تاخیر عجیب برای Haze تا مارچ 2008

rezaigi2004

کاربر سایت
دسته های PS3 رو فعلا زمین بزارید!
اول که قرار بود 7 نوامبر 2007 بیاد بعد گفتن خوب 8 January 2008 به خاطر عید و اینا میاد حالا نه دیگه خدایی قراره 18 مارچ بیاد :eek: این خبر هنوز در حد شایعه هست اما متاسفانه فعلا سایت های فروش آنلاین از جمله Amazon.com و BestBuy.com این بازی رو برای تحویل در روز 18 مارچ اعلام کردن برای مشتری هاشون! هر چند خبر شایعه باشه به نظر شما 3 ماه تفاوت وجود داره!!؟

منتظر می مونیم مثل همیشه :-"

256px-Haze_boxart.jpg

haze_logo.jpg

میگم شاید حجم بازی از بلوری هم زده بالاتر:laughing:بازی انحصاری به ps3 نیومده مگه خود سونی واسه کنسولش بازی انحصاری بزنه
به نظر من فقط r and c و uncharted خوب عمل كردن
مثل getaway 3 و 8 days و lbp و kill zone 2 كه همينجوري تاخير ميخورند { بازي هاي خود sony } :eek:

به به فن بوي هاي 360 ريختن اينجا كه اين تاپيك رو هم به گند بكشن ...:laughing:
خوشم مياد كه اصلا كم نمياريد و همتون پشت هم هستيد تا اگه يه موقع كسي بر ضد 360 عزيزتون چيزي گفت فوري جلوش دربياين....:cheesygri
اينجا شده سايت مافيايي 360 بازها:sick:
راستي اون آقايي كه گفت كارت گرافيك 8800 GTI چيه ميتونه بره تو سايت www.club-3D.com تا بفهمه كه چيه.....
من قبلا هم گفتم بازم ميگم
Lair از نظر گرافيك جزو بهترين بازي هاست.....:love:
خوب فن بوي هاي عزيز اين تاپيك هم به گند كشيديد ...بهتون تبريك ميگم:biggrin1:

خوشم مياد كه اصلا كم نمياريد و همتون پشت هم هستيد تا اگه يه موقع كسي بر ضد 360 عزيزتون چيزي گفت فوري جلوش دربياين....:cheesygri
راستي اون آقايي كه گفت كارت گرافيك 8800 GTI چيه ميتونه بره تو سايت www.club-3D.com تا بفهمه كه چيه.....

کسی میدونه اسپم یعنی چی؟

الان بحث سر چی هست اگه haze به تاخیر خورده یا میخوان هنوز کار روش انجام بدن تا به اون چیزی که
همه انتظار دارن برسونن یا اینکه بگیم شاید میخوان برای 360 هم اماده کنن که مهم نیست لطفا الکی بحث نکنین همش بی فایده هست خودتون رو اذیت میکنید از بورنوت یادتون رفته البته تو ign ریلیز بازی رو
نوشته

Release Date:
US: January 15, 2008
Japan: Unreleased
Europe: January 18, 2008
Australia: Q1 2008

اگه ناراحتي ديگه تو اين سايت fan boy 360 نيا كسي زورت كرده ؟
مثل اينكه تا حرص همه رو هم در بياري ول كن نيستي ؟
خودم گفتم lair گرافيكش خوبه
وقتي ميگي halo 3 :sick: معلوم كه اصلا fan boy افراطي ps3 نيستي فعلا تو تايپيك به گند كشوندي با اين اظهار فضلت :evil:

اگه ناراحتي ديگه تو اين سايت fan boy 360 نيا كسي زورت كرده ؟
مثل اينكه تا حرص همه رو هم در بياري ول كن نيستي ؟
خودم گفتم lair گرافيكش خوبه
وقتي ميگي halo 3 :sick: معلوم كه اصلا fan boy افراطي ps3 نيستي فعلا تو تايپيك به گند كشوندي با اين اظهار فضلت :evil:
معلومه كي تاپيك رو به گند كشونده ....فقط كافيه پست هاي اسپم شما فن بوي هاي 360 رو كسي بخونه و مي فهمه كه چه كسايي نه تنها اين تاپيك بلكه كل سايت رو به گند كشوندن........

عامل به هم ریختن این تاپیک یک نفر بیشتر نیست اونم کسی نیست جز شما !

