بعد از شایعات زیادی در نت مبنی بر به تاخیر افتادن این عنوان ترسناک سر انجام کونامی دیروز 10 اکتبر بر شایعات پایان داد و زمان عرضه این عنوان را به سال 2012 موکول نمود و انتظار میره این بازی در بین ماهای مارس و ژوین به فروش برسه.
اونکه صد در صد حرفه شما درسته..این ژانر فن های خودشو داره.کسایی که اهمیتی به زمان عرضه بازی محبوبشون نمیدن هر وقت که بیاد میخرنش. ممکنه اومدن دو تا بازی مثل uncharted و cod به فروش همدیگه ضربه بزنه ولی این مسئله در خصوص ژانر harror صدق نمیکنه.
بابا بیخیال ینی ادم بین خرید این دوتاگیر میکنه قابل مقایسه نیستن که بخوای گیر کنی من باشم اگه توی اوون وضعی که شما میگی گیر کنم که گیر نمیکنم :d سایلنت هیلو میخرم چون به شدت به ادم ادرنالین تزریق میکنه ادم های های میشه:dاونکه صد در صد حرفه شما درسته..
معلومه فن های این بازی حتما میخرن. منظور به کسایی هستش که یا تازه میخوان این بازی رو امتحان کنن یا بین خرید 2 تا بازی مثلا سایلت و آنچارتد گیر کردن. خودتون هم میدونین که تعدادشون کم نیست و نمیشه از سوده این ها گذشت.
والا من و شما 2 تومن واسه بازیا میدیمبابا بیخیال ینی ادم بین خرید این دوتاگیر میکنه قابل مقایسه نیستن که بخوای گیر کنی من باشم اگه توی اوون وضعی که شما میگی گیر کنم که گیر نمیکنم :d سایلنت هیلو میخرم چون به شدت به ادم ادرنالین تزریق میکنه ادم های های میشه:d

نه اکثر مواقع من پول واسه ی بازی نمیدم :d اما من دقیقا منظورم این بود که اگه من اگه 70 دلار داشه باشم و بخوام بین یی از اینا یکیو اتخاب کنم بودوالا من و شما 2 تومن واسه بازیا میدیم![]()
گیر کنن ؟!!! به قول این دوستمون ، اصلا بازی مثل آنچارتد با سایلنت هیل قابله قیاسه که کسی بخواد بینشون گیر کنه ! ، آخه بازی سایلنت هیل ژانرش ترسه نمیشه با بازی مثل کال او دیوتی مقایسه ش کرد درسته مردم اکثرا و جدیدا ( البته بهتر نگم مردم ، بچه های 12-13 ساله الان تعدادشون بین گیمرها زیاد شده) بازی های اکشن دوست داشتن اما یکی مثه ما که با سایلنت هیل بزرگ شده اگه یه وقت cod و سایلنت هیل با هم بیان نمیره که cod بازی کنه ! حرف از کسایی زدین که تازه می خوان بازی کنن خب طرف علاقه ی خودش رو میشناسه یهو دیدی سبک ترس رو بیشتر از اکشن پذیرفت و دوست داشت !معلومه فن های این بازی حتما میخرن. منظور به کسایی هستش که یا تازه میخوان این بازی رو امتحان کنن یا بین خرید 2 تا بازی مثلا سایلت و آنچارتد گیر کردن. خودتون هم میدونین که تعدادشون کم نیست و نمیشه از سوده این ها گذشت.
