تاریخ انتشار اولین تریلر Crysis 3 مشخص شد!

SGT-Amir

کاربر سایت
مدیر و صاحب Spike GT.TV آقای Geoff keighley در توییتر خود اعلام کرد که اولین Debut تریلر این بازی در تاریخ 19 آوریل 2012 منتشر خواهد شد.

crysis3_announce.jpg

همچنین در توییت خود گفت :

EA و Crytek، این بازی را برای سال 2013 در نظر گرفته اند ... و اولین تریلر در پنجشنبه 19 آوریل ( 31 فروردین) در اسپایک منتشر خواهد شد.

این بازی برای پلتفرم های PC PS3 X360 و در بهار 2013 در نظر گرفته شده است

بی صبرانه منتظرم ببینم که ادامه ی این شاهکار چجوری پیش میره . . . گرچه دیگه کم کم داره از سن بازی کردن من میگذره ولی از این بازی نمیشه گذشت! :)

دیگه نمیتونم صبر کنم چه شاهکاری خواهد بود :)

چرا یه تیتر درست مربوط به این بازی نمیتونین بزارین ؟؟ :d

تاریخ انتشار اولین تریلر Crysis 3 مشخص شد!
تیتر غلط

تاریخ انتشار اولین تریلر شاهکار 3 مشخص شد!!!!!
تیتر درست :d

درواقع ترجمه تیتر اصلی خبر بود :d

دیگه واقعا حوصلم از این نوع اخبار ابلهانه (احترام صاحب تاپیک محفوظ) سر رفته!
تاریخ انتشار اولین تریلر!
تاریخ اعلام تاریخ انتشار اولین تریلر!
تاریخ معرفی یک سورپرایز احمقانه ی بزرگ در فلان تاریخ انتشار...
تاریخ معرفی رنگ چشم شخصیت سوم بازی فلان!
جون بازی ساز بالا بیاد یا بازی را بده بیرون یا اینقدر مسخره بازی در نیار!هر چیزی حدی داره.

هایپ که میگند همینه، حالا مثلن ما چیکار کنیم قراره تریلرش 19 ام بیاد؟
بشینیم آماده شیم؟ انگار یه نسخه دمو از بازی میخوان عرضه کنند . . .

میثم جان اینو برای کسانی که منتظرن و فن هستند گفتند حالا هر کی دلش نمیخواد میتونه منتظر نباشه

خیلی از مدیران عذرخواهی میکنم که اسپم میدم میخواستم بدونم این موج بن بازیسنتر از کی شروع میشه ؟؟ ( موجی که اعضای بازیسنتر مثل مور و ملخ بن میشن یه چیزی تو مایه های موج بن لایو) یه سری ترول ریختن تاپیک هارو بمبارون میکنن بعد یه چند نفر از اعضای محترم سایت هم شروع میکنن به کل کل اونوقت تاپیک نابود میشه یکی نیست بگه آقا شما از بازی خوشت نمیاد درست حتما باید بیای همه جا اعلام کنی (خودشون میدونن کیا رو میگم) بازیسنتر سایتی نیست که با زیاد شدن پست های کاربرا رتبشون رو بالا ببره من واقعا نمیدونم اینا دنبال چی هستن ؟؟ باز هم عذرخواهی میکنم بابت اسپم

الان دقیقاً این بازی از چه منظر شاهکار حساب میشه ؟ :دی امتیاز ؟ فروش ؟ جوایز پایان سال ؟ :دی صرفاً برای روشن شدن قضیه برای خودم گفتم :)
باید 7-8 تا کارت گرافیک و ... آماده کنیم تا بتونیم دموی بازی رو با کیفیت واقعیش ببینیم :دی البته اگه جواب بده ! شایدم تازه دو سه سال دیگه تونستیم کیفیت اصلی تریلر رو تجربه کنیم :(
از هر 3 نظری که گفتید !!!
yahoo_4.gif
در صورت تمایل بگید لیستشو بدم خدمتتون
yahoo_1.gif
یه سر هم به سایت Crytek.com بزنید کامل توضیح دادند
ممنون میشم لیست بدین ! چون توی فروم به دفعات دیدم سایر بازیهایی با میانگین 85 آشغال خطاب میشن ولی شاهکار خطاب شدن این عنوان برام خیلی جالب بود ! کرایسیس 2 رو مرحمت کنید که روی تمامی پلتفرم ها عرضه شده نه کرایسیس 1 :دی

آخرین ویرایش:
الان دقیقاً این بازی از چه منظر شاهکار حساب میشه ؟ :دی امتیاز ؟ فروش ؟ جوایز پایان سال ؟ :دی صرفاً برای روشن شدن قضیه برای خودم گفتم :)

