تاریخ انتشار بازی Watch Dogs در هاله ای از ابهام

• Thread starter Thread starter Wąnda
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Wąnda

Sacred Spirit
کاربر سایت
watch-dogs_2.jpg

چند ماه پیش بود که Ubisoft طی خبری اعلام کرد که بازی جدید آن ها Watch Dogs قرار است در ماه April-June عرضه شود و فقط نسخه Wii U آن تاخیر خواهد داشت ولی انگار اینطور نیست!
یکی از طرفداران سوالی را از Creative Director این بازی، آقای Jonathan Morin پرسیده که با هم می خوانیم:
"شما می دونین که WD قراره کی عرضه بشه و گرافیک ـش بر روی PS3 چطور هستش؟!"
او در پاسخ گفت:
"البته که میدونم، ولی فعلا چیزی نمی تونم بگم!"
بازی Watch Dogs در سبک اکشن ماجراجویی در دنیایی باز است که بدون شک به یکی از موردانتظارترین بازی های سال 2014 تبدیل شده است!
این عنوان در تاریخی نامشخص برای پلتفورم های Xbox ONE ، PS4 ، X360 ، PS3 ، Wii U عرضه خواهد شد.

آخرین ویرایش:
ای بردار مومن چی بهت بگم! اینها همه سرگمی هستن، میدونی ؟! بازی، سرگرمی،... مثلا Assassin's Creed که میرن داخل یه قوطی و به قرون قبل منتقل میشن و همه شون هم با هم نوه و پدر بزرگ خواهر و بردار از آب در میان، مسخره نیست اون وقت این موبایل طرف مسخره شده!؟؟؟ هرچند که به نظر من این کار یعنی هک کردن خیلی به واقعیت نزدیکتره تا اون! دوما اگه این در شهر شما یعنی مسخره بازی، اونوقت تمام فیلم ها و بازی های دیگه هم مسخره هستن. مستند که نمیخوان بسازن!!!! میخوان فیلم یا (در مورد ما بازی) بسازن. که در یک بازی انواع تخیلات باید باشه!
---------------------------

در کل به نظرم میخوان یه کپی برداری اساسی از GTA V بکنن، واسه همین بازی به وقت اضافه کشیده شده. اگه نتیجه خوب باشه، این تاخیر ارزش داره، وگرنه خاک عالم بر سرشون!
شما اول متوجه شد من منظور من چیه بعد نقل قول کن. مسئله گیم پلی تکراری و بی روح بازی هست. من کی گفتم این کارش رئال نیست؟ من اصلا از واقع گرایی حرفی زدم؟

:|
خب بحث سر همینه دیگه ! :|اینا همش دارن قضیه رو ماست مالی میکنن :| منم باید این خبر رو اینجا بزارم تا بچه ها تا دلشون میخواد این بازی رو بکوبن :punish::|، بلکه فرجی بشه و شاید بتونن یه تاریخ عرضه دقیق مشخص کنن ! :|:d

فک کنم یه 3 4 تا تاپیک در مورد Watch Dogs و تاخیرش بود که همه اونجا کوبیدن و آسیابش کردن :دی :|

فردین اینقدر بازی رو توی تاپیکای مختلف کوبیدی که دیگه سازنده ها پشیمون میشن بازی رو بدن بیرون :دی
من نفهمیدم تو چطور به گیم پلی بازی میگی تکراری و بی روح! والا من طبق سابقه گیمیریم ایده هک به این شکل رو توی بازی های دیگه ندیده بودم! توی تریلر ها هم از هک استفاده های جالبی میکرد که من خودم عاشقش شدم!
تریلر اول که همه رفتن تو کفش روی یک PC High End بود و تریلر های بعدی که خیلی جزئیات محیط کمتر بود و مثل تریلر اول نبود روی نسخه کنسولی بود!
تو فکر کن بازی انحصار PC ـه و همونطور تریلر اول قراره واسه PC ریلیز بشه حالا اونطوری بده؟؟؟ واقعا نقص داشت تریلر اول؟

والا اینکه کسی یک گوشی دستش بگیره و همه چیزو هک کنه از نظر تو خیلی چیز مسخره و الکییه ولی از نظر من که یک ایده ناب و عالیه واسه رسیدن به یک بازی سرگرم کننده و عالی!

