تاریخ عرضه بازی ایرانی "مبارزه در خلیج عدن"

Dinosaur

Loyal Member
سلام !

08467917907651503699.jpg

تاریخ عرضه بازی "مبارزه در خلیج عدن" اعلام شد.
این بازی ایرانی ساخت شرکت آمیتیس بازی رایان در تاریخ 16 خرداد عرضه می شود.
داستان بازی در مورد نبردهای تکاوران نیروی دریایی با دزدان دریایی این منطقه بوده و در طول چندین مرحله متنوع صورت می گیرد.
بازی "مبارزه در خلیج عدن" طبق تصاویر و تریلرهای پخش شده ، از نظر بصری و گرافیکی در وضعیت بسیار خوبی بوده و جزو زیباترین عناوین ساخته شده داخلی می باشد. همچنین صداگذاری و موسیقی زیبایی را در تریلر آن شاهد هستیم.
برای تماشای تریلر بازی می توانید از لینک های زیر استفاده کنید :

تریلر اول :
SD
HD

تریلر دوم :
SD
HD

موفق باشین !

تریلر خیلی خوب بود من باور نمی کنم بازی همچین گرافیکی داشته باشه تعجب می کنم که بقیه از گرافیک خوبش تعجب نکردند!(بعید میدونم نصف نظر دهنده ها تریلرو دانلود کرده باشن
yahoo_3.gif
)

هیچ کس جنبه های مثبت رو نمیبینه و فقط روی نقاط ضعف(به قول بعضی ها) دست میگذارند!!

دوستانی که می گن بازی ای و اه و بد و کپیه لطف کنن بازی نکنن ....!
خیلی جالبه واسه من کسایی که در طول عمرشون سواد دو خط کد نوشتن رو نداشتن و برنامه نویسی گلابی دانشگاشون رو به زور بعد از 60 بار افتادن با 10 پاس کردن این جا میان ادعا می کنن و الکی هی منم منم می کنن!!!!! خوب عزیزم تو بازی بساز اگه خیلی هنرمندی... تو آشغال نساز ...شمایی که خدای گیمی و بازی ایرانی آشغاله و بازی سازای ایرانی ارثتون رو خوردن بازی خوب بساز... شرط می بندم از الان که شروع کنی تا 10 سال دیگه همون ماریو رو هم نمی تونی بسازی!
اصا شما COD MW 29 شما خدای گرافیک شما خیلی خفن لطف کن بازی نکن این آشغالا رو!

در کنار فضیلت های بسیار زیاد نبودن قانون کپی رایت در ایران یکی از مضررات ـش همین پشت کردن به محصولات خودمونه !!
اگه مجبور بودید بازی رو 60 تومن بخرید الان نصف ـتون در کلاسهای طراحی بازی های رایانه ای ثبت نام کرده بودید !!!

عرشه کشتی که نیاز به گفتن نیست اصلا همه میدونن.

این عکس هم
.
.
.
برای دومین dlc که برای mw2 امد یعنی حتی کوچکترین تغییری توش نیست
و این عکس ها
.
.

دقیقا توی cod2 وقتی داره جنگ های انگلیس فکر کنم توی لیبی یا تونس هست cut & paste شده و از اونجایی که حدود 2 هفته پیش دوباره نشستم cod2 رو تموم کردم شکی درش ندارم.

اینطوری که شما دارید میگید، بازی هایی که بیابان دارند از COD2 تقلید شدن، و یه جورایی این کار لایسنس شده از سوی اکتیویژن هست.
وقتی بازی باید در منطقه ی یمن، و شمال آفریقا باشه، می خواد محیط ها شبیه کدوم کشور باشه؟ آلاسکا؟ بوسنی و هرزگوین؟

یا وقتی قراره با دزدان دریایی مبارزه بشه پشت موتور سیکلت باهام باید بجنگند (البته اگر نگید پشت موتور سیکلت تقلیدی میشه از بلک آپس)

نمیشه از شباهت ها گذشت، اما الان شباهت در بین بازی ها اجتناب ناپذیره.

اين ak-47 ـش رو كاملا شبيه Farcry2 در آورده. اونقدا هم بد نيس.

مهدی این جمله رو نمودنم با چه حالتی گفتی؟ طنز بوده یا جدی؟ خوب ak-47 رو شبیه چه سلاح دیگه میشه در آورد؟

پ.ن: پشت سر هیچ کسی کُلت گذاشته نشده برای خرید بازی.

اینطوری که شما دارید میگید، بازی هایی که بیابان دارند از COD2 تقلید شدن، و یه جورایی این کار لایسنس شده از سوی اکتیویژن هست.
وقتی بازی باید در منطقه ی یمن، و شمال آفریقا باشه، می خواد محیط ها شبیه کدوم کشور باشه؟ آلاسکا؟ بوسنی و هرزگوین؟

یا وقتی قراره با دزدان دریایی مبارزه بشه پشت موتور سیکلت باهام باید بجنگند (البته اگر نگید پشت موتور سیکلت تقلیدی میشه از بلک آپس)

نمیشه از شباهت ها گذشت، اما الان شباهت در بین بازی ها اجتناب ناپذیره.

