تاریخ انتشار بازی Watch Dogs در هاله ای از ابهام

• Thread starter Thread starter Wąnda
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Wąnda

Sacred Spirit
کاربر سایت
watch-dogs_2.jpg

چند ماه پیش بود که Ubisoft طی خبری اعلام کرد که بازی جدید آن ها Watch Dogs قرار است در ماه April-June عرضه شود و فقط نسخه Wii U آن تاخیر خواهد داشت ولی انگار اینطور نیست!
یکی از طرفداران سوالی را از Creative Director این بازی، آقای Jonathan Morin پرسیده که با هم می خوانیم:
"شما می دونین که WD قراره کی عرضه بشه و گرافیک ـش بر روی PS3 چطور هستش؟!"
او در پاسخ گفت:
"البته که میدونم، ولی فعلا چیزی نمی تونم بگم!"
بازی Watch Dogs در سبک اکشن ماجراجویی در دنیایی باز است که بدون شک به یکی از موردانتظارترین بازی های سال 2014 تبدیل شده است!
این عنوان در تاریخی نامشخص برای پلتفورم های Xbox ONE ، PS4 ، X360 ، PS3 ، Wii U عرضه خواهد شد.

آخرین ویرایش:
اون مطمئنن توی یکی از مراحل بازی بوده و شاید جوری برنامه ریزی شده بوده که اونقدر تمیز و خوشگل با هم تصادف کنن و ایدن بره یکی رو از ماشین بکشه بیرون!
بعد یعنی شما اعتقاد داری تریلر بازی CG بوده که این هوش مصنوعی توی بازی وجود نداره؟
کسی نمیگه CG بود. منظور این هست بیشتر عکس العمل های هوش مصنوعی تو تریلر اول اسکریپ شده بود.

خوب شما اصلا تریلر اول رو در نظر نگیر! فکر کن اصلا یک همچین چیزی وجود نداره! تریلرای بعدیم بنظر من در نوع خودش خیلی خوبه و همچین چیزی هم اگه بدن بیرون من مشکلی ندارم!
بدون در نظر گرفتن تریلر اول، ما بقی نمایش ها به شدّت معمولی بود!

کسی نمیگه CG بود. منظور این هست بیشتر عکس العمل های هوش مصنوعی تو تریلر اول اسکریپ شده بود.

بدون در نظر گرفتن تریلر اول، ما بقی نمایش ها به شدّت معمولی بود!
آره احتمالا اسکریپت شده بوده قبول دارم!
ولی هر کسی نظری داره من که با دیدن تریلر های بعدیم با بازی حال کردم! تریلر بعدی که روی PS4 اجرا شده بود و دنبال طرف میکرد که از روی فنس پرید و یک چیزی رو با هک ترکوند اون تریلر بنظر من اصلا معمولی نبود! من که خیلی حال کردم باهاش!
دنیای هک WD خیلی گستردس! هر چیزی رو میشه هک کرد و همین بنظر من کلی آدمو تو بازی سر گرم میکنه که فکر نکنم بشه از روی تریلرا درکش کرد!

همونطور که AC IV قبل از ریلیزش خیلیا از جمله من ازش ناامید بودیم و تریلرا هم اصلا آدمو هایپ نمیکرد ولی وقتی اومد ترکوند و طرفدارا رو به سری برگردوند! اینم هنوز ریلیز نشده پس من نه میگم بازی فوق العاده از کار در میاد نه میگم Epic Fail میشه :) صبر میکنم!

خود یوبی سافت هم فکر نکنم روش بشه بعد این همه تاخیر چیز معمولی دست مردم بده :|

بازی تو E3 2012 برای اولین بار رونمایی شد که همه کف و خون قاطی کردن!
من فکر کنم تمام تریلرا بعد از اون رو دیدم ولی ندیدم افت خاصی داشته باشه! فقط از نظر جزئیات افت داشت که دیگه اون همه شلوغی و ... رو ندیدیم توی تریلرای بعدی! وگرنه هکایی که میکرد توی تریلر های بعدی هم خوب بود!

بازی وقتی برای اولین بار رونمایی میشه همه کف میکنن و مطئنن توی نمایش های بعدی مزش کم میشه!
سازنده بازی راکستار نیست که یک تریلر بده همه براش دست و پا بشکونن :دی

بنظر من که منفور شدن بازی فقط به دو دلیل میتونه باشه:
1- تاخیرای الکی که میخوره و منم شاکیم از این قضیه!
2- یوبی سافت اومد گفت ما این بازی رو واسه رقابت با GTA میسازیم! درست از همون روز کلی مخالف پیدا کرد بازی! کلیا میومدن فحش میدادن و میکوبیدن بازی رو! وگرنه همین الانشم به تریلراش نگاه کنین یک بازی سطح بالا رو توش میبینین ولی اگه بخواین چمیدونم تریلراشو با GTA مقایسه کنید مطمئنن حالتون بهم میخوره!

من یکی که اصلا این دو رو در مقابل هم نمیزارم چون اگه اینکارو بکنم دیگه نه میتونم واسه بازی انتظار بکشم نه هم تحملش کنم!

