تاثیر 12 ولت کردن فن های Xbox360

تاثیر 12 ولت کردن فن های Xbox360

• با 12 ولت کردن فن های 360 کنسولم دچار مشکل شده است

رای‌ها: 0 0.0%

• مجموع رای دهنده‌ها
    51

jack sparrows

کاربر سایت
با سلام
مدتی هست که برای من سواله که 12 ولت کردن فن های 360 عملا چه تاثیری بر روی کنسول میزاره با توجه به اینکه فن ها در حالت عادی با توجه به نظر سازنده دستگاه 9 ولت بوده اند پس امکان داره در کنار تاثیرات خوبی که در خنک کردن کنسول داره تاثیرات بدی هم داشته باشه
لطفا کسانی که 360 دارند در نظر سنجی شرکت کرده و نظراتشون رو اینجا بیان کنن
با تشکر

1. فن‌ها در حالت عادی 5.4 ولت هستن و با تغییر دمای سیستم، ولتاژشون هم تغییر می‌کنه.
2. تنها تاثیر بدش صدای زیادشه.
3. شما هنوز اندر خم یک کوچه‌اید!

1. فن‌ها در حالت عادی 5.4 ولت هستن و با تغییر دمای سیستم، ولتاژشون هم تغییر می‌کنه.
!

ببخشید سامان جان شما مطمئنید سرعتشون تغییر میکنه . یکسری میکفتن سرعت فنی که طرف cpu هستش تغییر میکنه ولی بعید میدونم اینطوری باشه . دلیلم هم اینه که صدای فن در طول هر چند ساعت بازی تغییری نمیکنه . ممنون میشم اگه یه تحقیق جامعی بکنید.

دوستانی که فنهاشون رو 12 ولت کردن دیگه از اینترکولر استفاده نکنن چون جلوی باد فنهای 360 رو میگیره.
با دماسنج دیجیتالی بعد از 1 ساعت بازی کردن مقایسه کردم.
بهترین راه خنک کردن 360 فقط و فقط 12 ولت کردن است (البته تا با این لحظه)

من هم فن 360 رو 12 ولت كردم واقعا تاثير زيادي تو خنك كردن cpu داره چون من دستگام رو باز كردم و فن 220 ولت بزرگ روي cdu گذاشتم ولي بعد از چند روز باز دستگاه 3 چراغه شده ولي بعد از 12 ولت كردن فن تا حالا كه 3 چراغه نشده و واقعا cpu خنك مي شه . حتما شما هم اينكار رو بكنيد خيلي عاليه فقط صداش زياده

من هم فن 360 رو 12 ولت كردم واقعا تاثير زيادي تو خنك كردن cpu داره چون من دستگام رو باز كردم و فن 220 ولت بزرگ روي cdu گذاشتم ولي بعد از چند روز باز دستگاه 3 چراغه شده ولي بعد از 12 ولت كردن فن تا حالا كه 3 چراغه نشده و واقعا cpu خنك مي شه . حتما شما هم اينكار رو بكنيد خيلي عاليه فقط صداش زياده

این دوستمون کنسولش یادمه که سه چراغه شده بود ، چندین بار هم این اتفاق افتاده بود ولی حالا با 12 ولت کردن فنهاش دیگه مشکلی نداره . اینم یه مدرک مستند و واضح برای تاثیر 12 ولت کردن;)

دوستانی که فنهاشون رو 12 ولت کردن دیگه از اینترکولر استفاده نکنن چون جلوی باد فنهای 360 رو میگیره.
با دماسنج دیجیتالی بعد از 1 ساعت بازی کردن مقایسه کردم.
بهترین راه خنک کردن 360 فقط و فقط 12 ولت کردن است (البته تا با این لحظه)

من یه سوپر:biggrin1:کولر دارم ، یعنی دیگه 12 ولت نکنم یا بکنم:biggrin1: اما سوپر:biggrin1:کولر نذارم؟

