تاخیر در تاریخ عرضه Silent Hill: Downpour

Boss Hunter

کاربر سایت
74835.jpg

بعد از شایعات زیادی در نت مبنی بر به تاخیر افتادن این عنوان ترسناک سر انجام کونامی دیروز 10 اکتبر بر شایعات پایان داد و زمان عرضه این عنوان را به سال 2012 موکول نمود و انتظار میره این بازی در بین ماهای مارس و ژوین به فروش برسه.

دوستان توجه کنید سبک بازی توی فروششون خیلی تاثیر داره تمام بازی هایی هم گفتین هیچ کدومشون هم سبک سایلنت هیل نیستن خوب پس تائثیری روی فروش سایلنت هیل نمیتونن بزارن پس جو ندین لطفا

این ژانر فن های خودشو داره.کسایی که اهمیتی به زمان عرضه بازی محبوبشون نمیدن هر وقت که بیاد میخرنش. ممکنه اومدن دو تا بازی مثل uncharted و cod به فروش همدیگه ضربه بزنه ولی این مسئله در خصوص ژانر harror صدق نمیکنه.
اونکه صد در صد حرفه شما درسته..
معلومه فن های این بازی حتما میخرن. منظور به کسایی هستش که یا تازه میخوان این بازی رو امتحان کنن یا بین خرید 2 تا بازی مثلا سایلت و آنچارتد گیر کردن. خودتون هم میدونین که تعدادشون کم نیست و نمیشه از سوده این ها گذشت.

اونکه صد در صد حرفه شما درسته..
معلومه فن های این بازی حتما میخرن. منظور به کسایی هستش که یا تازه میخوان این بازی رو امتحان کنن یا بین خرید 2 تا بازی مثلا سایلت و آنچارتد گیر کردن. خودتون هم میدونین که تعدادشون کم نیست و نمیشه از سوده این ها گذشت.
بابا بیخیال ینی ادم بین خرید این دوتاگیر میکنه قابل مقایسه نیستن که بخوای گیر کنی من باشم اگه توی اوون وضعی که شما میگی گیر کنم که گیر نمیکنم :d سایلنت هیلو میخرم چون به شدت به ادم ادرنالین تزریق میکنه ادم های های میشه:d

بابا بیخیال ینی ادم بین خرید این دوتاگیر میکنه قابل مقایسه نیستن که بخوای گیر کنی من باشم اگه توی اوون وضعی که شما میگی گیر کنم که گیر نمیکنم :d سایلنت هیلو میخرم چون به شدت به ادم ادرنالین تزریق میکنه ادم های های میشه:d
والا من و شما 2 تومن واسه بازیا میدیم :-"

گیر کنن ؟!!! به قول این دوستمون ، اصلا بازی مثل آنچارتد با سایلنت هیل قابله قیاسه که کسی بخواد بینشون گیر کنه ! ، آخه بازی سایلنت هیل ژانرش ترسه نمیشه با بازی مثل کال او دیوتی مقایسه ش کرد درسته مردم اکثرا و جدیدا ( البته بهتر نگم مردم ، بچه های 12-13 ساله الان تعدادشون بین گیمرها زیاد شده) بازی های اکشن دوست داشتن اما یکی مثه ما که با سایلنت هیل بزرگ شده اگه یه وقت cod و سایلنت هیل با هم بیان نمیره که cod بازی کنه ! حرف از کسایی زدین که تازه می خوان بازی کنن خب طرف علاقه ی خودش رو میشناسه یهو دیدی سبک ترس رو بیشتر از اکشن پذیرفت و دوست داشت !
البته به قول معروف هم هر چیزی جای خودش رو داره ، ما که آنچارتد رو می خریم ، mw3 رو هم می خریم و صد البته سایلنت هیل رو هم می خریم !:d

