بیش از 100 میلیون دلار هزینه کنترلر Xbox one شده است

19Rodar

کاربر سایت
xbox_one_controller.jpg

قصد دارید در جریان باشید که چقدر هزینه طراحی این کنترلر زیبا و خوش دست شده است؟مایکروسافت سرانجام به این سوال پاسخ داد و اعلام کرده است که برای این که کنترل xbox one از هر لحاظ طراحی قابل قبولی داشته باشد ، بیش از ۱۰۰ میلیون دلار تنها برای کنترل هزینه کرده اند !

Zulfi Alam مدیر عمومی لوازم جانبی Xbox ، در مصاحبه ی اخیر خود با سایت CVG حقایق شگفت انگیزی را در مورد کنترل Xbox One فاش کرده است.Zulfi اعلام کرده است که :

مایکروسافت بیش از ۱۰۰ میلیون دلار را صرف طراحی کنترل Xbox One کرده است.

بله این رقم واقعا شگفت انگیز می باشد ، اما این رقم شامل طراحی صدهای نمونه های پد ، هزاران ساعت مطالعات تحقیقاتی و ایجاد قالب های جدید و تهیه امکانات برای ساخت کنترل بوده است.

Zulfi Alam همچنین اظهار داشته است که:

پروژه تکمیل کنترل Xbox One در حدود دو و نیم سال صورت گرفته است.

همچنین باید به این نکته اشاره کرد که در کنترل Xbox One شاهد بیش از ۴۰ بهبود نسبت به کنترل xbox 360 می باشیم و مایکروسافت با صرف چنین هزینه ای نشان داده است تمامی تلاشش را کرده که گیمرها با این کنترل احساس راحتی داشته باشند.

آخرین ویرایش:
کمتر از اینا فکرش رو می‌کردم چون کنترلر مثل DS4 تغییر اساسی نداشته

نغییر اساسی رو فقط با چشم نمیشه دید:
20 برابر پهنای باند بیشتر
20% تاخییر کمتر

impulse triggers
بردن محفظه باطری به داخل دسته
اضافه شدن IR
و...
در ضمن هزینه ساخت دسته فقط مربوط به اضافه/کم کردن نمیشه,توی مراحل ساختش از 3d print و دستگاه های تست ضربه,فشار و.. استفاده کردن که هزینه داره

گیم پد 360 واقعا عالیه هیچ وقت تو هیچ بازی اذیت نکرد چه ریسینگ که خوراک این گیم پد بود چه اول شخص شوتر و سوم شخص .تو همه سبکی حتی halo war ک استراتژیک بود خیلی عالی عمل کرد.
اینم اضافه کنم دسته 360 خیلی مقاوم ساخته شده خرابی من ک ندیدم داشته باشه لااقل برای من پیش نیومد تو این 6 سال .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or