تاثیر 12 ولت کردن فن های Xbox360

تاثیر 12 ولت کردن فن های Xbox360

• با 12 ولت کردن فن های 360 کنسولم دچار مشکل شده است

رای‌ها: 0 0.0%

• مجموع رای دهنده‌ها
    51
من یه سوپر:biggrin1:کولر دارم ، یعنی دیگه 12 ولت نکنم یا بکنم:biggrin1: اما سوپر:biggrin1:کولر نذارم؟

نه به هیچ وجه از هیچ چیز دیگه ای نمیخواد استفاده کنی. چون هر چیز دیگه ای واقعا جلوی عبور هوا رو میگیره.
اگه دستت رو ببری پشت کنسول 12 ولت شده میفهمی چی میگم!

خیلی تاثیر داره.من دوتا فن رو 12 ولت کردم ولی صدای دستگاه خیلی رفت بالا ولی اصلا دستگاه خنک خنک شد.ولی به دلایلی دوباری به همون 5 ولت تغییرش دادم

خوب من هم ديشب كنسولم رو 12 ولت كردم :biggrin1: البته با يه منبع تغذيه خارجي. قبل از اين كار دوتا فن PC پشتش بسته بودم. گفتم يه مقايسه اي اينجا بزارم:

1- ميزان هواي ورودي به داخل كنسول از دو طرف نسبت به زمانيكه 2 فن داشتم بيشتر شده.
2- ميزان هواي خروجي از كنسول نسبت به زماني كه 2 فن داشتم كمي كمتر شده.
3- حرارت هواي خروجي از كنسول افزايش پيدا كرده.
4- قسمت زير كنسول كه روش GPU و درايو قرار داره بطور محسوسي خنك تر شده.

تحليلش هم نكردم كه هر كي هر چي به ذهنش رسيد بگه.

خوب من هم ديشب كنسولم رو 12 ولت كردم :biggrin1: البته با يه منبع تغذيه خارجي. قبل از اين كار دوتا فن PC پشتش بسته بودم. گفتم يه مقايسه اي اينجا بزارم:

1- ميزان هواي ورودي به داخل كنسول از دو طرف نسبت به زمانيكه 2 فن داشتم بيشتر شده.
2- ميزان هواي خروجي از كنسول نسبت به زماني كه 2 فن داشتم كمي كمتر شده.
3- حرارت هواي خروجي از كنسول افزايش پيدا كرده.
4- قسمت زير كنسول كه روش GPU و درايو قرار داره بطور محسوسي خنك تر شده.

تحليلش هم نكردم كه هر كي هر چي به ذهنش رسيد بگه.

اینم تحلیلش :
1-چون قدرته فنها بیشتر شده بهمین دلیل هوابیشتری رو به درون کنسول میکشه.
2- چون فنهای pc هوا رو از اطراف بدنه کنسول میکشید نه توی مادربورد پس مقدار مکش بیشتر و در نتیجه هوای خروجی بیشتر میشد(ولی بی ثمر) .
3- چون هوای داغ روی هتسینک ها رو بیشتر خارج میکنه و نمیذاره روی هتسینک بمونه .
4- هتسینک خنکتره

بجه ها اگر بخوام یکی از فنهارو 12 کنم بنظرتون فن پایینی رو 12 کنم یا بالایی؟راستی راهی نیست فنهارو 9 ولت کنیم

اگه با صدایش مشکل نداری دوتاشو 12 ولت کن وگرنه اگه کنسولو بصورت عمودی فرض کنیم فن بالایی رو .برای 9 یا هر ولتاژ دیگه ای باید از یه آداپتور متغیر در بیرون از کنسول برق بگیریم .

میخواستم یه مطلبی رو بگم و از دوستان صاحب نظر درخواست میکنم نظر بدن!(نیاید بگید اندرخم یک کوچه ای و من هفت شهر عشق رو گشتم!:biggrin1:)
من فکر میکنم مشکل از کیفیت ساخت پایین چیپ های cpu و gpu کنسول 360 باشه نه از کارکرد پایین فنش چون اگه مشکل از کارکرد پایین فن بود ماکروسافت فن های 360 رو عوض میکرد مگه قیمتش چقدر میشه!
12 ولت کردن هم به نظر من کار غلطیه چون pc من 4 تا فن 12 ولت داره در کیس هم بازه ولی صداش خیلی کمه با توجه به اینکه با 12 ولت کردن فن ها صدای کنسول خیلی زیاد میشه (بقول بعضی از دوستان صدای هلیکوپتر میده!) من فکر میکنم فن این ولتاژ رو ساپورت نمیکنه و ولتاژ از حالت عادی بیشتر شده و این در عمر فن تاثیر میزاره!

