بیش از 100 میلیون دلار هزینه کنترلر Xbox one شده است

19Rodar

کاربر سایت
xbox_one_controller.jpg

قصد دارید در جریان باشید که چقدر هزینه طراحی این کنترلر زیبا و خوش دست شده است؟مایکروسافت سرانجام به این سوال پاسخ داد و اعلام کرده است که برای این که کنترل xbox one از هر لحاظ طراحی قابل قبولی داشته باشد ، بیش از ۱۰۰ میلیون دلار تنها برای کنترل هزینه کرده اند !

Zulfi Alam مدیر عمومی لوازم جانبی Xbox ، در مصاحبه ی اخیر خود با سایت CVG حقایق شگفت انگیزی را در مورد کنترل Xbox One فاش کرده است.Zulfi اعلام کرده است که :

مایکروسافت بیش از ۱۰۰ میلیون دلار را صرف طراحی کنترل Xbox One کرده است.

بله این رقم واقعا شگفت انگیز می باشد ، اما این رقم شامل طراحی صدهای نمونه های پد ، هزاران ساعت مطالعات تحقیقاتی و ایجاد قالب های جدید و تهیه امکانات برای ساخت کنترل بوده است.

Zulfi Alam همچنین اظهار داشته است که:

پروژه تکمیل کنترل Xbox One در حدود دو و نیم سال صورت گرفته است.

همچنین باید به این نکته اشاره کرد که در کنترل Xbox One شاهد بیش از ۴۰ بهبود نسبت به کنترل xbox 360 می باشیم و مایکروسافت با صرف چنین هزینه ای نشان داده است تمامی تلاشش را کرده که گیمرها با این کنترل احساس راحتی داشته باشند.

آخرین ویرایش:
دسته که حرف نداره منتهی الان به این افتخار میکنن اینقدر خرج کرد برا یه دسته؟:-/100 میلیون دلار
10 پست اول تاپیک های ماکرو فقط فنهای سونی میان ترول میکنن جو تاپیک رو بهم میریزن
از 10 پست اول تاپیک های خبری سونی 5 تاش به خود شما اختصاص داره بقول همقطاراتون چیزی که عوض داره گله نداره

آخرین ویرایش:
من موندم متخصصین بازیسنتری که میگن این دسته Xbone الان بهترین دسته گیمینگ هست تا حالا دسته رو با دستشون لمس کردن؟!!
میشه راجب اجرای بازی ها و نحوه عملکرد کینکت هم بگین چه جوریاست؟!!:-b

=))

من موندم متخصصین بازیسنتری که میگن این دسته Xbone الان بهترین دسته گیمینگ هست تا حالا دسته رو با دستشون لمس کردن؟!!

=))
نه اینکه شماها همتون پلی4 و گیم پدش و پی اس آی رو از نزدیک دیدین و لمس کردین و تست کردین!

کمتر از اینا فکرش رو می‌کردم چون کنترلر مثل DS4 تغییر اساسی نداشته.دوتا عکس هست یکیش قیاس دو کنترلز ماکرو هست اون یکی بسیار جالب هست و نشون می‌ده این کنترلرها با چه حساسیت درست میشه
image_302757_fit_940.jpg

image_302725_fit_940.jpg

نه اینکه شماها همتون پلی4 و گیم پدش و پی اس آی رو از نزدیک دیدین و لمس کردین و تست کردین!

ما که ادعای بهترین رو نداریم و نگفتیم.البته در اینکه دسته PS4 خیلی تغییرات داشته و میتونه خیلی بهتر از دسته Xbone ظاهر بشه شکی نیست.

با عکس یکه فرهاد گذاشته من دسته قبلی رو بیشتر دوس دارم.
بعد هم نمیدونم اینا اینقدر هزینه کردن نمیتونستم کاری کنن که مجبور نشیم عین ریموت تلویزیون توش باتری بزاریم ؟

خب داش رضا ، وقتی کنترلر 360 از هر نظر بی نقص بود(این موضوع نه ربط به سلیقه داشت نه فن بازی،یه مسئله مشخصِ )
(البته از دی پد (فاجعه ! ) و مشکل وزن دسته (که البته برای کودکان مناسب نیست !) بگذریم ) و با در نظر گرفتن این جمله :
باید به این نکته اشاره کرد که در کنترل Xbox One شاهد بیش از ۴۰ بهبود نسبت به کنترل xbox 360 می باشیم
شما مطمئن باشین که مولا درزه این دسته نمیره.

کمتر از اینا فکرش رو می‌کردم چون کنترلر مثل DS4 تغییر اساسی نداشته.دوتا عکس هست یکیش قیاس دو کنترلز ماکرو هست اون یکی بسیار جالب هست و نشون می‌ده این کنترلرها با چه حساسیت درست میشه
image_302757_fit_940.jpg
image_302725_fit_940.jpg

مهندس خیال میکنی این چیزا مثل طراحی قوطی نوشابه ـست ؟آخه قوطی نوشابه هم پیچیدگی داره طراحی ـش !
پس با این تحلیل شما باید بگیم مایکرو چند تا دانشجو رو آورده بهشون یکم پول داده که اینا طراحی کنن ... 100 میلیون و کلی طرح و ... هم کشک

مهندسن خیال میکنی این چیزا مثل طراحی قوطی نوشابه ـست ؟آخه قوطی نوشابه هم پیچیدگی داره طراحی ـش !
پس با این تحلیل شما باید بگیم مایکرو چند تا دانشجو رو آورده بهشون یکم پول داده که اینا طراحی کنن ... 100 میلیون و کلی طرح و ... هم کشک

حالت خوبه؟! می‌دونی امروز چندشنبست؟ این فوبی بازیا چیه الان من چی گفتم چی برداشتی نقل کردی!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or