تأثير بازي‌هاي كامپيوتري خشن بر مغز

سلام به همگی
نگاه کنید خدا از همون ابتدای خلقت انسان ها را طوری آفرید که هر انسان با انسان دیگه چه از نظر جسمی چه از نظر روحی با هم اختلاف داشته باشن
حالا درسته که آدم ها با هم تفاوت دارن ولی در بعضی از خصوصیت هاشون با هم مشترک هستن برای همین مقررات به وجود اومدن
خود من شخصاً شاهد تغییر رفتار خیلی از دوستام به سمت خشوت بر اثر بازی کردن بودم و این تغییر رفتار رو بدون استثنا در تمام دوستام دیدم حالا یکی کمتر و یکی بیشتر حالا خیلی ها ممکنه بگن که ما اصلا رفتارمون عوض نشده و اصلاً خشن نیستیم ولی من می گم که با این تغییر رفتار لازم نیست شما حتماً هر روز دعوا کنین یا سر یکی رو بشکونین یا حتی بد تر از اون گاهی اوقات این تغییر رفتار اینقدر ظریفه که خود فرد ممکنه متوجه اون نشه مثلا عوض شدن لحن صحبت طرف
ولی بعضی وقت ها ممکنه فرد دچار تغییر رفتار نشه که احتمال آن 1 در 1000000 هست
من از همون دبستان که بودم موقعی که هم سن و سالام کراش بازی می کردن سر گرمی من فتح بازی هایی مثل tomb rider , resident evil , silent hill و... قبل از دیگران بود و بعضی از این بازی ها آنقدر ترسناک یا خشن بودن که هم سن و سالام پیش شکش خیلی از افرادبزرگتر از من هم جرات بازی کردن اونا رو نداشتن لابد الان فکر می کنید که من آدمی هستم که که حد اقل سر ده دوازده تا آدمو شکوندم ولی جالب اینجاست که من بین همه ی دوستا و فامیلا به خواطر طبع آروم و معتدلم معروفم و آدمی بسیار خونسر خوش اخلاقی هستم ! لابد می پرسین پس این همه بازی اثلاً تاثیری نداشته؟ چرا داشته درسته که بر رفتارم هیچ تاثیری نداشته ولی بر حالت روانیم خیلی تاثیر منفی داشته مثلاً دیگه الان تقریباً از هیچی نمی ترسم خون و خون ریزی کاملاً برام عادی شده و... خلاصه احساس می کنم که یک آدم نورمال نیستم و این خیلی بده
خلاصه به نظر من هر بازی ای برای هر گروه سنی مناسب نیست

موفق و پیروز باشید

اثلاً

:-"

خلاصه به نظر من هر بازی ای برای هر گروه سنی مناسب نیست

اگه غیر از این بود که بازی ها رو درجه بندی نمی کردن .

-----------------------------------------

من تنها چیزی که از بازی ها تقلید کردم نحوه ی جنگ کردن تن به تن سولید بوده که یک بارم نزدیک بود برام دردسر بشه :biggrin1:

چرا اپیدمی شده تو این تاپیک هر کی میخواد بگه بازی حتما یه اسر بدی روش گزاشته؟
کسی منکر اثرات خشونت نیست ولی اینکه شما تو بازی چند نفرو کشتی برای همین از خون نمیترسی حرفیه..همون رسم گوسفند کشی که تو فرهنگ خودمون هست از ۱۰۰ تا بازی برای اثر گزاشتن روی روان بدتره(وبیشتر بچه هام تو کوچکی این صحته رو میبینن!)..
اینم الان روالی شده ادمایی مثلJack Thompson کارو زدگی رو ول کردند چسبیدن به اثرات منفی بازی..همین ادم با کلی تعاریف و دستورات خشونت امیز توی کتاب دینیش مشکلی نداره اما GTA دلشو میزنه!
حتما که لازم نیست ثابت کنین بازی عوضتون کرده و شدین قاتل تویManhunt !
به نظر من اینکه پای بازی ساعتهای زیاد بشینی (منم یه وفتا این طوریم) و کم تحرک باشی و چشمتو خسته کنی از ۱۰۰ تا اثر خشونت بدتره!

