تاثیر فن در بقای کنسول Xbox 360

وضعیت کنسول شما با فن یا بدون فن

• با وجود فن از ابتدا ، کنسولم دچار مشکل چراغ قرمز شده

رای‌ها: 40 10.8%
  • بدون وجود فن از ابتدا ، کنسولم دچار مشکل چراغ قرمز شده

رای‌ها: 45 12.2%
  • کنسول من مشکل چراغ قرمز نداشته

رای‌ها: 285 77.0%

• مجموع رای دهنده‌ها
    370
یه سوال من سمت راست کنسولم تقریبا زیر درایو خیلی داغ میکنه البته گرماش از یه حدی بیشتر نمیشه ولی بعد از 20 تا 30 دقیقه خیلی گرم میشه تا حالا هم مشکلی با کنسول نداشتم ! در ضمن از فنهای دست ساز هم استفاده میکنم ولی سرعتش پایینه حالا میخواستم بدونم دلیلش چیه ؟ برای کنسول ضرر داره ؟
زیر 360 هم 4 تا پایه گزاشتم که تقریبا 10 سانتیمتر از زمین فاصله داره درایوم هم سامسونگ هست .
ترانسي كه استفاده ميكني استاندارد هست ؟

ضمنا جواب سوال منو بده
دو فن چه جوري وصل كنيم ؟
يه عكس از فني كه زير 360 ميخوره بده!!!

نشانگر گرمایی برای X360 داره ساخته میشه که با رنگ مقدار حرارت کنسول رو نشون میده که در تصویر هر رنگ با مقدار گرماش رو نشون داده
506rdw9.jpg

سلام من یه کاری کردم که دمای cpu 360 تم 10 درجه خنک تر شده هیف که دوربین ندارم عکس درستش را براتون می گذاشتم فقط با فتوشاپ جای که فن قرار می گیره را نوشتم و با دما سنج کیسم اندازه گیری کردم از این دما سنج هایی که برای اندازه گیری دمای قطعات کیس هست که یه سیم بلنده و سرش یه سنسور دما داره خود فن را با چسب قطره ای نه چسب آبی از این چسب های که خیلی سریع خشک می شود و در برابر گرما اصلا آب نمی شود چسباندم حالا شما می تونید با پیچ یا چیز دیگه فن را بچسبونید

Attachments

• 12Q.JPG
    12Q.JPG
    38.4 KB · مشاهده: 78
یه عکس دیگشو صبح می زارم چون حجمش خیلی زیاد است و آپلود نمه شه راستی جهت هوادهی فن هم از داخت 360 بطرف بیرون باشه تا دو فن خود 360 هوا را بکشند

Attachments

• 11Q.JPG
    11Q.JPG
    45.2 KB · مشاهده: 76
آخرین ویرایش:
سلام من یه کاری کردم که دمای cpu 360 تم 10 درجه خنک تر شده هیف که دوربین ندارم عکس درستش را براتون می گذاشتم فقط با فتوشاپ جای که فن قرار می گیره را نوشتم و با دما سنج کیسم اندازه گیری کردم از این دما سنج هایی که برای اندازه گیری دمای قطعات کیس هست که یه سیم بلنده و سرش یه سنسور دما داره خود فن را با چسب قطره ای نه چسب آبی از این چسب های که خیلی سریع خشک می شود و در برابر گرما اصلا آب نمی شود چسباندم حالا شما می تونید با پیچ یا چیز دیگه فن را بچسبونید
اين دماسنج ها را نميشه از جايي گير اورد؟

عکس های پیوست

برقش رو از کجا تامین می کنی؟!؟!؟!؟!

به نظر من Cpu اصلا فن لازم نداره مهم اون بدبخت Gpu اون زیره ... یک فکری برای اون بکنین .
همین هت سینک های جدید خیلی چیزای خوبیه اگه ایران هم بیاد .

به نظر من Cpu اصلا فن لازم نداره مهم اون بدبخت Gpu اون زیره ... یک فکری برای اون بکنین .
همین هت سینک های جدید خیلی چیزای خوبیه اگه ایران هم بیاد .
دقيقا همين طور هستش .
خيلي كم پيش مياد كه CPU بر اثر گرما خراب بشه .
اكثر 3 چراغ قرمز به علت داغ شدن بيش از حد GPU يا RAM هستش !!

یه دلیل دیگه هم داره :
ذوب شدن لحیم ها ی روی برد
ببينيد اين كه ميام ميگم اكثر موارد چراغ قرمز بخاطر GPU يا RAM هستش به معناي اين نيست كه اونا خراب ميشن بلكه قسمتهاي اتصالشون مثل لحيمها ذوب ميشن البته بگم در اين دو قطعه فقط GPU فقط داراي لحيم هست چون نوع پايه اش از نوع BGA هست و بهتره بدونيد كه RAM لحيم نداره و از نوع پرسي هست متاسفانه چون دماي GPU بسيار بالا ميره و نوع تهويه در اون قسمت هم مناسب نيست بخاطر همين اولين حادثه (در بيشتر موارد) جداشدن پايه هاي اتصال GPU هست.
موفق باشيد

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or