دوستان سلام

من کنسولم رو واسه اپدیت فیرم ویر داده بودم NextGen ولی مثه اینکه اونا علاوه بر اپدیت فیرم ویر فن های کنسولم رو هم 12 ولت کردن و نتیجش اینه که الان میگم :

مقدار داغ کردن کنسول ظرف 8 ساعت متوالی بازی انلاین (با فن های 12 ولتی) از داع کردن دستگاه ظرف 1 ساعت متوالی بازی کردن با اینترکولر 3 فن کمتره و واقعا تاثیر بسزایی در کمتر داغ شدن کنسولم داشته و به نظر من
12 ولت کردن فن ها بهترین کار واسه خنک کردن X360 هستش و بس ....... .

سلام همون طور که همه میدونید من مخالف این روش بودم ولی دیدم همه تعریف میکنن گفتم بزار منهم بکنم ولیس در کل من اینترکولر خریدم پس نمیتونم کنار بزارمش خوب حالا با این منوال من میتونم هر دوتا را داشته باشم ولی فشار از نظر الکتریکی به دستگاه نیاد و اگر آره آموزشش را بزارید همچنین باز کردن کنسول ترسی هم ندارم بگم تا حالا باز نکردم در کنسول را هر کس هم فکر میکنه من کم اوردم فکر کنه این طور هست به هر حال من میخوام این کار را بکنم با اینکه اصلا 8 10 ساعت توی کار من نیست من حداکثر 5 ساعت بازی کنم اگر میشه دوستان لطف کنن بزارن و خواهشا حتما مطمعن باشید که دستگاه نمیسوزه اگر دوتاش باشه

سلام همون طور که همه میدونید من مخالف این روش بودم ولی دیدم همه تعریف میکنن گفتم بزار منهم بکنم ولیس در کل من اینترکولر خریدم پس نمیتونم کنار بزارمش خوب حالا با این منوال من میتونم هر دوتا را داشته باشم ولی فشار از نظر الکتریکی به دستگاه نیاد و اگر آره آموزشش را بزارید همچنین باز کردن کنسول ترسی هم ندارم بگم تا حالا باز نکردم در کنسول را هر کس هم فکر میکنه من کم اوردم فکر کنه این طور هست به هر حال من میخوام این کار را بکنم با اینکه اصلا 8 10 ساعت توی کار من نیست من حداکثر 5 ساعت بازی کنم اگر میشه دوستان لطف کنن بزارن و خواهشا حتما مطمعن باشید که دستگاه نمیسوزه اگر دوتاش باشه

دوست عزیز چرا میگی چون همه دارن انجام میدن من هم انجامش میدم ، بهتره بگی چون متوجه شدم کار موثریه انجامش میدم ، اینجوری واسه خودت هم بهتره. دلیلتون هم برای استفاده همزمان اینتر کولر هم خیلی بیربطه ((چون اینتر کولر خریدم پس نمیتونم کنار بزارمش)) . دوستانه بهت میگم اینکار رو نکن.
آموزش باز کردن رو اگه یکی از مدیران زحمت بکشن بزارن خیلی خوبه چون خیلیها دنبالشن .(قبلا توی سایت نکست جن بود ولی الان نیست)چرا؟ نمیدونم!!!
12 ولت کردن هم توی همین انجمن هست (ص 4 یا 5) منم چند بار بصورت مختصر توضیح دادم .
با 360 ،2 ساعت هم بازی کنی رودل میکنه چه برسه به 5 ساعت:sick:
بهر حال هیچ کس (حتی من) فکر نمیکنه کم آوردی ، همه (حتی من) فکر میکنن که درست رو از اشتباه تشخیص دادی .
بازم بهت میگم اینتر کولر رو دیگه کنار بزار. فقط 12 ولت;)

آقا خدا وکیلی اگه کسی از کاربران فعال یا مدیران باشه آموزش 12 ولت کردن رو با عکس بزاره من هزینش هرچه قدر باشه واریز میکنم حسابشون ....

فقط جان من 1 کاری بکنید که 360 من خراب نشه :دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or