BlackCat
کاربر سایت
ظاهرا من هرچی بیشتر دلیل و مدرک بیارم شما بیشتر باورت میشه که این اچیومنت ها از راه Glitch باز نشدن!آخه از کجا میدونین خودش باز نکرده ؟! مگه خارجی ها رو نمیشناسی مثل گاو بازی میکنن ! برای هر کدوم از بازی ها هم حداقل 24 ساعت وقت میخوان ! در حالی که Glitch فقط چند دقیقه وقت میگیره ! شما نمیتونین 1000 اچیومنت call of duty 4 یا king kong یا call of duty 2 یا.............. رو یه روزه بگیرید ؟!
حرف های میثم و کوروش به خوبی همه چیز رو مشخص میکنه.
در ضمن شما نبودی میگفتی یه زمانیکه اگه کسی برات VPN جور کنه 4000 اچیومنت بهش میدی؟ فکر کنم هنوزم پستت باشه تو همین انجمن ، نکنه میخوای بگی خودت میخواستی این اچیومنت ها رو براش باز کنی؟
هرچند نباید بگم اما میگم ، مثلا طریقه ی Glitch کردن اچیومنت های GEOW:ما تازه رسیدیم به این جریان لطفا کمی مبحث شیرین و جذاب "Glitch" رو باز بفرمائید :biggrin1:.
نفر اول: اچیومنت Seriously رو باز کرده.
نفر دوم: User-Pass شو میده به نفر اول تا پروفایلشو روی دستگاه خودش(روی دستگاه نفر اول) Recover کنه.
بعد نفر اول پروفایل خودش رو Sign In میکنه و بعد هم پروفایل نفر دوم ، حالا نفر دوم اچیومنت Seriously و اچیومنت تمام تفنگ های GEOW رو میگیره!
پ.ن: کسی که این کار رو میکنه فقط اعتبار خودش رو پایین میاره وگرنه برای من اصلا مهم نیست یه نفر 100.000GamerScore داشته باشه یا 1GS !