تأثير بازي‌هاي كامپيوتري خشن بر مغز

بستگی به شخصیت طرف داره به نظر من،تنها تاثیری که بازی ها روی من گزاشتن این بوده که شدیدا خونسرد شدم....در هر حال من نه به کسی حمله کردم(اوه!)نه زود از کوره در میرم و نه هیچ اثر جانبی دیگه ای...
تنها اشکال اینه که لادن گیر میده زنگ تفریح تو کلاس میمونیم به سبک تکن بازی میکنیم ...(هنوز ستون فقراتم در اثر راند چهارشنبه درد میکنه!)

زنگ تفریح تو کلاس میمونیم به سبک تکن بازی میکنیم

:eek: :eek:

تنها تاثیری که بازی ها روی من گزاشتن این بوده که شدیدا خونسرد شدم

من وقتی یه بازی رو می کنم منو خونسرد می کنه ولی نمیدونم در طولانی مدت چه تاثیری می تونه بذاره!

بازیش رو برو از یه جایی گیر بیار گفتم گیر بیار یعنی نخرش چون ارزشش رو نداره

ولی عکسهاش جالب بود ....

---------
چند تا جمله توی این تاپیک هستن که من باهاشون 10000% موافقم و حقیقت هستن:

هر کاری جنبه می خواد
بستگی به شخصیت طرف داره
راستی من هم وقتی یه گوسفندو میکشن کل بدنم میلرزه !!!
حالا گوسفند که هیچی ..... تا حالا دیدید وقتی سر مرغ رو می برن ؟؟؟
کلش قطع میشه ولی هی میپره بالا پایین

بازی یک محرک هست .... مثلا من یه چیزی که در حالت عادی روی من انجام بشه جوابش رو با یه سیلی میدم اگه تحت تاثیر بازی Manhunt باشم خوب اصولا باید با چکش این کار رو انجام بدم!!!من خودم کلا آدم خونسردی هستم ...ربطی به ابزی هم نداره چون الان تقریبا به دلیل قانون کپی رایت یک سالی هست که بازی درست و حسابی گیرم نیومده!!
یادمه 5 دبستان یه معلم داشتیم که اصلا برای بچه ها صداش رو بلند نمیکرد و کلا آدم آرومی بود اتفاقا کلاسش هم خیلی آروم بود:) ...... الان که نگاه میکنم میبینم که اخلاقش چقدر شبیه من هست....اون فقط یه بار با یکی از بچه ها دعواش شد که در اون یک مورد فکر کنم کله بچه رو شکست !!!
تو عمرم من یادم نمیاد که دعوا کرده باشم غیر از یک مورد ...... همین چند روز پیش اتفاق افتاد ....یه بچه ای بود هی یه کاری رو میکرد که من اصلا خوشم نمیومد.... اولین بار یه چیزی بهش گفتم ... اصلا افاقه ای نکرد ... دومین بار هم بهش گفتم بار سوم دیگه نتونستم خودم رو کنترل کنم....یعنی آمپرم اونقدر بالا رفته بود که یه بلایی سرش آوردم که........
احمد جان آخه انسان با حیوان فرق میکنه!! من خودم به دلیل شغل پدرم خیلی از این کارها بدترش رو دیدم !!

ایول تایپیک خوب هست من که حال می کنم با بازیها خشن ادم کشی قتل و قارت خون و خونریزی

خیلی حال میده ادم کشی مخصوصا کشتن انسان بی گناه چه فاضی میده یا تیر خلاصی زدن

خوب تاثیر بد داریم تاثیر خوبم داریم دیگه! همه میان فقط از تاثیرات بد حرف میزنن!
ولی روی خودم فقط چند مورد تاثیر بد دیدم! بیشترین تاثیر منفیی هم که تاحالا تو عمرم یه بازی روی من داشته NFS:Most Wanted بوده!!
آزارم هم کلا به خانوادم بیشتر نمیرسه (زورشو ندارم:biggrin1:) مثلا دارم موست وانتد بازی می کنم 94 درصد Race رو رفتم یهو در باز میشه : مهبد شام!! یهو دسته گرانقیمت رو توی مانیتور کوبیده! و از اتاق بیرون میام و توی خونه smack down vs Mahbod Round n !! راه می ندازم!!
نمی گم کار خوبیه ها ولی خوب عصبی میشم ولی بازی خشن تاحالا هیچ تاثیری روم نداشته فقط یه دفعه داشتم سافرینگ بازی می کردم یهو یکی از جلو چشم پرید این ور 3 ساعت قلب درد داشتم (مشکل قلبی دارم!) یه دفعه هم سر دوم هی روی easy می باختم! یه کیبورد نابود شد!! (Keyboard vs. Monitor!!)
ولی تاثیر خوب هم داشته مثلا Pitfall رو هروقت بازی کنم شاد میشم!!
و یا Fahrenheit رو هر وقت بازی می کنم غمگین میشم!

در دراز مدت هیچ تاثیری روم نداره!!

اما Sti lll ife رو اونجا که دوست دخترتو جلو چشمت تیکه تیکه می کنه کاملا سردرد گرفتم و تا یکی دو روز کامل بازی نکردم!!

یک کم پا برهنه پریدم وسط که به بزرگی خودتون ببخشید
درسته که تقریبا همه موافقند که بازی های خشن یا در کل بازی های ویدویی زیان هایی داره
ولی گاهی نفع های عجیبی هم داره
یکیش رفلکس شخصه
من خودم رو می گم
من این همه سال که باز یمی کردم به رفلکس هام توجه نداشتم
ولی یکبار برام پیش اومد و دیدم که رفلکس هام چقد سریع شده
با چند نفر که امتحان کردم که مثل من بازی نمیکردند دیدم که رفلکس من به طور قابل لمسی از اون ها سریعتره
باز ببخشید که پا برهنه پریدم وسط

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or