بیش از 13.2 میلیون نفر نسخه‌ی بتای Battlefield 1 را تجربه کرده‌اند

VICTORLyNCH

کاربر سایت
#58.jpg
نسخه‌ی بتای بازی Battlefield 1 برای مدت کوتاهی در دست علاقه‌مندان قرار گرفت و هفته‌ی پیش به اتمام رسید؛ این نسخه با استقبال بالای طرفداران این سری رو به رو شده است. استودیوی DICE بتازگی آماری از این نسخه را در قالب یک اینفوگرافیک منتشر کرده که در ادامه به آن می‌پردازیم.

بر اساس گزارش DICE، بیش از 13.2 میلیون نفر به تجربه‌ی نسخه‌ی بتای Battlefield 1 پرداختند؛ این مورد باعث می‌شود که نسخه‌ی بتای Battlefield 1 بزرگترین [از نظر تعداد بازیکنان] نسخه‌ی بتای عرضه‌شده توسط شرکت EA تبدیل شود. کلاس Assault محبوبترین کلاس موجود در این نسخه بوده است؛ پس از آن نیز به ترتیب کلاس‌های Scout، Support، Medic محبوبترین‌ها بوده‌اند. به علاوه‌ی این موارد، تعداد 28.9 میلیون کشته توسط مبارزات تن به تن و 62.2 میلیون کشته توسط اسب‌سوارها در این نسخه صورت گرفته است.

استودیوی DICE در کنار ارائه‌ی این اطلاعات از کسانی که به تجربه‌ی این نسخه پرداخته‌اند تشکر کرده و خبر از استفاده از بازخورد بازیکنان این نسخه در بهبود نسخه‌ی اصلی بازی داده است. مقرر است بازی Battlefield 1 در تاریخ 30 مهر ماه [21 اکتبر میلادی] برای پلتفرم‌های PC، PS4 و Xbox One منتشر شود.

منبع

تو فروش که قطعا نمیتونه ندای وظیفه را از پیش رو برداره اما از نظر کیفی چرا میتونه.

بخش تک نفره بازی برای من مهم هست و مطمئنم این بازی چیز غولی تحویل میده

این دوتا بازی هرکدوم طرفدارهای خودش رو داره، تنها باری که بتلفیلد واقعا تونست Cod رو شکست بده سر BF3 بود که کلی از طرفدارهای Cod رو جذب کرد.یعنی یه شکاف ایجاد کرد.
اصلا گیم پلی BF جوری هست که نمی تونه طرفدارهای عشق سرعت COD رو جذب کنه.
BF بقدری بزرگه و المان های مختلف که اصلا COD قابل مقایسه هم نیست تنها بخشی که میشه این دوتارو مقایسه کرد تو بخش close quarter ــه و مودی مثل tdm و پیاده نظامه
ایراده BF اینه میاد همون مپ های اصلیشو که برای conquest ساخته شدن یه قسمتیشو جدا میکنه میزاره برای این mode ها اگر DLC و مپ اختصاصی مثل cq bf3 بده همون طرفدارای cod هم میان سمتش الان یه مترو داره ببینین ملت چطور مثل مورو ملخ میریزن توش
وگرنه تانک ، جت ، aa ، جیپ ،اسنایپ ، چاپر ، تیم پلی ، اسکواد و... اینا هر کدوم یه دنیا و یه گیم پلیه خاصن واسه خودشون که cod تو خوابم نمیتونه ببینشون

• Like
Reactions: jhoobin
BF
وگرنه تانک ، جت ، aa ، جیپ ،اسنایپ ، چاپر ، تیم پلی ، اسکواد و... اینا هر کدوم یه دنیا و یه گیم پلیه خاصن واسه خودشون که cod تو خوابم نمیتونه ببینشون
بحث خواب و رویا این مسائل نیست، طرفدارهای COD اینچیزها رو نمیخوان، وگرنه COD الان نباید اینقدر میفروخت.
چه بخوای و چه نخوای COD در دسترس تر هست، یعنی اینکه ارتباط برقرار کردن باهاش راحت تر هم هست.
مثال مشابه هم زیاده، مثل LOL و DOTA یا مثالی که بیشتر بهشون بخوره ARMA 3.
خب ARMA که همه جوره BF رو میزاره تو جیب پشتش، چرا پلیرهای اونها رو نداره؟
استودیوهای اکتیویژن اون سوراخ رو پیدا کردن و حالا حالا ها تا ازش پول بیرون میاد ول کنش نیستن.