مطابق معمول و روال گذشته امین خان این تاپیک رو هم با سخنان گهر بار خودشون در فشانی کردند.:)

میخوای نیام؟:biggrin1:

والا من دبستان می رفتم RE 1 2 3 رو بازی می کردم ولی از این کارا که شما گفتی نمی کردم!!!!!!!:eek:

به همچنین;)

من Postal رو هیچ وقت نگرفتمش، Manhunt رو هم که گرفتم، 20 دقیقه بعد از اینکه بازی کردمش بلافاصله Uninstall ش کردم و CD هاش رو هم خورد کردم (3 تا CD بودش تا جایی که یادمه)

من که اصلا manhunt رو به عنوان بازی خشن نمیدونم:biggrin1: چون به نظرم اصلا خشن نیست;) چند بار اولش یکم به نظرت خشن هست بعد دیگه تکراری میشه
208.gif

تازه 2 بار خریدمش:biggrin1:

همش واسه اینه که درجه بازی رو میارید روی Very Hard بعد یه مرحله رو شونصد بارمیرید بعد هنگ میکنید!!!:eek:
مثل من توی کلاس فکر میکنید الان که معلم میاد طرفتون با مسلسل آبکشتون میکنه!!!:evil:
به نظر من طرف بازیهای فوق خشنی مثل postal نروید!!!معلوم نیست هدف از ساخت این بازی چی بوده که حالا میخوان شماره سه رو هم بسازن!!!اکثر بازیها از جعبه های Health برای افزایش جون استفاده میکنن این بازی از تریاک!!!!!:biggrin1:
حتما تو شماره جدیدشم مثل همیشه باید پیت بنزین رو دستمون بگیریم مردم بدبخت رو آتیش بزنیم!!!به عنوان مثال یه جای بازیش اونجایی که مردم تجمع اعتراض آمیز کردن بجای اینکه بهت بگه برو ساکتشون کن میگه برو روشون بنزین بریز بعدشم!!!:biggrin1: بازی سرتاپا بدآموزیه!!!
نتیجه:این بازی و امثال این رو اصلا طرفش نرید چون بجز خشونت و خواب بد(خودم بعد از postal بازی کردن تجربه کردم!!!)و اثرات منفی(چقدر بچه مثبت!!!:cheesygri )چیز دیگه ای نداره!!!;)

من که اصلا manhunt رو به عنوان بازی خشن نمیدونم چون به نظرم اصلا خشن نیست
واقعا نظرات زیبایی بود :) حالا که میگی ManHunt خشن نیست یه بازی خشن نام ببر تا ما هم مطلع بشیم !

بازي‌هاي خشن كامپيوتري، بخش كنترل‌كننده مغز كودكان را به شدت تضعيف مي‌كند.
خوب چرا نمیگن که بازی های ویدیوی برای رشد مغر کودکان مفید هست . اصلا شاید نیدونید ولی تو ژاپن { اگه کلاس گذاشتن حساب نکنید تمام خانواده مادری من در ژاپن و کانادا ساکن اند } کنسول DS رو همونقدر استفاده میکنن که کتاب رو . یعنی بازی های مثل Bran Age جز جدا نشدنی کلاس بچه مدرسه ای ها شده . حتی بعضی از دکتر های اعصاب و روان این کنسول و بازی های اون رو به عنوان دارو تجویز میکنن
خودم پارسال در شبکه VOA دیدم که محقاقانی از دانشگاه UCLA روی 20 پزشک جراح آزمایش انجم دادن . به 10 نفر کنسول بازی { Game Cube } دادن و بعد از 2 ماه بازی کردن معلوم شد که دکترانی که کنسول داشتن 35% در هر عمل موفقتر و سریع تر انجام دادن.
منم تاثیر بازیهای خشن رو روی خودم میبینم!
مگه چیکار میکنی سورنا جون
روزی دوسه نفرو می کشم!
بابا خشن . ای کریتوس زمان .
یه بار توی یخبندون ، با یک تیکه یخ پیشونی یکی از بچه ها رو با کمال خشونت شکستم ، طوری که شاید اگه بگم باورتون نشه....
قشنگ یادمه چجوری خون هیکلشو گرفته بود.....تمام لباس و کلاهش خونی شده بود و همینجوری که راه می رفت ازش خون می چکید.....
حدودا یه 20 ، 30 متری با در ورودی مدرسه فاصله داشت....و تمام این 20 ، 30 متر ، رد خونش روی زمین کاملا معلوم بود....
و بحث به والدین و مدیریت مرکز و ..... کشیده شد....
اگه روغن داغش رو زیاد نکرده باشی باید بگم یه رگه ریشه ای با Ares شما داری
مثلا همین پارسال پیرارسالا بود که یک جوان شرور ، یه نفر رو از ماشین انداخته بود بیرون و ماشینش رو دزدیده بود...بعد میگفتن تاثیر GTA ه !!! من موندم یعنی قبل از GTA کسی از این کارا نمیکرده ؟
100% با شما موافقم
ولی بازی ای مثل پانیشر ، اومده از خشونت مثل ادویه استفاده کرده ....
:biggrin1: :biggrin1: :biggrin1: :biggrin1: :biggrin1: :biggrin1:
برید فیلم Saw 2 رو تماشا کنید تا ببینید چجوری یک داستان زیبا با خشونت بی حد و اندازه ترکیب شده و حاصل فیلمی شده که علی رغم داستان و شخصیت پردازی خوبش ، اصلا ارزش دیدن نداره
این رو دیگه با شما موافق نیستم . SAW1.2.3 فیلم های هستند که بینده رو به چالش میکشه . سبکش این طوری . درضمن موضوع بازی هست نه فیلم.
من هم مثل همه شما از وقتی که یادمه هر بازی که میرسید دم دستم بازی میکردم . من از اوایل ظهور اولین کنسول Atari تا به امروز 90 % کنسول ها رو داشتم و هر بازی رو که فکرش رو بکونید تو هر سبکی بازی کردم ولی اصلا این حالت ها به من دست نداده.
کلا فکر میکردم که از کشت و کشتار حراسی ندارم و لی با دیدن یه صحنه تصادف که یه مقدار زیادی خون ریخته بود کف جاده { حتی جنازه رو هم ندیدم } تمام تنم میلرزید
در کل من تا حالا سعی کردم که هر بازی رو برای بازی کردن انتخاب میکنم صرف نظر از حد خشونتش طوری باشه که انسانها هم دیگه رو نکوشن . کلا دشمنان در بازی هرچی باشن بجز ادمی زاد . من یه بار این رو تو یه تاپیک گفتم سورنا کلی خندیده بود .
در آخر باید اضافه کنم هر کاری در این دنیا جنبه میخواد . بازی خشن که چیزی نیست .
من منکر این قضیه نیستم که خوشونت تو روح وروان بعضی ها اثر میزاره ولی بازم رو حرف خودم هستم . هر کاری جنبه می خواد

