تاثیر فن در بقای کنسول Xbox 360

وضعیت کنسول شما با فن یا بدون فن

• با وجود فن از ابتدا ، کنسولم دچار مشکل چراغ قرمز شده

رای‌ها: 40 10.8%
  • بدون وجود فن از ابتدا ، کنسولم دچار مشکل چراغ قرمز شده

رای‌ها: 45 12.2%
  • کنسول من مشکل چراغ قرمز نداشته

رای‌ها: 285 77.0%

• مجموع رای دهنده‌ها
    370
قیمت فن خوب چند هست از چند شروع میشه تا چه قیمتی بعدش چه تفاوتی با هم داره ؟
یکی از دلایل سه چراغ قرمز همین فنهای هست که برا کنسول میگیرید
آخه من نمیدونم تا حالا کجای دنیا 3 تا فن رو 2 تا فن کنسول میزارن؟
میدونید اگه سرعت این فن نیکو با فن خود کنسول نخوره بدتر کنسولو گرم میکنه
حداقل اگه میخرید اصلشو بخرید
ولی گفته باشم الان اکثره مشکلات 3 چراغ قرمز از همین فنهاست

حالا یه سوال این xbox360 هایی که با تکنولوژی 65nm ساخته میشن این مشکل گرما را دارند؟
اصلا تو بازار هست؟

با توجه به اينكه بيشتر مشكلات كنسول از قبيل (بيشتر اين ارورهاي سه چراغ) از گرماي بالاي Gpu ناشي ميشه با اين تغيير و تحولات اين اميد ميره كه شايد مشكل ارور سه چراغ برطرف بشه ولي بهتره كه بدونيد باز هم هر دستگاه الكترونيكي گرمايي توليد ميكنه و مهم اينه كه ايا اين گرماي توليدشده توسط دستگاه ميتونه به خود دستگاه صدمه بزنه كه متاسفانه اين قضيه فعلا در 360 صادق بوده پس ما نميتونيم بگيم مشكل گرمايي برطرف ميشه چون هر دستگاه هر چقدر كه با تكنولوژي جديد ساخته بشه باز هم گرمايي توليد ميكنه كه به جنس مواد اوليه و نوع طراحي قطعات و چينش اون بستگي داره
كنسولهاي كه GPU اونها با تكنولوژي 65nm قراره ساخته بشن احتمال زياد از اواخر 2007 به بازار عرضه ميشن و فعلا هنوز در بازار نيست.
موفق باشيد

با توجه به اينكه بيشتر مشكلات كنسول از قبيل (بيشتر اين ارورهاي سه چراغ) از گرماي بالاي Gpu ناشي ميشه اين اميد ميره كه شايد مشكل ارور سه چراغ برطرف بشه ولي باز هم هر دستگاه الكترونيكي گرمايي توليد ميكنه و مهم اينه كه ايا اين گرماي توليدشده توسط دستگاه ميتونه به خود دستگاه صدمه بزنه
كنسولهاي كه GPU اونها با تكنولوژي 65nm قراره ساخته بشن احتمال زياد از اواخر 2007 به بازار عرضه ميشن و فعلا هنوز در بازار نيست.
موفق باشيد
یعنی تا اول 2008 صبر کنم بعد فقط برای elite نباشه باسه کر و پرمیوم هم باشه؟

یعنی تا اول 2008 صبر کنم بعد فقط برای elite نباشه باسه کر و پرمیوم هم باشه؟

بله اينطور كه بنظر ميرسه بايد تا اواخر 2007 صبر كنيم البته اين تغيير براي همه مدلها از قبيل كور و پريميوم و اليت خواهد بود يك مساله اي رو هم به همه بگم ببينيد اگه يادتون باشه اخيرا ماكروسافت براي كنسولهاي كه در آمريكا و انگلستان به مشكل سه چراغ قرمز برخورده بودن Heatsink هاي جديدي طراحي كرده كه در اون Heatsink مربط به Gpu مثل cpu هم داراي Sensor Heating هست يعني اگه Gpu بيش از حد گرم بشه دستگاه متوقف ميشه و ارور دو چراغ ميده حالا كار ندارم مثل اينكه قرار شده تا چندماه ديگه ماكروسافت در آپديت كنسول خودش(آپديت ساخت افزاري نه نرم افزاري) همزمان با 65nm كردن Gpu از اين Heatsink استفاده كنه اگه واقعا قضيه صحت داشته باشه كه فكر كنم هست ديگه عالي ميشه:biggrin1::groupwave:

بابا هنوز که مایکروسافت نگفته میخوام 65nm بزنم;) شایعاتی مبنی بر 65nm بودن elite بود که اونم رد شد با اومدن elite ;)

نه امين اين قضيه 65nm از خيلي وقت پيش مطرح بود و هنوز اين مساله رد نشده چون اين قضيه اصلا ربطي به توليد اليت نداشت.

