تاخیر عجیب برای Haze تا مارچ 2008

rezaigi2004

کاربر سایت
دسته های PS3 رو فعلا زمین بزارید!
اول که قرار بود 7 نوامبر 2007 بیاد بعد گفتن خوب 8 January 2008 به خاطر عید و اینا میاد حالا نه دیگه خدایی قراره 18 مارچ بیاد :eek: این خبر هنوز در حد شایعه هست اما متاسفانه فعلا سایت های فروش آنلاین از جمله Amazon.com و BestBuy.com این بازی رو برای تحویل در روز 18 مارچ اعلام کردن برای مشتری هاشون! هر چند خبر شایعه باشه به نظر شما 3 ماه تفاوت وجود داره!!؟

منتظر می مونیم مثل همیشه :-"

256px-Haze_boxart.jpg

haze_logo.jpg

وقتي كه اين بازي بياد وهمه به تعريف و تمجيد از اون پرداختند ميفمي چه آش دهن سوزيه
;)
PC بازها و 360 بازها عمرا همچين بازي رو توي خواب هم نميتونن تصور كنن جناب دايناسور:laughing:
هم در برابر اين بازي عددي نيست.....

یه سوال تا حالا Crysis بازی کردی؟ بدجوری هم هوس بن شدن داری:laughing:

وقتي كه اين بازي بياد وهمه به تعريف و تمجيد از اون پرداختند ميفمي چه آش دهن سوزيه

PC بازها و 360 بازها عمرا همچين بازي رو توي خواب هم نميتونن تصور كنن جناب دايناسور
Crysis هم در برابر اين بازي عددي نيست.....
وقتی این بازی اومد و فهمیدی که هیچ آش دهن سوزی نیست دیگه از این نظرات نمیدی !
PC باز اصلا نیازی به این FPS های چرت ندارند چون FPS های کنسولی عدد که هیچی ، جایی برای مقایسه با FPS هایی که روی PC عرضه میشن ندارن. از طرز حرف زدنت هم معلومه که FPS که بازی نکردی تو عمرت هیچ ، از FPS هم هیچ اطلاعاتی نداری ! Crysis هم معلومه که یکبار هم توی عمرت بازی نکردی فقط از روی 4 تا تریلر که هیچی رو نشون نمیده نتیجه گرفتی که بازی بی خودی هست ! اول بازی کن بعد نظر بده.

این جمله ی شما ثبت میشه و وقتی Haze اومد دوباره احیا میشه !

شما وقتي ميگي lair بهترين بازي سال 2007 و ميگي game play بازي kill zone 2 ازهمه بازيهاي fps بهتره { مثل اينكه sony به شما پيشنهاد داده براي اولين بار بازي رو تست فرمايد } halo 3 هم كه مظخرفه معلوم haze همرو ميخوره
بحر حال شما هم جز يك مكتب خاص هستيد و حرفاتون براي خودتون محترمه { مكتب fan boy } اون هم از نوع ps3

360 بازها عمرا همچين بازي رو توي خواب هم نميتونن تصور كنن
PC و 360 انقدر FPS هاي Top دارند كه نيازي به اين FPS هاي مسخره نداره ، همون BioShocK ما 100 تا FPS رو ميخوره Crysis كه جاي خود داره

;)
PC بازها و 360 بازها عمرا همچين بازي رو توي خواب هم نميتونن تصور كنن جناب دايناسور:laughing:
Crysis هم در برابر اين بازي عددي نيست.....

