شایعه تاریخ عرضه بازی Grand Theft Auto V مشخص شد ؟

• Thread starter Thread starter Farh@d
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Farh@d

There is no description of the situation
کاربر فعال
gtaVwishlist_610.jpg

درود .

سایت المانی Gamestop سری جدید بازی Grand Theft Auto V را پیش فروش کرد و همچنین تاریخ عرضه این بازی را نیز مشخص نمود، تاریخ عرضه بازی 15 ژانویه سال 2012 گفته میشود .
این سایت همچنین سخنانی پیرامون بازی زده است که به شرح زیر است :
RockStar سری بازی خود را یعنی GTA V را به طور رسمی معرفی نمود ، مجله Timesدر مصاحبه ای با یکی از مسئولان بازی اقای Dan Houser وی گفت : که ساخت بازی از مدتها

پیش اغاز شده است ولی قبل از ساخت شخصیتها ما به ساخت شهرها شروع کرده ایم وی همچنین اذعان کرد که در کمک به ساخت سناریو بازی نیز کمک کرده است که گفته میشود سناریو بازی 1000 صفحه میباشد .
در مورد پلتفرم بازی فعلا گفته میشود برای PlayStation 3 میباشد که قیمت ان 69,99 میباشد .

Gamestop

دوستان عزیز من صحبتهای خود راکستار گفتم در مورد GTA IV از خودم که در نیاوردم اینم متن گفته های sam مدیر ارشد این بازی

(طی گفته های اقای SAM مدیر ارشد این بازی اول قرار بود که ما از دو شهر در GTA IV استفاده کنیم ولی بعد به گفته اقای سام مدیر ارشد این بازی به سه شهر تغییر یافت ما در ابتدا از فیزیک کمی استفاده کرده بودیم که باز هم به گفته مدیران موتور فیزیک را تغییر دادیم خلاصه همین طور به حجم کار افزوده می شد تا ان جایی که بازی ان قدر سنگین شده بود که ما خیلی از کار های قبلی که در بازی گذاشته بودیم را حذف کردیم چون موتور اختصاصی ما Rage توانایی اجرای این همه جزییات رادر یک کنسول یعنی ps3 داشت ما در حال ساخت بازی به مشکل کوچکی روی xbox360 برخوردیم چون GTA IVیک بازی بود که باید روی دو کنسول XBOX360 و PS3 عرضه می شد ما بازی را فدا کردیم. (منظور از این حرف برنامه نویس ارشد GTA IV این است که محدودیت های سخت افزاری XBOX360 به ما اجازه جزییات بیشتر را نداد )اگر ما ایده هایی که در مورد GTA IV داشتیم عملی می کردیم ان وقت دربازی جزییاتی می دیدید که باور کردنش برایتان سخت بود ان وقت بود که بازی بی همتا می شد

من میگم یه شرکت بزرگ مانند راکستار به خاطر رقابت با شرکتهای دیگر هیچوقت بیخیال این بازی نمیشه که اینقدر روش کا و ضحمت کشیده بودن

و احتمال خیلی زیاد این gta همان gta است که sam در متن بالا گفته بود
این متن مال کجاست!؟
چون اصلا با عقل جور در نمیاد، کدام محدودیت سخت افزاری؟ بجزء مشکل دیسک که الان کاملا ثابت شده میشه بازی های Open World رو هم توی چند دیسک عرضه کرد، من هیچ برتری ای در حال حاضر برای PS3 نمیبینم.
مگر R* که فعلا تمام بازی هاش روی PS3 نسبت به X360 پایین تر بودند، راه بیدار کردن اژدها رو پیدا کرده.

این متن مال اینجاست

http://forum.parstools.com/thread3134.html

اینجا به طور کامل به زبان شیرین فارسی این دو کنسول محبوب مقایسه کرده
بله قبلا صد بار از این مدل مقایسه ها خوندم.
شما بهترین ماشین رو داشته باش که شتاب یک تا صدش فلان قدر باشه، مصرف بنزینش فلان باشه ولی نتونی ازش استفاده کنی چه فایده ای داره؟ دلت خوشه؟
فعلا که تا اینجای کار این X360 بوده که موفق بوده.
توی همین لینکی که گذاشتی یه عکس از تفاوت GTA IV بین دو نسخه بود کاملا معلوم بود نسخه ی 360 بهتر هست.

آخرین ویرایش:
این متن مال کجاست!؟
چون اصلا با عقل جور در نمیاد، کدام محدودیت سخت افزاری؟ بجزء مشکل دیسک که الان کاملا ثابت شده میشه بازی های Open World رو هم توی چند دیسک عرضه کرد، من هیچ برتری ای در حال حاضر برای PS3 نمیبینم.
مگر R* که فعلا تمام بازی هاش روی PS3 نسبت به X360 پایین تر بودند، راه بیدار کردن اژدها رو پیدا کرده.

این متن مال اینجاست

ببینید فعلا اینطور گفته شده که بر روی PS3 منتشر میشه چیزی در مورد پلتفرمهای دیگه نگفتند که شور حسینی برتون داشته از R* گرفته تا سونی و PS3 رو مورد عنایت قرار میدید!
به نظر منکه بازی برای هر دو پلتفرم ساخته میشه.

