تاریخ انتشار Batl3field 3 Premium مشخص شد

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

McSaturday

کاربر سایت
gnxpnil2hksv7gnkm7.png

الکترونیک آرتز تایید کرد یک دی‌ال‌سی را برای بازی Batl3field 3 در تاریخ 4 ژوئن (روز کنفرانس این شرکت در 2012 E3) منتشر خواهد کرد. به گزارش سایت بتلفیدو، این DLC تحت عنوان تحت Batl3field 3 Premium عرضه خواهد شد.

قیمت: $40 :-o:-o:|:|)x

بتل 3 هم پریمیوم شد :دی
همینقد بیشتر نتونستم ترجمه کنم :دی

ادامه متن در منبع

---------- نوشته در 06:55 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 06:52 PM ارسال شده بود ----------

دوستان تو لینک منبع به جای اون ستاره ها اسم صحیح بازی رو وارد کنید :دی :دی

آخرین ویرایش:
این که پول دی همه کیت ها تا ته برات باز بشه و تمام وسایل بازی هم تا ته باز بشن خیلی نامردی هست
دقیقا !‌ مثل mass effect !
اینقد سوز داره وقتی میبینم طرف لولش 2 رقمی نشده ولی هر چی اسلحه داره از من بهتره !‌
حالا باز خوبه mas effect شانسیه .
کلا خیلی کار مزخرفیه .

با اینکه مولتیش عالیه ولی کار بسیار مزخرفی هست مثل AH با پول واقعی تو دیابلو.جدیدا شرکت ها خیلی طماع شدن

قیمت: $40 :-o:-o:|:|
باو 40 دلار واسه 4 تا DLC یعنی اگه هر کدوم رو 4 تا مپ حساب کنیم میشه 16 تا مپ زیاد که نیست کم هم هست :d

آخرین ویرایش:
40 دلار عالیه برای 4 تا dlc؟ :دی مرد حسابی بازی کامل خودش زیر 50 دلاره بعد چندتا دونه مپ 40 دلار؟ :دی
کجا ؟ چی ؟ :d تو به این فکر کن بعضی از سایت ها زیر این قیمت میدن , در ضمن اونطور که فکر میکردم 4 تا DLC هست ! 4 تا DLC میشه کلی مپ و اصلحه و وسایل جنگی + چند تا مد جدید و ... ! این DLC خالی Close Quarter رو زیر 15 یورو پیدا نمیکنی . قیمتش کمی خوبه ولی این سوسول بازی هاش که به اکتیویژن رفته حال منو به هم مزنه . :|

کاش همون دیشب خودم خبر رو میذاشتم تا شاهد اینگونه اطلاع رسانی های اشتباه نباشیم. خواستم تایید رسمی بشه بعد. یه خط ترجمه کردین با قیمت. حالا ملت میان میگن این همه پول واسه چی؟! جوابی نیست. جواب رو در جزئیات کامل خبر بخونید. (تاپیک زیر)

http://forum.bazicenter.com/thread62500/#post2024406

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or