مهدی این جمله رو نمودنم با چه حالتی گفتی؟ طنز بوده یا جدی؟ خوب ak-47 رو شبیه چه سلاح دیگه میشه در آورد؟

پ.ن: پشت سر هیچ کسی کُلت گذاشته نشده برای خرید بازی.

صادق تو هم نفهمیدی باز کلا 1 نفر تو کل این تاپیک فهمید چی میگم شباهت عیب نداره ولی چرا دقیقا همون ؟ چرا میبینیش یاد یه بازی دیگه میفتی جای این که خود بازی رو بچسبی چرا اولین چیزی که به ذهنت میرسه یه بازی دیگه هست ؟ چرا صدا گزاری تو رو یاد بازی دیگه میندازه ؟

آخرین ویرایش:
صادق تو هم نفهمیدی باز کلا 1 نفر تو کل این تاپیک فهمید چی میگم شباهت عیب نداره ولی چرا دقیقا همون ؟ چرا میبینیش یاد یه بازی دیگه میفتی جای این که خود بازی رو بچسبی چرا اولین چیزی که به دهنت میرسه یه بازی دیگه هست ؟ چرا صدا گزاری تو رو یاد بازی دیگه میندازه ؟

نمیتونم بگم شبیه CoD نیست، اما همیشه یه تقلید خوب بهتر از یه نوآوری ناقص هست.
بودند سنگ های بزرگی که توی این صنعت در داخل برداشته شدند و هنوز هم به هیچ هدفی نخوردن.

شخصاً میگم، اگر این بازی بتونه حتی 50% اندازه ی Cod:MW باشه میگم بهترین ساخته ی داخله.

پ.ن:یادمون نره حتی دایس هم با این که من یکی از فن های شدید بتل 3 اش بودم در بخش سینگل کاری در حد تقلید انجام داد.

صادق تو هم نفهمیدی باز کلا 1 نفر تو کل این تاپیک فهمید چی میگم شباهت عیب نداره ولی چرا دقیقا همون ؟ چرا میبینیش یاد یه بازی دیگه میفتی جای این که خود بازی رو بچسبی چرا اولین چیزی که به دهنت میرسه یه بازی دیگه هست ؟ چرا صدا گزاری تو رو یاد بازی دیگه میندازه ؟

مثل اینکه شما اصلا متوجه نیستید!!!! بازی هنوز ریلیز نشده! شما دوتا عکس دیدید دارید این همه خیال پردازی میکنید!!! فکر کنم کلا تو توهم این کالاف زندگی میکنید!!

نمیتونم بگم شبیه CoD نیست، اما همیشه یه تقلید خوب بهتر از یه نوآوری ناقص هست.
بودند سنگ های بزرگی که توی این صنعت در داخل برداشته شدند و هنوز هم به هیچ هدفی نخوردن.

شخصاً میگم، اگر این بازی بتونه حتی 50% اندازه ی Cod:MW باشه میگم بهترین ساخته ی داخله.

پ.ن:یادمون نره حتی دایس هم با این که من یکی از فن های شدید بتل 3 اش بودم در بخش سینگل کاری در حد تقلید انجام داد.

برات یه مثال قشنگ بزنم چی میشه اگه من یه خبر رو از یه جای دیگه کپی کنم 2 تا فعلش رو تغییر بدم بزارم ؟ وقتی که تیم مدیریت بفهمه اون تاپیک قفل میشه منم اختار میگیرم پس دقت کنی هر شباهتی خوب نیست مخصوصا شباهت copy&paste و حالا اینجا میبینی که 4 تا چیز کوچولو تغییر کرده طرف نگفته ایول cod بازی کردیم چرا ازش ایده نگیریم یه بازی مثل cod دربیاریم ؟ چرا باید خود cod رو در بیاریم ؟

ویرایش : اینو یادم رفت بگم خوب شد bf3 رو گفتی دقیقا حسی که تو سینگل دست میداد bf3 نبود تو بازی یاد یه بازی دیگه میفتادی اینو دارم میگم

آخرین ویرایش:
من که اصلا با کپی برداری مشکلی ندارم قبلا هم گفتم حتی اگر ما بتونیم تو کشور با این بودجه امکانات حتی یه کپی خوب از خود کال اف 4 هم بسازیم و بدون باگ باشه باید بگیم بیشتر راه رو رفتیم

