بيشترين زمان بازي

• Thread starter Thread starter Skuul
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
من کلا همش تو نتم ! ولی بیشترینش یک شب این فامیلمون گیر داد از ساعت 2شب تا 10صبح یه ضرب PES بازی میکردیم داشتم زنگ میزدم خدا رو شکر صبونه به دادم رسید اونو بلند کرد ! خدا رو شکر !:d

من روزي كه پي اس 2 خريدم ( يادش بخير ساعت هشت صبح بابامو حاضر كردم بريم توپخونه ) :biggrin1:
خريدم اوردم يه سره بازي كردم تا دو شب . بعد خوابيدم به عشقش خود به خود ساعت شيش اونورا بيدار شدم بازي كردم تا شبش
عالمي بود :love:
اما تا جاييكه يادمه بيشترين زمانم رو روي يكسره بازي كردنه يك بازيه خاص پاي fallout 3 گذاشتم چيزي حدود ده يازده ساعت يكسره ( اونم هر شب )
لامصب هشت شب ميشستم پاش چشمم رو از مونيتور بلند ميكردم ميديدم افتاب زده :biggrin1:

بچه ها من یه زمانی سگا کرایه کرده بودم از 6 بعد از ظهر تا 9 صبح بازی میکردم:)
یه بار هم PS همینطور
وقتی هم PS خریدم harvest moon رو 10 ساعت پشت سر هم میزدم و البته Crash Team Racing
وقتی هم که پی سی گرفتم Joint Operation رو از 6 صبح تا 10 شب!:eek:
البته الان خیلی کم بازی میکنم روزی نیم تا 2 ساعت بعضی روزاو اصلا بازی نمیکنم

نزدیک به 10 ساعت بازگشت به قلعه ی ولفنشتان بود. هر چی تلاش کردم نشد تمومش کنم یه شبه.
فکر کنم بیشتر از 10 بار تمومش کردم

من روزي كه پي اس 2 خريدم ( يادش بخير ساعت هشت صبح بابامو حاضر كردم بريم توپخونه ) :biggrin1:
خريدم اوردم يه سره بازي كردم تا دو شب . بعد خوابيدم به عشقش خود به خود ساعت شيش اونورا بيدار شدم بازي كردم تا شبش
:biggrin1:

آی گفتی...نمیدونم چرا انقد حال میده آدم صبح زود پاشه برای بازی :cheesygri

آی گفتی...نمیدونم چرا انقد حال میده آدم صبح زود پاشه برای بازی
منم خیلی خاطره توی صبحای روز های تابستون دارم اون موقع که تازه کامپیوتر گرفته بودم و هنوز کپی پیست بلد نبودم می شستم آموزش های تی وی رو نگاه می کردم:laughing:
بعد یه مدت که بازی کردنم گل کرد اولین بازیی که منو به شدت جذب کرد همین Beyond Good & Evil بود بهمین خاطر که بهترین بازی عمرم حسابش می کنم چون اولین بازیی بود که با گرافیک جدیدم که با هزار زحمت پول خریدش رو جور کرده بودم اجراش کردم و وقتی بازی راحت و بدون افت فریم اجرا شد مثل این بود که دنیا رو بهم دادن:biggrin1:خیلی حال داد.همیشه آرزو می کنم که یه روز لذت اون دقایق رو دوباره با بازی های الان احساس کنم! شاید یه دلیلی که این بازی بهم خیلی حال داد اون زحمت و تلاشی بود که براش کشیدم.
ولی من مثل شما از اون اولش هم فوقش 5-6 ساعت بازی می کردم نه 15 ساعت:biggrin1: الان که 2 ساعتم بزور بازی می کنم

با سلام
منم اون موقع كه COD 4 اومد يه روز جو گرفتم زدم خودمو به مريضي نرفتم مدرسه از صبح تا شب بود نشستم پاش تا آخرش رو رفتم فقط يه ناهار رو خردم!!:laughing:
هرچند مراحلش كم بود ولي حال داد!!

با سلام
منم اون موقع كه COD 4 اومد يه روز جو گرفتم زدم خودمو به مريضي نرفتم مدرسه از صبح تا شب بود نشستم پاش تا آخرش رو رفتم فقط يه ناهار رو خردم!!:laughing:
هرچند مراحلش كم بود ولي حال داد!!
بد نیست یه تاپیک بزنیم برای خاطره هامون با بازیا...جالب میشه...:)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or