تاثیر فن در بقای کنسول Xbox 360

وضعیت کنسول شما با فن یا بدون فن

• با وجود فن از ابتدا ، کنسولم دچار مشکل چراغ قرمز شده

رای‌ها: 40 10.8%
  • بدون وجود فن از ابتدا ، کنسولم دچار مشکل چراغ قرمز شده

رای‌ها: 45 12.2%
  • کنسول من مشکل چراغ قرمز نداشته

رای‌ها: 285 77.0%

• مجموع رای دهنده‌ها
    370
یه سوال دارم
من دقیقا 2 ساله که یه 360 دارم که لانچ هست و تاریخ ساخت اش ماله 2/2007 هست از همون اول هم دادم اقا طاهر فن هارو 12 ولت کرد(یادش بخیر!) و تا الان هم هیچ مشکلی با کنسول نداشتم ...
ولی باید اعتراف کنم دیگه از صدای فن ها کلافه شدم.صداش مخ ادمو میترکونه نمیدونم بقیه چطور تحمل میکنن
هر وقت که با pc بازی میکنم واقعا از بی صدا بودن pc لذت میبرم
خیلی وقت پیش توی یکی از این تاپیک ها خوندم که فن ها روی 9 ولت صدای کمتری تولید میکنن و همون بازدهی 12 ولت رو دارن, میخواستم ببینم این موضوع درسته یا نه؟ و اگه درسته میشه فن هارو از منبع داخلی 9 ولت کرد؟
ممنون

قطعاً تاثیر 12 ولت در 9 ولت وجود ندارید ولی شما میتوانید با یک اداپتور متغیر به راحتی
برق فن ها رو خارجی کنید، روی هر ولتاژی که دوست دارید 9 و یا 12 ولت
فقط باید مراقب ولتاژ های مثبت و منفی باشید که برعکس نزنید که ممکنه فن بر فنا بره.

آموزش 12 ولت کردن فن های کنسول Xbox 360 (به سه روش) ( فقط برای اعضای پریمیوم )
یکی از این سه روش 12 ولت خارجی هستش، البته با اداپتور 12 ولت عادی هستش متغیر نیست

برای اینکه اطمینان بیشتری میتوانید ولتاژ ها رو دقیق روی یک فن PC تست کنید و بعد انتقال بدید
روی فن کنسول.

اقا خلیل من می خوام به غیر از 12 ولت کردن فنها که با یک اداپتور متغییر روشن میشه
میخوام دو تا فن دیگه روبذارم ایا می تونم با یک اداپتور 4 تا فن رو اجرا کنه ؟ البته بدون ضعف باشه
اگر ممکنه منو راهنمایی کنید ممنونم

اقا خلیل من می خوام به غیر از 12 ولت کردن فنها که با یک اداپتور متغییر روشن میشه
میخوام دو تا فن دیگه روبذارم ایا می تونم با یک اداپتور 4 تا فن رو اجرا کنه ؟ البته بدون ضعف باشه
اگر ممکنه منو راهنمایی کنید ممنونم

باید ببنید اون داپتوری که میخواید تهیه کنید 12v ولت چند امپر هستش؟ و چندتا فن دارید که چقدر امپر نیاز دارند؟

الان دقیقاً یادم نیست که یک فن PC چند mA میلی آمپر مصرف میکنه و یک فن X360 چقدر مصرف میکنه.

ولی

معمولاً برای دو فن اصلی خود کنسول یک اداپتور 12v ولت 1A آمپری پیشنهاد میشه که راحت توی بازار پیدا میشه.
اگر بتونید اداپتور 12v ولت 2A آمپری پیدا کنید خیلی خوب هستش و بیش از 4 تا فن به راحتی بهش وصل
کنید و بهتون جواب میده.

من به یک اداپتور 40W وات 4A امپری 12v ولت دارم، میتونم به بیش از 15 تا فن که داشتم رو بهش وصل کردم
مثل ساعت کار میکردند و مشکلی در سرعت فن ها بعد از اضافه شدن هر فن بوجود نمی آمد.

