برادر من دیگه قدیمی شده ! اینا رو بچه ها الان تو دبستان میگن ! من نمیدونم چرا مردم مجبورن در مورد چیزی که اطلاعی ندارن حتما نظر بدن . برتری بازی ها بر روی 360 نسبت به ps3 هیچ ربطی به این مثال ها بچه گونه نداره ! بر می گرده به شباهت های سخت افزار 360 و PC و پورت شدن بازی ها و .... ! وگرنه بر طبق گفته ی شما وقتی ps3 داره یه بازی انحصاری رو اجرا حتما از تو جیبش یه چند لیتر بنزین میرزه و باکش و .... بگذریم جای بحثش اینجا نیست ;)
من بازم تکرار میکنم شما بهترین سخت افزار رو داشته باش وقتی نتونی ازش استفاده کنی چه معنی ای میده؟ یعنی شما میخوای بگی همین شباهت سخت افزاری X360 به PC یه مزیت و یک برتری چه از لحاظ سخت افزاری چه از لحاظ نرم افزاری نسبت به PS3 نیست؟

من بازم تکرار میکنم شما بهترین سخت افزار رو داشته باش وقتی نتونی ازش استفاده کنی چه معنی ای میده؟ یعنی شما میخوای بگی همین شباهت سخت افزاری X360 به PC یه مزیت و یک برتری چه از لحاظ سخت افزاری چه از لحاظ نرم افزاری نسبت به PS3 نیست؟
منم خداییش این حرف رو قبول دارم!
آدم باید خدایی حرف بزنه:d

خب نکته اینجاست بحث این نیست که PS3 نمیتونه استفاده کنه . بحث اینکه سازنده های بازی نمی تونن استفاده کنن ! همون مثال قبلی و می زنم - بازی های انحصاری خیلی از بازی های 360 ُسرترن از نظر گرافیکی - چی میشه که یهو Ps3 میتونه استفاده کنه از سخت افزارش ؟

شباهت به سخت افزار PC معمولا اینجور در میاد که وقتی بازی رو برای نسخه PC یا 360 کدنویسی می کنن به خاطر شباهت های زیادی که دارن همون بازی رو با تغییر رو واسه 360 منتشر می کنن ولی برا PS3 چون کلا ربطی نداره همون بازی رو میان پورت می کنن ! یعنی کار کمتری رو نسخه ps3 انجام داده میشه ! در واقع اگه مون وقتی که سره 360 و PC می ذارن سر ps3 بذارن نتیجه به کلی عوض میشه !
اینکه بگیم یه برتری اصلا قابل قبول نیست ! میتونه یه مزیت باشه
بعدشم یه چیزی وجود داره به نام آینده :d 360 دیگه زور آخراشه ! این و هر کسی قبول داره که 360 دیگه چیز خاصی نمیتونه داشته باشه و اینی که الان داره نمایش میده تهش هست . یکی از عوامل مشاهده مدل ها فراوان 360 مربوط میشه به همین امر ! اما ps3 حالا حالا ها جا داره و ممکنه در آینده ورق برگرده
چه ربطی به تایپیک داشت :d

بعدشم یه چیزی وجود داره به نام آینده :d 360 دیگه زور آخراشه ! این و هر کسی قبول داره که 360 دیگه چیز خاصی نمیتونه داشته باشه و اینی که الان داره نمایش میده تهش هست . یکی از عوامل مشاهده مدل ها فراوان 360 مربوط میشه به همین امر ! اما ps3 حالا حالا ها جا داره و ممکنه در آینده ورق برگرده
چه ربطی به تایپیک داشت :d
اینا کی گفته؟:d همین تریلر Gears Of Wars 3 برای نقض جمله ات کافیه:d حالا کاری به فورزا نداریم ولی خداییش تنها مشکل 360 همین دیسک هاش هست و بس مشکل دیگه نداره اگه به آخر خط رسیده بود که ماکروسافت اسلیم نمیداد بیرون میرفت سراغ XBOX بعدی
نگران نباش ماکروسافت و سونی با هم کنسول نسل جدیدشون میدن>:d<:d

اینا کی گفته؟:d همین تریلر Gears Of Wars 3 برای نقض جمله ات کافیه:d حالا کاری به فورزا نداریم ولی خداییش تنها مشکل 360 همین دیسک هاش هست و بس مشکل دیگه نداره اگه به آخر خط رسیده بود که ماکروسافت اسلیم نمیداد بیرون میرفت سراغ XBOX بعدی
نگران نباش ماکروسافت و سونی با هم کنسول نسل جدیدشون میدن>:d<:d

نگفتم گرافیکش همین الان قفل میکنه که :d گفتم دیگه چیز عجیبی ازش نخواهیم دید ! همین Gears به نظرت چه قدر اختلاف میتونه داشته باشه با Crysis 2 ؟ قطعا گرافیک سرتری خواهد داشت اما نمی تونه اختلاف آنچنانی داشته باشه که دهن ها بچسبه زمین :d ماکرو مدل های مختلفی از 360 رو به بازار رونه کرد ! به نظرت علتش چی میتونه باشه ؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or