بله اينطور كه بنظر ميرسه بايد تا اواخر 2007 صبر كنيم البته اين تغيير براي همه مدلها از قبيل كور و پريميوم و اليت خواهد بود يك مساله اي رو هم به همه بگم ببينيد اگه يادتون باشه اخيرا ماكروسافت براي كنسولهاي كه در آمريكا و انگلستان به مشكل سه چراغ قرمز برخورده بودن Heatsink هاي جديدي طراحي كرده كه در اون Heatsink مربط به Gpu مثل cpu هم داراي Sensor Heating هست يعني اگه Gpu بيش از حد گرم بشه دستگاه متوقف ميشه و ارور دو چراغ ميده حالا كار ندارم مثل اينكه قرار شده تا چندماه ديگه ماكروسافت در آپديت كنسول خودش(آپديت ساخت افزاري نه نرم افزاري) همزمان با 65nm كردن Gpu از اين Heatsink استفاده كنه اگه واقعا قضيه صحت داشته باشه كه فكر كنم هست ديگه عالي ميشه:biggrin1::groupwave:
ولی من از بازی کردن با pc خسته شدم میخوام تابستون را بشینم تخت بازی کنم.
اگه من 360 2007 گرفتم بعد میتونم سخت افزارش را آپدیت کنم مثلا براش heatsink وصل کنم .
اگه بخوام gpu را عوض کنم و gpu 65 نانومتری بگیرم چه قدر باید بدم
آیا با آپدیت سخت افزاری ماکروسافت قیمت 360 بالاتر میره یا نه؟؟؟؟

نه امين اين قضيه 65nm از خيلي وقت پيش مطرح بود و هنوز اين مساله رد نشده چون اين قضيه اصلا ربطي به توليد اليت نداشت.
نمیگم منبع بده چون میدونم سخته گیر اوردنش!
ولی تا جایی که یادمه همش سر الایت بود که اونم نشد و بعد از اون دیگه حرفی زده نشد!
حالا شاید بزنن ولی خب چیزی که نگفتن...

اگه من 360 2007 گرفتم بعد میتونم سخت افزارش را آپدیت کنم مثلا براش heatsink وصل کنم .
کجا رفتی امین و سعید؟؟؟

نمیگم منبع بده چون میدونم سخته گیر اوردنش!
ولی تا جایی که یادمه همش سر الایت بود که اونم نشد و بعد از اون دیگه حرفی زده نشد!
حالا شاید بزنن ولی خب چیزی که نگفتن...

امين قبلا كه فرخ يك تايپيك زده بود در مورد HEATSINK جديد 360 اگه يادت باشه من اومدم و چندتا منبع هم دادم و گفتم يكي از منابع درون ماكروسافت بطور پنهاني عنوان كرده بود استفاده ازين HEATSINK هاي جديد به احتمال زياد همزمان خواهد بود با 65 نانوكردن حالا من با قاطيت نميتونم چيزي بگم چون به هرحال هيچي معلوم نيست و تو هم راست ميگي

هنوز که هیچ چیز نیومده و این قابلیت وجد نداره که شما بخوای ارتقا بدی!!;)

کجا رفتی امین و سعید؟؟؟

ببين هنوز چيزي به عنوان GPU /65nm وجود نداره كه شما بري عوض كني اينايي كه ما گفتيم پروژه هاي آينده ماكروسافت هست تازه اگه معتبر هم باشه
شما مسلما تو سخت افزار نميتوني هيچ تصرفي داشته باشي مگر اينكه شرايط و مكان نگه داري خوبي براش تهيه كني البته ميتوني كارهاي ديگه هم براش انجام بدي كه فكر نكنم كار آسوني برات باشه مثل 12 ولت كردن فنها يا گذاشتن هت سينك روي رمها

ببين هنوز چيزي به عنوان GPU /65nm وجود نداره كه شما بري عوض كني اينايي كه ما گفتيم پروژه هاي آينده ماكروسافت هست تازه اگه معتبر هم باشه
شما مسلما تو سخت افزار نميتوني هيچ تصرفي داشته باشي مگر اينكه شرايط و مكان نگه داري خوبي براش تهيه كني البته ميتوني كارهاي ديگه هم براش انجام بدي كه فكر نكنم كار آسوني برات باشه مثل 12 ولت كردن فنها يا گذاشتن هت سينك روي رمها
چه جوری فن ها را قوی کنم؟؟؟؟
heatsink را از کجا بخرم و چه جوری ببندم؟؟؟؟؟؟؟؟؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or