اگه واسه 360 هم میومد همین نظر رو داشتی؟!:)

شما وقتي ميگي lair بهترين بازي سال 2007 و ميگي game play بازي kill zone 2 ازهمه بازيهاي fps بهتره { مثل اينكه sony به شما پيشنهاد داده براي اولين بار بازي رو تست فرمايد } halo 3 هم كه مظخرفه معلوم haze همرو ميخوره
بحر حال شما هم جز يك مكتب خاص هستيد و حرفاتون براي خودتون محترمه { مكتب fan boy } اون هم از نوع ps3
من كي گفتم Lair بهترين بازي سال 2007 بوده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:confused:
من گفتم از نظر گرافيك جزو بهترين هاست.....;)
Killzone 2 هم به نظر من از بازي هايي كه گيم پلي خوبي ندارن مثل Crysis خيلي بهتر .....

HALO 3 هم كه ديگه از بس مضخرفه از همه نظر ديگه جايي براي حرف زدن نميگذاره...:laughing:
من فن بوي هيچ كنسولي نيستم ....من طرفدار كنسول برترم....كه فعلا PS3 از ديگر كنسول ها بهتر بوده ....:love:
شما كه فن بوي دو آتيشه 360 هستي....اينو نگي ديگه بايد چي بگي...:laughing:

وقتی این بازی اومد و فهمیدی که هیچ آش دهن سوزی نیست دیگه از این نظرات نمیدی !
PC باز اصلا نیازی به این FPS های چرت ندارند چون FPS های کنسولی عدد که هیچی ، جایی برای مقایسه با FPS هایی که روی PC عرضه میشن ندارن. از طرز حرف زدنت هم معلومه که FPS که بازی نکردی تو عمرت هیچ ، از FPS هم هیچ اطلاعاتی نداری ! Crysis هم معلومه که یکبار هم توی عمرت بازی نکردی فقط از روی 4 تا تریلر که هیچی رو نشون نمیده نتیجه گرفتی که بازی بی خودی هست ! اول بازی کن بعد نظر بده.

این جمله ی شما ثبت میشه و وقتی Haze اومد دوباره احیا میشه !
اتفاقا من Crysis رو روي يك PC با كارت گرافيك 8800 GTI بازي كردم .....گرافيك بازي رو روي حالت High تنظيم كردم....كمي افت فريم داشت ولي گرافيكش خوب بود ولي نه به اون اندازه كه ازش تعريف ميشد ......در كل به نظر من Killzone 2 گرافيك بهتري نسبت به اين بازي داره.....;)
به من ميگي تا حالا FPS بازي نكردم :laughing::laughing::laughing::laughing::laughing::laughing::laughing:
من FPS بازم ولي هر بازي چرتي مثل Crysis رو بازي نميكنم....
ضمنا با حرف من و شما در بازي خوش ساختي مثل Haze هيچ تغييري صورت نميگيره .....
اين حرف شما هم كه گفتي Haze هيچ آش دهن سوزي نيست هم ثبت ميشه و وقتي كه اين بازي اومد دوباره احيا ميشه;)

ببین اینجا از اون نوع فروم هایی نیست که قبلا ها میرفتی و ملت فکر میکردن خیلی بلدی و برات عشق میکردن....:)
دوستان عزیز پیشنهاد میکنم جواب این دوستمون رو ندید بزارین با این فکرهاش خوش باشه...

من كي گفتم Lair بهترين بازي سال 2007 بوده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:confused:
من گفتم از نظر گرافيك جزو بهترين هاست.....;)
Killzone 2 هم به نظر من از بازي هايي كه گيم پلي خوبي ندارن مثل Crysis خيلي بهتر .....

HALO 3 هم كه ديگه از بس مضخرفه از همه نظر ديگه جايي براي حرف زدن نميگذاره...:laughing:
من فن بوي هيچ كنسولي نيستم ....من طرفدار كنسول برترم....كه فعلا PS3 از ديگر كنسول ها بهتر بوده ....:love:
شما كه فن بوي دو آتيشه 360 هستي....اينو نگي ديگه بايد چي بگي...:laughing:
اگه H3 آشغاله پس Lair چيه ؟:laughing: بازي كه قبلش ميگفتن اين بازي قدرت PS3 رو نشان خواهد داد فنبوي هاي PS3 هم قبل اين كه بياد ميگفتن شاهكار Lair ، ميگفتن گرافيك Crysis رو ميخوره !:laughing: حالا نميدونم چرا صداشون در نمياد طفلكيا !:laughing:
گرافيك 8800 GTI
:laughing:
عجب!
دوستان عزیز پیشنهاد میکنم جواب این دوستمون رو ندید بزارین با این فکرهاش خوش باشه...
پيشنهاد خوبيه!:biggrin1:

من تا حالا چند جا گفتم fan boy هيچ كنسولي نيستم . من فقط fan boy دو تا بازي به اسم هاي god of war و halo هستم دقيقا بخاطر بازي اول دارم ps3 ميگيرم
اگه HALO 3 اشغاله پس بازي هاي اختصاصي ps3 ديگه خيلي وعضشون خراب كه رو هم قد HALO 3 فروش نكردند
ميدوني يك بار كه سر يك بازي باهات بحث داشتم فهميدم fan boy بازي هميشه در مياري به هر حال ميتوني به سياست مرغ يه پا داره ادامه بدي
جاي نگي game play بازي kill zone 2 عالي ميگيرن ميزننت { به شوخي } چون يك بازي تا نيومده نبايد دربارش نظر داد نمونش بازي مورد علاقت lair كه گفتي بايد تو ليست بهترين بازي ps3 باشه كه همه از گرافيك عاليش تعريف و game play :sick: مي نالند
شانس اودي با من كلكل ميكني اگه با اقا فرخ يا فريدون عزيز كلكل ميكردي يك تومار واست مينوشتن كه ديگه از اين حرف هاي بي منطق نزني

آخرین ویرایش:
8800 GTI بازي كردم
8800GTI چه کارتی هست دیگه ؟! حتما سونی ساخته اینو و فقط شما اینو داری :laughing:

با 8800Ultra و 2gb رم این بازی روی Very High درست اجرا نمیشه! بعد اونوقت شما چجوری گرافیک این بازی رو دیدی با کمی افت فریم ؟!
میتونی هم بری GS ببینی !

کسی که میگه FPS های کنسول FPS های PC رو میخورن اصلا چیزی از FPS سرش نمیشه ! خیلی ادعات میشه توی FPS بگو ببینم تو چی حرفه ای هستی ؟! Achievement ایی که کسب کردی توی FPS رو بگو تا ما هم بدونیم.
چیزی هم برای گفتن نداری لازم نیست جمله ی خودم رو برای خودم بنویسی.

ایه چیزیی خیلی خوب واضحه، فیری ریدیکال بدجوری به مشکل خورده :lol:.
تاخیر یکی دو ماه رو میگیم: دارن اشکالات جزئی رو برطرف میکنن. تاخیر 8 ماه رو فقط میشه گفت تیم سازنده به بن بست رسیده :biggrin1:.

پ.ن. Valve کجائی که یادت بخیر :biggrin1:.
پ.ن.2. فیری ریدیکال عزیز دستمال بدم خدمتتون :biggrin1:.
پ.ن.3. Ubisoft از قدیم میگن: خودت کردی که لعنت بر خودت باد :biggrin1:.
پ.ن.4. طرفدارن ps3 ، غم آخرتون نباشه :biggrin1:.

اخه 6 ماه ميخان چي كار كنن يك خبري هست وگرنه انقد كش دادن نداره بازي كه تو نمايشگاه لا پزيك ميشد بازي كرد خيلي عجيب :confused:

اخه 6 ماه ميخان چي كار كنن يك خبري هست وگرنه انقد كش دادن نداره بازي كه تو نمايشگاه لا پزيك ميشد بازي كرد خيلي عجيب :confused:

میگم شاید حجم بازی از بلوری هم زده بالاتر:laughing:بازی انحصاری به ps3 نیومده مگه خود سونی واسه کنسولش بازی انحصاری بزنه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or