آنچارتد ، سایلنت هیل رو کمرنگ کنه ؟!!! :-o
درسته که افت داشته اما نام بزرگی رو داره روی دوشش می کشه! بازی های جدید و تازه به دوران رسیده ای چون بتلفیلد و آنچارتد نه از نظر سبک بازی و نه از نظر اصیل بودن و نام و نشان داشتن با بازی بزرگی مثه سایلنت هیل قابل مقایسه نیست
وقتی افت کنه و ضعیف بشه اعتبار نامش رو هم پایین میاره مگر اینکه تحولی ایجاد کنه و 2 باره برگرده به اوج که حداقل تا این لحظه این کار رو نکرده و اکثر طرفدارهش از چند نسخه ی آخر شاکی هستن.
در مورد بتلفیلد و آنچارتد: من خودم اصلا از بتلفیلد خوشم نمیاد و اگه قرار باشه بین بتل و سایلنت هیل یکی رو انتخاب کنم سایلنت هیل رو انتخاب میکنم ولی بتلفیلد هم بازی کم سابقه و تازه به دوران رسیده ای نیست.فکر میکنم از سال 2000 اومده و تا الان هم جزو بهترین بازی های مولتی پلیر بوده و Fan Base بازی اگر چند برابر سایلنت هیل نباشه به هیچ وجه کمتر نیست.
آنچارتد هم که تکلیفش مشخصه با اینکه 4 سال سابقه داره ولی نسخه ی دومش یکی از بهترین بازی های این نسل بوده و طرفدارهای زیادی داره.
پ.ن: فقط از نظر قدمت و طرفدار ها مقایسه کردم و کاری به ژانر این بازی ها و ربطشون به ژانر سایلنت هیل نداشتم.
البته به قول معروف هم هر چیزی جای خودش رو داره ، ما که آنچارتد رو می خریم ، mw3 رو هم می خریم و صد البته سایلنت هیل رو هم می خریم !:d
خب مسئله ی اصلی اینه که شما با یه چیزی در حد 20-30 تومن میتونی کل بازی های پاییز رو بگیری و به قولی بازار رو جارو کنی ولی اونور باید برا هر بازی 60 دلار پول بدن که همین باعث میشه تعداد کمتری بازی بگیرن و حتما بهترین ها رو انتخاب کنن با توجه به سلیقشون.
پسر خوب 60 دلار برای اغلب مردم کشورهای خارجی حکم همون 2000 تومان ما رو داره، ولی خوب اونها به خیلی چیزای دیگه اهیت میدند ومثل ایرانی‌ها نیستند که هر چی دم دستشون بیاد به اصطلاح خودتون جارو کنند! متأسفانه طرفداران سبک وحشت کمتر هستند پس شاید تأخیر در انتشار بازی به خاطر این بوده که طرفداران دیگر سبک‌ها هم این عنوان رو خریداری کنند(تو این فصل شاهد ترافیک بازی‌های زیبا در هر سبکی هستیم) وگرنه این بازی با هیچ بازی دیگه‌ای از هیچ لحاظ قابل قیاس نیست.
نه عزیز اونجوریا هم که شما فک میکنی نیست.اونها هم سر گنج نشستن که خیلی راحت برا هر بازی 60 دلار پول بدن.
البته فاکتور های دیگه ای هم موثرن تو خرید ولی اصلی ترینش قیمت هست وگرنه به طور مثال همه ی گیمر های FPS بلز مثل ایران هم COD رو میگرفتن هم BF هرکدوم هم بد بود مینداختن سطل آشغال اینجوری اختلافی هم بین فروششون بوجود نمی اومد.چون فک نمیکنم کسی باشه که دلش برا 2 تومن بسوزه.

آخرین ویرایش:
خب مسئله ی اصلی اینه که شما با یه چیزی در حد 20-30 تومن میتونی کل بازی های پاییز رو بگیری و به قولی بازار رو جارو کنی ولی اونور باید برا هر بازی 60 دلار پول بدن که همین باعث میشه تعداد کمتری بازی بگیرن و حتما بهترین ها رو انتخاب کنن با توجه به سلیقشون.
پسر خوب 60 دلار برای اغلب مردم کشورهای خارجی حکم همون 2000 تومان ما رو داره، ولی خوب اونها به خیلی چیزای دیگه اهیت میدند ومثل ایرانی‌ها نیستند که هر چی دم دستشون بیاد به اصطلاح خودتون جارو کنند! متأسفانه طرفداران سبک وحشت کمتر هستند پس شاید تأخیر در انتشار بازی به خاطر این بوده که طرفداران دیگر سبک‌ها هم این عنوان رو خریداری کنند(تو این فصل شاهد ترافیک بازی‌های زیبا در هر سبکی هستیم) وگرنه این بازی با هیچ بازی دیگه‌ای از هیچ لحاظ قابل قیاس نیست.