میخواستم یه مطلبی رو بگم و از دوستان صاحب نظر درخواست میکنم نظر بدن!(نیاید بگید اندرخم یک کوچه ای و من هفت شهر عشق رو گشتم!:biggrin1:)
من فکر میکنم مشکل از کیفیت ساخت پایین چیپ های cpu و gpu کنسول 360 باشه نه از کارکرد پایین فنش چون اگه مشکل از کارکرد پایین فن بود ماکروسافت فن های 360 رو عوض میکرد مگه قیمتش چقدر میشه!
12 ولت کردن هم به نظر من کار غلطیه چون pc من 4 تا فن 12 ولت داره در کیس هم بازه ولی صداش خیلی کمه با توجه به اینکه با 12 ولت کردن فن ها صدای کنسول خیلی زیاد میشه (بقول بعضی از دوستان صدای هلیکوپتر میده!) من فکر میکنم فن این ولتاژ رو ساپورت نمیکنه و ولتاژ از حالت عادی بیشتر شده و این در عمر فن تاثیر میزاره!

نه دوست عزیز چیپ gpu و cpu ساخت شرکت بسیار معتبر و بهتر بگم ساخت بهترین شرکنهای ساخت تراشه های گرافیکی و پردازشی هستش . مسلما سیستم خنک کننده 360 جوابگوی قدرت این تراشه ها نیست ، از فن گرفته تا هتسینک و کلاً نوع انتقال حرارت از روی چیپها . هر چند شخصا فکر میکنم چیپ gpu در 360 اور کلاک شده یا بهتر بگم با کور کلاک بالایی کار میکنه که همین هم باعثه ایجاد گرمای بسیار زیاد چیپ میشه و در نتیجه مشکل در پایه های اون.ماکروسافت هم برای قویتر کردن فنهای 360 با مشکل صدای زیاد اون مواجه بود وگرنه راحت میتونست 12 ولتش کنه و یا فنهای قویتری بذاره . ولی مطوئنن صدای زیادش باعث میشد کنسول نصف فروش حال حاضر رو داشته باشه.
در مورد کیس شما باید بگم باز گذاشتن در کیس کار بسیار اشتباهیه ، خیلیها فکر میکنن با این کار کیس خنک میشه در صورتی که همه کسانی که سری در کامپیوتر و الکترونیک دارن میدونن که کار غلطیه . بالا بودن صدای 360 در حالت 12 ولت بخاطره اینه که فنها هوا رو باید از داخل یه تونل نسبتا باریک و بسته که فقط از دو قسمت کوچیک بازه بکشند و همین باعث صدای فن میشه در صورتی که اگه این تونل پلاستیکی بردارید صداش خیلی کم میشه . در مورد ساپورت نکردن ولتاژ هم روی فنها به وضوح نوشته 12 ولت ، پس مشکلی با ولتاژ نیست .
در ضمن دلیل غلط بودن 12 ولت کردن رو صدای زیاد عنوان کردید که ربطی به خنک کردن یا نکردن کنسول نداره . اگر هم کم شدن عمر فن منظور شماست ، تا بحال فن کسی با 12 ولت کردن نسوخته اگر هم عمرش چند ماه کمتر هم بشه باز هم ارزشش رو داره چون کنسول رو بیشتر خنک میکنه . 20 تومن بپره مهمه یا 400 تومن;)

آخرین ویرایش:
آقا خدا وکیلی اگه کسی از کاربران فعال یا مدیران باشه آموزش 12 ولت کردن رو با عکس بزاره من هزینش هرچه قدر باشه واریز میکنم حسابشون ....

فقط جان من 1 کاری بکنید که 360 من خراب نشه :دی
بده نکستجن برات 12 ولت کنه 10-15 تومن هم بیشتر هزینه نداره بی دردسر
اگه 12 ولت کنی مطمئن باش خراب نمیشه(البته روزی4-5 ساعت بیشتر بازی نکن)
البته ایرادی نداره اگه بیشتر هم شد ولی به هر حال رعایت کنسولت رو بکن

اکثر جاها که من Nextgen.ir رو بهت پیشنهاد می کنم که باید کنسولتو ببری پیشش و هزنش 5 تا 10 تومن میشه که اگه این کارو بکنی دیگه نباید سوپرکولر یا اینترکولر بذاری
سلام اگه سوپرکولر یا اینتر کولر باشه ممکن اسیب برسونه من هم 12 ولت کردم هم سوپرکولر گزاشتم حالا باید هتمن سوپرکولر دربیارم اگه بزارم مشکلی که نداره ;)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or