شما اول متوجه شد من منظور من چیه بعد نقل قول کن. مسئله گیم پلی تکراری و بی روح بازی هست. من کی گفتم این کارش رئال نیست؟ من اصلا از واقع گرایی حرفی زدم؟

دیگه اصلا حرفی واسه گفتن نمیمونه. وقتی بازی ای که هنوز یه نسخه هم ازش نیومده را میگی گیم پلی تکراری معلومه که هیچی از حرفهات را متوجه نمیشم.! خودت متوجه میشی! :-o نکنه شما میتونی به آینده سفر کنی و در آینده این بازی را انجام داده ای که از همه چی خبر داری؟ #:-s

بذار بازی منتشر بشه و نسخه بعدش هم ریلیز بشه بعد صحبت از گیم پلی بی روح بکن دوست عزیز!

آخرین ویرایش:
این آقایی که الان مثلن میخواد طرفدارای این بازی رو تو کف بزاره همونایی هستند که وقتی GTA V عرضه شد برگشتن براش کری خونی کردن گفتن:

ﺩﻭ ﻣﺎﻩ ﺑﺮﺍﯼ ﻣﺸﺎﻫﺪﻩ ﻭ ﺑﺎﺯﺩﯾﺪ ﺍﺯ ﺷﻬﺮ ﻟﺲ ﺳﺎﻧﺘﻮﺱ ، ﮐﺎﻓﯽﺧﻮﺍﻫﺪ ﺑﻮﺩ .
ﻭ ﺩﺭ ۲۱ ﻧﻮﺍﻣﺒﺮ ﺑﻪ ﺷﯿﮑﺎﮔﻮ ( ﺷﻬﺮ Watch Dogs ) ﺑﯿﺎﯾﯿﺪ!!!

حالا از اون ماجرا پنج ماه گذشته هنوز ما تو راهیم که از لوس سانتوس به شیکاگو برسیم!!!والا اگر مریخ میخواستیم بریم زودتر رسیده بودیم!!8-|

دیگه اصلا حرفی واسه گفتن نمیمونه. وقتی بازی ای که هنوز یه نسخه هم ازش نیومده را میگی گیم پلی تکراری معلومه که هیچی از حرفهات را متوجه نمیشم.! خودت متوجه میشی! :-o نکنه شما میتونی به آینده سفر کنی و در آینده این بازی را انجام داده ای که از همه چی خبر داری؟ #:-s

بذار بازی منتشر بشه و نسخه بعدش هم ریلیز بشه بعد صحبت از گیم پلی بی روح بکن دوست عزیز!
شما متوجه نمیشی دلیل نیست من هم متوجه نشم. اگه زدن یه دکمه ساده رو میگی هک کردن خفن و گیم پلی جذاب منم با شماها حرفی برای گفتن ندارم.

خدایی اون چیزی که تو E3 2012 نشون دادن خیلی خیلی چیز خوفی بود. هر نمایشی بعد از اون داشتن بازی بدتر و بدتر به نظر اومد!
فکر کنم اون تیکه رو اسکریپت شده درست کرده بودن، بازی رو هم رو یه PCـه 3000 دلاری اجرا کرده بودن که ملت کف و خون قاطی کنن. در کل کنسلش کنن بره. بازی‌ای که هــِی تاخیر می‌خوره و هر چی از بازی نشون می‌دن بدتر و بدتر می‌شه، اومدن و نیومدنش به حال ما فرقی نمی‌کنه.

احتمالا میخوان یه دو3 تا E3 دیگه تو کنفرانس سونی نشون بده بازم چند مرحله بعد اگه حال کردن بازی رو بدن بیرون :دی

والا اینکه کسی یک گوشی دستش بگیره و همه چیزو هک کنه از نظر تو خیلی چیز مسخره و الکییه ولی از نظر من که یک ایده ناب و عالیه واسه رسیدن به یک بازی سرگرم کننده و عالی!

