یه سوال دارم
من دقیقا 2 ساله که یه 360 دارم که لانچ هست و تاریخ ساخت اش ماله 2/2007 هست از همون اول هم دادم اقا طاهر فن هارو 12 ولت کرد(یادش بخیر!) و تا الان هم هیچ مشکلی با کنسول نداشتم ...
ولی باید اعتراف کنم دیگه از صدای فن ها کلافه شدم.صداش مخ ادمو میترکونه نمیدونم بقیه چطور تحمل میکنن
هر وقت که با pc بازی میکنم واقعا از بی صدا بودن pc لذت میبرم
خیلی وقت پیش توی یکی از این تاپیک ها خوندم که فن ها روی 9 ولت صدای کمتری تولید میکنن و همون بازدهی 12 ولت رو دارن, میخواستم ببینم این موضوع درسته یا نه؟ و اگه درسته میشه فن هارو از منبع داخلی 9 ولت کرد؟
ممنون
قطعاً تاثیر 12 ولت در 9 ولت وجود ندارید ولی شما میتوانید با یک اداپتور متغیر به راحتی
برق فن ها رو خارجی کنید، روی هر ولتاژی که دوست دارید 9 و یا 12 ولت
فقط باید مراقب ولتاژ های مثبت و منفی باشید که برعکس نزنید که ممکنه فن بر فنا بره.
آموزش 12 ولت کردن فن های کنسول Xbox 360 (به سه روش) ( فقط برای اعضای پریمیوم )
یکی از این سه روش 12 ولت خارجی هستش، البته با اداپتور 12 ولت عادی هستش متغیر نیست
برای اینکه اطمینان بیشتری میتوانید ولتاژ ها رو دقیق روی یک فن PC تست کنید و بعد انتقال بدید
روی فن کنسول.

دادم طاهر درست کرد فرداش نشستم 5 ، 6 ساعت بازی کردم :biggrin1:فردا که پاشدم بازی کنم همین روشنش کردم سه چراغه چشمک زن داد
الانم کنسولم دست طاهره میخواستم بدونم اگر درست شد ایتر کولر بگیرم به درد میخوره یا نه چون این جا هرکی یه چیز میگه اون نظر سنجی بالا ام نمیشه بهش اعتماد کرد چون همون روز اول همه گزینه 3 رو انتخاب کردن اما فکر کنم اگر دوباره نظر سنجی بشه نمودار خیلی فرغ میکنه من الان به شدت با داداشم سر این موضوع دعوا دارم من میگم اینتر کولر بگیریم اون میگه نه اینر کولر بودو نبودش فرقی نداره اگر یکی یه جواب صریح بده ممنون میشم