البته کولینگ از نوع نصب سینک هم برای اداپتور انجام دادم که دمای اون رو بسیار کاهش میداد
و توانایی کشش تعداد فن های بیشتری رو هم داشت و عمر قطعات اون هم بیشتر می شد.

( البته در اصل کشش این آداپتوری که دارم برای یک Monitor 15" LCD هستش )

تعدادی از تصایور رو به صورت تصادفی قرار میدم از کار (البته این خودش یک آموزش هستش ولی به دلیل Sample بودن کار هرگز برروی سایت نرفت :biggrin1: )

http://p0lic3110sil2.googlepages.com/PSU2.JPG
http://p0lic3110sil2.googlepages.com/PSU4.jpg
http://p0lic3110sil2.googlepages.com/PSU8.jpg
http://p0lic3110sil2.googlepages.com/PSU10.JPG
http://p0lic3110sil2.googlepages.com/PSU12.jpg
http://p0lic3110sil2.googlepages.com/PSU14.jpg

قطعاً در آینده کولینگ پاور خود کنسول رو بعد از خریدن کنسول خواهم گذاشت.

موفق باشید

حق نگهدار

خدمت دوستان عرض کنم که منم یه فالکون دارم که 3 ماهی میشه خریدم ... اولش اطلاعاتی راجع به کولینگ دستی نداشتم به خیالم اینتر کولر خوب بود ! و اینتر کولر استفاده می کردم ...
ولی با راهنمایی بچه های سایت به خصوص خلیل خان با اینکه می ترسیدم از باز کردن کنسول این کارو کردمو کولینگ دستی (12 کردن فن ها ) رو انجام دادم که البته جدا از صدای نسبتا زیادش واقعا جواب عالی بود !!! به نظر من هم کولینگ دستی بهترین جواب رو میده ....
و یه چیزه دیگه ... این بحث کیفیت پایین محصولات مایکرو سافت چه نرم افزاریش و چه سخت افزاریش یه جور سیاسته ... که اگه نباشه کنسوله شما نمی سوزه خراب نمیشه و مایکرو سافت هم باید پروژه تولید مدل های جدیدشو (لانچ به فالکون فالکون به جاسپر و ....) متوقف کنه ... پس اینجوری بدبخت میشه که .... شما معتاده کنسول و بازی هاش میشید اونوقت که اگه بارها کنسولتون بسوزه بازم میرید یه جدیدشو با برد جدیدتر می خرید !!!;)
یعنی خود مایکروسافت عقلش نمی رسید فنو 12 بکنه با صدای کمتر ؟!!!!! مطمئنا تکنولوژی فراتر از این ها رو هم داره ...:confused: دیگه نتیجه گیریش با خودتون ...
شرمنده زیاد نوشتم ...;)

خدمت دوستان عرض کنم که منم یه فالکون دارم که 3 ماهی میشه خریدم ... اولش اطلاعاتی راجع به کولینگ دستی نداشتم به خیالم اینتر کولر خوب بود ! و اینتر کولر استفاده می کردم ...
ولی با راهنمایی بچه های سایت به خصوص خلیل خان با اینکه می ترسیدم از باز کردن کنسول این کارو کردمو کولینگ دستی (12 کردن فن ها ) رو انجام دادم که البته جدا از صدای نسبتا زیادش واقعا جواب عالی بود !!! به نظر من هم کولینگ دستی بهترین جواب رو میده ....
و یه چیزه دیگه ... این بحث کیفیت پایین محصولات مایکرو سافت چه نرم افزاریش و چه سخت افزاریش یه جور سیاسته ... که اگه نباشه کنسوله شما نمی سوزه خراب نمیشه و مایکرو سافت هم باید پروژه تولید مدل های جدیدشو (لانچ به فالکون فالکون به جاسپر و ....) متوقف کنه ... پس اینجوری بدبخت میشه که .... شما معتاده کنسول و بازی هاش میشید اونوقت که اگه بارها کنسولتون بسوزه بازم میرید یه جدیدشو با برد جدیدتر می خرید !!!;)
یعنی خود مایکروسافت عقلش نمی رسید فنو 12 بکنه با صدای کمتر ؟!!!!! مطمئنا تکنولوژی فراتر از این ها رو هم داره ...:confused: دیگه نتیجه گیریش با خودتون ...
شرمنده زیاد نوشتم ...;)
من یه بار سه چراغ شدم و بعد از تعمیر(با مشورت دوستان در این تاپیک) فن 12 ولت کردم و فعلاً حدود 7 یا 8 ماهه که مشکلی ندارم.
البته این پست من بیشتر جهت تصحیح فرمایشات شماست(جسارت نباشه ولی 1 دو مورد رو اشتباه فرمودی).
شما توی ایران ممکنه بعد از به گفته ی خودت معتاد کنسول شدن بری یه نو بخری ولی کشورهایی که MS درشون نمایندگی داره و اصولاً Pirate :) نیستن Xbox 360 دارای 3 سال گارانتی برای مشکل سه چراغ و ارور E47 ه...پس این که سیاست برای فروش بیشتر بود از این جهت مردوده ولی منم موافقم که پایین بودن کیفیت قطعات برای فروش بیشتر بوده اما صرفاً برای عرضه ی سریعتر که با Ignore کردن این مشکلات به هر طریق ممکن MS نسبت رقیباش 1 سال Head Start داشته باشه...

