تاریخ انتشار اولین تریلر Crysis 3 مشخص شد!

SGT-Amir

کاربر سایت
مدیر و صاحب Spike GT.TV آقای Geoff keighley در توییتر خود اعلام کرد که اولین Debut تریلر این بازی در تاریخ 19 آوریل 2012 منتشر خواهد شد.

crysis3_announce.jpg

همچنین در توییت خود گفت :

EA و Crytek، این بازی را برای سال 2013 در نظر گرفته اند ... و اولین تریلر در پنجشنبه 19 آوریل ( 31 فروردین) در اسپایک منتشر خواهد شد.

این بازی برای پلتفرم های PC PS3 X360 و در بهار 2013 در نظر گرفته شده است

مثلن شما فکر میکنی، یهویی اطلاعات بازی دوروز قبل اینکه رونمایی بشه درز پیدا کرد؟ نه برادر من، اینها حقه های کثیف EA و Crytek هست برای این که بدون هیچ خرجی بازیشون رو توی بورس بزارن.
همه این ها یه جور اید جو و بازی روانیه که بتونند بدون اینکه به خودشون زحمت بدن Crysis 3 رو سر زبونا بندازن.
حقه ی کثیف چیه ؟! یعنی چون از بازی اطلاعات دادند و قراره 2 روز بعدش نمایش داده بشه شده حقه کثیف ؟!
اصلا این از اصول و قوانینه کاره که قبل چند روز که نمایش داری تبلیغ کنی ! وگرنه یدفعه پا برهنه نمیپرن وسط یه نمایش بزارن و همه هم بیخبر اصلا ندونند که هیچ نمایشی نبوده ! دیگه به این تبلیغات نمیگن هایپ بلکه این چیزی که همه گیمر ها مخصوصا طرفداراش باخبر بشن که قراره بازی نمایش داشته باشه و زمانش را بدونند تا سر وقت ببیننش .
بیا من برات N تا بازی حتی از بازیهای خیلی محبوبت نام ببرم که دقیقا به همین روال اطلاعات میدند و تاریخ دقیق نمایش بازیشون را در اینده مشخص میکنند ! الان باید بگیم حقه های کثیف ؟! باز خوبه کرایتک قراره 2 و 3 روز بعد نمایش بده و قرار نیست زیاد منتظر بمونی برعکس خیلی از سازنده ها که 1 ماه قبلش اعلام امادگی میکنند !!
والا بلا فهمیدیم از کرایسیس 2 خوشت نمیاد ! دیگه لازم نیست تو هر تاپیکی که از کرایسیس شد بری بگی بازی این و اون بود !
اصلا دوست داری کرایتک بیخیال ساخت کرایسیس بشه و کلا این IP را کنسل کنه بره تو خاطره ها ؟! شاید راضی شدی ؟!

آخرین ویرایش:
دزدیده شدن هم حتما میگی حقه است که به همیشه به ضرر Ea تموم شده؟کرایسیس الانشم سرزبوناست .وقتی اوریج بخری دنگو فنگ نداره .
اگه هم میگن بازی میترکونه همش ادعای یرلی است نه EA
یعنی شما فکر میکنی EA ضرر کرد وقتی بدون هیچ تبلیغی Crysis 3 رفته توی راس اخبار؟

