تاثیر فن در بقای کنسول Xbox 360

وضعیت کنسول شما با فن یا بدون فن

• با وجود فن از ابتدا ، کنسولم دچار مشکل چراغ قرمز شده

رای‌ها: 40 10.8%
  • بدون وجود فن از ابتدا ، کنسولم دچار مشکل چراغ قرمز شده

رای‌ها: 45 12.2%
  • کنسول من مشکل چراغ قرمز نداشته

رای‌ها: 285 77.0%

• مجموع رای دهنده‌ها
    370
شما هر زمانی خریدی واسه کسب اطمینان بیشتر پنکه جانبی بخر....
مگر دیوانه هستم که 35 هزار تومان پول بی زبان را به دور بیافکنم تا یک پنکه ی جانبی که به درد هم نمی خورد را بخرم؟
اصولا آیا کسانی که تاریخ ساخت جعبه ی مجهول 360 ایشان بعد از اسفند 1385 ه.ش است با مشکل گرمایی برخورد کرده اند آیا؟

مگر دیوانه هستم که 35 هزار تومان پول بی زبان را به دور بیافکنم تا یک پنکه ی جانبی که به درد هم نمی خورد را بخرم؟
اصولا آیا کسانی که تاریخ ساخت جعبه ی مجهول 360 ایشان بعد از اسفند 1385 ه.ش است با مشکل گرمایی برخورد کرده اند آیا؟
سلام
همینه که میگم بخر
قبل فبریه 2006 که میگن نخرین واسه اینکه از بیخ مشکل داشت و نمیشد کاریش کرد ولی از اون به بعد شانسه امکان داره مشکل پیش بیاد ممکنه پیش نیاد واسه همینه که میگم بخر تا خیالت راحت باشه...

سلام
همینه که میگم بخر
قبل فبریه 2006 که میگن نخرین واسه اینکه از بیخ مشکل داشت و نمیشد کاریش کرد ولی از اون به بعد شانسه امکان داره مشکل پیش بیاد ممکنه پیش نیاد واسه همینه که میگم بخر تا خیالت راحت باشه...
مرسی از جوابت :love: ... ولی کلا میخام بدونم کسایی هستن که بدون اینترکولر راحت کار کنن؟ ;)

یعنی دستگاه های بعد از فوریه 2007 مشکل گرمایی ندارن؟بعد کور و پرمیوم فرق میکنه یا ریجیون مخصوصی یا همه دستگاه ها اینطوریه؟؟

یعنی دستگاه های بعد از فوریه 2007 مشکل گرمایی ندارن؟بعد کور و پرمیوم فرق میکنه یا ریجیون مخصوصی یا همه دستگاه ها اینطوریه؟؟

دستگاهای بعد از فوریه 2006 هم مشکل دارن فقط شانسیه ممکنه یه دستگاه خوب باشه یکی مشکل داشته باشه ولی نسبت به 360های سری اول مثل اینکه کمی اصلاح شدن در ضمن هیچ ربطی به کور و پرمیوم بودن و همچنین رجیون دستگاه نداره ;)

اگر به زخم جعبه مجهول دایره ای نمیخورد که نمی اختراعیدندش و کلیه ساکنان این کره خاکی که از این جعبه مجهول دایره ای دارند مورد استفاده قرار نمی دادندی لکن گر به این 35 تومان میگویی بی زبان به آن 400 و اندی که به جعبه دادی چه میگویی؟ گر از من میشنوی نخر ولی برایش خودت تولید کن همانطور که در دستنوشته های قبل توضیح داده گردید
:cheesygri

دستگاهای بعد از فوریه 2006 هم مشکل دارن فقط شانسیه ممکنه یه دستگاه خوب باشه یکی مشکل داشته باشه ولی نسبت به 360های سری اول مثل اینکه کمی اصلاح شدن در ضمن هیچ ربطی به کور و پرمیوم بودن و همچنین رجیون دستگاه نداره ;)
دستگاه مال بعد از فوریه 2006 باشه یه اینتر کولر هم بخرید درایوشم سامسونگ باشه.سعی کنید اگه 3 ساعت باهاش بازی کردین یه استراحتی بهش بدین دوباره روشنش کنید اگه این کارارو انجام دادید و دستگاه مشکل داشت من پولتونو پس میدم :p :p . حالا خوب من فنبوی سونی هستم میگم مشکل نداره :cheesygri :cheesygri :cheesygri

bacheha man dishab sefareshe ye fan dadam baram befrestan behem goft zire dastgah mikhore 2fanast man ke az modelash khabar nadasham goftam befrest 35000 gerftam hala mkham bedoonam bain fan bazam lazem hast ye fan baraye poshte dastgam begram ya na hamin kafie batashakor az hameshoma

bacheha man dishab sefareshe ye fan dadam baram befrestan behem goft zire dastgah mikhore 2fanast man ke az modelash khabar nadasham goftam befrest 35000 gerftam hala mkham bedoonam bain fan bazam lazem hast ye fan baraye poshte dastgam begram ya na hamin kafie batashakor az hameshoma

100% فن پشت خیلی از فن استند بهتر عمل میکنه بیشتر از دوبرابر اون کارایی داره بدون فن پشت کارایی فن استند 10% هم نیست. البته خودت درست کن پول اضافه نده ;)

اگر به زخم جعبه مجهول دایره ای نمیخورد که نمی اختراعیدندش و کلیه ساکنان این کره خاکی که از این جعبه مجهول دایره ای دارند مورد استفاده قرار نمی دادندی لکن گر به این 35 تومان میگویی بی زبان به آن 400 و اندی که به جعبه دادی چه میگویی؟ گر از من میشنوی نخر ولی برایش خودت تولید کن همانطور که در دستنوشته های قبل توضیح داده گردید
:cheesygri
خوب پس گر اینطور است باید پول یک پنکه ی جانبی را هم بر روی مقدار پول خودش اضافه بنمایم... ;)

ببخشيد من تازگي يه ايکس باکس 360 خريدم + يه فن(3پر) (ايکس باکس مال نيم سال دوم 2006 هستش2006/11/26(.
بنظر شما يه فن کافيه يا بايد اين فن هاي جديد که اومدن به زير 360 وصل مشن را هم بخرم (با اين يه فن حد اکثر چند ساعت ميشه بازي کرد(خواهشن اگه لازم نيست که من اين فن رو بخرم بگين تا من الکي خرج اضافه نکنم

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or