آقا بیخیال، توی نمایش اول بازی، هوش مصنوعی یه چیز فضایی بود. توی خیابون که راه می‌رفت حرکت مردم و صحبت‌های مردم دیوانه کننده بود. وقتی وارد اون بار شد تمام NPCـها در حد شخصیت اصلی یه بازی TPS انیمیشن‌های نرمی داشتن. در مورد صحنه تصادف هم که بهتره چیزی نگم. وقتی تصادف شد ملت از کنار خیابون میومدن به زخمی‌ها کمک می‌کردن :d
کلاً یه چیز خیلی خیلی خــَری بود. گرافیکش هم به وضوح بهتر از نمایش‌های بعدش بود. حالا گیریم این یکی به خاطر PC بوده باشه، ولی شما هر چی نمایش‌های بعدی بازی رو ببینی بیشتر و بیشتر به حس تکراری بودن بازی پی می‌بری.

خدایی اون چیزی که تو E3 2012 نشون دادن خیلی خیلی چیز خوفی بود. هر نمایشی بعد از اون داشتن بازی بدتر و بدتر به نظر اومد!
فکر کنم اون تیکه رو اسکریپت شده درست کرده بودن، بازی رو هم رو یه PCـه 3000 دلاری اجرا کرده بودن که ملت کف و خون قاطی کنن. در کل کنسلش کنن بره. بازی‌ای که هــِی تاخیر می‌خوره و هر چی از بازی نشون می‌دن بدتر و بدتر می‌شه، اومدن و نیومدنش به حال ما فرقی نمی‌کنه.

Watch Dogs Is 'Systemic', Not Scripted | Kotaku Australia
سازنده که میگه اسکریپت شده نیست. یه Hands-on هم خونده بودم تو یه سایت که گفته بود اون قسمت تصادف نمایش E3 2012 رو چند بار بازی کرده و هر دفعه متفاوت بوده که هرکاری کردم نتونستم پیداش کنم.

حالا کار به بقیه بحث ندارم، ولی به نظرم این درست نیست که بگیم : خب دیگه چون این بازی هی تاخیر میخوره پس مزخرف هستش ! به نظر من این اشتباه ـه ، چون بازی های زیادی بودن تاخیر خوردن و نشون هم دادن که واقعا بازی های خوبی از آب در اومدن و تونستن موفق عمل کنن ! در کل میگم ، به نظر من هم WD بازی خیلی خوبی هستش ! این هم که میبینین هی تاخیر میخوره صددرصد (!) به خاطر GTA هستش ! :d
الان سازنده های این بازی دارن هرچه بیشتر و بیشتراین بازی رو بهتر می کنن تا به موفقیت این بازی لطمه ای وارد نشه، ناسلامتی اولین آی پی جدید یوبی هستش دیگه ! میخوان با شماره ی اول خیلی موفق ظاهر بشن تا بتونن راه رو برای شماره های بعد هم هموار کنن و اینکار و ادامه بدن و ووو..
در کل به نظرم WD الان فقط داره از لحاظ کانپست کلی پولیش میشه تا بتونه همون موفقیت هایی رو طی نمایش هاش به دست آورد دوباره کسب کنه ! حالا دیگه نظر شما رو نمیدونم..

قشنگ يادمه موقع معرفي بازي كه همه چقدر جوگير شده بودن من اومدم گفتم آقا اين بازي هم يكي ديگه از بلوف هاي Ubi مثل اون دموي كذايي Assasin's Creed توي E32005 هستش كه عمرا نميتونن بهش نزديك بشن.قشنگ Ubi عادت داره به اين قضايا كه اول نسلي يك چيزي نشون ميده كه دو نسل بعدش هم هم نميتونن بهش برسن.

یوبی نشون داده توی ساخت IP جدید موفقه فقط مشکلی که یوبی داره میلک کردن IP هاش هست! کافیه همین واچ داگز یکم زیادی فروش کنه تا اینقدر از روش بسازن تا افت کنه!

الانم چون اولین بار یک همچین تریلر وحشتناکی نشون دادن بعد تریلر های بعدی واسه ملت عادی شد و چون ایده جدیدی نسبت به تریلر اول نداشت همه بد شدن با بازی!
وگرنه حاظرم شرط ببندم اگه توی E3 2012 اول میومدن یک تریلر CG از بازی نشون میدادن و بعد کم کم مثل GTA کارکتر هارو معرفی میکردن و بعد از کلی یک تریلر گیم پلی میدادن و حتی همین تریلری که شما ها میگین خیلی افت کرده رو میدادن بیرون صددرصد همه جذبش میشدن!
والا من موندم توی تریلر های بعدی شما چی دیدین که اینقدر میگین گیم پلی فلانه فلانه! والا من که با تمام تریلراش حال کردم به تریلر اول هم کاری ندارم که خوب بوده یا بد بوده ولی تریلر های بعدی هم نشون دهنده یک بازی سطح بالا هست که تا حالا ایدش توی هیچ بازیی پیاده نشده! همین واسم کافیه! این نظر من بود حالا شما نظرتون اینه که بازی خیلی تکراریه و ... ـه نظر شخصیتونه و من کاری ندارم :)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or