منم 2 ساعته همین رو دارم میگم دیگه.. تعداده طرفداراش نسبت به سبک هایی چون uncharted و بازی های کینکت خیلی کمتره.. وگرنه silent hill خیلی بازیه خوبیه..
واسه همین باید موقعی بیاد که همه بخوان بخرن همون موقع

دوستان یکم زیاده روی می کنید درسته 60 دلار واسه اونا به سنگیینی که رو دوش ما هست نیست اما به مفتی 2 3 هزار تومن هم دیگه نیست اگه تو فرومهای سایتای خارجی برین می بینین کم در مورد ارزش مادی بازیها بحث نمیشه و خیلی دیدم کسی گفته دیگه پول واسه فلان بازی واسم نمیمونه،کیف پولم ته کشیده و .............
اینم در نظر داشته باشید کژوال ها بازیخرهای بهتری نسبت به گیمرهای حرفه ای هستند چون یکی رو شروع نکرده سریع می ندازن کنار یه بازی دیگه می خرن.

• Like
Reactions: Behnam_Yakuza
منم 2 ساعته همین رو دارم میگم دیگه.. تعداده طرفداراش نسبت به سبک هایی چون uncharted و بازی های کینکت خیلی کمتره.. وگرنه silent hill خیلی بازیه خوبیه..
واسه همین باید موقعی بیاد که همه بخوان بخرن همون موقع
شما یکم در کاربرد ادبیات ساده و روان انگاری مشکل داری !!
چون همیشه من میبینم نظرات خیلی سنگین و غیر قابل هضمی میدی ! ولی منظورت خیلی ساده تره :d
(البته تا حدودی)
----------------------------------------------------------------------------------------
نکته ای که بصورت روانشناختی این وسط هست اینه که تمام مردم دنیا از نظر روانی علاقه دارن به حس اضطراب و ترس و هیجان !
هیجان که عمومیه، ولی در گیم کمتر کسی پیدا میشه که بگه من دوست ندارم دد اسپیس بازی کنم یا سایلنت هیل بازی کنم و ...
ولی انچارتد یک بازی سلیقه ایه !!! هیچ تاثیر روانی هم روی کسی نداره، بگی توش استرس پیدا میکنی، هیجان خاصی داری یا درگیر میشی توش !
یه اکشنه خالصه ! کمی تم ادونچر هم داره !
ولی سایلنت هیل کمی فرق میکنه !!!
اصلا کی باز پای این بازی رو کشید وسط توی تپیک سایلنت هیل؟

من كه تريلر E3 ديدم به شدت از كنترل بازي نااميد شدم.بازي به شدت مشكل كنترل داره.از تريلر هم تابلو يود طرف داره جون ميده بازي بكنه.

نگرانم قضيه Alone In Dark تكرار بشه.پس بهتره يكم بيشتر روش كار كنن.من كه از اين تاخير خوشحال شدم.

در ضمن همونطور كه بعضي از دوستان گفتن حتي اگه سبك بازي ها با هم يكي هم نباشه وجود عنوايني مثل Uncharted و Sonic خيلي ميتونست رو فروش بازي تاثير بذاره.طرف ميره واسه خريد بازي معلوم اوليتاش اول چي هستن.

من كه تريلر E3 ديدم به شدت از كنترل بازي نااميد شدم.بازي به شدت مشكل كنترل داره.از تريلر هم تابلو يود طرف داره جون ميده بازي بكنه.

نگرانم قضيه Alone In Dark تكرار بشه.پس بهتره يكم بيشتر روش كار كنن.من كه از اين تاخير خوشحال شدم.

در ضمن همونطور كه بعضي از دوستان گفتن حتي اگه سبك بازي ها با هم يكي هم نباشه وجود عنوايني مثل Uncharted و Sonic خيلي ميتونست رو فروش بازي تاثير بذاره.طرف ميره واسه خريد بازي معلوم اوليتاش اول چي هستن.
دقیقا.این مشکلات و خشکی گیم پلی برا من هم خیلی تو چشم اومد.اگه تو این مدت درستش نکنن بازی رو تبدیل به عذاب میکنه.

خیلی دلتونو خوش نکنید که چیز شاخی تحویل ملت بدن چون ژاپنیها تو این چند سال نشون دادن استاد گند زدن هستن مخصوصا اینبار که یه استودیو کاملا ژاپنی داره بازی رو میسازه.باز اگه استودیوهای غربی میساختن امیدم بیشتر بود.امیدوارم اینبار اشتباه کرده باشم.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or