بیشترین تمرکز مایکروسافت در E3 بر روی گیمرهای هاردکور خواهد بود

Mehdi Cage

Valar Morghulis
کاربر سایت
xbox-one-logo-wallpaper-670x376.jpg

Phil Spencer- رییس بخش Xbox - پس از بازگشت از شانگهای، به تعدادی از سوالات پیرامون E3 پیش رو پاسخ داد که به نظر جالب می رسند. خلاصه و چکیده آنها را مرور میکنیم:

• Spencer فکر نمی کند مایکروسافت یک کنسول دستی در E3 معرفی کند. آنها تمرکزشان را بر روی Windows Phone و tablet ها قرار میدهند.
  • Spencer می خواهد نمایش E3 برای طرفداران باشد و همه آنها حس کنند که در کنفرانس حضور دارند. حتی کسانی که در لس آنجلس نیستند.
  • بیشترین تمرکز آنها در E3 بر روی گیمرهای هاردکورد می باشد.
  • صدای Cortana برای نمایش ایده خوبی برای Spencer به نظر نمیرسد. او به آینده Windows Phone علاقه دارد اما نه در این خصوص.
  • طرفداران نیازی ندارند برای شناخت بازی های ژاپنی Xbox تا نمایش Tokyo صبر کنند (رونمایی در همین E3 !)
  • مایکروسافت چیزهایی درباره بهترین استودیوهای خود برای امسال و آینده برایتان دارد.
  • خبرهای زیادی درباره E3 قبل از آن خواهید شنید. ماه May ماه پرخبری هست. { Spencer برای این یک ماه برنامه ریزی کرده است }
  • Spencer به شدت درباره IP استودیو 343i سخت گیر هست و نمی خواهد هیچ صحبتی قبل E3 در اینباره رخ دهد.
  • IP جدید و یا دنباله دار در این نمایش معرفی میشوند.

او باور دارد مایکروسافت شانس تولید برخی از IP های متعلق خود را که مانند بازی های دیجیتالی مورد غفلت قرار گرفته اند. همچنین درباره استودیو Rare و دلیل توقف آنها صحبت کرد و گفت دلیل آن زمان بوده است. اما آنها درحال حاضر هدف های زیادی برای حرکت بعدی خود دارند.

باید تا E3 صبر کرد و نتایج کارهای
Spencer را در این مدت برروی Xbox دید.
منبع

آخرین ویرایش:
  • IP جدید و یا دنباله دار در این نمایش معرفی میشوند.
دنباله داره که گیرز و HALO,FABLE اون IP جدیده و خفنه اما همچنان در حاله ای از ابهامه کلا هیچ چی از این بازی تا الان لو نرفته با توجه به حرفای اسپنسر بیشترین چیزی که منتظرشم تو E3 همینه
پ ن : اگه نصف کنفرانس پارسالم باشه از نظر نمایش بازی با یه کاهش قیمت خیلی راحت برنده ی E3 میشه مایکرو...

آخرین ویرایش:
E3 امسال دو تا مشکل داره 1- من رفتم دانشگاه و درست وسط امتحاناتمون هست در نتیجه مثل پارسال با خیال راحت نمیشه دید. مسئله بعدی سرعت ماتیکی اینترنت هست که اگه لینک بدون ***** پیدا نشه باید بعد از تموم شدنش بریم تریلر دانلود کنیم.

بشخصه امسال میخام ی کیسه پاپ کرن بگیرم جلو TV ولو شم ببینم ماکروسافت دیگه با چ برنامه ای میخاد فاصلشو از سونی کمتر کنه:d

به شخصه با یک Gears of War به سر منزل مقصود می رسم

خیلی هم خوب
امسال که کنسول بدون کینکت نمیدین اما تا سال دیگه بدین خواهشا :d

درد شما ها چیه من نمی دونم :| همین الان XO رو با کینکت می دن 1.640 و PS4 رو بدون دوربین میدن 1.650
این بدون کینکت خنده داره ماکرو هیچ وقت کینکت رو حذف نمی کنه

درد شما ها چیه من نمی دونم :| همین الان XO رو با کینکت می دن 1.640 و PS4 رو بدون دوربین میدن 1.650
این بدون کینکت خنده داره ماکرو هیچ وقت کینکت رو حذف نمی کنه

مشکل قیمتش نیست، قیمتش اصلا مشکل نیست! شما میگی 1650 اون موقع که ما گرفتیم PS4 رو قیمتش اندازه دو تا Xbox One خریدن توی آمریکا بود :dمشکل اینه که من از قیافه اون تکنولوژی مسخره بدم میاد:d حظورش من رو یاد این میندازه که مایکروسافت این جنس بنجل رو چسبونده به کنسولش و به زور داره به من میفروشه، یه چیزی که من اگر دست خودم باشه هزار سال سیاه طرفش نمیرم.

مشکل قیمتش نیست، قیمتش اصلا مشکل نیست! شما میگی 1650 اون موقع که ما گرفتیم PS4 رو قیمتش اندازه دو تا Xbox One خریدن توی آمریکا بود :dمشکل اینه که من از قیافه اون تکنولوژی مسخره بدم میاد:d حظورش من رو یاد این میندازه که مایکروسافت این جنس بنجل رو چسبونده به کنسولش و به زور داره به من میفروشه، یه چیزی که من اگر دست خودم باشه هزار سال سیاه طرفش نمیرم.

اشتب میکنی چیز ان چنان بدی هم نیست وقتی دلت میگیره میتونی بری باهاش درد دل کنی از طریق دستورات صوتی :d

اشتب میکنی چیز ان چنان بدی هم نیست وقتی دلت میگیره میتونی بری باهاش درد دل کنی از طریق دستورات صوتی :d

من برای درد و دل Imaginary friend توی ذهنم دارم....تازه شبیه num.6 توی Battlestar Galactica هم هستش، نیازی به وسیله درد و دل نیستش:d:d:d

کینکت یکی از بهترین تکنولوژی های ساخته شده هستش و کاملا به درد Xbox one میخوره.اصلا Xbox بدون کینکت معنایی نداره.مایکرو هم بارها گفته این کارو نمیکنه و کینکت رو جدا نخواهد کرد.

کینکت یکی از بهترین تکنولوژی های ساخته شده هستش و کاملا به درد Xbox one میخوره.اصلا Xbox بدون کینکت معنایی نداره.مایکرو هم بارها گفته این کارو نمیکنه و کینکت رو جدا نخواهد کرد.
این درسته که کینکت تکنولوژی پیشرفته ای داره ولی هنوز کامل نشده و در حال حاظر بیشتر یه Accessory هست تا وسیله ای که X1 بدون اون معنایی نداشته باشه.
حالا این کامل نشدنش یا مشکل مایکروسافت که به زور تلاش میکنه این accessory رو به خورد خریدار بده و برای اینکه قیمتش تو یه حد معقول باقی بمونه از خیلی از امکاناتش میزنه.(مثل قرار دادن CPU توی کینکت های اولیه که به خاطر هزینه زیاد بیخیالش شدن.)
یا مشکل از بی خلاقیت بودن Developer هاست که تو این چند سال نتونستن یه سیستم گیمپلی که کاملا با کینکت مَچ باشه تهیه و تولید کنن.(با چند تا استثنا مثل The Gunstringer)
اگه واقعا وجود کینکت حیاتی بود، مایکروسافت میتونست کنسولش رو بدون Controller های سنتی عرضه کنه.(مثل کاری که نینتندو با Wii کرد.)
در کل مایکرو باید تصمیمش رو بگیره که بازار Casual ها رو میخواد یا Hardcore ها رو .
یا باید مثل سونی به Hardcore ها بچسبه و در کنارش با اولویت کمتر برای بازار Casual تلاش کنه.
یا باید مثل نینتندو بره به سمت Casual ها و هاردکور ها رو با استفاده از نوستالژی نگه داره، که مایکرو چندتا IP قدیمی (مثل Banjo & Kazooie و ...) برای این روش داره.

اگه واقعا وجود کینکت حیاتی بود، مایکروسافت میتونست کنسولش رو بدون Controller های سنتی عرضه کنه.(مثل کاری که نینتندو با Wii کرد.)
در کل مایکرو باید تصمیمش رو بگیره که بازار Casual ها رو میخواد یا Hardcore ها رو .
یا باید مثل سونی به Hardcore ها بچسبه و در کنارش با اولویت کمتر برای بازار Casual تلاش کنه.
یا باید مثل نینتندو بره به سمت Casual ها و هاردکور ها رو با استفاده از نوستالژی نگه داره، که مایکرو چندتا IP قدیمی (مثل Banjo & Kazooie و ...) برای این روش داره.

خیلی موافقم با حرفات، کم پیش میاد یکی توی این سایت کاملا منطقی به یه همچین مسئله ای نگاه کنه. Cheers ;)

همچنین درباره استودیو Rare و دلیل توقف آنها صحبت کرد و گفت دلیل آن زمان بوده است.

خدا از دهنش بشنوه!:دی

من شخصا فقط نمایش بازی جدید از Rare، گیم پلی QB و صد البته GeoW4 رو میخوام. البته IP جدید هم همیشه خوبه! اما نمایش نسخه های جدید IP هایی که هر سال منتشر میشن اصلا برام جذابیت نداره.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or