از هر 3 نظری که گفتید !!! :d در صورت تمایل بگید لیستشو بدم خدمتتون :) یه سر هم به سایت Crytek.com بزنید کامل توضیح دادند

ممنون میشم لیست بدین ! چون توی فروم به دفعات دیدم سایر بازیهایی با میانگین 85 آشغال خطاب میشن ولی شاهکار خطاب شدن این عنوان برام خیلی جالب بود ! کرایسیس 2 رو مرحمت کنید که روی تمامی پلتفرم ها عرضه شده نه کرایسیس 1
biggrin1.gif

CRYTEK AND CRYSIS 2 SCOOP 6 EUROPEAN GAMES AWARDS
Best European Action Game
Best European Game
Best Advertising (Trailer)
Best European Sound
Best Special Edition
Best European Art Direction
Videogame website ‘Game Rant’ awards Crysis 2 for “Best Technical Design”
New York Videogame Critics Circle awards Crysis 2
Crysis 2 is Best German Game 2011
CRYSIS 2 WINS 3D WORLD CG AWARD
CRYTEK WINS DEVELOP AWARD FOR “BEST INDEPENDENT STUDIO"
NANOSUIT 2 WINS RED DOT: BEST OF THE BEST AWARD
CRYSIS 2 PICKS UP ITS 11TH E3 AWARD
CRYSIS 2 WINS VE3D READER'S CHOICE AWARD
GAMESPY AWARDS CRYSIS 2 THREE E3 AWARDS
CRYSIS 2 AWARDED BEST 3D GAME OF E3 BY 1UP.COM
CRYSIS 2 IS "MOST ANTICIPATED GAME OF E3"
GAMESPY AWARDS CRYSIS 2 THREE E3 AWARDS
Best Shooter
Best 3D Experience
Best GraphicsGuinness World Records nominated Crysis 2 for Best Graphics ever

اینا لیست جوایز هم البته بازم بود وقت نکردم بزارم

آخرین ویرایش:
سازنده ها که چیزی نگفتن شما میگین هایپ.
مثلن شما فکر میکنی، یهویی اطلاعات بازی دوروز قبل اینکه رونمایی بشه درز پیدا کرد؟ نه برادر من، اینها حقه های کثیف EA و Crytek هست برای این که بدون هیچ خرجی بازیشون رو توی بورس بزارن.
همه این ها یه جور اید جو و بازی روانیه که بتونند بدون اینکه به خودشون زحمت بدن Crysis 3 رو سر زبونا بندازن.

alcatrez@ فداتو بشم، که شبا خواب Crysis میبینی، چشم ما همه خفه میشیم میگیم Crysis 2 با میانگین 85 برترین بازی جهانه :دی.

باید 7-8 تا کارت گرافیک و ... آماده کنیم تا بتونیم دموی بازی رو با کیفیت واقعیش ببینیم :biggrin1: البته اگه جواب بده ! شایدم تازه دو سه سال دیگه تونستیم کیفیت اصلی تریلر رو تجربه کنیم :(
البته نسخه ی اصلی که بیاد، قبل پچ 10 گیگی که روی هر سخت افزاری قابل اجراست، بعد کلی اذیت و آزار و مطمئن شدن از فروش کنسولی بازی ایشاالله یه پچ میدن که کلن هیچ PC نتونه بازی رو اجرا کنه :دی.

مثلن شما فکر میکنی، یهویی اطلاعات بازی دوروز قبل اینکه رونمایی بشه درز پیدا کرد؟ نه برادر من، اینها حقه های کثیف EA و Crytek هست برای این که بدون هیچ خرجی بازیشون رو توی بورس بزارن.
همه این ها یه جور اید جو و بازی روانیه که بتونند بدون اینکه به خودشون زحمت بدن Crysis 3 رو سر زبونا بندازن.

alcatrez@ فداتو بشم، که شبا خواب Crysis میبینی، چشم ما همه خفه میشیم میگیم Crysis 2 با میانگین 85 برترین بازی جهانه :دی.

البته نسخه ی اصلی که بیاد، قبل پچ 10 گیگی که روی هر سخت افزاری قابل اجراست، بعد کلی اذیت و آزار و مطمئن شدن از فروش کنسولی بازی ایشاالله یه پچ میدن که کلن هیچ PC نتونه بازی رو اجرا کنه :دی.
دزدیده شدن هم حتما میگی حقه است که به همیشه به ضرر Ea تموم شده؟کرایسیس الانشم سرزبوناست .وقتی اوریج بخری دنگو فنگ نداره .
اگه هم میگن بازی میترکونه همش ادعای یرلی است نه EA
قبلی که قرار بود Halo Killer باشه (
lol.gif
)... ببینیم این چی میشه !
اونم باز ادعای سازنده بود نه ناشر سر Ea خراب نکنید

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or