تاخیر عجیب برای Haze تا مارچ 2008

rezaigi2004

کاربر سایت
دسته های PS3 رو فعلا زمین بزارید!
اول که قرار بود 7 نوامبر 2007 بیاد بعد گفتن خوب 8 January 2008 به خاطر عید و اینا میاد حالا نه دیگه خدایی قراره 18 مارچ بیاد :eek: این خبر هنوز در حد شایعه هست اما متاسفانه فعلا سایت های فروش آنلاین از جمله Amazon.com و BestBuy.com این بازی رو برای تحویل در روز 18 مارچ اعلام کردن برای مشتری هاشون! هر چند خبر شایعه باشه به نظر شما 3 ماه تفاوت وجود داره!!؟

منتظر می مونیم مثل همیشه :-"

256px-Haze_boxart.jpg

haze_logo.jpg

بله رسما تایید شد

Ubisoft در بخش فروشگاه آنلاین خود تاریخ انتشار بازی رو برای August 2008 اعلام کرده است.

http://ushop.ubi.com/shop/browse/pr...d10126&categoryId=playstation3&navAction=jump

رضا، جون هر كي دوست داري سايت رسمي UBI رو ول كن.
فكر كنم يادت هست قبلا بچه ها در مورد اعتبار سايت يوبي صحبت كردن. يادت هست سايت يوبي توي پلتفرم هاش براي بازي brother in arms خبري از PS3 نبود و شما هم تاپيك زدي كه اين بازي براي PS3 نمياد؛ ولي الان زمان ريليزش براي PS3 اعلام شده.
سايت يوبي به نظر من خيلي قاطيه!

رضا، جون هر كي دوست داري سايت رسمي UBI رو ول كن.
فكر كنم يادت هست قبلا بچه ها در مورد اعتبار سايت يوبي صحبت كردن. يادت هست سايت يوبي توي پلتفرم هاش براي بازي brother in arms خبري از PS3 نبود و شما هم تاپيك زدي كه اين بازي براي PS3 نمياد؛ ولي الان زمان ريليزش براي PS3 اعلام شده.
سايت يوبي به نظر من خيلي قاطيه!

این جدا از بحث سایت و آپدیت هاش هست این بخش فروش هست و اگه به لینک برید کلا ادیتور جدا داره در ضمن این عنوان در انحصارps3 هست و هیچ سایتی نمیتونه این مهم رو عوض کنه!

من در سایت های دیگه شایعاتی شنیدم که میگن مایکروسافت قراره Haze رو به انحصار خودش در بیاره!!!

به نظر من این تاخیر ها به همین دلیل هست! میخوان ببینن با مایکرو به توافق میرسن یا نه؟

شما چی فکر میکنین؟

من در سایت های دیگه شایعاتی شنیدم که میگن مایکروسافت قراره Haze رو به انحصار خودش در بیاره!!!

به نظر من این تاخیر ها به همین دلیل هست! میخوان ببینن با مایکرو به توافق میرسن یا نه؟

شما چی فکر میکنین؟
بي خود دلتو صابون نزن:laughing: از اين خبرها جايي نيست:)
Haze براي 360 و PC كنسل شده و فقط در انحصار PS3 هست;)

من میگم این بازی بالاخره برای 360 میاد. فن بوی نیستم ولی فکر کنم قضیه اش مثل بایوشاک بشه. این بو بدجوری توی دماغم پیچیده ولی ای کاش غلط باشه تا ps3 دارها بالاخره رنگ یه بازی انحصاری پدر و مادر دار را ببینند:cheesygri ( شوخی بود )

8 ماه تآخير خيلي نامرديه! فكر نكنم اگه تآخيري در كار باشه اين قدر باشه. احتمالآ تاريخ رو يوبي اشتباه زده چون 8 ماه واقعآ مدت زياديه...

شما چی فکر میکنین؟
آخه چه آش دهن سوزی هم هست که مایکروسافت بخواد انحصاریش کنه ! از اون طرف هم کاملآ مشخصه که بعد از PS3 برای X360 هم میاد. ( با توجه به اینکه Ubisoft ناشرش هست و قبلش هم خبری از انحصاری بودنش نبود.)

2k براي bio shock با ماكروسافت قرارداد داشت اما در مورد haze نه سوني پشتيبانش ونه قراردادي با ubi داره واسه همين شايعه در موردش درست ميشه فقط بايد صبر كنيم;)

آخه چه آش دهن سوزی هم هست که مایکروسافت بخواد انحصاریش کنه ! از اون طرف هم کاملآ مشخصه که بعد از PS3 برای X360 هم میاد. ( با توجه به اینکه Ubisoft ناشرش هست و قبلش هم خبری از انحصاری بودنش نبود.)
وقتي كه اين بازي بياد وهمه به تعريف و تمجيد از اون پرداختند ميفمي چه آش دهن سوزيه
;)
PC بازها و 360 بازها عمرا همچين بازي رو توي خواب هم نميتونن تصور كنن جناب دايناسور:laughing:
Crysis هم در برابر اين بازي عددي نيست.....

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or