راحت بگم تمامی پست های اخیر شما از نظر بار اطلاعاتی صفر هستند و فقط یسری نظرات شخصی هستند که به صورت کاملا تحریک آمیز زده شده و باعث به هم ریختن چنتا تاپیک شده!

بنده خیلی مشتاقم که شما در همین سایتی که لینک دادی به من نشون بدی که کارت گرافیک 8800GTI چی هست! چون این جمله نیز دقیقا مثل پست های قبل همش یسری اسپم هستند که از روی تعصب کورکورانه ناشی شده...

در ضمن شما قرار نیست تعیین تکلیف کنی که کی اینجا فن بوی هست و کی نیست! همان طور که بهزاد گفت کسی که بخواد سطح کیفی فروم اینجا رو پایین بیاره به شدت باهاش برخورد می شه اصلا هم مهم نیست که طرف، چی دوست داره یا چی دوست نداره!

علاوه بر ایشون با تمام کسانی هم که در این بحث شرکت کردن و پستهای کاملا بی ارتباط با تاپیک و الکی زدند نیز به صورت کاملا جدی تذکر می دم که اینجا مدیر داره و فقط کافیه شما گزارش بدید! نه اینکه خودتون هم وارد پست های اسپم بشید.

من کاملا مطمئن هستم که Haze در میان Fps ها هیچ حرفی برای گفتن نداره ...
اصلا ارزش نداره سرش این همه بهم بپرید !!! ( میخوام اصلا به طور کل کنسل بشه )

پ.ن : اشکان جان ، خیلی با لطافت برخورد میکنی
;)

البته بايد بگم اين مشكل ubi soft پس از به تعويق انداختن haze و bia حالا بازي end war هم سه ماه عقب افتاد
معلوم نيست ubi soft چي كار داره ميكنه :mad:

عامل به هم ریختن این تاپیک یک نفر بیشتر نیست اونم کسی نیست جز شما !

راحت بگم تمامی پست های اخیر شما از نظر بار اطلاعاتی صفر هستند و فقط یسری نظرات شخصی هستند که به صورت کاملا تحریک آمیز زده شده و باعث به هم ریختن چنتا تاپیک شده!

بنده خیلی مشتاقم که شما در همین سایتی که لینک دادی به من نشون بدی که کارت گرافیک 8800GTI چی هست! چون این جمله نیز دقیقا مثل پست های قبل همش یسری اسپم هستند که از روی تعصب کورکورانه ناشی شده...

در ضمن شما قرار نیست تعیین تکلیف کنی که کی اینجا فن بوی هست و کی نیست! همان طور که بهزاد گفت کسی که بخواد سطح کیفی فروم اینجا رو پایین بیاره به شدت باهاش برخورد می شه اصلا هم مهم نیست که طرف، چی دوست داره یا چی دوست نداره!

علاوه بر ایشون با تمام کسانی هم که در این بحث شرکت کردن و پستهای کاملا بی ارتباط با تاپیک و الکی زدند نیز به صورت کاملا جدی تذکر می دم که اینجا مدیر داره و فقط کافیه شما گزارش بدید! نه اینکه خودتون هم وارد پست های اسپم بشید.

جناب مدير سايت در مورد اون كارت گرافيك اشتباهي يك I اضافي گذاشتم كه باعث شد همتون فكر كنيد من دروغ ميگم ....منظورم (8800 GT) بود ميل خودتونه هر جور كه دلتون مي خواد فكر كنيد.....
شما آقاي Lich King و اون يكي مدير آقا بهزاد مثل اينكه خيلي از من بدتون مياد و فقط منتظريد من يك حرف بزنم و من رو بن كنيد...

اون از آقا بهزاد كه شده بود كاسه داغ تر از آش و به خاطر يه بحث كوچيك من با يكي از كاربران (كه باعث شد ما با هم دوست بشيم )مي خواست منو براي هميشه از سايت اخراج كنه.....

اين هم از شما كه همه رو ول كردي چسبيدي به من ...من اول تو اين تاپيك فقط گفتم Haze خيلي عاليه بعد همهشون ريختن سر من و شروع كردن به مسخره كردن و توهين كردن......

اين سايت فكر كنم 7 8 تا مدير داره.....پس بقيه مديرهاي سايت كجان؟؟؟:confused:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or