تاثیر فن در بقای کنسول Xbox 360

وضعیت کنسول شما با فن یا بدون فن

• با وجود فن از ابتدا ، کنسولم دچار مشکل چراغ قرمز شده

رای‌ها: 40 10.8%
  • بدون وجود فن از ابتدا ، کنسولم دچار مشکل چراغ قرمز شده

رای‌ها: 45 12.2%
  • کنسول من مشکل چراغ قرمز نداشته

رای‌ها: 285 77.0%

• مجموع رای دهنده‌ها
    370
هر کی میخواد فن بذاره، به این نکات دقت کنه.:

1- بهیچوجه برق فن رو از مدار داخل کنسول تامین نکنید. لطفا....
2- سعی کنید اگه فنی میذارید که هوا رو به داخل کنسول هدایت میکنه، حتما در مقابلش فنی بذارید که هوا رو بکشه. یا اگر نمیخواین دو طرف کنسول فن داشته باشه، فقط از فنهائی استفاده کنید که هوا رو میکشند.

1- بهیچوجه برق فن رو از مدار داخل کنسول تامین نکنید. لطفا....
2- سعی کنید اگه فنی میذارید که هوا رو به داخل کنسول هدایت میکنه، حتما در مقابلش فنی بذارید که هوا رو بکشه. یا اگر نمیخواین دو طرف کنسول فن داشته باشه، فقط از فنهائی استفاده کنید که هوا رو میکشند.

1. در این بازه نظری ندارم!
2. یکی از دوستام که اونهم 360 داره مدتها پیش همین کاری رو کرده که من کردم! اما اون با استادش مشورت داشته! می گفت کلا گذاشتن فن کار اشتباهیه! ولی اگر اصرار دارید که فن باشه، مورد اول شما رو که می گید هر دو نوع با هم باشن ، تایید کرد! و گفت به هیچ وجه این 2 تا رو بدون هم استفاده نکنید! و دلایلش هم همون دلایلی بود که من قبلا بهتون گفتم!

به خودم امیدوار شدم!:cool:

بچه ها سلام
میگم من الان دو تا فن گذاشتم هر کدوم 12 ولت کم هست خیلی سرعتش زیاده.
از اینم مطمئنم مثا هلو از بغل هوا میکشه باور کنید بغلش مثل کولر هست

سلام من می خواستم یه کار جدید بگم ولی تا حالا خودم امتحان نکردم چون چند وقت پیش یه پست درباره گذاشتن فن اضافه داخل 360 زده بودم و تا حالا مشکلی برای 360 تم پیش نیومده که این کار را انجام بدم اگه داخل کیس کامپیوتر خود را باز کرده باشید می بینید فنی که روی هتسینک cpu است هوای داخل کیس را می مکد و هتسینک cpu را خنک می کند اگر ما بیایم فن های 360 را بر عکس کنیم که هوا را از بیرون به داخل بدهد به نظرم خنک تر شود و یه چیز دیگه اگر می خواهید خاک کمتر داخل360 شود روی سوراخ هایی که پشت 360 است از داخل که 360 هم زشت نشود یه پارچه توری ریز ونازک مثل پشه بند بچسبونید حالا اگر کسی همچین کاری کرد نتیجش را بگه خوب بود یا نه که کسانی که به برق کشی وارد نیستن ونمی تونند فن به360 اضاف ومی ترسن خراب کاری کنن این کار به نظرم خوب باشد اگر کسی چنین پستی قبلا زده که مثل همین موضوع بوده من معزرت می خوام چون اصلا من پست های قبلی را نخونمدم

سلام من می خواستم یه کار جدید بگم ولی تا حالا خودم امتحان نکردم چون چند وقت پیش یه پست درباره گذاشتن فن اضافه داخل 360 زده بودم و تا حالا مشکلی برای 360 تم پیش نیومده که این کار را انجام بدم اگه داخل کیس کامپیوتر خود را باز کرده باشید می بینید فنی که روی هتسینک cpu است هوای داخل کیس را می مکد و هتسینک cpu را خنک می کند اگر ما بیایم فن های 360 را بر عکس کنیم که هوا را از بیرون به داخل بدهد به نظرم خنک تر شود و یه چیز دیگه اگر می خواهید خاک کمتر داخل360 شود روی سوراخ هایی که پشت 360 است از داخل که 360 هم زشت نشود یه پارچه توری ریز ونازک مثل پشه بند بچسبونید حالا اگر کسی همچین کاری کرد نتیجش را بگه خوب بود یا نه که کسانی که به برق کشی وارد نیستن ونمی تونند فن به360 اضاف ومی ترسن خراب کاری کنن این کار به نظرم خوب باشد اگر کسی چنین پستی قبلا زده که مثل همین موضوع بوده من معزرت می خوام چون اصلا من پست های قبلی را نخونمدم
این کار رو بکنی .