سلام
من x box ام یه بار e 74 داد:(( دادم طاهر درست کرد فرداش نشستم 5 ، 6 ساعت بازی کردم :biggrin1:فردا که پاشدم بازی کنم همین روشنش کردم سه چراغه چشمک زن داد :-" الانم کنسولم دست طاهره میخواستم بدونم اگر درست شد ایتر کولر بگیرم به درد میخوره یا نه چون این جا هرکی یه چیز میگه اون نظر سنجی بالا ام نمیشه بهش اعتماد کرد چون همون روز اول همه گزینه 3 رو انتخاب کردن اما فکر کنم اگر دوباره نظر سنجی بشه نمودار خیلی فرغ میکنه من الان به شدت با داداشم سر این موضوع دعوا دارم من میگم اینتر کولر بگیریم اون میگه نه اینر کولر بودو نبودش فرقی نداره اگر یکی یه جواب صریح بده ممنون میشم
اگرم دستگاهم درست نشد میخواستم بدونم مادر بورد جاسپر بگیرم یا صبر کنم والهالا بیاد دستگاه خودمم فالکن بود اگرم قرار شد دستگاه جدید بگیرم باهاش اینتر کولر بخرم یا نه ؟؟
یه چیزه دیگه ممکنه فروشنده ای حاضر بشه فقط کنسولشو رو تنهایی بفروشه حتی کابل هاشو هم بر داره ؟؟

آخرین ویرایش:
سلام
من x box ام یه بار e 74 داد:(( دادم طاهر درست کرد فرداش نشستم 5 ، 6 ساعت بازی کردم :biggrin1:فردا که پاشدم بازی کنم همین روشنش کردم سه چراغه چشمک زن داد :-" الانم کنسولم دست طاهره میخواستم بدونم اگر درست شد ایتر کولر بگیرم به درد میخوره یا نه چون این جا هرکی یه چیز میگه اون نظر سنجی بالا ام نمیشه بهش اعتماد کرد چون همون روز اول همه گزینه 3 رو انتخاب کردن اما فکر کنم اگر دوباره نظر سنجی بشه نمودار خیلی فرغ میکنه من الان به شدت با داداشم سر این موضوع دعوا دارم من میگم اینتر کولر بگیریم اون میگه نه اینر کولر بودو نبودش فرقی نداره اگر یکی یه جواب صریح بده ممنون میشم
اگرم دستگاهم درست نشد میخواستم بدونم مادر بورد جاسپر بگیرم یا صبر کنم والهالا بیاد دستگاه خودمم فالکن بود اگرم قرار شد دستگاه جدید بگیرم باهاش اینتر کولر بخرم یا نه ؟؟
یه چیزه دیگه ممکنه فروشنده ای حاضر بشه فقط کنسولشو رو تنهایی بفروشه حتی کابل هاشو هم بر داره ؟؟
کسی جواب مارو نمیده ؟؟

کسی جواب مارو نمیده ؟؟

دوست عزیز یه چند تا مطلب بالاتر نوشته من هست ... بخون ...
مطمئنا کولینگ دستی خیلی بهتره ! منم فالکون دارم . فنارو 12 کردم ... از نظر خنک تر نگه داشتن کنسول خیلی خوبه ...
در ضمن اینتر کولر خوب هست ولی در مقایسه با کولینگ دستی (مهمترینش 12 کردن فنها) اصلا جواب نمیده ... فنا رو 12 کن خیاله خودتو راحت کن ...

