تاثیر install کردن بازی ها بر روی هارد x360

koorosh

کاربر سایت
سلام
همون جور که اطلاع دارین مایکروسافت در E3 امسال قابلیت install کردن بازی ها رو بر روی هارد x360 معرفی کرد حال به نقل از سایت gamespot مقدار تاثیر این install کاهش30% زمان لود ها خواهد بود زمان تقریبی لازم برای install هر بازی حدودا 10 دقیقه خواهد بود و دیگر نیازی به چرخش بازی در درون دستگاه نخواهد بود که این موضوع قطعا بر حرارت دستگاه و سروصدای ان تاثیر به سزای خواد داشت
لازم به ذکر است این قابلیت در پاییز امسال مورد دست رسی قرار خواهد گرفت
منبع
موفق باشید

یه سوال برام پیش اومده
فرض کنیم این قابلیت اومد حتما باید بریم از لایو دانلود کنیم ؟ راه دیگه ای هم داره ؟ اگه نداره من کلا بی خیال هارد بشم چون به هیچ وجه نمیتونم به لایو وصل بشم

حتماً دلیلی نداره که همه بازی ها رو نصب کنید که ! همونطور که فریدون و اشکان گفتند این قابلیت 100% اختیاری هست و هیچ دلیلی نداره که همه بازی رو نصب کنن ! ( مگه تا الان که نصب نمیکردید چه اتفاقی افتاده ؟ :دی )
.
هیچی دیسک روی لنز رژه میرفت :cheesygri
از مزیت های دیگه هم باید بگم که
1- لنز سالم می مونه
2- دستگاه کمتر داغ میکنه و احتمال 3 چراغه شدن میاد پایین
3- از همه مهمتر یکی میتونه با دیسک مالزی بازی کنه به لنز هیچی نشه ولی من با ورباتیم ( اختلاف قیمت ) :(
4- دیگه gta مشکل تکستچر نداره :cheesygri ( واسه ما که شدیدا داشت )
5- من باید مثلا 10 ثانیه منتظر لود باشم اما در حالت Inistal کمتر از 10
خوب به نظر من این دلیل ها کافیه که بازی ها رو نصب کنم !

یه سوال برام پیش اومده
فرض کنیم این قابلیت اومد حتما باید بریم از لایو دانلود کنیم ؟ راه دیگه ای هم داره ؟ اگه نداره من کلا بی خیال هارد بشم چون به هیچ وجه نمیتونم به لایو وصل بشم

نه دوست عزیز
کاملا مثل آپدیت هایه دیگه هم میتونی از نت دانلود کنی هم اینکه 100% رو بازیهاای هم
که بعد از تاریخ آپدیت عرضه بشن میزارنش

فکرش رو نکن 100% میتونی ازش استفاده کنی;)

شما فكر كن من نميفهمم كه چي ميگم ، ولي مهم اين كه كاربر هايي كه هفته پيش اين اعتقاد داشتن كه ريختن بازي روي هارد يكي از مزخرف ترين كار هاست حالا دارن ازش طرفدراي مي كنند ...
حالا شما خودت بزن ...

البته اگر كسي خلاف نظر ديگران نظر بده ميگند نظر هاي تاسف بار ولي وقتي كه عين بقيه بگه ميشه كارشناسي ...

حس جواب دادن ندارم فقط :

امسال وارد سومين سالي ميشم كه من PS2 دارم و هنوز لنزش عوضن كردم نميدونم شما چه جوري دو بار لنز عوض كردي!

باید بگم کسی که روزی بیشتر از 10 - 12 ساعت بازی کنه میفهمه که من چطوری 2 تا لنز عوض کردم البته الان بیشتر از 2 سال و نزدیکه 3 ساله که 360 دارم و از اون استفاده میکنم

یادمه خیلی وقت پیش یکی تو همین سایت گفت بهتره به جایه اینکه به یه سری از پستها جواب بدیم بدون توجه از کنارشون رد بشیم
مثله اینکه پستهایه شما هم از لحاظ محتوایی جایی برایه مطالعه ندارن ناراحت نشی ولی حرف حق همیشه تلخه

موفق باشی

از این واضحه تر ممکن نیست نمیدونم چرا تا الان دستگیرت نشده!. داشبورد رو که Update کردی انشالله تعالی... 3 تا گذینه پیش رو داری:
1. مثل گذشته دیسک رو بزاری داخل کنسول و بازی کنی.
2. مقدار تعیین شده از اطلاعات بازی رو روی هارد ذخیره و بعد بازی کنی.
3. کل بازی ( 8 و خورده ای گیگ ) رو نصب کنی بعد با خیال راحت ... .
البته حرف سعید جان رو تصحیح کنم چون گزینه دوم وجود نداره (یعنی لااقل برای بازی هایی که تا الان ریلیز شدن وجود نداره و خبری هم در موردش نیومده).
شما یا کل بازی رو کپی می کنید یا اصلا کپی نمی کنید.