مثل پانیشر

پانیشر اصلا خشن نبود!!

هر کاری جنبه می خواد

10000000000% با تو موافقم!

silent hill

این تنها بازی توی عمرم بود که ازش واقعا می ترسیدم یادمه 4م دبستان 2ش(همون که یارو رفته بود توی مدرسه ی دخترش) رو روی PSOne بازی می کردم که دیدم نمی تونم(جنبشو ندارم) گذاشتمش کنار با اینکه RE 1 2 3 رو خیلی قبل از اون فتح کرده بودم!

و لی با دیدن یه صحنه تصادف که یه مقدار زیادی خون ریخته بود کف جاده { حتی جنازه رو هم ندیدم } تمام تنم میلرزی

آخی!

کلا دشمنان در بازی هرچی باشن بجز ادمی زاد . من یه بار این رو تو یه تاپیک گفتم سورنا کلی خندیده بود .

من یادم نمیاد ولی مخالفم چون بعضی از این ((غیر آدم)) ها بازی رو خشن تر می کنن (و ترسناک تر) البته منظورت رو فهمیدم و قبول دارم!

بگذریم از بعضیا که هرچی مشکل داره جامعشون میندازن گردن بازی های ویدیویی.... :mad:
مثلا همین پارسال پیرارسالا بود که یک جوان شرور ، یه نفر رو از ماشین انداخته بود بیرون و ماشینش رو دزدیده بود...بعد میگفتن تاثیر GTA ه !!! من موندم یعنی قبل از GTA کسی از این کارا نمیکرده ؟ :mad:

با تشکر/.

از حادثه دبیرستان کلمباین که بدتر نیست!!
بعد از کشت کشتار اومدن از بچه ها بازجویی کردن اونام گفتن قبل از اینکه برن مدرسه دووم بازی کردن سر این ماجرا دخل کارمکو داشتن میووردن:eek:
حالا اگه میگفتن قبل از رفتن به مدرسه گل کوچیک بازی کرده بودیم گل کوچیکو تحریم میکردن.

الان که نه .... :)
ولی قبلا خیلی خشن بودم.....توضیح دادم که .... ;)

اگه روغن داغش رو زیاد نکرده باشی باید بگم یه رگه ریشه ای با Ares شما داری
به خدا نه پیاز داغش رو زیاد کردم نه چیز دیگه ایشو..!!!
بخدا عین حقیقت بود....

من یه بار این رو تو یه تاپیک گفتم سورنا کلی خندیده بود .
آقا سورنا کیه ؟؟ :confused:
با منی؟؟ :confused:
من که پورنا (وحید) هستم!! ;)

در ضمن یادم نمیاد ؟ تو کدوم تاپیک ؟؟ :confused:

حالا اگه میگفتن قبل از رفتن به مدرسه گل کوچیک بازی کرده بودیم گل کوچیکو تحریم میکردن.
58.gif
58.gif
58.gif
58.gif

خیلی باحال بود!!

راستی من هم وقتی یه گوسفندو میکشن کل بدنم میلرزه !!! :(
حالا گوسفند که هیچی ..... تا حالا دیدید وقتی سر مرغ رو می برن ؟؟؟ :(
کلش قطع میشه ولی هی میپره بالا پایین :((

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن