بیش از 800,000 کاربر به عضویت BF3 Premium در آمده اند

Dark War

کاربر سایت
با سلام خدمت دوستان.

رئيس شركت EA ناشر سري بازي هاي محبوب B F جناب Patrick Soderlund مي گويد فروش نسخه ي premium بازي B F 3 از 800000 نسخه عبور كرد و درامد آن به حدود 40 ميليون دلار رسيده است.

وي مي گويد اين بسته با توجه به قيمتي كه دارد $40 توانسته نسبت به ديگر رقيبان خود مثل COD در اين مدت طرفداران بيشتري را به خود جذب كند او همچنين اضافه كرد كه ما توقع چنين استقبالي را نداشتيم ولي در حال خاضر اين روند بسيار اميدوار كننده است...

اين پك شامل 5 نقشه به نام هاي ( Back to Karkand, Close Quarters, Armored Kill, Aftermath, and End Game ) ميباشد همچنين دارندگان اين بسته ميتوانند به نقشه هايي كه در اينده معرفي ميشوند دسترسي سريع داشته باشند و از آنها استفاده كنند...

براي اطلاعات بيشتر به منبع زير مراجعه كنيد:

منبع

داداشم جناب Fratos اين قيمت رو باتوجه به جزئيات موجود تو بسته بايد به پول اونور بسنجي كه واقعا براي فن هاي BF ميرزه نه براي من و شمايي كه يه عمر 3 تومن پول بازي داديم كه حالا داريم در مورد حجمش صحبت ميكنيم;)

من دلار یه خورده بیاد بیاد پایین میگیرمش...
به شما هم توصیه می کنم تا اخر تیر بگیریدش...
معلوم نیست با این اوضاع اقتصادی :| بتونید بگیردش.

Back to Karkand با قیمت 1200 پوینت عرضه شد و یه چند وقت بعد اشتراک پریمیوم مطرح شد. یعنی به جهنم، میخواست پولش رو نگهداره P بخره.
بازی که کاملا ناقص عرضه شد از نظر فنی مشکل داشت. 170 مگ اپدیت Day 1 و 2 گیگ اپدیت مالتی پلیر و 1 گیگ 200 اچ‌دی شونده (LOL) و ... از این چیزا.
Rent Server. از لحن صحبت کردن طرف خوشت نیامد از سرور و بازی و ... شوتش کن بیرون. نهایت بچه بازی مخصوص درمورد ایرانی جماعت.
Short-Cut.ـ 4000 پوینت بده همه چیز رو آنلاک کن. یه بچه 10 ساله با تانک له ت کنه درحالی که تو 200 ساعت بازی کردی و اون 5 دقیقه ولی لولش از تو بالاتره.
سرور هاش ام به اندازه کافی ایراد داره که نخوایم دموردش بحث کنیم.

درکل EA به مخاطب B-F3 توهین کرده اونم نه یکی دو بار. تو فروم مربوطه ام تعداد زیادی فحش آبدار دادن به EA و DICE و اینا نمیدونم شماها چیزی رو احساس نمیکنید یا کلا Believe کردید؟

مرسی مهندس. کاش از هوش و بهره اقتصادی شما در سطوح بالای مملکتی استفاده می‌شد تا شاهد گرانی و تورم نبودیم و بر تحریم‌ها فائق می‌آمدیم.
امیدوارم روزی برسه که شخص شما داشته ها و اندوخته های علمیش رو فراتر از موس و کیبورد و فروم ببره.

Back to Karkand با قیمت 1200 پوینت عرضه شد و یه چند وقت بعد اشتراک پریمیوم مطرح شد. یعنی به جهنم، میخواست پولش رو نگهداره P بخره.
بازی که کاملا ناقص عرضه شد از نظر فنی مشکل داشت. 170 مگ اپدیت Day 1 و 2 گیگ اپدیت مالتی پلیر و 1 گیگ 200 اچ‌دی شونده (LOL) و ... از این چیزا.
Rent Server. از لحن صحبت کردن طرف خوشت نیامد از سرور و بازی و ... شوتش کن بیرون. نهایت بچه بازی مخصوص درمورد ایرانی جماعت.
Short-Cut.ـ 4000 پوینت بده همه چیز رو آنلاک کن. یه بچه 10 ساله با تانک له ت کنه درحالی که تو 200 ساعت بازی کردی و اون 5 دقیقه ولی لولش از تو بالاتره.

