بیش از 13.2 میلیون نفر نسخه‌ی بتای Battlefield 1 را تجربه کرده‌اند

VICTORLyNCH

کاربر سایت
#58.jpg
نسخه‌ی بتای بازی Battlefield 1 برای مدت کوتاهی در دست علاقه‌مندان قرار گرفت و هفته‌ی پیش به اتمام رسید؛ این نسخه با استقبال بالای طرفداران این سری رو به رو شده است. استودیوی DICE بتازگی آماری از این نسخه را در قالب یک اینفوگرافیک منتشر کرده که در ادامه به آن می‌پردازیم.

بر اساس گزارش DICE، بیش از 13.2 میلیون نفر به تجربه‌ی نسخه‌ی بتای Battlefield 1 پرداختند؛ این مورد باعث می‌شود که نسخه‌ی بتای Battlefield 1 بزرگترین [از نظر تعداد بازیکنان] نسخه‌ی بتای عرضه‌شده توسط شرکت EA تبدیل شود. کلاس Assault محبوبترین کلاس موجود در این نسخه بوده است؛ پس از آن نیز به ترتیب کلاس‌های Scout، Support، Medic محبوبترین‌ها بوده‌اند. به علاوه‌ی این موارد، تعداد 28.9 میلیون کشته توسط مبارزات تن به تن و 62.2 میلیون کشته توسط اسب‌سوارها در این نسخه صورت گرفته است.

استودیوی DICE در کنار ارائه‌ی این اطلاعات از کسانی که به تجربه‌ی این نسخه پرداخته‌اند تشکر کرده و خبر از استفاده از بازخورد بازیکنان این نسخه در بهبود نسخه‌ی اصلی بازی داده است. مقرر است بازی Battlefield 1 در تاریخ 30 مهر ماه [21 اکتبر میلادی] برای پلتفرم‌های PC، PS4 و Xbox One منتشر شود.

منبع

نمیخوام وارد جنگ COD و BF بشم ولی خداییش لذت بردم از بتای بازی...من هر بتایی رو دانلود نمی کنم و بهتر بگم هر بتایی که رایگان باشه رو دانلود نمی کنم... بازی سرشار از هیجان بود... به خصوص در بخش کلاس Conquest
روز اول به پیشنهاد دوستم در کلاس Rush بازی رو شروع کردم که آشنا بشم با بازی و راهکارها و جزییاتش اما بعد از یک روز اونقدر راه دستم اومد که هم بیشترین کیل ها رو دارا بودم و هم بیشترین XP هایی که به دست میاوردم نمیگم نفر اول بودم ولی هر بار جز ده نفر اول بودم حالا گاهی سوم چهارم گاهی هفتم هشتم
به نظر من کسی که عاشق بخش مولتی پلیر بازیهای شوتر اول شخص هست نباید نسخه کامل بازی رو بیخیالش بشه چون لذت بخش ترین تجربه هست که به دست میارید ، وضعیت سرورهای بازی هم به شدت خوب بود به طوری که در اون چند روز کمتر لگ و دیر بازدهی در بازی دیدم و بهترین سرورها هم مربوط به کشور هلند و ایرلند بودن که با پینگ ما سازگاری بیشتری داشتن... و شلوغ ترین سرورها هم سرورهای آمریکا بودن ولی برای پینگ ما مناسب نبودن
در کل بر خلاف ترولهایی که می کردن عده ای در سایتهای مختلف که مگر می شه با بیل و اسلحه های جنگ جهانی اول بخش مولتی پلیر عالی در بیاد ... در پاسخ باید بگم عالی که هیچ شاهکار بود... اسب ها و جیپ ها و تانکها و ... همه پتانسیل بخش مولتی پلیر بازی رو به شدت بالا بردن و کمک بسیاری به گیمر می کنن ... قطار هم که ... جای خود داره

بی صبرانه منتظر عرضه بازی هستم

نمیخوام وارد جنگ COD و BF بشم ولی خداییش لذت بردم از بتای بازی...من هر بتایی رو دانلود نمی کنم و بهتر بگم هر بتایی که رایگان باشه رو دانلود نمی کنم... بازی سرشار از هیجان بود... به خصوص در بخش کلاس Conquest
روز اول به پیشنهاد دوستم در کلاس Rush بازی رو شروع کردم که آشنا بشم با بازی و راهکارها و جزییاتش اما بعد از یک روز اونقدر راه دستم اومد که هم بیشترین کیل ها رو دارا بودم و هم بیشترین XP هایی که به دست میاوردم نمیگم نفر اول بودم ولی هر بار جز ده نفر اول بودم حالا گاهی سوم چهارم گاهی هفتم هشتم
به نظر من کسی که عاشق بخش مولتی پلیر بازیهای شوتر اول شخص هست نباید نسخه کامل بازی رو بیخیالش بشه چون لذت بخش ترین تجربه هست که به دست میارید ، وضعیت سرورهای بازی هم به شدت خوب بود به طوری که در اون چند روز کمتر لگ و دیر بازدهی در بازی دیدم و بهترین سرورها هم مربوط به کشور هلند و ایرلند بودن که با پینگ ما سازگاری بیشتری داشتن... و شلوغ ترین سرورها هم سرورهای آمریکا بودن ولی برای پینگ ما مناسب نبودن
در کل بر خلاف ترولهایی که می کردن عده ای در سایتهای مختلف که مگر می شه با بیل و اسلحه های جنگ جهانی اول بخش مولتی پلیر عالی در بیاد ... در پاسخ باید بگم عالی که هیچ شاهکار بود... اسب ها و جیپ ها و تانکها و ... همه پتانسیل بخش مولتی پلیر بازی رو به شدت بالا بردن و کمک بسیاری به گیمر می کنن ... قطار هم که ... جای خود داره

بی صبرانه منتظر عرضه بازی هستم
یه طوری گفتی من دهنم آب افتاد گرچه عمرا پول یه بازی اورجینال ندارم
ولی امیدوارم همینطور ک گفتی باشه هم بازی موفق بشه تا نرن سراغ آینده این چرت پرتا و هم شماها ک میخرید حال کنین

• Like
Reactions: jhoobin
یه طوری گفتی من دهنم آب افتاد گرچه عمرا پول یه بازی اورجینال ندارم
ولی امیدوارم همینطور ک گفتی باشه هم بازی موفق بشه تا نرن سراغ آینده این چرت پرتا و هم شماها ک میخرید حال کنین
دقیقا این اینده دیگه رفته رو مخم ea بهترین کار کرد اصن جنگ جهانی یه هس خیلی خاصی داره

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or