تاثیر فن در بقای کنسول Xbox 360

وضعیت کنسول شما با فن یا بدون فن

• با وجود فن از ابتدا ، کنسولم دچار مشکل چراغ قرمز شده

رای‌ها: 40 10.8%
  • بدون وجود فن از ابتدا ، کنسولم دچار مشکل چراغ قرمز شده

رای‌ها: 45 12.2%
  • کنسول من مشکل چراغ قرمز نداشته

رای‌ها: 285 77.0%

• مجموع رای دهنده‌ها
    370
به تمام دوستان توصیه میکنم از گذاشتن فن کنار هارد زیر کنسول (در حالت عمودی) پرهیز کنند چون باعث گردش نادرست هوا در کنسول میشن و اونو بیشتر گرم میکنن (تمام این حالتها رو امتحان کردم ) گذاشتن فن قوی در پشت کنسول بهترین راهه من خودم 6 تا فن رو پشت وصل کردم که هر کدوم با یه آداپتور 12 ولت 500 میلی آمپر کارمیکنه و نهایت سرعت رو دارن . در ضمن فنها باید طوری به کنسول وصل بشن که کوچکترین منفذی به بیرون نداشته باشن تا هوارو به طور کامل از داخل کنسول بکشن اگه کنسول رو مثل من عمودی گذاشتین 5/0 سانت زیرشو یه پایه بذارین تااز زیرشم هوا وارد کنسول بشه کنسول من بعد از 3 ساعت بازی بدنش که گرم نمیشه هیچ حتی باد فنها هم زیاد گرم نیست که نشاندهنده اینه که داخل کنسول هم زیاد داغ نیست

به تمام دوستان توصیه میکنم از گذاشتن فن کنار هارد زیر کنسول (در حالت عمودی) پرهیز کنند چون باعث گردش نادرست هوا در کنسول میشن و اونو بیشتر گرم میکنن (تمام این حالتها رو امتحان کردم ) گذاشتن فن قوی در پشت کنسول بهترین راهه من خودم 6 تا فن رو پشت وصل کردم که هر کدوم با یه آداپتور 12 ولت 500 میلی آمپر کارمیکنه و نهایت سرعت رو دارن . در ضمن فنها باید طوری به کنسول وصل بشن که کوچکترین منفذی به بیرون نداشته باشن تا هوارو به طور کامل از داخل کنسول بکشن اگه کنسول رو مثل من عمودی گذاشتین 5/0 سانت زیرشو یه پایه بذارین تااز زیرشم هوا وارد کنسول بشه کنسول من بعد از 3 ساعت بازی بدنش که گرم نمیشه هیچ حتی باد فنها هم زیاد گرم نیست که نشاندهنده اینه که داخل کنسول هم زیاد داغ نیست

به این دلیل بدنه کنسول خنکتره که دیگه هوایی در کنسول وجود نداره که بخواد گرمای قطعات رو منتقل کنه! تراکم هوا در این حالت خیلی کمه! اگر اون فنهای زیر کنسول رو بذارید ، مخصوصا شما که از چندتا فن بسیار قوی برای تخلیه هوا استفاده می کنید ، بهتره!
در این حالت شاید بدنه و هوایی که از کنسول خارج میشن گرم نباشن ولی قطعات گرمتر از قبل هستن!

اين كاري كه شما مي گي خيلي خوبه و من مي خوام اين كارو بكنم ولي چندتا سوال دارم :
1. من يه پاور دارم ... 20 تومن خريدمش ... نميشه هر 6 تا فن رو با اين پاور به آخرين قدرت رسوند ؟
2. مدل فن هات رو بگو... ماله PC يه ديگه ؟اگه ماله سي پي يو هست ... پنتيوم چند ؟

این حرف کاملا درست هست اما یک روش هم امتحان کردم یک وسیله مثل کولر گازی درست کردیم با دوستام که گذاشتیم زیره کنسول و هوای بسیار خنکی از پایین وارد کنسول میکرد که بسیار عالی جواب داد اما یک مشکلی که داشت وقتی هوا از پایین وارد کنسول میشه و فن ها از پشت کنسول هوارو داره میکشه بیرون کمی تداخل ایجاد میشه و فن های پشت کنسول کارشونو درست انجام نمیده چون هوا داخل کنسول شروع به گردش میکنه و از داخل کنسول خارج نمیشه و بهترین کار همین گذاشتن فن قوی در پشت کنسول هست تا هوای داخل کنسول به خوبی بیرون کشیده بشه

فن هاي خود كنسول باد رو از بيرون مي گيرند به داخل مي دن يا برعكس .
من دو تا فن بستم به پشت كنسول يه فن بزرگ هم گذاشتم كنارش يكي ار فن ها هم 12 ولتي كردم ولي باز داغ ميكنه . چرا؟

چون دیدم اینجا در مورد فن صحبن میشه گفتم سوالم بیشتر به این تاپیک مربوط میشه:
اگه یک نفر یک سیستم کور خریده باشه و مجبور باشه بین هارد و فن یکی رو انتخاب کنه شما بهش چی پیشنهاد میکنید

این نوشته ای که این جا قرار میدم خلاصه یک مقاله علمی در مورد سیستم های تهویه وسایل الکترونیکی هست .
امروزه به دلیل افزایش قدرت پردازش Cpu ها و Gpu ها که بیشترین حرارت را در دستگاه های مختلف تولید میکنند شرکت های مختلفی اقدام به تهیه انواع سیستم های خنک کننده منمایند
ولی عده ای با نداشتن دانش این کار اقدام به نصب فن و هیت سینک به طور خودسرانه بر روی این دستگاه ها نتنها کمکی به تهویه سیستم نکرده بلکه باعث صدمه های جدی به ان نیز میشوند که عبارت اند از
1- افزایش بیش از حد حرارت در بعضی از قسمتها به دلیل درست نصب نشدن فن
2- وارد شدن گرد و غبار بیش از حد به داخل دستگاه که باعث از کار افتادن فن های داخلی به دلیل افزایش خاک نشسته بر روی بوش یا بلبرینگ های فن ها و یا بدتر از ان قرار گرفتن خاک بر روی مادر برد و افزایش حرارت بعضی قطعات که منجر به سوختن ان قطعه و در نتیجه باقی قطعات مرتبت با ان قطعه میشود درست مانند همان اتفاقی که در فریزر های خانگی می افتد که برفک بیش از حد باعث میشود سرما به مواد داخل ان نرسد.
پس می بینیم که کار قرار دادن فن ان چنان که ما می پنداریم ساده نیست .
نتیجه: بهتر است از همان سیستم خنک کننده ای استفاده کنیم که شرکت سازنده دستگاه ان را تائید نموده است.

چون دیدم اینجا در مورد فن صحبن میشه گفتم سوالم بیشتر به این تاپیک مربوط میشه:
اگه یک نفر یک سیستم کور خریده باشه و مجبور باشه بین هارد و فن یکی رو انتخاب کنه شما بهش چی پیشنهاد میکنید

فن .

چون اگه فن نخری دستگاهت به احتمال زیاد میسوزه . :laughing:

اینم عکس چن تا فن جدید :

360-mcf.jpg

XB360-cooling-system-Vertical-Stand.jpg

00000117091-PelicanAccessoriesXbox360FanStand-large.jpeg

360-twp.jpg

talismoon-blue-whisper-fan-for-xbox-360-01.jpg

4762.gif

hand360fan011.jpg

pelican_xbox_360_fan_stand.jpg

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند