من روزای اولی BC2اورج گرفتم مصادف بود با روز های اول عید!ما هم تعطیل بودیم نشستم از 7 صبح تا 10-11 شب انلاین بازی کردم!خودمم که الان فکرش را می کنم باورم نمیشه اینقدر پشت دستگاه بودم و بازی کردم! :d
هومم بیشترین تایمی که پشت سر هم بازی کردم فکر میکنم
با پی اس 3 رفیقم بود که 25 یا 26 ساعت بدون وقفه بازی کردم.
و بازی اینفیموس و گاد آو وار 3 رو تموم کردم.
اما بیشترین تایمی که برای یک بازی خاص گذاشته باشم دارک سایدرز و بعد از اون GOW 3 هست.
بیشترین تایمی که من گذاشتم مربوط میشه به بازیه harvest moon و gta 2 و هری پاتر شماره یکش رو ps1 چه قدر فاز داد !کودک بودیم 5 صبح پا میشدم تا 10 شب gta 2 میزدم !
یه بارم 6 پاشدم هری پاتر یکو گذاشتم 6 عصر تمومش کردم
جوونی کجایی . ..
بیشترین تایمی که من گذاشتم مربوط میشه به بازیه harvest moon و gta 2 و هری پاتر شماره یکش رو ps1 چه قدر فاز داد !کودک بودیم 5 صبح پا میشدم تا 10 شب gta 2 میزدم ! یه بارم 6 پاشدم هری پاتر یکو گذاشتم 6 عصر تمومش کردم
جوونی کجایی . ..
وای منم عاشق هری پاتر یک بودم!
یه بار تا نصفه رفته بودمش یه جاش سوتی دادم دیگه نشد ادامش داد!
واسه همین فرداش صبح زود شروع کردمشُ تا عصر بازیش کردم تا تموم شد!
خداییش ps1 هم غولی بودا
بیشترین GTA:SAبود که نمیدونم چند ساعت شد اما صبح نشستم تا شب دراین بین فقط ناهار خوردم اونم پای کات سین های بازی!:d
رکورد بعدی هم Mass Effect 2بود که از 7صبح تا 6بعداز ظهر پاش بودم اگه سرم درد نمیگرفت بازم مینشستم لامصب تا حالا اینقدر احساس وجود داشتن تو یه بازی RPGرو نکرده بودم!:d
حالا که فکر میکنم میبینم زیاد نشستن خیلی کار احمقانه اییه!
Desprados بود !
با پسر خالم و یکی از دوستام از 6 بعد از ظهر امروز پای Pc بودیم تا پس فردا 6 صبح . رکورد نخوابیدن رو زدیم !
صبحم داداشم اومد توی اتاق گفت به به سحر خیزا پاشید برید نونوایی نون بخرید )
هیچ وقت یادم نمیره !
بیشترین تایم سوپر ماریو رو سوپر نینتندو بازی کدم که بعد از 18 ساعت بازی کردن بازی رفت از اول اود ولی ان دفعه بجای اون عقاب بی تنا از اون سوسک سیاه ها اومد ولی مراحل همونا بود پرنسس هم که کلاً نبود نمیومد اگه ماریو با بوزر گفتمان میکرد مثل مس افکت لازم نمیشود ما این همه بازی کنیم.
تو تابستون امسال هم کلاً بتل رو روزی 6ساعت میانگین بازی کرم.
منم Just Cause نزدیکه 30 ساعت طول کشید
ولی کلا بخوام حساب کنم Call Of Duty 5 رو یه 10 باری تموم کردم(بخدا راست میگم شایدم بیشتر)
Call Of duty 4 رو هم یه 100 200 ساعتی فقط انلاین زدم
MW2 رو هم 48 ساعت!!!!!!!
بیشرینم پشت سرهم Terminator:salvation که 8 ساعت نشستم پاش و تمومش کردم
Kane and Lynch 2 رو هم تو 5 6 ساعت تموم کردم!b-)
XboXam خیلی خرجون بوده که تا حالا که 14 ماهه دارمش(فالکون)3 چراغه نشده!!!!!