حالا اصلا خود بازی تایید شده که سر پلتفرم هاش دعوا میکنید...؟

دوست عزیز اول و آخر همه میدونن که GTA عنوانیست تمام نشدنی :d پس نسخه های مختلفش یکی پس از دیگری معرفی خواهند شد ;) اما مهم اینه که Rockstar تا کی میخواد به این سیاست زد PC ادامه بده ! همه PC بازها الان نگران عناوین بزرگی هستند که قراره توسط Rockstar منتشر بشن و از دست بدن. نمونه RDR درگذشته ، LA.Noire در آینده نزدیک و خدایی ناکرده GTA V و شایدم حتی Max Payne 3. این روزها بی وفایی به PCبازها به نوعی عادت تبدیل شده.

راک استار واقعا خیلی طولش داده. امیدوارم این همه مدت داشتن رو یه دنیای بزرگتر و امکانات بسیار بیشتری از gta قبلی کار میکردن. احتمالا این E3 یه چیزایی رو اعلان کنن. امیدوارم تا قبل از زمانی که مجبور بشم بازی رو بزرام کنار یه gta بدن بیرون که دلم خیلی براش تنگ شده.

این متن مال اینجاست

دوستانی که با ایشون بحث می کنند,قبل از بحث به این دو مورد دقت کنند:اول به نام کاربری ایشون دقت کنید!!!سپس می تونید به درجه ی ایشون دقت کنید....حالام ی تونید از بحث بی فایدتون لذت ببرید!

• Like
Reactions: MehradCreed
دوستانی که با ایشون بحث می کنند,قبل از بحث به این دو مورد دقت کنند:اول به نام کاربری ایشون دقت کنید!!!سپس می تونید به درجه ی ایشون دقت کنید....حالام ی تونید از بحث بی فایدتون لذت ببرید!

شما دیگه نمی خواد اضحار نظر کنید

شما دیگه نمی خواد اضحار نظر کنید
فکر نمی کنم این موضوع در حیطه ی اختیارات شما باشه که من کی می تونم اظهار نظر کنم چند تا نمی تونم!
پ.ن:شما هم هر چه قدر می خوای جوش بزن.آخر سر GTA برای 30 میاد,خوبش هم میاد.اینقدر هم نگید لطفا که GTA قرار بود فلان بشه که به خاطر 360 نشد.چون تو همون IV هم 360 بهتر بود,سر اپیزود های لیبرتی سیتی هم که دگه اول انحصاری بود ps3 داران تو شیش و بش بودن که اصلا می تونن بازیش کنند یا نه!

اینقدر هم نگید لطفا که GTA قرار بود فلان بشه که به خاطر 360 نشد.چون تو همون IV هم 360 بهتر بود,سر اپیزود های لیبرتی سیتی هم که دگه اول انحصاری بود ps3 داران تو شیش و بش بودن که اصلا می تونن بازیش کنند یا نه!
شما اصلا طرفداری 360 رو نمی کنیا!:)
این دیگه فکر کردن داره آخه راک استار میاد همچین عنوانی رو انحصاری کنه ؟ اصلا راک استارو چه به این حرفها:))Agent هم که همه دارن میگن مولتی میشه(امیدوارم نشه)
یک ساعت پیش داشتم نمره های GTA IV رو تو سایت میخوندم حسرت می خوردم پس کی شماره جدیدش میاد:d:-*

این دیگه فکر کردن داره آخه راک استار میاد همچین عنوانی رو انحصاری کنه ؟ اصلا راک استارو چه به این حرفها:))Agent هم که همه دارن میگن مولتی میشه(امیدوارم نشه)
یک ساعت پیش داشتم نمره های GTA IV رو تو سایت میخوندم حسرت می خوردم پس کی شماره جدیدش میاد:d:-*

عزیز من شرکت راکستار یک شرکت بزرگ هستش هرکاری دلش بخواد انجام میده .

فقط کافیه با یک شرکت توافق کنه هم خرج ساخت بازی کمتر میشه هم سود شرکت بیشتر .

این جوری هم یک پول گنده از شرکت مورد نظر میگیره هم این که پول کمتری برای ساخت بازی خرج میکنه هم پول بیشتری از فروش بازیش سود میکنه .

به خاطر این که این جور قرار داد ها گنده به نفع هر دو شرکت هستش سخت افزاری که هم روی سخت افزار سود میکنه هم فروش بازی این جوری پولی که به شرکت داده بر میگرده براش درسته انقدر زیاد نیست اولش اما در طولانی مدت براش سود داره .;)

من نمیگم انحصاری هستش GTA میگم راکستار هر کاری دلش بخواد انجام میده حتی انحصاری برای 360.

-----------------------------------------------------------------------------------------

عزیز راکستار چه بخواد چه نخواد باید یک بازی انحصاری برای سونی با توجه به قبول کردن سونی که این عنوان شده AGENT دست راکستار هم نیست که بخواد یا نخواد فقط سونی میتونه بگه که این عنوان رو قبول ندارم و یک بازی دیگه باید برای من بسازی و این عنوان هم مولتی بشه همین .

که فکر نمیکنم این اتفاق هم بیفته احتمالش 0% هستش .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or