وقتی افت کنه و ضعیف بشه اعتبار نامش رو هم پایین میاره مگر اینکه تحولی ایجاد کنه و 2 باره برگرده به اوج که حداقل تا این لحظه این کار رو نکرده و اکثر طرفدارهش از چند نسخه ی آخر شاکی هستن.آنچارتد ، سایلنت هیل رو کمرنگ کنه ؟!!! :-o
درسته که افت داشته اما نام بزرگی رو داره روی دوشش می کشه! بازی های جدید و تازه به دوران رسیده ای چون بتلفیلد و آنچارتد نه از نظر سبک بازی و نه از نظر اصیل بودن و نام و نشان داشتن با بازی بزرگی مثه سایلنت هیل قابل مقایسه نیست
خب مسئله ی اصلی اینه که شما با یه چیزی در حد 20-30 تومن میتونی کل بازی های پاییز رو بگیری و به قولی بازار رو جارو کنی ولی اونور باید برا هر بازی 60 دلار پول بدن که همین باعث میشه تعداد کمتری بازی بگیرن و حتما بهترین ها رو انتخاب کنن با توجه به سلیقشون.البته به قول معروف هم هر چیزی جای خودش رو داره ، ما که آنچارتد رو می خریم ، mw3 رو هم می خریم و صد البته سایلنت هیل رو هم می خریم !:d
نه عزیز اونجوریا هم که شما فک میکنی نیست.اونها هم سر گنج نشستن که خیلی راحت برا هر بازی 60 دلار پول بدن.پسر خوب 60 دلار برای اغلب مردم کشورهای خارجی حکم همون 2000 تومان ما رو داره، ولی خوب اونها به خیلی چیزای دیگه اهیت میدند ومثل ایرانیها نیستند که هر چی دم دستشون بیاد به اصطلاح خودتون جارو کنند! متأسفانه طرفداران سبک وحشت کمتر هستند پس شاید تأخیر در انتشار بازی به خاطر این بوده که طرفداران دیگر سبکها هم این عنوان رو خریداری کنند(تو این فصل شاهد ترافیک بازیهای زیبا در هر سبکی هستیم) وگرنه این بازی با هیچ بازی دیگهای از هیچ لحاظ قابل قیاس نیست.
پسر خوب 60 دلار برای اغلب مردم کشورهای خارجی حکم همون 2000 تومان ما رو داره، ولی خوب اونها به خیلی چیزای دیگه اهیت میدند ومثل ایرانیها نیستند که هر چی دم دستشون بیاد به اصطلاح خودتون جارو کنند! متأسفانه طرفداران سبک وحشت کمتر هستند پس شاید تأخیر در انتشار بازی به خاطر این بوده که طرفداران دیگر سبکها هم این عنوان رو خریداری کنند(تو این فصل شاهد ترافیک بازیهای زیبا در هر سبکی هستیم) وگرنه این بازی با هیچ بازی دیگهای از هیچ لحاظ قابل قیاس نیست.خب مسئله ی اصلی اینه که شما با یه چیزی در حد 20-30 تومن میتونی کل بازی های پاییز رو بگیری و به قولی بازار رو جارو کنی ولی اونور باید برا هر بازی 60 دلار پول بدن که همین باعث میشه تعداد کمتری بازی بگیرن و حتما بهترین ها رو انتخاب کنن با توجه به سلیقشون.
منم 2 ساعته همین رو دارم میگم دیگه.. تعداده طرفداراش نسبت به سبک هایی چون uncharted و بازی های کینکت خیلی کمتره.. وگرنه silent hill خیلی بازیه خوبیه..پسر خوب 60 دلار برای اغلب مردم کشورهای خارجی حکم همون 2000 تومان ما رو داره، ولی خوب اونها به خیلی چیزای دیگه اهیت میدند ومثل ایرانیها نیستند که هر چی دم دستشون بیاد به اصطلاح خودتون جارو کنند! متأسفانه طرفداران سبک وحشت کمتر هستند پس شاید تأخیر در انتشار بازی به خاطر این بوده که طرفداران دیگر سبکها هم این عنوان رو خریداری کنند(تو این فصل شاهد ترافیک بازیهای زیبا در هر سبکی هستیم) وگرنه این بازی با هیچ بازی دیگهای از هیچ لحاظ قابل قیاس نیست.
شما یکم در کاربرد ادبیات ساده و روان انگاری مشکل داری !!منم 2 ساعته همین رو دارم میگم دیگه.. تعداده طرفداراش نسبت به سبک هایی چون uncharted و بازی های کینکت خیلی کمتره.. وگرنه silent hill خیلی بازیه خوبیه..
واسه همین باید موقعی بیاد که همه بخوان بخرن همون موقع
دقیقا.این مشکلات و خشکی گیم پلی برا من هم خیلی تو چشم اومد.اگه تو این مدت درستش نکنن بازی رو تبدیل به عذاب میکنه.من كه تريلر E3 ديدم به شدت از كنترل بازي نااميد شدم.بازي به شدت مشكل كنترل داره.از تريلر هم تابلو يود طرف داره جون ميده بازي بكنه.
نگرانم قضيه Alone In Dark تكرار بشه.پس بهتره يكم بيشتر روش كار كنن.من كه از اين تاخير خوشحال شدم.
در ضمن همونطور كه بعضي از دوستان گفتن حتي اگه سبك بازي ها با هم يكي هم نباشه وجود عنوايني مثل Uncharted و Sonic خيلي ميتونست رو فروش بازي تاثير بذاره.طرف ميره واسه خريد بازي معلوم اوليتاش اول چي هستن.