------------------------------------

به طور کلی یه توضیحی در مورد این کپی کردن می دم تا از بحث های بیهوده جلوگیری بشه و کسی هم با خواندن پست های مختلف دچار سردرگمی نشه.

بعد از آپدیت جدید که در پاییز میاد قابلیت کپی کردن بازی ها (شامل تمامی بازی ها) برروی هارد به 360 اضافه می شه به این ترتیب که شما بازی رو به طور کامل برروی هارد خود کپی می کنید. (این که هر بازی چقدر فضا می گیره هنوز مشخص نیست) و برای اجرا هم باید حتما دیسک بازی داخل درایو باشه ولی چیزی از روش خونده نمی شه و فقط برای چک کردن این هست که شما بازی رو دارید.
کپی کردن بازی روی هارد کاملا دلخواه هست و شما می تونید اصلا اینکارو انجام ندید و مثل قدیم بازی رو از روی دیسک اجرا کنید.

سلام
ببخشید دوستان ایا قابلیت ریختن عکس یا فیلم هم اضافه میشه؟؟
عکس رو که قبلا هم میشد ریخت!. فایل های تصویری رو نمیدونم ولی احتمالا میشه ( وقتی کل بازی رو بشه ریخت فایل تصویری هم میشه :دی ).
M3M:
با اجازه اشکان جان. نه! شما یا از طریق Xbox Live این کار رو میکنی یا از www.xbox.com دانلود میکنی و بعد اپ دیت میکنی یا اینکه صبر میکنی بازی رو که بعد از اون تاریخ عرضه شده رو میخری و توسط اون داشبورد رو اپ دیت میکنی.

دوستان به نظرتون یه هارد 20 گیگ برای این کار جواب میده؟؟درضمن میگم اون 7 گیگی که از هارد پره رو به هیچ وجه نمیشه خالی کرد؟قیمت هارد 20 کسی دستش نیست؟

عکس رو که قبلا هم میشد ریخت!

عزیزم چجوری میشه عکس ریخت رو هارد؟! :biggrin1:
حالا با هزار دوز و کلک ریختیم ، اصلا تو قسمت Pictures نمیشه هارد رو به عنوان Source انتخاب کرد! حالا چیکار کنیم؟! :biggrin1:

حالا با تمام این حرفایی که رد و بدل شد چند تا سوال پیش میاد:

1. برای دستگاه های کپی خور شده چطوری عمل می کنه ؟

2. آیا بازی های Xbox1 هم قابل کپی و اجرا شدن هستن ؟

3. آیا هکرا بعد از انتشار این آپدیت سعی در حذف فاکتور دیسک می کنن ؟

4. امکان اتصال هارد اکسترنال فراهم میشه...

-----------------------------------------
اگه اینا فراهم بشه. میشه از 360 راضی بود..
واقعا مایکروسافت نشون داد که چقدر تو کار ساخت کنسول ناتوان بوده... و چقدر 360 ش آشغال بوده..
با این آپدیت به 360 میشه لقب 360 رو داد.. خوبه.. حالا دیگه از 360 م راضی م..

ولی فکر نکنین مایکروسافت به شما لطف کرده.. با این کارش هم تونسته دیسکاشو حفظ کنه و هم تونسته فروش هارد رو افزایش بده.. واقعا که مارمولکه این $:laughing:M

راستی اگه واقعا می خواین بدونین که به جز ریختن بازی رو هارد دیگه چه مزایایی داره برین اینجا:

http://www.youtube.com/watch?v=oIewbtIH0ws

و چقدر 360 ش آشغال بوده..
نظر من این نیست ، و هیچکس حق نداره به نظر دیگری بی احترامی کنه!
حالا دیگه از 360 م راضی م..
میگم اگه این قابلیت فعال بشه ولی 360 کپی خور از اون لحظه به بعد فقط بازی اصل اجرا کنه بازم راضیی؟:laughing:

نظر من این نیست ، و هیچکس حق نداره به نظر دیگری بی احترامی کنه!
راستش من به نظر کسی بی احترامی نکردم.. فقط نظر خودمو گفتم.;)

میگم اگه این قابلیت فعال بشه ولی 360 کپی خور از اون لحظه به بعد فقط بازی اصل اجرا کنه بازم راضیی؟:laughing:
خب به هر حال هر چی باشه نسل هفتم ه دیگه.. میشه راضی نبود ؟ باید سوخت و ساخت. ولی تنها چیزی که بیش از اندازه منو اذیت می کنه صدای درایوشه.. نیست منو و داداشم تو یه اتاق می خوابیم و من عادت دارم قبل از خواب یه dosage 360 بزنم اینه که گاهی اوقات بیدارش می کنه. کلا صدای درایوش (جدا از بریک شدن و غیره ش) چیز فوق العاده آزار دهنده ایه. که خوشبختانه اینم دیگه حله.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or