خدا خیرت بده عزیز! بسیار عالی! یکی از کاربران گل سر سبد سایت هستی و از مدیریت درخواست دارم درجه خوبی در سایت بهت بدن.
دست مریزاد
مقاله شاهکاری بود واقعا.
:d ممنونWoOoOoOoOoW !!! واقا عالی بود . دستت درد نکنه .
سری بازی هاش قشنگه من یکیشون رو بازی کردم.
دستت درد نکنه خیلی خوب بود .. ولی واسه حداقل کسایی که بازی نکردن زیاد قابل فهم نیست .. مثلا همون اوایل تو بعضی جاها معلوم نیست از واقعیت گفته شده یا داستان بازی
آقا دمت گرم خسته نباشی
بی نظیر بود پسر. واقعا نمی دونم چی بگم. استالکر محبوب ترین بازی من بوده و هست و این مقاله هم شاهکار بود.
بهترین نقدی بود که تو این سایت خوندم !wow
مرسی حسین
---------- نوشته در 11:52 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 11:45 PM ارسال شده بود ----------
فضایه این بازی شاهکاری تکرار نشدنی !
فضایی که میتونه ترس رو تو وجودت القا کنه !
به امید نسخه بعد:d
خواهش میکنم .واقعا خسته نباشي عالي بود
بابت مقاله ممنون واقعا عالی بود من همیشه فکر میکردم بازیه چرتی هست ولی وقتی این مقاله رو خوندم رفتم دانلودش کردم دیدم چه اتمسفر گیرایی داره فقط نسخه ی دانلودیه من زبونش روسیه میخواستم بدونم زبان انگلیسیه این بازی هم هست؟ سایتی برای دانلود یا خرید این بازی به زبان انگلیسی سراغ دارید؟ تو پروفایلم بگید .
خیلی مقاله ی زیبا و پرمحتوایی بود واقعا ممنون از زحماتت.>:d
ببخشید که باز سوال میکنم یعنی خود شما و دوستان بازی رو با همون زبون اوکراینی و بدون حتی زیرنویس انگلیسی تموم کردید؟ اون وقت چطوری از داستان بازی سر در اوردید؟ بازی کلا بازیه سختی هست دیگه نفهمی چیم بهت میگن که واقعا عذاب اور میشه ولی خوشحال شدم که زیر نویس انگلیسی هم داره تو پروفایل که در مورد زبون بازی بهم توضیح دادین فکر کردم حتی زیرنویس هم نداره سعی میکنم با زیر نویس انگلیسیشو پیدا کنم .
واقعا عالی بود خسته نباشی به نظرم اولین مقاله ی کامل در مورد S.T.A.L.K.E.R تو اینترنت.
یه سوال زمان دقیق انتشار S.T.A.L.K.E.R 2 {حیف سازنده ش تغییر کرد} مشخص شده؟
واقعا عالی بود خسته نباشی به نظرم اولین مقاله ی کامل در مورد S.T.A.L.K.E.R تو اینترنت.
یه سوال زمان دقیق انتشار S.T.A.L.K.E.R 2 {حیف سازنده ش تغییر کرد} مشخص شده؟
نسخه 2 کنسل شده.
خواهش میکنم . هنوز مشخص نیست . اما امیدواریم هر چه زودتر بیاد
بازی دست بتسدا هست . هنوز کنسل نشده و گفتن بازی درحال ساخته .
فوق العاده بود
واقعا بیشتر از یک مقاله بود
خسته نباشید :d
وقتی دسته بتسدا هست یعنی استالکری در کار نیست دیگه با کنسل شدن زیاد فرقی نداره
با توجه به زمان عرضه بازی ، گرافیک و کیفیت بازی و افکت ها و ... اش بینظیرن
بازی از DX 11 بهصورت کامل پشتیبانی میکنه ( بازی 6 سال پیش !!!! ) فوق العاده هست . عکسهای زیر هم مربوط به اجرای بازی در حالت dx 11 هست