بله جایی که من خودم کنسولمو خریدم تمام وسایلی که لازم نداری رو از روی کنسول بر می داره پولشو کم می کنه ..;)

من یه بار سه چراغ شدم و بعد از تعمیر(با مشورت دوستان در این تاپیک) فن 12 ولت کردم و فعلاً حدود 7 یا 8 ماهه که مشکلی ندارم.
البته این پست من بیشتر جهت تصحیح فرمایشات شماست(جسارت نباشه ولی 1 دو مورد رو اشتباه فرمودی).
شما توی ایران ممکنه بعد از به گفته ی خودت معتاد کنسول شدن بری یه نو بخری ولی کشورهایی که MS درشون نمایندگی داره و اصولاً Pirate :) نیستن Xbox 360 دارای 3 سال گارانتی برای مشکل سه چراغ و ارور E47 ه...پس این که سیاست برای فروش بیشتر بود از این جهت مردوده ولی منم موافقم که پایین بودن کیفیت قطعات برای فروش بیشتر بوده اما صرفاً برای عرضه ی سریعتر که با Ignore کردن این مشکلات به هر طریق ممکن MS نسبت رقیباش 1 سال Head Start داشته باشه...

ممنون بابت اطلاعاتی که دادی !! راستش من در مورد خدمات پس از فروش خارج از ایران چیزی نمی دونستم ...:blushing:

12 ولتی

من فن ایکس باکسم رو تازه 12 ولت کردم و خیلی صداش زیاد شده واسه همینم می خواستم دوباره به حالت اول برش گردونم . کسی میتونه راهنماییم کنه ؟
آیا 12 ولت کردن فن هیچ فایده ای داره ؟ به خود فن آسیب نمیرسونه ؟:confused:

من فن ایکس باکسم رو تازه 12 ولت کردم و خیلی صداش زیاد شده واسه همینم می خواستم دوباره به حالت اول برش گردونم . کسی میتونه راهنماییم کنه ؟
آیا 12 ولت کردن فن هیچ فایده ای داره ؟ به خود فن آسیب نمیرسونه ؟:confused:

از چه روشی برای 12 ولت استفاده کردید...

برای برگشت به حالت 5 ولت اصلی فن ها، هر کاری که کردید رو دوباره به حالت اولش برگردونید، یعنی چهار سیم فن در کانکتور خودش قرار داده بشه و تمام تغییرات رو حذف کنید.

12 ولت یکی از اولین کارهای پایه در کولینگ کنسول هستش و برای تمام برد ها از جمله جسپر نیز پیشنهاد میشه.
هیچ ضرری برای کنسول و فن نداره. اگر به برچسب فن توجه کنید میبینید که 12 ولت رو ساپورت میکنه....

open_9.jpg

چیزی نیست که شما حالت اورکلاک کرده باشید، شما دارید از توان واقعی فن استفاده کنید...

روش های مکمل 12 ولت کردن هم هستند که میتونید تاثیر ولت رو افزایش بدید
http://www.bazicenter.com/forums/showthread.php?t=16152
http://www.bazicenter.com/forums/showthread.php?t=16153

درک تاثیر کولینگ در کنسول: http://www.bazicenter.com/forums/showthread.php?t=15196

این هم روش های مجاز: http://www.bazicenter.com/forums/showpost.php?p=737382&postcount=1774

با سلام

من يه كنسول اليت فالكون دارم كه حداكثر سه ساعت ميخوام باهاش بازي كنم ، ميخواستم ببينم آيا يه Intercooler Nyco بخرم فايده اي داره يا اصلا احتياجي نداره؟؟؟

تشكر از همگي

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or