اسپم نباشه
COD از نظر من که دیگه مرد دموی مولتی پلیرش دیدم قشنگ اخساس کردم تایتان فال بدون تایتانه :| اسنایپرش که هیچی خود اسنایپر کیلزون2 وچیزای دیگه که نگم بهتره:-&

• Like
Reactions: king of north
بحث خواب و رویا این مسائل نیست، طرفدارهای COD اینچیزها رو نمیخوان، وگرنه COD الان نباید اینقدر میفروخت.
چه بخوای و چه نخوای COD در دسترس تر هست، یعنی اینکه ارتباط برقرار کردن باهاش راحت تر هم هست.
استودیوهای اکتیویژن اون سوراخ رو پیدا کردن و حالا حالا ها تا ازش پول بیرون میاد ول کنش نیستن.
مگه نمیگید نبرد های نزدیک و سرعتی رو میخوان ؟خوب منم میگم BF یه مجموعست که اینم شامل میشه الان مپ های کوچیک و پیاده نظام داره BF که کاملا نبرد های سریع و تن به تنو شامل میشه
دلیلش مشخصه چرا ارما حرفی برای گفتن نداره ، دلیلش اینه که ARMA بجای اینکه بیاد مثل BF که برای هر کدوم از این بخش ها گیم پلی لذت بخش ارائه بده هدفش بیشتر اینه بازی واقع گرایانه باشه
پ.ن: یه حقیقتی وجود اینه که برای لذت بردن از مولتی پلیر باید توانایی کشتن حریفا رو داشته باشید توی BF تا مهارت کافی رو نداشته باشید واقعا نمیتونید ولی توی COD میشه نمیخوام بگم پلیر هاش نوبن ولی بازیش بسیار ساده تر شایدم همین لذت بخشش کرده
ولی واقعا درک نمیکنم چرا این تعداد از مردم اینقدر پول جای یه تکراره مکرارت میدن وقتی یه بسته کامل تر به اسم bf وجود داره

ولی واقعا درک نمیکنم چرا این تعداد از مردم اینقدر پول جای یه تکراره مکرارت میدن وقتی یه بسته کامل تر به اسم bf وجود داره
همونها رو مثل اینکه باید تکرار بکنم.
والله منم بالای 150 ساعت BF3 بازی کردم، BF4 رو هم یک چند لولی بازی کردم ولی نتونست جای 3 رو برام بگیره.
cod رو هم که نسل ما خیلیها بالای 15000-10 ساعت بازی کردن(COD 4)، من تایم ندارم اما خیلی بیشتر از BF بازی کردم.
هیچ جوره تو کتم نیمره که BF میتونه حس COD رو انتقال بده، اگه منظورت از سرعت مپهای CQ هست که اصلا دخلی ندارن به هم.
من میگم المانهای گیم پلی، اون پرکها،سرعت بازی، دویدن و خیلی چیزهای دیگه اصلا با BF شباهت نداره.
از اون طرف BF لگد اسلحه و Bullet Drop و...(نمیدونم جدیدا هست یانه).
این 2تا بازی شاید سبکشون یکی باشه اما دو تا تجربه جدا و متفاوت از هم رو ارائه میدن.
از این مثالها خیلی میشه زد، گفتم مثل LOL و DOTA، همین امثال هم FIFA و PES داریم که همه میگن PES خیلی بهتر هست و... خب چرا فیفا بازها همه کوچ نمیکنن به PES ؟

از انیمیشناش که مشخصه pes چیه fifa چیه سیصد سال سیاهم امکان نداره pes از فیفا بهتر بشه بازیی که با پول نقدای مثبت دریافت میکنه چه ارزشی داره
برای کونتام بریک میگی امتیاز پایین و اشغال و افتضاح میگی
این که امتیاز بالا میگیره میگی پول داده و هیچوقت نمیتونه به پای فیفا برسه

داداش شما کاملا واضحه داری از بازی هایی ک خوشت میاد طرفداری بی دلیل میکنی

یادمون نره یه زمانی فیفا به گرد پای pes هم نمیرسید

برای کونتام بریک میگی امتیاز پایین و اشغال و افتضاح میگی
این که امتیاز بالا میگیره میگی پول داده و هیچوقت نمیتونه به پای فیفا برسه

داداش شما کاملا واضحه داری از بازی هایی ک خوشت میاد طرفداری بی دلیل میکنی

یادمون نره یه زمانی فیفا به گرد پای pes هم نمیرسید
اره نمیرسید خودمم قدیم فیفا بازی میکردم حالم بد میشد pes تا 2006 قشنگ بود که بعدش از نظر من ترکید حالا از بهث نمره بگذریم خیلی چیزا هست که pes با fifa متفاوت میکنه گرافیک .فیزیک .محیط .چمنا

اره نمیرسید خودمم قدیم فیفا بازی میکردم حالم بد میشد pes تا 2006 قشنگ بود که بعدش از نظر من ترکید حالا از بهث نمره بگذریم خیلی چیزا هست که pes با fifa متفاوت میکنه گرافیک .فیزیک .محیط .چمنا
خب pes جدید امتحان کنین نظرتون عوض میشه
بی شک نسخه جدیدش خیلی خیلی جلو رفته شخصا یه 20 دقیقه تست زدم عالی بود

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or