درکل EA به مخاطب B-F3 توهین کرده اونم نه یکی دو بار. تو فروم مربوطه ام تعداد زیادی فحش آبدار دادن به EA و DICE و اینا نمیدونم شماها چیزی رو احساس نمیکنید یا کلا Believe کردید؟

امیدوارم روزی برسه که شخص شما داشته ها و اندوخته های علمیش رو فراتر از موس و کیبورد و فروم ببره.

1- B2K از همون روز اول بر روی دیسک موجود بود که کدش رو میزدی و بازی میکردی. اون 1200 تا برای جماعت پایریت خوری مثل ماها بود که هر چقدر هم ازمون بچاپن بازم حقمونه. در ضمن حالا اگر B2K رو هم در نظر نگیریم باز هم با خرید پرمیوم و به احتساب DLC های بعدی، 800 پوینت شیرین میمونه تو جیبت + امکاناتی که بهت میده.

2- شمایی که اصلا نمی دونی چی به چیه نمیتونی واسه خودت نظریه صادر کنی و ذهن اذعان عمومی رو خراب کنی :| کاملا هم معلومه که از رو نمیری و می خوای هر طور شده سوتی هایی که دادی رو جمع و جورش کنی اما من ول کن نیستم عزیزم. 2 گیگ آپدیت مولتی پلیر اولی که اومد همون DLC بک تو کرکند بود. تاحالا به صورت جداگانه هیچ آپدیتی برای رفع پچ ها داده نشده. تکستچر های HD هم روی دیسک بود پس الکی سفسطه نکن.

3- کل دنیا از قابلیت Rent server صحبت می کنن بعد شما شدی مهندس همه کاره که به همه چی ایراد میگری. رنت سرور میکنی با دوستان دور هم بازی پرایویت میدی بازی میکنی که تمامی تنظیمات سرور و بازی رو در اختیارت قرار داده و مجبورت نمیکنه که با قوانین از پیش تعیین شده بازی کنی. خوشت نمیاد از این کار و رفتن توی سرور شخصی؟ مشکلی نیست عزیزم میتونی بری روی سرور های اوریجینال دایس بازی کنی و هیچ احد الناسی هم نمیتونه بگه بالا چشت ابروئه. (این سفسطه دوم). در ضمن ایرانی بودنمون رو ربط نده به کل دنیا. همه جا مثل ایرانی ها بی ظرفیت نیستن.

4- Short-Cut چه ربطی به لول آپ شدن داره =)) =)) یعنی فقط LOL میتونم بفرستم برات. خیلی رو میخواد اینطوری جبهه گرفتن و کامنت دادن در مورد چیزی که ذره ای هم ازش اطلاعات نداشته باشی. شورت کات می خواد بخره طرف میخواد نخره. ربطی به بازی و با تانک له کردن نداره. مگه شورت کات بگیری تانکت پرواز میکنه که بیاد بیفته روت لهت کنه؟ هر کس هم بره شورت کات بگیره هیچی تو جیبش نمیره و فقط سنگ گنده انداخته روی پولش. ( اینم اجباری نیست خوشت نیومد نخر) من خودم توی کلاس مهندس هنوز هنوزم که هست با اسلحه M4A1 بازی میکنم که از روز اول و بدو ورودت به بازی آنلاکه. پس اینا هیچ تاثیری بر بازی و ... نداره.

5- شما لطف کن، آقایی کن یه چندتا از ایرادات سرور رو برای ما بگو تا ما هم مستفیض بشیم. سرور های دایس الان توی دنیا حرف اول رو میزنن بعد شمایی که اصلا نمیدونی چی به چیه الکی همینطوری یه حرفی ول میدین وسط که معلوم نیست از کجا ناشی میشه.