حقه ی کثیف چیه ؟! یعنی چون از بازی اطلاعات دادند و قراره 2 روز بعدش نمایش داده بشه شده حقه کثیف ؟!
اصلا این از اصول و قوانینه کاره که قبل چند روز که نمایش داری تبلیغ کنی ! وگرنه یدفعه پا برهنه نمیپرن وسط یه نمایش بزارن و همه هم بیخبر اصلا ندونند که هیچ نمایشی نبوده ! دیگه به این تبلیغات نمیگن هایپ بلکه این چیزی که همه گیمر ها مخصوصا طرفداراش باخبر بشن که قراره بازی نمایش داشته باشه و زمانش را بدونند تا سر وقت ببیننش .
بیا من برات N تا بازی حتی از بازیهای خیلی محبوبت نام ببرم که دقیقا به همین روال اطلاعات میدند و تاریخ دقیق نمایش بازیشون را در اینده مشخص میکنند ! الان باید بگیم حقه های کثیف ؟! باز خوبه کرایتک قراره 2 و 3 روز بعد نمایش بده و قرار نیست زیاد منتظر بمونی برعکس خیلی از سازنده ها که 1 ماه قبلش اعلام امادگی میکنند !!
والا بلا فهمیدیم از کرایسیس 2 خوشت نمیاد ! دیگه لازم نیست تو هر تاپیکی که از کرایسیس شد بری بگی بازی این و اون بود !
اصلا دوست داری کرایتک بیخیال ساخت کرایسیس بشه و کلا این IP را کنسل کنه بره تو خاطره ها ؟! شاید راضی شدی ؟!

حقه کثیف اینه که میان چند روز مونده به نمایش اطلاعات بازی فوری یه سری از اطلاعات بازی رو لیک می کنند که مردم ببینند بعد میان یه روز میزارن میگن بازی رو معرفی می کنیم، بعد میان میگن شما بهترین بازی رو تجربه میکنید، بعد میگن چند روز دیگه میایم تریلر نشون میدیم. به این میگن حقه کثیف ایجاد جو برای افزایش مخاطب، هر استودیویی هم اینکارو بکنه مسخرس سر BF3 هم EA از این بازیا خیلی در آورد.
درباره این حرفت هم که میگی سازنده ها میان از قبل اعلام می کنند بله، همین الان نزدیک ترینش Bethesda بود، گفت یه بازی قراره رو نمایی کنه قشنگ اومد یه تریلر از بازیش داد این مسخره بازیا که اول عکس ازش لیک کنه بعد توضیح بده بعد بگه فلان روز براش تریلر میدم رو هم راه ننداخت.
کلن من هرجا دوست داشته باشم میرم نظرم رو میگم فرخ جان، اگر ناراحتی رد شو برو . . .

حقه کثیف اینه که میان چند روز مونده به نمایش اطلاعات بازی فوری یه سری از اطلاعات بازی رو لیک می کنند که مردم ببینند بعد میان یه روز میزارن میگن بازی رو معرفی می کنیم، بعد میان میگن شما بهترین بازی رو تجربه میکنید، بعد میگن چند روز دیگه میایم تریلر نشون میدیم. به این میگن حقه کثیف ایجاد جو برای افزایش مخاطب، هر استودیویی هم اینکارو بکنه مسخرس سر BF3 هم EA از این بازیا خیلی در آورد.
درباره این حرفت هم که میگی سازنده ها میان از قبل اعلام می کنند بله، همین الان نزدیک ترینش Bethesda بود، گفت یه بازی قراره رو نمایی کنه قشنگ اومد یه تریلر از بازیش داد این مسخره بازیا که اول عکس ازش لیک کنه بعد توضیح بده بعد بگه فلان روز براش تریلر میدم رو هم راه ننداخت.
کلن من هرجا دوست داشته باشم میرم نظرم رو میگم فرخ جان، اگر ناراحتی رد شو برو . . .
حالا کجای این کثیفه ؟ اصلا تو یا هر کس دیگه حتی مجبور هم نیستن که اخبارشو دنبال کنین. کسی لوله تفنگ بالا سرت نذاشته که بگه ببین اینا دارن خبر میدن بیرون که ناراحات بشی خیلی راحت به جای اینکه هی جو منفی بدی میتونی ignoreش کنی همین ! از نظر تویی که از بازی متنفری شاید این حقه باشه ولی از نظر منی که فنشم این یه جور giftه !