این ایده نابی که ازش حرف میزنی نهایتا خیلی جواب بده یک ساعت اول بازی جذابیت خودشو حفظ میکنه. بعدش تبدیل میشه به یه عمل فوق العاده حوصله سر بر. من یکی اینقدر اینو توی همین 3-4 تا تریلر بازی دیدم رسما دیگه هیچ علاقه ای بهش ندارم از الان.

خدایی اون چیزی که تو E3 2012 نشون دادن خیلی خیلی چیز خوفی بود. هر نمایشی بعد از اون داشتن بازی بدتر و بدتر به نظر اومد!
فکر کنم اون تیکه رو اسکریپت شده درست کرده بودن، بازی رو هم رو یه PCـه 3000 دلاری اجرا کرده بودن که ملت کف و خون قاطی کنن. در کل کنسلش کنن بره. بازی‌ای که هــِی تاخیر می‌خوره و هر چی از بازی نشون می‌دن بدتر و بدتر می‌شه، اومدن و نیومدنش به حال ما فرقی نمی‌کنه.
بازی تو E3 2012 برای اولین بار رونمایی شد که همه کف و خون قاطی کردن!
من فکر کنم تمام تریلرا بعد از اون رو دیدم ولی ندیدم افت خاصی داشته باشه! فقط از نظر جزئیات افت داشت که دیگه اون همه شلوغی و ... رو ندیدیم توی تریلرای بعدی! وگرنه هکایی که میکرد توی تریلر های بعدی هم خوب بود!

بازی وقتی برای اولین بار رونمایی میشه همه کف میکنن و مطئنن توی نمایش های بعدی مزش کم میشه!
سازنده بازی راکستار نیست که یک تریلر بده همه براش دست و پا بشکونن :دی

بنظر من که منفور شدن بازی فقط به دو دلیل میتونه باشه:
1- تاخیرای الکی که میخوره و منم شاکیم از این قضیه!
2- یوبی سافت اومد گفت ما این بازی رو واسه رقابت با GTA میسازیم! درست از همون روز کلی مخالف پیدا کرد بازی! کلیا میومدن فحش میدادن و میکوبیدن بازی رو! وگرنه همین الانشم به تریلراش نگاه کنین یک بازی سطح بالا رو توش میبینین ولی اگه بخواین چمیدونم تریلراشو با GTA مقایسه کنید مطمئنن حالتون بهم میخوره!

من یکی که اصلا این دو رو در مقابل هم نمیزارم چون اگه اینکارو بکنم دیگه نه میتونم واسه بازی انتظار بکشم نه هم تحملش کنم!

من فکر کنم تمام تریلرا بعد از اون رو دیدم ولی ندیدم افت خاصی داشته باشه! فقط از نظر جزئیات افت داشت که دیگه اون همه شلوغی و ... رو ندیدیم توی تریلرای بعدی! وگرنه هکایی که میکرد توی تریلر های بعدی هم خوب بود!
الان یعنی شما اعتقاد داری اون حالت تصادف وسط چهار راه و هوش مصنوعی فوق فضایی همش ریل تایم بوده و همچنان هم بازی دارای اون مشخصاته؟

الان یعنی شما اعتقاد داری اون حالت تصادف وسط چهار راه و هوش مصنوعی فوق فضایی همش ریل تایم بوده و همچنان هم بازی دارای اون مشخصاته؟
اون مطمئنن توی یکی از مراحل بازی بوده و شاید جوری برنامه ریزی شده بوده که اونقدر تمیز و خوشگل با هم تصادف کنن و ایدن بره یکی رو از ماشین بکشه بیرون!
بعد یعنی شما اعتقاد داری تریلر بازی CG بوده که این هوش مصنوعی توی بازی وجود نداره؟

خوب شما اصلا تریلر اول رو در نظر نگیر! فکر کن اصلا یک همچین چیزی وجود نداره! تریلرای بعدیم بنظر من در نوع خودش خیلی خوبه و همچین چیزی هم اگه بدن بیرون من مشکلی ندارم!
مشکل یوبی سافت اینه سر تریلر اول زیادی هایپ کرد که توی ادامش موند :|

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or