تاریخ عرضه بازی ایرانی "مبارزه در خلیج عدن"

Dinosaur

Loyal Member
سلام !

08467917907651503699.jpg

تاریخ عرضه بازی "مبارزه در خلیج عدن" اعلام شد.
این بازی ایرانی ساخت شرکت آمیتیس بازی رایان در تاریخ 16 خرداد عرضه می شود.
داستان بازی در مورد نبردهای تکاوران نیروی دریایی با دزدان دریایی این منطقه بوده و در طول چندین مرحله متنوع صورت می گیرد.
بازی "مبارزه در خلیج عدن" طبق تصاویر و تریلرهای پخش شده ، از نظر بصری و گرافیکی در وضعیت بسیار خوبی بوده و جزو زیباترین عناوین ساخته شده داخلی می باشد. همچنین صداگذاری و موسیقی زیبایی را در تریلر آن شاهد هستیم.
برای تماشای تریلر بازی می توانید از لینک های زیر استفاده کنید :

تریلر اول :
SD
HD

تریلر دوم :
SD
HD

موفق باشین !

مهم اینه که خودشون طراحی رو انجام بدن و نوآوری کنن حالا سبک بازی رو هم تقلید کردن مهم نیست

---------- نوشته در 09:45 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 09:45 PM ارسال شده بود ----------

9 نفر که اینکاره باشن آره
حتما خودت میشینی نگاشون می کنی؟:))

مهم اینه که خودشون طراحی رو انجام بدن و نوآوری کنن حالا سبک بازی رو هم تقلید کردن مهم نیست

---------- نوشته در 09:45 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 09:45 PM ارسال شده بود ----------

9 نفر که اینکاره باشن آره

فقط ادعا !!! :laughing:

بازیسازی اینقدر خز شده که هر کسی توش ادعا میکنه ... LOL

بابا چرا الکی ترول بازی در میارین؟!:|

شاید دوستمون اینکاره هستش.توهین نکنید.

الکی به اینو اون میگین خز ولی بر عکس خودتون خزید.)x:|

وقتی اندازه پشه اطلاعات ندارید بنابرین بحث با شما بی فایده است
برید تو دنیای خودتون کانترتونو بازی کنید
اگه دو تا آدم حسابی بودید باهاتون مینشستم پای بحث ولی حالا که میخواید نتیجه گیری خودتونو بکنید برید حال کنید واسه خودتون بازی رو هم 10 تا 10 تا بخرید
اصلا به من چه

درود بر بازیه ایرانی
درود بر همت ایرانی
درود ...
ماکه بازی نمیکنیم ..... به جانِ خود وقتش نیست ..
دوستان ... چرا بحث میکنید؟، اونی که میخواد میخره و بازی ... اونی که نمیخواد هم بله، نمیخره!

وقتی اندازه پشه اطلاعات ندارید بنابرین بحث با شما بی فایده است
برید تو دنیای خودتون کانترتونو بازی کنید
اگه دو تا آدم حسابی بودید باهاتون مینشستم پای بحث ولی حالا که میخواید نتیجه گیری خودتونو بکنید برید حال کنید واسه خودتون بازی رو هم 10 تا 10 تا بخرید
اصلا به من چه
ببین دوست عزیز من نمی خوام بحثو ادامه بدم فقط گفتم که کسانی که به این بازی علاقه ای ندارن نظر الکی ندن که این بازی تقلیدئو از این چور چیزا......

خب منظور .... نشده؟
پیشاپیش تو بردن آبروی ایرانیان در این صنعت ، بیش از پیش ، تبریک عرض میکنم .
بحث بازی سازی بحث توسعه ی اقتصادی نیست که با 200 سال اختلاف همت بشه به پای اونا رسید .
این بازی به لحاظ گرافیکی حتی از یه بازی ps2 در حد MGS 2 که سال 2002-2003 اینا بود فکر کنم اومد ، نتونسته جلو بزنه ! به لحاظ گیم پلی هم که نه قابلیت خاصی تو بازیا پیدا میشه مثل CoD و BF و KZ و Halo و امثالهم ، فقط یه 2 جور نارنجکه و 10-12 جور اسلحه که از یه بازی مثل Max Payne هم کمتره تنوعش .
به لحاظ موسیقی هم که یا از بازیا و فیلمای خارجی کش رفته میشه یا آهنگای ساده و درجه 3 ای ساخته میشه براش .
به لحاظ داستان هم ، رسما هیچ جوی توی داستان نشون داده نمیشه . یه فیلم عشقولانه نشون میدن اون ور یه شوهر ، زنشو نجات میده آدم کف میکنه از شدت قشنگی و جو ، این که جنگ و نبرده جریانش سراسر فداکاریه هیچ چیز خاصی نداره از این جو دادنا .
بابا به خدا منم به عنوان یه ایرانی بدم نمیاد بازیامون صدا کنه ، ولی با این وضع ؟

دوستان ... چرا بحث میکنید؟، اونی که میخواد میخره و بازی ... اونی که نمیخواد هم بله، نمیخره!
ببین دوست عزیز من نمی خوام بحثو ادامه بدم فقط گفتم که کسانی که به این بازی علاقه ای ندارن نظر الکی ندن که این بازی تقلیدئو از این چور چیزا......
پس فروم برای چیه ؟ :-/ :d
به به و چه چه خالی ؟ :d
تالار برای بحث و گفتگو هست . نمیدونم کی میخوان ملت یاد بگیرن .

پس فروم برای چیه ؟ :-/ :d
به به و چه چه خالی ؟ :d
تالار برای بحث و گفتگو هست . نمیدونم کی میخوان ملت یاد بگیرن .

فروم برای مقاصد مختلفی ایجاد میشه ..... همونطور که از تقسیم بندی بخش ها به این امر میشه پی برد ...
اما ظاهرا توجه نکردی اینجا قسمت "اخبار بازی" هست و نه بحث و گفتوگو در مورد این بازی :)
کی میخوان ملت یاد بگیرن :دی:|

ژانر بازی که فقط FPS نیست. می شه با هزینه خیلی کم تر و با یک کم خلاقیت یک بازی فوق العاده سرگرم کننده و کامل ساخت.
نمونش هم خیلی از این بازی های indie هست که کلی هم موفق بودن و فروش خوبی هم داشتن.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or