hacker 360
کاربر سایت
کجا این کار رو انجام میدهند هزینه اش چقدر میشود
من یه سوپر:biggrin1:کولر دارم ، یعنی دیگه 12 ولت نکنم یا بکنم:biggrin1: اما سوپر:biggrin1:کولر نذارم؟
خوب من هم ديشب كنسولم رو 12 ولت كردم :biggrin1: البته با يه منبع تغذيه خارجي. قبل از اين كار دوتا فن PC پشتش بسته بودم. گفتم يه مقايسه اي اينجا بزارم:
1- ميزان هواي ورودي به داخل كنسول از دو طرف نسبت به زمانيكه 2 فن داشتم بيشتر شده.
2- ميزان هواي خروجي از كنسول نسبت به زماني كه 2 فن داشتم كمي كمتر شده.
3- حرارت هواي خروجي از كنسول افزايش پيدا كرده.
4- قسمت زير كنسول كه روش GPU و درايو قرار داره بطور محسوسي خنك تر شده.
تحليلش هم نكردم كه هر كي هر چي به ذهنش رسيد بگه.
میشه عوارض 12 ولت را بگی چرا 5 ولتش کردی؟خیلی تاثیر داره.من دوتا فن رو 12 ولت کردم ولی صدای دستگاه خیلی رفت بالا ولی اصلا دستگاه خنک خنک شد.ولی به دلایلی دوباری به همون 5 ولت تغییرش دادم
بجه ها اگر بخوام یکی از فنهارو 12 کنم بنظرتون فن پایینی رو 12 کنم یا بالایی؟راستی راهی نیست فنهارو 9 ولت کنیم
میخواستم یه مطلبی رو بگم و از دوستان صاحب نظر درخواست میکنم نظر بدن!(نیاید بگید اندرخم یک کوچه ای و من هفت شهر عشق رو گشتم!:biggrin1
من فکر میکنم مشکل از کیفیت ساخت پایین چیپ های cpu و gpu کنسول 360 باشه نه از کارکرد پایین فنش چون اگه مشکل از کارکرد پایین فن بود ماکروسافت فن های 360 رو عوض میکرد مگه قیمتش چقدر میشه!
12 ولت کردن هم به نظر من کار غلطیه چون pc من 4 تا فن 12 ولت داره در کیس هم بازه ولی صداش خیلی کمه با توجه به اینکه با 12 ولت کردن فن ها صدای کنسول خیلی زیاد میشه (بقول بعضی از دوستان صدای هلیکوپتر میده!) من فکر میکنم فن این ولتاژ رو ساپورت نمیکنه و ولتاژ از حالت عادی بیشتر شده و این در عمر فن تاثیر میزاره!

بده نکستجن برات 12 ولت کنه 10-15 تومن هم بیشتر هزینه نداره بی دردسرآقا خدا وکیلی اگه کسی از کاربران فعال یا مدیران باشه آموزش 12 ولت کردن رو با عکس بزاره من هزینش هرچه قدر باشه واریز میکنم حسابشون ....
فقط جان من 1 کاری بکنید که 360 من خراب نشه![]()
سلام اگه سوپرکولر یا اینتر کولر باشه ممکن اسیب برسونه من هم 12 ولت کردم هم سوپرکولر گزاشتم حالا باید هتمن سوپرکولر دربیارم اگه بزارم مشکلی که ندارهاکثر جاها که من Nextgen.ir رو بهت پیشنهاد می کنم که باید کنسولتو ببری پیشش و هزنش 5 تا 10 تومن میشه که اگه این کارو بکنی دیگه نباید سوپرکولر یا اینترکولر بذاری