خیلی جالبه تاپیک تو این دو صفحه کلا 3-4 تا پست درست حسابی داشت !
تریلر اولی رو دیدم . خیلی خوشم اومد . خود من از کسایی هستم که هیچ کدوم از بازیهای ایرانی رو نخریدم چون بنظرم هیچکدوم ارزش نداشتن .
کسی هم که بهم میگفت بخرم که حمایت کنم میگفتم از بازیسازی باید حمایت کرد که حداقل بازی ساخته باشه که قابل بازی باشه !
ولی این یکی احساس میکنم قضیش خیلی فرق داره . تریلر اولی رو که دیدم خیلی خوشم اومد . واقعا با این وضعی که بازیهامون این یکی دارن فراتر از انتظاراتم بود .
کسایی هم که میگن اَه اَه اَه بازی تقلیدیه و ارزش نداره احتمالا یه 10 سالی میشه که هیچ بازی-ای رو انجام ندادن ! دیگه کم پیش میاد که تو یک بازی تقلیدی رو نبینیم بعد دوستان انتظار دارن این اول کاری بازیسازهای ما نقلید نکنن و با نوآوری شروع کنن !
تو نمایشگاه پارسال تریلر کشتی رو پخش میکردن فکر کنم اون موقع بازی سوم شخص بود ! خوب کاری کردن که بازی رو اول شخص کردن .
گرافیک بازی خیلی خوب بود . جزئیات اسلحه خیلی خوب کار شده بود . سرعت بازی و گیم پلیش هم خیلی خوب بود .
مشکل اصلیش تو تریلر اول انیمیشن شخصیتهاست . و از اون بدتر انیمیشن مردن دشمنهاست که خیلی داغون و بد میوفتن زمین ! ولی چیزی که من دیدم به عنوان یک تولید وطنی ارزش حمایت رو خیلی داشت .

چرا میبینیش یاد یه بازی دیگه میفتی جای این که خود بازی رو بچسبی چرا اولین چیزی که به ذهنت میرسه یه بازی دیگه هست ؟ چرا صدا گزاری تو رو یاد بازی دیگه میندازه ؟
چون بازیش ایرانیه !! حتما باید ازش یه ایرادی بگیری !

کل این تاپیک شده مسخره بازیهای این آقای نیما خان که هی شکلک میذاره طرف داره قشنگ منطقی توضیح میده ( اکثر کسایی که اینجا پست دادن به خصوص ناظم گل انجمن) باز میاد میگه نه شما نمیفهمید اگه یک بازی خارجی x ـش 25درجه باشه بازی ایرانی هم همون x رو کپی بکنه این بازی اصلا ارزش خریدن نداره :|
خوب پس اگه ارزش نداره در موردش نظر هم نده بازی رو هم نخر بیخودی خودتو خسته نکن عزیزم
اون قسمت تریلر که تو قایق هستن گرافیک روشنی داشت بنظر من خیلی باحال بود طراحیاشون تازه رو عرشه کشتی یه سری دشمن با قایق از پایین شلیک میکنند ما باید با اسلحه ( که تو دمو کلت بود) میکشتیمشون! خیلی خوشم اومد!

Last edited by a moderator:
منم تریلرو دیدم(هر دوتاشو)
خداییش به عنوان بازی ایرانی خیلی خیلی خوب بود نورپردازی خیلی خوبه افکت انفجار و دود خوبه انیمیشن هام بد نیست ولی میتونست بهتر باشه (به هر حال بازی با بودجه ی میلیاردی ساخته نمیشه)
همه ی اینا یعنی بازی خوب طراحی آب هم خیلی بهتر از بازی های دیگس و راضی کنندس میمونه گیم پلی که اصل بازی همینه اونم باید بازی بیاد تا بشه نظر داد
تقلیدم که همه بازی ها از هم دارن حتی ریز ترین چیزا
Heavenly Sword از نوع روایت داستان ، غلت خوردن و حتی دکمه هایی که باهاش کمبو میزدی(مربع و مثلث) کاملا یه کپی از GOW بود ولی بازی بدی نبود تو هیچ نقدی هم از این چیزا به عنوان ضعف یاد نشد ! (داستان از آخر بازی یه سکانس نشون داد و منتقل شد به اول بازی عین GOW1 )
خود GOW کم تقلید از DMC نداشت یکی از اون موارد مشخص دیوارهایی بود که موقع مبارزات کشیده میشد این مورد یه کپی محض از DMC بود یا سگ سه سر که از اون بازی منقل شده بود (حالا اینجا میشه گفت سگ سگه دیگه پس کشتی هم کشتیه دیگه:) ) و چن تا مورد دیگه که الان یادم نیست چون DMC خیلی وقته بازی نکردم.
Esalaved دقیقا صحنه ی خراب شدن پل Uncharted 2 توش بود بدون کم و کاست!
خیلی موارد دیگم هست
اقا این تریلر همون اولش نوشته "ارتش جمهوری اسلامی ایران" یا من دارم عوضی می بینم؟!
منکه این و دیدم بقیش و دیگه نگاه نکردم ....
معنی حرفتونو نمیفهمم یعنی انتظار داشتید مثل COD بزنه U.S Army ؟!

آخرین ویرایش:
بازی فقط گرافیک نیست نقطه
اگه بازیسازهای ایرانی مفهوم این جمله رو درک کنن بازیهای ایرانی خیلی بهتر از چیزی که هست میشه !

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or