تاریخ انتشار اولین تریلر Crysis 3 مشخص شد!

SGT-Amir

کاربر سایت
مدیر و صاحب Spike GT.TV آقای Geoff keighley در توییتر خود اعلام کرد که اولین Debut تریلر این بازی در تاریخ 19 آوریل 2012 منتشر خواهد شد.

crysis3_announce.jpg

همچنین در توییت خود گفت :

EA و Crytek، این بازی را برای سال 2013 در نظر گرفته اند ... و اولین تریلر در پنجشنبه 19 آوریل ( 31 فروردین) در اسپایک منتشر خواهد شد.

این بازی برای پلتفرم های PC PS3 X360 و در بهار 2013 در نظر گرفته شده است

هایپ شدن یه جورایی همون معنی جوگیر شدن رو میده:دیولی در کل هایپ شدن یعنی اینکه واسه یه چیزی در حد مرگ منتظر باشی و اونو حتی قبل از عرضه هم بهترین بدونی:دی
تریلر CG هم یعنی تریلری که گرافیکش برای خود بازی نیست.مثلا یه انیمیشن رو طراحی می کنند با حداکثر گرافیک که وقتی می خوان استخراجش کنن(رندرش کنن در اصل:دی)یه 10 20 ساعت باید صبر کنن.به اون میگن CG.ولی وقتی یه بازی رو طراحی می کنن برای شما رندر نشده میدن دست شما.گرافیک اون بازی رو باید کم کنن تا سیستم شما بتونه حداقل 30 تا لحظه در ثانیه رندر کنه.این هموم دلیلیه که فعلا گرافیک هیچ بازی ایی نمیتونه به گرافیک تریلر CG اون بازی برسه.دیگه فکر کنم در حد توانم توضیح دادم.اگه هنوز هم متوجه نشدید صبر کنید تا بقیه جواب بدن:دی

البته این امر که یک بازی بتونه به گرافیک CG برسه خیلی نزدیک شده با این تریلری که من دیدم امروز! حالا سیستم اجراییش واسه اولترا تو PC چی هست! حال همرو میگیره چون همه نمیتونن 1 تومن پول گرافیک بدن که دو تا 580 بخرن.:(

حالا کو تا 2013 :d

البته من شک دارم ریل تام بوده باشه :d مخصوصاً اون تیکه اولش که داره بارون میاد و چندتا هلیکوپتر تو هوا هستن (رسماً CG بود :d). البته اگه اینجوری به قضیه نگاه کنیم که سال 2007 کرایسیس نامی اومد که تقریباً یه نسل از بازی های همزمان خودش سرتر بود ؛ خوب مسلماً اگه کرایتک دوباره بخواد بازیش رو بر منبای سخت افزارهای قدرتمند و به روز PC بسازه همچین گرافیکی دور از انتظار نیست ولی اگه قرار باشه مثل C2 کلیت نسخه های مختلف یکی باشه بعید میدونم بتونن گرافیک بازی به سطح این تیزر برسونن. :d

البته من شک دارم ریل تام بوده باشه :d مخصوصاً اون تیکه اولش که داره بارون میاد و چندتا هلیکوپتر تو هوا هستن (رسماً CG بود :d). البته اگه اینجوری به قضیه نگاه کنیم که سال 2007 کرایسیس نامی اومد که تقریباً یه نسل از بازی های همزمان خودش سرتر بود ؛ خوب مسلماً اگه کرایتک دوباره بخواد بازیش رو بر منبای سخت افزارهای قدرتمند و به روز PC بسازه همچین گرافیکی دور از انتظار نیست ولی اگه قرار باشه مثل C2 کلیت نسخه های مختلف یکی باشه بعید میدونم بتونن گرافیک بازی به سطح این تیزر برسونن. :d
اصلا این که هیچی...
کرایتک باید یه جوری بازی رو بسازه که کنسول های الان توانایی پردازشش رو داشته باشند که عمرا کنسول ها نمیتونند یه همچین بار سنگینی رو تحمل کنند:d

همین الان از سازندگان Crysis سوال کردم که آیا این تریلر In- Game بود یا CG ؟ ببینید چی جوابمو دادند :x حالا هر کی نمیتونه واسه دیدن تریلر کامل تا 24 اوریل صبر کنه لایک کنه :d

4_20_2012_6_45_40_PM.jpg

به جان عزیزتون این تیزر بود ، تریلر رو قراره 24 ام ببینین ، 96/74 درصدش هم CG بود اون یه تیکش هم احتمالا یه کپلر میخواد تا Run ش کنه !!

خدا رو شکر یه PC گنده خریدم قبل از اینکه حیرون بشیم!!!:d
ولی فکر کنم قبل از اینکه بریم توی بازی یه اخطار مبنی بر پکیدن کارت گرافیکتون بده!!!:d:d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or