دیگه واقعا 360 تت میترکه .

جریان هوا به نظر من کار اشتباهیه!
یکی از دلایلش هم اینه که اگر دقت کنی ، وقتی که از طرف فن به طرف Cpu هوا بدیم ، گرمای 5-6 تا خازنی و بقیه قطعات هم که سر راهش هست به هوا منتقل میشه و تازه ممکنه همین خازن ها جریان هوا رو بهم بریزن = گرمتر شدن قطعات!
تازه فکر Gpu رو نکردی؟!؟!؟! اون دیگه عملا خنک نمی شه! در نتیجه : بعد از 5 دقیقه ، بوووووممممم!
به نظر من اینکار رو نکنی بهتره!

به نظر شما بهترین حالت فن چیه من که از حرفای شما در صفحات قبل چیزی دست گیرم نشد
هر کی یه چیز میگه یه نفر قاطع بیاد حرف بزنه
مثلا 2 تا دمنده یکی مکنده یا دو تا مکنده و یکی دمنده یا تعداد بیشتری فن
شنیدم مشکل حرارتی در ورژنای جدید (2007) تغریبا برطرف شده به نظر شما
هنوزم فن نیاز داره ؟

به نظر شما بهترین حالت فن چیه من که از حرفای شما در صفحات قبل چیزی دست گیرم نشد
هر کی یه چیز میگه یه نفر قاطع بیاد حرف بزنه
مثلا 2 تا دمنده یکی مکنده یا دو تا مکنده و یکی دمنده یا تعداد بیشتری فن
شنیدم مشکل حرارتی در ورژنای جدید (2007) تغریبا برطرف شده به نظر شما
هنوزم فن نیاز داره ؟
هرکی یه چیز میگه تو این تاپیک:cheesygri
اما بگم که بعضیا که فکر میکنن وقتی فن میکنده میزارن به دمنده هم احتیاج دارن سخت در اشتباهن!!
آقا ما رو زمین زندگی میکنیم:laughing:
شما فکر میکنی چرا وقتی شیشه هواپیما میشکنه همه چیزو میکشه؟
برا اینکه فشار هوا تو اون ناحیه با فشار هوا تو هواپیما فرق داره و به محظ اینکه فشار یکی شد دیگه مکشی بوجود نمیاد
شاید یکم بیربط بود اما منظورم اینه که اگه یه سوراخ رو 360 خالی باشه وقتی فنه مکنده شروع به کار بکنه از اون سوراخ هوارو میکشه!!!!
و هیچ تغییری تو فشار ایجاد نمیکنه!
اصلا نیازی به فنه دمنده نیست
شما کنسولهای مختلف رو ببینید کدومشون فن دمنده دارن؟

هرکی یه چیز میگه تو این تاپیک:cheesygri
اما بگم که بعضیا که فکر میکنن وقتی فن میکنده میزارن به دمنده هم احتیاج دارن سخت در اشتباهن!!
آقا ما رو زمین زندگی میکنیم:laughing:
شما فکر میکنی چرا وقتی شیشه هواپیما میشکنه همه چیزو میکشه؟
برا اینکه فشار هوا تو اون ناحیه با فشار هوا تو هواپیما فرق داره و به محظ اینکه فشار یکی شد دیگه مکشی بوجود نمیاد
شاید یکم بیربط بود اما منظورم اینه که اگه یه سوراخ رو 360 خالی باشه وقتی فنه مکنده شروع به کار بکنه از اون سوراخ هوارو میکشه!!!!
و هیچ تغییری تو فشار ایجاد نمیکنه!
اصلا نیازی به فنه دمنده نیست
شما کنسولهای مختلف رو ببینید کدومشون فن دمنده دارن؟
بابا دمت گرم اینو به بعضیا بگو که کفر منو در آوردن (البته منظورم rainbow نیست ها ):biggrin1:

این فنهای سه تایی Nyko دمنده هستند یا مکنده دمنده بهتره یا مکنده و این فن کافی هست یا نه

هر فني و در هر وسيله ي الكترونيكي كه بكار برده ميشه حالت مكندگي داره و اساسا براي اين حالت طراحي شده فنهاي Nyko هم مكنده هستن و ما در واقع فني به عنوان دمنده نداريم.
فنهاي Nyko كارايي فنهاي كامپيوتر رو ندارن ولي خب از هيچي بهتره
موفق باشيد

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or