بیشترین تمرکز مایکروسافت در E3 بر روی گیمرهای هاردکور خواهد بود

Mehdi Cage

Valar Morghulis
کاربر سایت
xbox-one-logo-wallpaper-670x376.jpg

Phil Spencer- رییس بخش Xbox - پس از بازگشت از شانگهای، به تعدادی از سوالات پیرامون E3 پیش رو پاسخ داد که به نظر جالب می رسند. خلاصه و چکیده آنها را مرور میکنیم:

• Spencer فکر نمی کند مایکروسافت یک کنسول دستی در E3 معرفی کند. آنها تمرکزشان را بر روی Windows Phone و tablet ها قرار میدهند.
  • Spencer می خواهد نمایش E3 برای طرفداران باشد و همه آنها حس کنند که در کنفرانس حضور دارند. حتی کسانی که در لس آنجلس نیستند.
  • بیشترین تمرکز آنها در E3 بر روی گیمرهای هاردکورد می باشد.
  • صدای Cortana برای نمایش ایده خوبی برای Spencer به نظر نمیرسد. او به آینده Windows Phone علاقه دارد اما نه در این خصوص.
  • طرفداران نیازی ندارند برای شناخت بازی های ژاپنی Xbox تا نمایش Tokyo صبر کنند (رونمایی در همین E3 !)
  • مایکروسافت چیزهایی درباره بهترین استودیوهای خود برای امسال و آینده برایتان دارد.
  • خبرهای زیادی درباره E3 قبل از آن خواهید شنید. ماه May ماه پرخبری هست. { Spencer برای این یک ماه برنامه ریزی کرده است }
  • Spencer به شدت درباره IP استودیو 343i سخت گیر هست و نمی خواهد هیچ صحبتی قبل E3 در اینباره رخ دهد.
  • IP جدید و یا دنباله دار در این نمایش معرفی میشوند.

او باور دارد مایکروسافت شانس تولید برخی از IP های متعلق خود را که مانند بازی های دیجیتالی مورد غفلت قرار گرفته اند. همچنین درباره استودیو Rare و دلیل توقف آنها صحبت کرد و گفت دلیل آن زمان بوده است. اما آنها درحال حاضر هدف های زیادی برای حرکت بعدی خود دارند.

باید تا E3 صبر کرد و نتایج کارهای
Spencer را در این مدت برروی Xbox دید.
منبع

آخرین ویرایش:
تا بازی نرسه دستمون و امتحان نکنیم انتظار کشیدن برای اینکه عنوان هاردکور میباشد یا خیر، کار کاملا بیهوده ای هست.
اللحساب به عنوان پیش فرض عنوان کینکتی حساب میکنیم ...

من بیشتر منتظرم دنباله ها هستم تا آی پی های جدید ;;)
  • طرفداران نیازی ندارند برای شناخت بازی های ژاپنی Xbox تا نمایش Tokyo صبر کنند (رونمایی در همین E3 !)
حضرت کامیا منتظریم :bighug:

فقط IP جدید
و گرنه من که می دونم نمایش Halo 5 بی نهایت خفنه و بانی راس اعلام می کنه بازی Open World شده :d
من که می دونم [FONT=&quot]David Eckelberry میاد میگه Fable : Legends آفلاین شده :d[/FONT]
و...البته IP جدید داریم تا IP جدید یه چیز مثل Ryse نباشن! :d امیدوارم IP های جدید سوپرایز کننده و خفن باشن
Eury
زمین تمرینی که می گفتی خدا رو شکر جور شد! :bighug:
[FONT=&quot]if you know what i mean [/FONT]

ممنون از مهدی بابت خبر و ترجمه:دی...منتظر ترکوندن Microsoft توی EEE هستیم...من ک خعلی دلم میخواد راجع ب IP تیم 343i بیشتر اطلاعات ارائه بدن...از اونورم خدا کنه یجورایی rare رو با ساماندهی درست و حسابی سر و سامونش بدن.

این مایکر انقدر که در مورد e3 حرف زده اگه e3 ر ببازه دودمانش به باد میره بیشتر دلم برا فیل میسوزه که از ip های سونی خبر نداره که هی بیانیه میده

مگه 343 روی هیلو کار نمیکنه پس این قضیه IP دیگه چیه؟؟ خبری هست که من خبر ندارم؟:-/

همون هیلو منظورش چون 343i فعلا" فقط روی هیلو یا هیلوها داره کار میکنه ، هیلو هم جزو بازی هایی که قبل از انتشار به میزان حداقال ترین ازش اطلاعات میاد بیرون و به شدت روش حساسا"!
در رابطه با Halo TV Series هم دارن با Showtime مذاکراتی میکنن و امیدوارم خبرهایی درموردش تو کنفرانس باشه!
وای فکر کن هیلو OW بشه;;)با کلی چلنج های مادر و پدر دار.!

آقا ما منتظر صدای کورتانا رو وان بودیم ، یعنی منتفیه؟! :|

Eury
[FONT=&amp]if you know what i mean
(2):d
[/FONT]

IP 343i مگه هیلو نیست ؟ چرا حساسه الان ؟ :دی
قطعا اسم بازی هیلوئه اما هیلو چی معلوم نیست :دی Halo2A یا Halo 5 یا Halo Wars 2 ؟ ;;)

- - -ویرایش - - -

همون هیلو منظورش چون 343i فعلا" فقط روی هیلو یا هیلوها داره کار میکنه ، هیلو هم جزو بازی هایی که قبل از انتشار به میزان حداقال ترین ازش اطلاعات میاد بیرون و به شدت روش حساسا"!
در رابطه با Halo TV Series هم دارن با Showtime مذاکراتی میکنن و امیدوارم خبرهایی درموردش تو کنفرانس باشه!
وای فکر کن هیلو OW بشه;;)با کلی چلنج های مادر و پدر دار.!

آقا ما منتظر صدای کورتانا رو وان بودیم ، یعنی منتفیه؟! :|

Eury
[FONT=&amp]if you know what i mean
(2):d
[/FONT]
نه منتفی نیست، فقط قرار بوده که صدای اون خانومه ی تو E3 که ملت رو معرفی می کنه اینبار صدای کورتانا باشه که فیل خوشش نیومده :دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or