تاریخ انتشار اولین تریلر Crysis 3 مشخص شد!

SGT-Amir

کاربر سایت
مدیر و صاحب Spike GT.TV آقای Geoff keighley در توییتر خود اعلام کرد که اولین Debut تریلر این بازی در تاریخ 19 آوریل 2012 منتشر خواهد شد.

crysis3_announce.jpg

همچنین در توییت خود گفت :

EA و Crytek، این بازی را برای سال 2013 در نظر گرفته اند ... و اولین تریلر در پنجشنبه 19 آوریل ( 31 فروردین) در اسپایک منتشر خواهد شد.

این بازی برای پلتفرم های PC PS3 X360 و در بهار 2013 در نظر گرفته شده است

خارق العاده بود.........برای اولین بار واقعا گرافیک متفاوت و نسل بعدی دیدم....فقط امیدوارم از روز اول نسخه pc با امکانات dx11 عرضه بشه تا مثل شماره 2 قربانی محدودیت های پلتفرمای دیگه نشه

چیزی که بیشتر از گرافیک منو تحت تأثیر قرار داد جو و اتمسفر تریلر بود .... برخلاف نسخه دوم که جشنواره رنگ ها بود الآن با یک نیویورک سرد و تاریک و نمناک طرفیم و من به شدت موافق این قضیه ام.
با اینکه سازنده ها تو نسخه دوم قصد داشتن یک نیویورک تخریب شده رو نشونمون بدن به نظرم اصلا موفق نبودن ولی الآن جو پسا آخرالزمانی این تریلر نشون میده که سازنده ها بالاخره راه و مسیر خودشون رو پیدا کردن و تونستن به بازی هویت ببخشن

من هنوز تریلرش رو ندیدم ولی عکس هاش آدم رو یاد اون جمله یارو که گفته بود نسل بعد Avatar داریم میندازه ! :دی

البته چه خوبه که شرکت های دیگه هم از این کار Crytek یاد بگیرند و یه دستی به موتور های گرافیکیشون بکشن.:d چون اگه واقعا بازی های که سال بعد میان گرافیکشون زیاد فرق نکنه مقایسه کردن این Crysis 3 و اونا مثل مقایسه ی بازی های میکرو با پلی اسیشن هست.:d البته من به گرافیک Dead Space 3 هم خیلی ایمان دارم چون از متور Forsbite 2.0 استفاده میکنه ولی این واقعا طعم نسل بعد بود :x

فوق العاده بود. نورپردازی بازی با چشای آدم بازی میکنه:دی
امیدوارم کل بازی تو شب باشه:دی
فعلا چیز بیشتری نمیشه گفت. دهانمان بسته است!!:دی

گرافیک تریلر خیلی خوب بود ولی مقایسش با آواتار واقعا مسخره و بی معنی هست اصلادر اون حد نیست گرافیکش;;)
ادیتش هم خوب بود وای در حد کلیپ هایی که از call of duty میدادن بیرون یا اون کلیپ بتل3 که تو e3 نشون دادن نبود هیجانش

چیز زیادی مشخص نبوداز بازی اما چیزی که نمایان بود باز هم گرافیک خیره کننده بازی بود.
به نظر من این بازی خیلی بهتر از شماره 2 خواهد شد. البته یه حدثه.

نوشته شده توسط Rasmus Højengaar:
One theme that we have going across the whole game is the hunted becomes the hunter. And all this is set in this urban rainforest literally, which means that giving the protagonist, who’s the hunter, a bow. It’s kind of an obvious thing and it fits really well and it’s just cool. Also, on top of that, if you add the new feature of being able to fire the weapon while you’re cloaked, which really branches out the potential of using stealth in the game as well.”
از این قسمتش اصلا خوشم نیومد.:|

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or