بخدا به پیر به پیغمبر پست ندی نمیگن هیچی بارش نیست بر عکس الان داری یه ملت رو دلشون رو شاد میکنی. ترول کردن هم حدی داره که خوشبختانه شما موفق شدی و اون حد رو بگذرونید. بهت تبریک میگم :)

آخرین ویرایش:

ببین امدی به یه چیزایی گیر بدی ولی مثل این که فقط شنیدی از کسی در مورد short cut که ربطی به لول نداره چیز نامردی هست ولی به لول ربطی نداره کلا امدی گیر بدی ولی موندی توش هیچ کس بد تر از من به bf3 گیر نمیده تو این فروم اما بیا بهت بگم حداقل به چیه بازی گیر بدی نه این که این چیزا رو بگی. تمام این چیزایی که تابلو هست از اینو اونور یه چیزی شنیدی و نمیدونی قضیه چیه.

۱.shortcut اتفاقا هیچ تاثیری توی بازی نداشت یعنی من که 500 ساعت بازی کردم مشکل خاصی نداشت نوب همیشه نوبه حالا اون که میاد shortcut رو میخره چیکار میخواد بکنه؟! (این قابلیت توی bfbc 2 هم بود اون موقع شما کجا تشریف داشتی که حالا به bf3 گیر دادی؟)
۲.تا حالا توی فروم battlelog رفتی؟ اگه بری میبینی دلیل این همه اپدیت چیه(یه سری همش در حال اعتراض هستن )، در ضمن اون hd ماله xbox بود ps3 همچین چیزی نداشت
3.پرمیوم هم قیمتش مناسبه . 4DLC+ gun skins+new knife+double xp events +....., میخوای بازم بگم؟
۴.سرور های xbox رو نمیدونم ولی توی ps3 وقتی به سرور ها ی معتبر join شی جرات کیک کردن ندارن (الا من خودم کلا ۲۰ بار حالا کم و زیاد کیک شدم). EA اومد قابلیت Server rent رو گذاشته که اکثرا روی کنسول نیست بعد انتقاد میکنی؟، دایس تا حالا کلی از این سرور اجاره ای هارو بسته اونم به خاطر رعایت نکردن rules،من خودم ادمین سرورم مریضم مگه که ملت رو کیک کنم؟!

Map Pack رو به جای Expansion Pack قالب میکنن بهتون. نه یکی نه دوتا، چهارتا اخه؟ 50$ اخه؟ پول به بازی کامل و جدید رو به عنوان Ex Pack میدید خوشحالم هستید؟ خوشحال باشید پس :دی.
چند وقت دیگه به امید حق تعالی انشالله یه سری محدودیت جدید مزاره EA که همون یه خورده مالتی پلیرم نتونید بازی کنید.

شما کجات ......خته و به چه دلیل که هی ایشالا ایشالا میکنی سروراش رو روی ایران ببنده ؟؟؟

آخرین ویرایش:
من با فریدون کاملا موافقم..

این شرکتها خیلی راحت میان چند مپ یا چندتا اسلحه و مود رو از بازی بر میدارن و بعدا به عنوان بسته الحاقی میندازنش به گیمرها به این کار میگن دزدی مثلا میمونه یک فیلم بسازن بعد دقیقه 30 تا 60ش رو ببرن و بگن هرکی این قسمت رو میخواد نگاه کنه باید پول بده..!

البته الان دوباره بحث چاقو زیر گلو پیش میاد..

من با فریدون کاملا موافقم..

این شرکتها خیلی راحت میان چند مپ یا چندتا اسلحه و مود رو از بازی بر میدارن و بعدا به عنوان بسته الحاقی میندازنش به گیمرها به این کار میگن دزدی مثلا میمونه یک فیلم بسازن بعد دقیقه 30 تا 60ش رو ببرن و بگن هرکی این قسمت رو میخواد نگاه کنه باید پول بده..!

البته الان دوباره بحث چاقو زیر گلو پیش میاد..
اون چیزی که شما میگید در مورد بازی هایی مثل Assassin Creed صدق میکنه که داستان بازی رو از وسطش میبرن بعد DLC میدن براش. بازی ای که تا 2013 ساپورت داره و هر پکش در زمان خودش ساخته و طراحی میشه شامل صحبت های شما نمیشه. اونم DLC هایی که هر کودوم اندازه یک بازی مولتی حجم دارن.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or