alcatrez@ فداتو بشم، که شبا خواب Crysis میبینی، چشم ما همه خفه میشیم میگیم Crysis 2 با میانگین 85 برترین بازی جهانه :biggrin1:.
قربانت ترول جان ! اتفاقا دیشب خوابشو دیدم! لطف میکنید برادر راضی به زحمت نیستیم :d من که میدونم شما فقط بازی با متای 95 بازی میکنی زیر اون آشغال به حساب میاد راستی چندتا بازی با متای 95 داریم؟:))

---------- نوشته در 09:31 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 09:17 PM ارسال شده بود ----------

آقا میثم حرفات شدید LOL میطلبه مگه GTA V عکسهاش لیک نشد ؟؟؟ مگه کیلو کیلو راکستار هایپ نکرد؟؟ مگه برای تریلرش تاریخ تعیین نکردن؟؟؟ لابد اونم آشغاله دیگه با سیاست های کثیف راکستار =))

شما لطف کن چندتا استدیو نام ببر که این کارهارو نکرد؟؟؟ :lol: شما خودت بخون چی داری مینویسی !!! این کار ها بخشی از تبلیغات حساب میشه اصلا هم کثیف نیست

آره Bethesda سلطان بی چون و چرای باگ =)) یه بازی میده بیرون بعد از اتمام ساختش به تیم تشکیل میده براش پچ بسازن !!! واقعا چقدر سیاست های این شرکت عالیه مخصوصا با اون اسکایریمی که برای ps3 پورت کرد! :lol:
من فهمیدم برای کسی بهت کار نداره چون پست هات انقدر epic هست که مارو کلی میخندونه و شاد میشیم یکم بیشتر از این پستا بده !!

همین حقه کثیف که میگی n تا بازیه محبوبت هم همین کار را میکنه !
من خیلی از روی پستهات و نظراتی که تو تاپیک ها دادی رد شدم و این یکی ردخور نداشت متاسفانه !
منم میتونم پیشنهاد کنم که هرجا تو تاپیک crysis دیدی رد شو برو ! نظر دادند ازاده ولی به همین صورت نقل قول کردنه پست هم ازاده !
ولی تو یه کاری میکنی که همش تکراری هست ! همش تکراری ! هر تاپیک crysis میبینی همون حرفای قبلت را دیکته میکنی و تحویل مردم میدی !
دقیقا کاری که خیلی از متنفرین halo دارن انجام میدند ! یه کاربر تکراری که هرجا اسم halo را میبینه باید شروع به ترول کردنش کنه ! ( حالا چه راست بگه یا نگه !) الان تو راضی هستی از کاره اون کاربر ؟

حالا اگه زد همین حقه کثیف در اینده به یک بازی فوق العاده تبدیل شد بازم میشه حقه کثیف ؟!

من به بازی warface که از این شرکت قراره عرضه بشه بیشتر امید دارم تا crysis3 این سری دیگه امتحانش را پس داده و مشخص شد تو ضمینه ی داستان و شخصیت پردازی ضعیف عمل کرده پس زیاد امیدی به شماره سوم ندارم

آخرین ویرایش:
یعنی نوستراداموس هم نمیتونه اتفاقاتی که توی بازیسنتر میفته رو پیش بینی کنه!
یه دفعه تاپیک زیر خاکی بالا میاد.
یه دفعه هم یه نفر از سوپر پنکه ی Xbox به سوپر فن PS تبدیل میشه.
حالا هم یکی پیدا میشه که به C2 میگه شاهکار و یکی هم پیدا میشه که کلا سری کرایسیس رو مضخرف میدونه.
دنیای عجیبی ست

من موندم بازی به این محشری چه هیزم تری به بعضیا فروخته که اینقدر دوست دارن بکوبنش!!
اکثر دوستان اگه یادشون رفته این عنوان دیگه انحصاری نیستا که میخوان خرابش کنن,واسه کنسولها هم میاد!!:d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or