تاثیر install کردن بازی ها بر روی هارد x360

koorosh

کاربر سایت
سلام
همون جور که اطلاع دارین مایکروسافت در E3 امسال قابلیت install کردن بازی ها رو بر روی هارد x360 معرفی کرد حال به نقل از سایت gamespot مقدار تاثیر این install کاهش30% زمان لود ها خواهد بود زمان تقریبی لازم برای install هر بازی حدودا 10 دقیقه خواهد بود و دیگر نیازی به چرخش بازی در درون دستگاه نخواهد بود که این موضوع قطعا بر حرارت دستگاه و سروصدای ان تاثیر به سزای خواد داشت
لازم به ذکر است این قابلیت در پاییز امسال مورد دست رسی قرار خواهد گرفت
منبع
موفق باشید

normal_New_Dashboard-996.jpg

normal_New_Dashboard-995.jpg

normal_New_Dashboard-998.jpg

normal_New_Dashboard-999.jpg

بهتره بدونید این آپدیت ربطی به بازیها نداره و بازیها چه قبل و چه بعد از آپدیت
قابلیت نصب رو پیدا میکنن چون اصولا این آپدیته دشبورد هست و اینم بدونید
که دشبورد به کلی تغییر میکنه

آخرین ویرایش:
نه منطور ما اینه که بازی x که بعد از آپدیت ریلیز میشه این آپدیت رو به همراه داره:biggrin1:
مایکرو باید این کارو کنه خیلی ها از live بن شدن....یعنی اونا هم نباید آپدیت کنن:biggrin1:
آپدیت های فصلی همراه با دیسک بازی ها موجود میباشد لطفا نگران نباشید:biggrin1:اگه نباشه که من رسما خود کشی میکنم:cheesygri

نه منطور ما اینه که بازی x که بعد از آپدیت ریلیز میشه این آپدیت رو به همراه داره:biggrin1:
مایکرو باید این کارو کنه خیلی ها از live بن شدن....یعنی اونا هم نباید آپدیت کنن:biggrin1:
آپدیت های فصلی همراه با دیسک بازی ها موجود میباشد لطفا نگران نباشید:biggrin1:اگه نباشه که من رسما خود کشی میکنم:cheesygri

من رو هم به لیست خود کشی کنان اضافه کن :cheesygri

normal_New_Dashboard-996.jpg

normal_New_Dashboard-995.jpg

normal_New_Dashboard-998.jpg

normal_New_Dashboard-999.jpg

بهتره بدونید این آپدیت ربطی به بازیها نداره و بازیها چه قبل و چه بعد از آپدیت
قابلیت نصب رو پیدا میکنن چون اصولا این آپدیته دشبورد هست و اینم بدونید
که دشبورد به کلی تغییر میکنه

واقعا داشبورد این شکلی میشه یا این عکس = fake ?

hustler جان مرسی.. عکسا حس بهتری داد... یکی دیگه از گزینه ها قابل تغییر اوتار هستش که می تونید اوتار های مختلف رو از سایت خریداری کنید.. یه مجموعه ش یه چیزی حدود 20 دلار ه.. اگه اشتباه نکرده باشم.

آخرین ویرایش:
دوستانی که مشکل بن شدن رو دارن مطمعن باشید
این آپدیت حتما رویه بازیهایی که بعد از آپدیت بیان
هست و میتونید استفاده کنید

دقیقا حرف هایی که قبلا زده میشد واقعیت پیدا کرده.

برای مثال توی ویدیویی که نشون دادن , بازی GTA به صورت کامل و با حجم 6.8 گیگا بایت روی هارد درایو اینستال شد و وقتی که اون شخص توی ویدیو گزینه Play From Hard رو زد یک پیغام اومد که " Please insert the disk" و اون شخص هم دیسک بازی رو گذاشت و فیلم تموم شد:دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or